Alif Satar™️ ( @alifsatar ) Instagram Profile

alifsatar

Alif Satar™️

  • 2.2k posts
  • 2.5m followers
  • 2k following

Alif Satar™️ Profile Information

last night’s santai climb with the fellas💯 Good to be back tuesday training on this route..just 30km of cycling, but the CLIMB🥵😂 insane. great bunch we had last night💪🏽

last night’s santai climb with the fellas💯 Good to be back tuesday training on this route..just 30km of cycling, but the CLIMB🥵😂 insane. great bunch we had last night💪🏽

8,172 31 22 hours ago

Advertisements

hope they still let me kiss them in public when they grow up😂😘♥️

hope they still let me kiss them in public when they grow up😂😘♥️

21,781 122 15 July, 2019
Good morning my loves!! sending all of you extra positive vibes today💯 ada video baru aleep nak share dengan korang on my youtube channel.. keindahan luar biasa negara kita🇲🇾 and the people in it! kali ni aleep bawak jalan pulau😍watch it.. be inspired and go spread that love you have in you to others! 📽 LINK ON MY BIO. youtube : alif satar #CutiCutiMalaysia #VisitMalaysia2020 #VisitMalaysia

Good morning my loves!! sending all of you extra positive vibes today💯 ada video baru aleep nak share dengan korang on my youtube channel.. keindahan luar biasa negara kita🇲🇾 and the people in it! kali ni aleep bawak jalan pulau😍watch it.. be inspired and go spread that love you have in you to others! 📽 LINK ON MY BIO. youtube : alif satar #CutiCutiMalaysia #VisitMalaysia2020 #VisitMalaysia

24,108 222 15 July, 2019

Advertisements

we can go the distance..💪🏽💯 epic drive and ride with @autobavariabmw and @jbl_my today.. let’s do this again! #BMWXRide

we can go the distance..💪🏽💯 epic drive and ride with @autobavariabmw and @jbl_my today.. let’s do this again! #BMWXRide

14,667 65 14 July, 2019
mini love pun dah terbalik.. done with work. now off to sleep in 15minutes.. cycling in the morning🥵💯 p/s don’t have time? MAKE time.

mini love pun dah terbalik.. done with work. now off to sleep in 15minutes.. cycling in the morning🥵💯 p/s don’t have time? MAKE time.

34,021 204 13 July, 2019
Masak Cincai je… 😁 “Kisah Jenayah, ex gf meroyan, ex bf sado kejar gf balik, wife nerd suka gadget dan lawyer mcm singa” bakal muncul 18 Julai ini.
Terbaik di Astro First Eksklusif dan On Demand. (Saluran 480) p/s so happy i got to be on the same screen with these talented bunch, 1 ‘beautiful’ man @hisyamhamid7 😂 and 3 Heroin terbaik +
@sherry_alhadad @lisasurihani dan @nadnisaa 
#GENG #3lebihberbisa. Terbaik di Astro First Eksklusif dan On Demand. (Saluran 480)

Masak Cincai je… 😁 “Kisah Jenayah, ex gf meroyan, ex bf sado kejar gf balik, wife nerd suka gadget dan lawyer mcm singa” bakal muncul 18 Julai ini.
Terbaik di Astro First Eksklusif dan On Demand. (Saluran 480) p/s so happy i got to be on the same screen with these talented bunch, 1 ‘beautiful’ man @hisyamhamid7 😂 and 3 Heroin terbaik +
@sherry_alhadad @lisasurihani dan @nadnisaa
#GENG #3lebihberbisa . Terbaik di Astro First Eksklusif dan On Demand. (Saluran 480)

25,021 247 13 July, 2019

Advertisements

long day but managed to squeeze a few KM on the treadmill.. harini test kasut lain pulak (Asics belanja kasut baru😁🤠🥳) this is the Gel- Kayano 26.. lawa dan sedap untuk dibawa berlari keliling taman dan insyaAllah dapat tinggalkan kawan-kawan yang lain bila race nanti.. CEEWWAAAHH!!!😂 p/s training dan REST sama penting k guys.💯💪🏽 #GelKayano26 #JBLLive

long day but managed to squeeze a few KM on the treadmill.. harini test kasut lain pulak (Asics belanja kasut baru😁🤠🥳) this is the Gel- Kayano 26.. lawa dan sedap untuk dibawa berlari keliling taman dan insyaAllah dapat tinggalkan kawan-kawan yang lain bila race nanti.. CEEWWAAAHH!!!😂 p/s training dan REST sama penting k guys.💯💪🏽 #GelKayano26 #JBLLive

31,548 400 12 July, 2019
salam jumaat gais.. ni hari jumaat alif nak ajak korang semua bersedekah okay? insyaAllah duit tu la nanti jadi harta di akhirat esok.. take care semua!♥️
1. Saudara yang prihatin boleh terus menyumbang melalui bank pilihan secara online (FPX):
.
INFAQ KLIK
www.tabunggaza.com
.
ATAU
.
2. Salurkan Sumbangan 
Menerusi Maybank Islamic
DANA MAPIM
Akaun No : 562834636620
.
Boleh emailkan slip sumbangan kepada admin@mapim.org atau send whatapps ke no 012-800-2016 / 1300-888-038
.  Dari Ummah Untuk Ummah
 ____________________________
Dr. @saniarabyalkahery 
Chef De Mission
Misi Kemanusiaan Malaysia Ke Gaza

#365HariAkuUntukUmmah
@thehelmiswarrior @nurhelizahelmi @hazwanihelmi @upsi_malaysia @mapimofficial @mahadibz @saniarabyalkahery

salam jumaat gais.. ni hari jumaat alif nak ajak korang semua bersedekah okay? insyaAllah duit tu la nanti jadi harta di akhirat esok.. take care semua!♥️
1. Saudara yang prihatin boleh terus menyumbang melalui bank pilihan secara online (FPX):
.
INFAQ KLIK
www.tabunggaza.com
.
ATAU
.
2. Salurkan Sumbangan
Menerusi Maybank Islamic
DANA MAPIM
Akaun No : 562834636620
.
Boleh emailkan slip sumbangan kepada admin@mapim.org atau send whatapps ke no 012-800-2016 / 1300-888-038
. Dari Ummah Untuk Ummah
____________________________
Dr. @saniarabyalkahery
Chef De Mission
Misi Kemanusiaan Malaysia Ke Gaza

#365HariAkuUntukUmmah
@thehelmiswarrior @nurhelizahelmi @hazwanihelmi @upsi_malaysia @mapimofficial @mahadibz @saniarabyalkahery

10,828 35 12 July, 2019
Yoooo... guys jom join running event ni dengan Alif😎💪🏽 alang-alang kita train Ironman sekali🥵💯 use this code to register alright?! #JBLRun kembali lagi! Gunakan code JBLRUNXALIFSATAR untuk diskaun RM5. Dan lebih baik lagi, kepada semua yang membeli tiket menggunakan kod ini berpeluang untuk memenangi race pack yang ditandatangani oleh Alif dan juga peluang untuk lepak dengan Alif backstage!. Tunggu apa lagi. Jom ke JBL Run 2019~  Maklumat lanjut di www.jblrun.com

@jblrunmy 
#JBLRun
#JBLMalaysia
#hotgadgets

Yoooo... guys jom join running event ni dengan Alif😎💪🏽 alang-alang kita train Ironman sekali🥵💯 use this code to register alright?! #JBLRun kembali lagi! Gunakan code JBLRUNXALIFSATAR untuk diskaun RM5. Dan lebih baik lagi, kepada semua yang membeli tiket menggunakan kod ini berpeluang untuk memenangi race pack yang ditandatangani oleh Alif dan juga peluang untuk lepak dengan Alif backstage!. Tunggu apa lagi. Jom ke JBL Run 2019~ Maklumat lanjut di www.jblrun.com

@jblrunmy
#JBLRun
#JBLMalaysia
#hotgadgets

3,817 69 11 July, 2019
vape on with Alisha Anugerah..😂♥️ p/s everyone should have this at home..💯

vape on with Alisha Anugerah..😂♥️ p/s everyone should have this at home..💯

61,790 447 11 July, 2019
coming this 31st July.....

coming this 31st July.....

18,751 118 10 July, 2019
Today’s meeting about a collaboration on my youtube channel with @christiennew .. came and picked me up on his Huracan Sypder💯💯 mad love for the V10 music... p/s SWIPE LEFT FOR MUSIC.

Today’s meeting about a collaboration on my youtube channel with @christiennew .. came and picked me up on his Huracan Sypder💯💯 mad love for the V10 music... p/s SWIPE LEFT FOR MUSIC.

17,927 78 10 July, 2019