#vivyyusof Instagram Photos & Videos

vivyyusof - 79.5k posts

    Pakai produk mahal-mahal tapi jerawat masih berkeliaran di kulit wajah tanpa henti.
-
Kerana itu, Bougas Beauty telah mengeluarkan produk berkualiti bertaraf antarabangsa dan telah mendapat kelulusan KKM dan halal.
-
Dengan Bougas Beauty Advanced Serum, kurang dari 2 saat is menyerap terus ke dalam kulit wajah anda sekaligus anda akan merasa kesejukkan di wajah.
-
Saya yakin dan percaya dengan izin Allah, anda akan merasa kulit anda semakin halus dan lembut sehalus kulit bayi, dan anda tidak perlu membeli penjagaan kulit wajah yang mahal.
-
WHATSAPP
📲 013 6197914
📲 013 6197914
📲 013 6197914
OR KLIK LINK IN BIO 💋

    Pakai produk mahal-mahal tapi jerawat masih berkeliaran di kulit wajah tanpa henti.
    -
    Kerana itu, Bougas Beauty telah mengeluarkan produk berkualiti bertaraf antarabangsa dan telah mendapat kelulusan KKM dan halal.
    -
    Dengan Bougas Beauty Advanced Serum, kurang dari 2 saat is menyerap terus ke dalam kulit wajah anda sekaligus anda akan merasa kesejukkan di wajah.
    -
    Saya yakin dan percaya dengan izin Allah, anda akan merasa kulit anda semakin halus dan lembut sehalus kulit bayi, dan anda tidak perlu membeli penjagaan kulit wajah yang mahal.
    -
    WHATSAPP
    📲 013 6197914
    📲 013 6197914
    📲 013 6197914
    OR KLIK LINK IN BIO 💋

    2 2 11 minutes ago

Advertisements

    🌸 VITAMIN C PILIHAN RAKYAT MALAYSIA🌸
-
-
Tahukah anda? Manusia tak boleh menghasilkan vitamin c sendiri. Setiap hari, kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh mengurangkan kadar vitamin c dalam badan. -
-
Jadi, nak tak nak, kita memerlukan vitamin c daripada sumber makanan seperti buah, sayur, bijirin dan sebagainya. Atau nak cara yang mudah dan cepat, amalkan supplement. Vitamin C terbaik semestinya daripada Shaklee! Tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna. Shaklee adalah produk yang dijamin NATURAL dan SELAMAT.😊
-
-
Apa kelebihan VITA C?
- Menguatkan imunisasi badan
- Mencerahkan kulit sekata (muka dan badan)
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Menghilangkan kesan sunburn
- Melembutkan kulit
- Mengelakkan jeragat
- Menganjalkan kulit
- Merawat jerawat pasir dan batu
- Melindungi drpd sinaran UV dan radikal bebas
- Merawat kulit tona tidak sekata
- Menghilangkan jeragat
- Menggalakkan pembentukan kolagen
- Melembabkan kulit
- Menghilangkan allergi dan resdung
- Sesuai untuk kulit kering & eczema

Pm Syaz for price. 😉

SYAZ
0132562610
#shakleemurah #shakleeukm #shakleebangi #shakleeputrajaya #sayajualshaklee #setcantikshaklee #neelofa #fattzura #vivyyusof #skincareroutine #flawlessmakeup #flawlessskin #vitaminshaklee

    🌸 VITAMIN C PILIHAN RAKYAT MALAYSIA🌸
    -
    -
    Tahukah anda? Manusia tak boleh menghasilkan vitamin c sendiri. Setiap hari, kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh mengurangkan kadar vitamin c dalam badan. -
    -
    Jadi, nak tak nak, kita memerlukan vitamin c daripada sumber makanan seperti buah, sayur, bijirin dan sebagainya. Atau nak cara yang mudah dan cepat, amalkan supplement. Vitamin C terbaik semestinya daripada Shaklee! Tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna. Shaklee adalah produk yang dijamin NATURAL dan SELAMAT.😊
    -
    -
    Apa kelebihan VITA C?
    - Menguatkan imunisasi badan
    - Mencerahkan kulit sekata (muka dan badan)
    - Mengawal pertumbuhan jerawat
    - Menghilangkan kesan sunburn
    - Melembutkan kulit
    - Mengelakkan jeragat
    - Menganjalkan kulit
    - Merawat jerawat pasir dan batu
    - Melindungi drpd sinaran UV dan radikal bebas
    - Merawat kulit tona tidak sekata
    - Menghilangkan jeragat
    - Menggalakkan pembentukan kolagen
    - Melembabkan kulit
    - Menghilangkan allergi dan resdung
    - Sesuai untuk kulit kering & eczema

    Pm Syaz for price. 😉

    SYAZ
    0132562610
    #shakleemurah #shakleeukm #shakleebangi #shakleeputrajaya #sayajualshaklee #setcantikshaklee #neelofa #fattzura #vivyyusof #skincareroutine #flawlessmakeup #flawlessskin #vitaminshaklee

    6 0 25 minutes ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Nak serum and scrub urgent? Nak cepat sampai depan rumah? Bolehhh! Uols yang ada kat area yang az boleh cod ni cepat cepat whatsapp okeh!
.
.
Bukan je dapat servis pantas, tapi ada freegift sekali nak bagi ni. Buy 1 free 1 korang taknak keee?
.
.
Whatsapp 0175217004 now to order 😉

    Nak serum and scrub urgent? Nak cepat sampai depan rumah? Bolehhh! Uols yang ada kat area yang az boleh cod ni cepat cepat whatsapp okeh!
    .
    .
    Bukan je dapat servis pantas, tapi ada freegift sekali nak bagi ni. Buy 1 free 1 korang taknak keee?
    .
    .
    Whatsapp 0175217004 now to order 😉

    18 2 3 hours ago
    _
✨Victoriα Secret Square Bottle 250ml✨
.
1 pcs RM50 + free mini perfume 20ml

2 pcs RM89 FREE POSTAGE

Sementara stock masih ada

    _
    ✨Victoriα Secret Square Bottle 250ml✨
    .
    1 pcs RM50 + free mini perfume 20ml

    2 pcs RM89 FREE POSTAGE

    Sementara stock masih ada

    18 2 3 hours ago

Advertisements

    🌸 VITAMIN C PILIHAN RAKYAT MALAYSIA🌸
-
-
Tahukah anda? Manusia tak boleh menghasilkan vitamin c sendiri. Setiap hari, kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh mengurangkan kadar vitamin c dalam badan. -
-
Jadi, nak tak nak, kita memerlukan vitamin c daripada sumber makanan seperti buah, sayur, bijirin dan sebagainya. Atau nak cara yang mudah dan cepat, amalkan supplement. Vitamin C terbaik semestinya daripada Shaklee! Tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna. Shaklee adalah produk yang dijamin NATURAL dan SELAMAT.😊
-
-
Apa kelebihan VITA C?
- Menguatkan imunisasi badan
- Mencerahkan kulit sekata (muka dan badan)
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Menghilangkan kesan sunburn
- Melembutkan kulit
- Mengelakkan jeragat
- Menganjalkan kulit
- Merawat jerawat pasir dan batu
- Melindungi drpd sinaran UV dan radikal bebas
- Merawat kulit tona tidak sekata
- Menghilangkan jeragat
- Menggalakkan pembentukan kolagen
- Melembabkan kulit
- Menghilangkan allergi dan resdung
- Sesuai untuk kulit kering & eczema

Pm Syaz for price. 😉

SYAZ
0132562610
#shakleemurah #shakleeukm #shakleebangi #shakleeputrajaya #sayajualshaklee #setcantikshaklee #neelofa #fattzura #vivyyusof #skincareroutine #flawlessmakeup #flawlessskin #vitaminshaklee

    🌸 VITAMIN C PILIHAN RAKYAT MALAYSIA🌸
    -
    -
    Tahukah anda? Manusia tak boleh menghasilkan vitamin c sendiri. Setiap hari, kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh mengurangkan kadar vitamin c dalam badan. -
    -
    Jadi, nak tak nak, kita memerlukan vitamin c daripada sumber makanan seperti buah, sayur, bijirin dan sebagainya. Atau nak cara yang mudah dan cepat, amalkan supplement. Vitamin C terbaik semestinya daripada Shaklee! Tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna. Shaklee adalah produk yang dijamin NATURAL dan SELAMAT.😊
    -
    -
    Apa kelebihan VITA C?
    - Menguatkan imunisasi badan
    - Mencerahkan kulit sekata (muka dan badan)
    - Mengawal pertumbuhan jerawat
    - Menghilangkan kesan sunburn
    - Melembutkan kulit
    - Mengelakkan jeragat
    - Menganjalkan kulit
    - Merawat jerawat pasir dan batu
    - Melindungi drpd sinaran UV dan radikal bebas
    - Merawat kulit tona tidak sekata
    - Menghilangkan jeragat
    - Menggalakkan pembentukan kolagen
    - Melembabkan kulit
    - Menghilangkan allergi dan resdung
    - Sesuai untuk kulit kering & eczema

    Pm Syaz for price. 😉

    SYAZ
    0132562610
    #shakleemurah #shakleeukm #shakleebangi #shakleeputrajaya #sayajualshaklee #setcantikshaklee #neelofa #fattzura #vivyyusof #skincareroutine #flawlessmakeup #flawlessskin #vitaminshaklee

    4 0 4 hours ago
    Bag raya dah ada ke sis?

Kita dah open Pre Order. Click link whatsapp di bio😎

    Bag raya dah ada ke sis?

    Kita dah open Pre Order. Click link whatsapp di bio😎

    21 1 5 hours ago
    Bag raya dah ada ke sis?

Kita dah open Pre Order. Click link whatsapp di bio😎

    Bag raya dah ada ke sis?

    Kita dah open Pre Order. Click link whatsapp di bio😎

    19 1 5 hours ago
    Bag raya dah ada ke sis?

Kita dah open Pre Order. Click link whatsapp di bio😎

    Bag raya dah ada ke sis?

    Kita dah open Pre Order. Click link whatsapp di bio😎

    24 3 5 hours ago
    Bite me please😁  geram betul tengok packaging treatment cushion yang baru ni. Dah la wangi, bila pakai pulak x rasa bercapuk langsung..ringan je muka. Memang flawless je nampak sbb coverage tiptop habis. Tutup semua parut2 di muka. Bukan tu je, treatment cushion ni kaya dengan argan oil bolih merawat kulit muka sekali dan mempunyai serum treatment acne yg bolih kecutkan jerawat. yelah, dah nama pun treatment kan😆 bila apply cushion ni kulit kita akan sentiasa dilindungi dengan sunblock spf 50.
HAAA BEST KE TAK CUSHION NI?
.
Kalau korang berminat bolih la dm atau ws nana ye. Tak pun klik je link di bio👆
.
#obsesscosmeticmalaysia
#obsesscosmeticgombak
#obsessselayang #obsesscosmeticuia #teamunicorn🦄girls #squadsyiera #obsesswave #ame19 #nur2 #makeupartist #makeupcantik #vivyyusof

    Bite me please😁 geram betul tengok packaging treatment cushion yang baru ni. Dah la wangi, bila pakai pulak x rasa bercapuk langsung..ringan je muka. Memang flawless je nampak sbb coverage tiptop habis. Tutup semua parut2 di muka. Bukan tu je, treatment cushion ni kaya dengan argan oil bolih merawat kulit muka sekali dan mempunyai serum treatment acne yg bolih kecutkan jerawat. yelah, dah nama pun treatment kan😆 bila apply cushion ni kulit kita akan sentiasa dilindungi dengan sunblock spf 50.
    HAAA BEST KE TAK CUSHION NI?
    .
    Kalau korang berminat bolih la dm atau ws nana ye. Tak pun klik je link di bio👆
    .
    #obsesscosmeticmalaysia
    #obsesscosmeticgombak
    #obsessselayang #obsesscosmeticuia #teamunicorn 🦄girls #squadsyiera #obsesswave #ame19 #nur2 #makeupartist #makeupcantik #vivyyusof

    6 0 5 hours ago

Top #vivyyusof posts