Search Hashtag & User

#white203040malaysia Instagram Photos & Videos

white203040malaysia - 1.3k posts

Latest #white203040malaysia Posts

    Tu dia, Datin terlajak laris pn drip.. Ramai lgi retis2 Hollywood Bollywood and retis2 malaysia yg ambil #whiteninginjection ni, depa cuma denial je sebab depa xnak u olls sama cntik kebabom mcm depa 😂😂
    .
    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. 😢😢 So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2 😁😁😁 Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! 😍
    .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm500 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis 😊😊 list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries 😍😍
    .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. 🔥🔥
    .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp 📲 +601116996909 ema
    Free consultation
    Postage monday-friday
    💯 Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection
    #white203040malaysia
    #cindellasale
    #cindellamurah
    #cindellaoriginal
    #cindella1200mg
    #complexion6
    #complexion6original
    #complexion6 +
    #complexion6plus
    #platinum
    #japanplatinum
    #snowwhite
    #29nexentury
    #mixingwhite
    #placentalucchinisheep
    #tren
    #tren500mg
    #transcapsule
    #glutax100gs
    #glutaxgold
    #glutax600gs
    #vitamax
    #goldenwhite
    #nanguang
    #luthioneade
    #stemcell
    #placentastemcell
    #awd
    #whitejadeaid

    Tu dia, Datin terlajak laris pn drip.. Ramai lgi retis2 Hollywood Bollywood and retis2 malaysia yg ambil  #whiteninginjection  ni, depa cuma denial je sebab depa xnak u olls sama cntik kebabom mcm depa 😂😂
.
Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut  100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. 😢😢 So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2 😁😁😁 Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! 😍
.
Whitening drip ni selalu available kt  Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm500 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis 😊😊 list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries 😍😍
.
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. 🔥🔥
.
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp 📲 +601116996909 ema
Free consultation
Postage monday-friday
💯 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal
#cindella1200mg
#complexion6
#complexion6original
#complexion6+
#complexion6plus
#platinum
#japanplatinum
#snowwhite
#29nexentury
#mixingwhite
#placentalucchinisheep
#tren
#tren500mg
#transcapsule
#glutax100gs
#glutaxgold
#glutax600gs
#vitamax
#goldenwhite
#nanguang
#luthioneade
#stemcell
#placentastemcell
#awd
#whitejadeaid
    17 2 4 April, 2018

Advertisements

    Tu dia, Datin terlajak laris pn drip.. Ramai lgi retis2 Hollywood Bollywood and retis2 malaysia yg ambil #whiteninginjection ni, depa cuma denial je sebab depa xnak u olls sama cntik kebabom mcm depa 😂😂
    .
    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. 😢😢 So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2 😁😁😁 Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! 😍
    .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm500 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis 😊😊 list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries 😍😍
    .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. 🔥🔥
    .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp 📲 +601116996909 ema
    Free consultation
    Postage monday-friday
    💯 Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection
    #white203040malaysia
    #cindellasale
    #cindellamurah
    #cindellaoriginal
    #cindella1200mg
    #complexion6
    #complexion6original
    #complexion6 +
    #complexion6plus
    #platinum
    #japanplatinum
    #snowwhite
    #29nexentury
    #mixingwhite
    #placentalucchinisheep
    #tren
    #tren500mg
    #transcapsule
    #glutax100gs
    #glutaxgold
    #glutax600gs
    #vitamax
    #goldenwhite
    #nanguang
    #luthioneade
    #stemcell
    #placentastemcell
    #awd
    #whitejadeaid

    Tu dia, Datin terlajak laris pn drip.. Ramai lgi retis2 Hollywood Bollywood and retis2 malaysia yg ambil  #whiteninginjection  ni, depa cuma denial je sebab depa xnak u olls sama cntik kebabom mcm depa 😂😂
.
Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut  100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. 😢😢 So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2 😁😁😁 Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! 😍
.
Whitening drip ni selalu available kt  Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm500 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis 😊😊 list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries 😍😍
.
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. 🔥🔥
.
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp 📲 +601116996909 ema
Free consultation
Postage monday-friday
💯 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal
#cindella1200mg
#complexion6
#complexion6original
#complexion6+
#complexion6plus
#platinum
#japanplatinum
#snowwhite
#29nexentury
#mixingwhite
#placentalucchinisheep
#tren
#tren500mg
#transcapsule
#glutax100gs
#glutaxgold
#glutax600gs
#vitamax
#goldenwhite
#nanguang
#luthioneade
#stemcell
#placentastemcell
#awd
#whitejadeaid
    9 0 4 April, 2018

    Tu dia, Datin terlajak laris pn drip.. Ramai lgi retis2 Hollywood Bollywood and retis2 malaysia yg ambil #whiteninginjection ni, depa cuma denial je sebab depa xnak u olls sama cntik kebabom mcm depa 😂😂
    .
    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. 😢😢 So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2 😁😁😁 Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! 😍
    .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm500 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis 😊😊 list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries 😍😍
    .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. 🔥🔥
    .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp 📲 +601116996909 ema
    Free consultation
    Postage monday-friday
    💯 Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection
    #white203040malaysia
    #cindellasale
    #cindellamurah
    #cindellaoriginal
    #cindella1200mg
    #complexion6
    #complexion6original
    #complexion6 +
    #complexion6plus
    #platinum
    #japanplatinum
    #snowwhite
    #29nexentury
    #mixingwhite
    #placentalucchinisheep
    #tren
    #tren500mg
    #transcapsule
    #glutax100gs
    #glutaxgold
    #glutax600gs
    #vitamax
    #goldenwhite
    #nanguang
    #luthioneade
    #stemcell
    #placentastemcell
    #awd
    #whitejadeaid

    Tu dia, Datin terlajak laris pn drip.. Ramai lgi retis2 Hollywood Bollywood and retis2 malaysia yg ambil  #whiteninginjection  ni, depa cuma denial je sebab depa xnak u olls sama cntik kebabom mcm depa 😂😂
.
Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut  100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. 😢😢 So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2 😁😁😁 Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! 😍
.
Whitening drip ni selalu available kt  Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm500 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis 😊😊 list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries 😍😍
.
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. 🔥🔥
.
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp 📲 +601116996909 ema
Free consultation
Postage monday-friday
💯 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal
#cindella1200mg
#complexion6
#complexion6original
#complexion6+
#complexion6plus
#platinum
#japanplatinum
#snowwhite
#29nexentury
#mixingwhite
#placentalucchinisheep
#tren
#tren500mg
#transcapsule
#glutax100gs
#glutaxgold
#glutax600gs
#vitamax
#goldenwhite
#nanguang
#luthioneade
#stemcell
#placentastemcell
#awd
#whitejadeaid
    11 0 4 April, 2018

Advertisements

Advertisements

    Morning alls... Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn Sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017-7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Morning alls... Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn Sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017-7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    28 0 5 August, 2017

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017+7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017+7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    27 0 4 August, 2017

    Happy mownink dear...
    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn Sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017-7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Happy mownink dear...
Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn Sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017-7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    21 0 4 August, 2017

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn Sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017-7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn Sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017-7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    23 0 3 August, 2017

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017-7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017-7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    19 0 3 August, 2017

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn Sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017-7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn Sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017-7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    25 1 3 August, 2017

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
    .
    Meh try whitening injection dgn Sis
    .
    Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
    .
    Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
    .
    Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
    Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
    .
    Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
    .
    --------------------------------------------------------------------
    WhatsApp +6017-7754553
    24 hours available
    Free consultation
    Postage monday-friday
     Original, money back guarantee
    --------------------------------------------------------------------
    .
    #whiteninginjection  
    #white203040malaysia  
    #cindellasale  
    #cindellamurah  
    #cindellaoriginal  
    #cindella1200mg  
    #complexion6  
    #complexion6original  
    #complexion6  +
    #complexion6plus  
    #platinum  
    #japanplatinum  
    #snowwhite  
    #29nexentury  
    #mixingwhite  
    #placentalucchinisheep  
    #tren  
    #tren500mg  
    #transcapsule  
    #glutax100gs  
    #glutaxgold  
    #glutax600gs  
    #vitamax  
    #goldenwhite  
    #nanguang  
    #luthioneade  
    #stemcell  
    #placentastemcell  
    #awd  
    #whitejadeaid

    Fenomena abad ini, whitening drip with high grade vitamins, minerals and antioxidants for beautiful skin, healthy body, and strong immunity system.
.
Meh try whitening injection dgn Sis
.
Whitening drip ni adalah cara paling pantas utk putih,selain drpd kaedah oral (mulut) atau local mcm sapu2 tu dear. .
.
Sbb apa? Sbb segala ubat yg masuk melalui mulut akn melalui jalan yg panjang, dr mulut 100%,pergi ke perut tggal 75%, pergi ke usus atau hati xsampai 50%, last sekali sampai ke darah x sampai 15%. So, sbb tu kita rasa mcm slow je effect.. Sis cadangkan utk kesan yg optimum,kena consistent utk beberapa bulan baru kita perasan perubahan.. .
.
Ataupun, if korg x sabar nk cntik kan, jom try Whitening DRIP terus. 100% direct masuk darah terus,tak yah jauh pusing2  Nk PUTIH,PINKISH, FLAWLESS, GEBU, HILANG JERAWAT DAN JERAGAT,TAMPIL LEBIH MUDA DAN BERTENAGA,CANTIK, HILANG PARUT, GLOWING, KURUS ,semua boleh! .
Whitening drip ni selalu available kt Klinik Aesthetic or spa, biasa VVIP and artis2 yg ambil, mau lebih Rm700 sekali drip. So,utk jimat, beli je dgn sis  list klinik and dripper servis semua sis bg,no worries .
.
Product dijamin 10000000000% original and high quality. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp +6017-7754553
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection 
#white203040malaysia 
#cindellasale 
#cindellamurah 
#cindellaoriginal 
#cindella1200mg 
#complexion6 
#complexion6original 
#complexion6 +
#complexion6plus 
#platinum 
#japanplatinum 
#snowwhite 
#29nexentury 
#mixingwhite 
#placentalucchinisheep 
#tren 
#tren500mg 
#transcapsule 
#glutax100gs 
#glutaxgold 
#glutax600gs 
#vitamax 
#goldenwhite 
#nanguang 
#luthioneade 
#stemcell 
#placentastemcell 
#awd 
#whitejadeaid
    22 0 3 August, 2017

Advertisements

Advertisements

    White 20,30,40 import dr Japan. Bukan cikai punya product babe2. Sebulan je korang dah boleh putih mcm Adira !
    Aesthethic klinik banyak pakai white 20,30,40 ni.
    .
    1 box ada 4 sets. Means 4x drip. Sekali chuols g drip kt klinik awsthethic diorang cas per session RM1.5k tau! Harga loose for 1 set iols cuma bawah RM1000 tau 😘
    .
    .
    1 box white 20,30,40 RM2Xxx je .
    Kat klinik RM4000 tau! Tak caye? Pegi laa survey sendiri . I sendiri dah pernah pergi survey tanya. Terkejut beruk tgk harga hehehe 😝
    .
    OPEN FOR LOOSE WHITE 20,30,40 below RM1000 sahaja !
    1 BOX RM2xxx
    .
    Whatsapp i now +60175294963
    READY STOCK 😍
    .
    #white203040
    #white203040japan
    #white203040murah
    #white203040murah
    #white203040malaysia
    #white203040original
    #white203040loose

    White 20,30,40 import dr Japan. Bukan cikai punya product babe2. Sebulan je korang dah boleh putih mcm Adira ! 
Aesthethic klinik banyak pakai white 20,30,40 ni.
.
1 box ada 4 sets. Means 4x drip. Sekali chuols g drip kt klinik awsthethic diorang cas per session RM1.5k tau! Harga loose for 1 set iols cuma bawah RM1000 tau 😘
.
.
1 box white 20,30,40 RM2Xxx je .
Kat klinik RM4000 tau! Tak caye? Pegi laa survey sendiri . I sendiri dah pernah pergi survey tanya. Terkejut beruk tgk harga hehehe 😝
.
OPEN FOR LOOSE WHITE 20,30,40 below RM1000 sahaja !
1 BOX RM2xxx
.
Whatsapp i now +60175294963
READY STOCK 😍
.
#white203040 
#white203040japan 
#white203040murah 
#white203040murah 
#white203040malaysia
#white203040original 
#white203040loose
    20 1 28 February, 2016

    White 20,30,40 import dr Japan. Bukan cikai punya product babe2. Sebulan je korang dah boleh putih mcm Adira !
    Aesthethic klinik banyak pakai white 20,30,40 ni.
    .
    1 box ada 4 sets. Means 4x drip. Sekali chuols g drip kt klinik awsthethic diorang cas per session RM1.5k tau! Harga loose for 1 set iols cuma bawah RM1000 tau 😘
    .
    .
    1 box white 20,30,40 RM2Xxx je .
    Kat klinik RM4000 tau! Tak caye? Pegi laa survey sendiri . I sendiri dah pernah pergi survey tanya. Terkejut beruk tgk harga hehehe 😝
    .
    OPEN FOR LOOSE WHITE 20,30,40 below RM1000 sahaja !
    1 BOX RM2xxx
    .
    Whatsapp i now +60175294963
    READY STOCK 😍
    .
    #white203040
    #white203040japan
    #white203040murah
    #white203040murah
    #white203040malaysia
    #white203040original
    #white203040loose

    White 20,30,40 import dr Japan. Bukan cikai punya product babe2. Sebulan je korang dah boleh putih mcm Adira ! 
Aesthethic klinik banyak pakai white 20,30,40 ni.
.
1 box ada 4 sets. Means 4x drip. Sekali chuols g drip kt klinik awsthethic diorang cas per session RM1.5k tau! Harga loose for 1 set iols cuma bawah RM1000 tau 😘
.
.
1 box white 20,30,40 RM2Xxx je .
Kat klinik RM4000 tau! Tak caye? Pegi laa survey sendiri . I sendiri dah pernah pergi survey tanya. Terkejut beruk tgk harga hehehe 😝
.
OPEN FOR LOOSE WHITE 20,30,40 below RM1000 sahaja !
1 BOX RM2xxx
.
Whatsapp i now +60175294963
READY STOCK 😍
.
#white203040 
#white203040japan 
#white203040murah 
#white203040murah 
#white203040malaysia
#white203040original 
#white203040loose
    20 0 13 February, 2016

    White 20,30,40 import dr Japan. Bukan cikai punya product babe2. Sebulan je korang dah boleh putih mcm Adira !
    Aesthethic klinik banyak pakai white 20,30,40 ni.
    .
    1 box ada 4 sets. Means 4x drip. Sekali chuols g drip kt klinik awsthethic diorang cas per session RM1.5k tau! Harga loose for 1 set iols cuma bawah RM1000 tau 😘
    .
    .
    1 box white 20,30,40 RM2Xxx je .
    Kat klinik RM4000 tau! Tak caye? Pegi laa survey sendiri . I sendiri dah pernah pergi survey tanya. Terkejut beruk tgk harga hehehe 😝
    .
    OPEN FOR LOOSE WHITE 20,30,40 below RM1000 sahaja !
    1 BOX RM2xxx
    .
    Whatsapp i now +60175294963
    READY STOCK 😍
    .
    #white203040
    #white203040japan
    #white203040murah
    #white203040murah
    #white203040malaysia
    #white203040original
    #white203040loose

    White 20,30,40 import dr Japan. Bukan cikai punya product babe2. Sebulan je korang dah boleh putih mcm Adira ! 
Aesthethic klinik banyak pakai white 20,30,40 ni.
.
1 box ada 4 sets. Means 4x drip. Sekali chuols g drip kt klinik awsthethic diorang cas per session RM1.5k tau! Harga loose for 1 set iols cuma bawah RM1000 tau 😘
.
.
1 box white 20,30,40 RM2Xxx je .
Kat klinik RM4000 tau! Tak caye? Pegi laa survey sendiri . I sendiri dah pernah pergi survey tanya. Terkejut beruk tgk harga hehehe 😝
.
OPEN FOR LOOSE WHITE 20,30,40 below RM1000 sahaja !
1 BOX RM2xxx
.
Whatsapp i now +60175294963
READY STOCK 😍
.
#white203040 
#white203040japan 
#white203040murah 
#white203040murah 
#white203040malaysia
#white203040original 
#white203040loose
    25 0 20 December, 2015

    Ha ni ha bukti and clinic and doktor kulit kat Malaysia pun jual Bione.. Bione ni "illegal" bukannya maksudnya haram!! kalau korang nak tahu Bione ni hanya supply untuk market Korea sahaja!!! tak supply international... kalau order melalui distributor Malaysia memang dorang pon takde stok Bione... Nak order kena order direct dari Korea okay kalau nak....
    .
    .
    Kami di Debellezakiosk punya Cindella 100% original import dari Korea, kami tidak melalui mana2 distributor atau mana2 orang tengah, 100000% stok dari DaeHan... Lengkap dengan BARCODE dan EXPIRY DATE.. 100% money back guarantee if not original... high grade and authentic!! kualiti 1000000% dijamin...!! doktor2 pun takde amik dengan distributor malaysia okay... stok yg doktor2 kulit jual direct dari DaeHan sebab nak jaminan kualiti yg sama... kualiti tu penting sebab sekarang dah ramai dah was2, doktor pon dah was2 stok masuk market malaysia ni banyak sgt tak sama!! so utk jaminan, amik direct dari korea tidaklah meragukan!! kami jual luthione 600mg, bione 600mg, and cindella 1200mg jugak... Stok semua DaeHan post melalui EMS Korea Post and siap ade bukti ICE BAG dr Dae HaN lagi... 1000000000000% original.. ❤️❤️❤️❤️ .
    .
    for order kindly whatsapp us +60134037249

    thanks a bunch for your time reading this info! 😘

    #cindella
    #luthione
    #bione
    #daehankorea
    #cindellakorea
    #whiteningproduct
    #beautyinjectionbydbk
    #placentasheep
    #placentalucchinisheep
    #biocell
    #vitamax
    #transamin
    #malaysia
    #original
    #roche
    #complexion6
    #white203040malaysia
    #belleza
    #treninject
    #tranexamicacidinjection
    #mixingwhitemurahoriginal
    #mixingwhite

    Ha ni ha bukti and clinic and doktor kulit kat Malaysia pun jual Bione.. Bione ni "illegal" bukannya maksudnya haram!! kalau korang nak tahu Bione ni hanya supply untuk market Korea sahaja!!! tak supply international... kalau order melalui distributor Malaysia memang dorang pon takde stok Bione... Nak order kena order direct dari Korea okay kalau nak....
.
.
Kami di Debellezakiosk punya Cindella 100% original import dari Korea, kami tidak melalui mana2 distributor atau mana2 orang tengah, 100000% stok dari DaeHan... Lengkap dengan BARCODE dan EXPIRY DATE.. 100% money back guarantee if not original... high grade and authentic!! kualiti 1000000% dijamin...!! doktor2 pun takde amik dengan distributor malaysia okay... stok yg doktor2 kulit jual direct dari DaeHan sebab nak jaminan kualiti yg sama... kualiti tu penting sebab sekarang dah ramai dah was2, doktor pon dah was2 stok masuk market malaysia ni banyak sgt tak sama!! so utk jaminan, amik direct dari korea tidaklah meragukan!! kami jual luthione 600mg, bione 600mg, and cindella 1200mg jugak... Stok semua DaeHan post melalui EMS Korea Post and siap ade bukti ICE BAG dr Dae HaN lagi... 1000000000000% original.. ❤️❤️❤️❤️ .
.
for order kindly whatsapp us +60134037249

thanks a bunch for your time reading this info! 😘

#cindella 
#luthione 
#bione 
#daehankorea 
#cindellakorea
#whiteningproduct
#beautyinjectionbydbk 
#placentasheep 
#placentalucchinisheep
#biocell
#vitamax
#transamin
#malaysia
#original
#roche
#complexion6
#white203040malaysia 
#belleza 
#treninject
#tranexamicacidinjection
#mixingwhitemurahoriginal
#mixingwhite
    11 0 18 November, 2015