#viehairtonic Instagram Photos & Videos

viehairtonic - 1.3k posts

    Rahsia body slim macam papan tapi aset harus ada ok🤪Sapa nak tau rahsia kak vie walaupun dah Masuk angkat 30 an tapi muka maintain 25 giteeeew ahhhh (tlg bagi semangat nak rasa muda) haaaa kak viena share ngan korang ok sapa nak??
#influencer #viehairtonic #ay18🌹 #model #myself #beauty #2019

    Rahsia body slim macam papan tapi aset harus ada ok🤪Sapa nak tau rahsia kak vie walaupun dah Masuk angkat 30 an tapi muka maintain 25 giteeeew ahhhh (tlg bagi semangat nak rasa muda) haaaa kak viena share ngan korang ok sapa nak??
    #influencer #viehairtonic #ay18 🌹 #model #myself #beauty #2019

    2,390 31 14 January, 2019
    Little miss desire lingers teddy from @madeoflace 😍i love all lingerie from @madeoflace 🖤
Miliki aset yg mengancam tambah lagi pakai lingerie sexy dari @madeoflace for sure korang punya husband tak teringat & pandang perempuan lain dah..AY breast soap realisasikan impian korang tuk miliki aset yg diidamkan good feedback from cust and ay breast soap top selling coz satu2 nya product yg memantapkan breast dengan semulajadi😘
📲0136204012 
I’m sexy wife💕
#aybreastsoap #viehairtonic #founder #madeoflace #sexy #model #influencer

    Little miss desire lingers teddy from @madeoflace 😍i love all lingerie from @madeoflace 🖤
    Miliki aset yg mengancam tambah lagi pakai lingerie sexy dari @madeoflace for sure korang punya husband tak teringat & pandang perempuan lain dah..AY breast soap realisasikan impian korang tuk miliki aset yg diidamkan good feedback from cust and ay breast soap top selling coz satu2 nya product yg memantapkan breast dengan semulajadi😘
    📲0136204012
    I’m sexy wife💕
    #aybreastsoap #viehairtonic #founder #madeoflace #sexy #model #influencer

    3,580 27 28 November, 2018
    At least kami jadi diri sendiri..apa yg kami tunjuk adalah diri kami,takda nak control cantik atau macho yg penting jgn jadi hipokrik ok😘kami jalani kehidupan serdahana sbb kami happy tak perlu nak angkuh dengan apa yg ada walau kaya macam mana pun,atau apa pun status kami tetap jalani hidup simple..Naik motor hari2,makan kat gerai ke,pakaian baju takda brand ke takda masalah bagi kami,dan yang penting kami blh holiday Kat mana2 je sbb tu mmg hobby kami..Tak perlu menunjuk2 dengan apa yg ada sbb kami low profile😘jaga life masing2 more better muachhh🤗
#model #influencer #husbandwife #founder #viehairtonic #budakmolek #happylife#alhamdulillah

    At least kami jadi diri sendiri..apa yg kami tunjuk adalah diri kami,takda nak control cantik atau macho yg penting jgn jadi hipokrik ok😘kami jalani kehidupan serdahana sbb kami happy tak perlu nak angkuh dengan apa yg ada walau kaya macam mana pun,atau apa pun status kami tetap jalani hidup simple..Naik motor hari2,makan kat gerai ke,pakaian baju takda brand ke takda masalah bagi kami,dan yang penting kami blh holiday Kat mana2 je sbb tu mmg hobby kami..Tak perlu menunjuk2 dengan apa yg ada sbb kami low profile😘jaga life masing2 more better muachhh🤗
    #model #influencer #husbandwife #founder #viehairtonic #budakmolek #happylife #alhamdulillah

    3,769 18 24 November, 2018
    I'm the only founder of my own product Vie's hair tonic😘this have been 4 years now alhamdulillah to be blessed by having such a lovely husband and beautiful career. Stay tuned with my new pakaging for Vie's hair tonic❤
At the moment my tonic is out of stock insyallah soon siap with new pakaging and good new kak viena mencari model/duta for my Vie's hair tonic..tarikh interview akan kak vie tetapkan later(maybe monday)Mana Tau anda adalah duta my product Jom Sapa yg nak try menjadi seorang model yg berjaya Dan juga kami sediakan shoot profolio hanya rm150 sahaja Dan anda bakal  terpilih utk agency modeling kam daripada agency @ahyarosl kerjasama bersama photog @khairul.izharstudio 
Agency model @ahyarosl @aley_azami 
Product duta @arviena (vie's hair tonic)
Dan tempat shooting ditaja khas oleh @rsqklhotelresidence ❤
Nak Tau apa rahsia kak viena dari seorang banker blh menjadi duta, businesswoman Dan model yg berjaya let's join us..
Blh hantar comcard & details 📲0136204012
Register now only RM150 sahaja ok DM atau whatapps kak viena lelaju ok😘jgn lpskan peluang anda Rupa bukan halangan yg penting confident diri👏🏻 Sapa ada anak2 buah yg teringin nak jadi model tapi tak tau macamana nk start let’s join us viena beauty model search💕 #modelsearch #viehairtonic #influencer #founder #ownproduct #ambassador #letsjoinus #modelforvienabeauty #ay18🌹

    I'm the only founder of my own product Vie's hair tonic😘this have been 4 years now alhamdulillah to be blessed by having such a lovely husband and beautiful career. Stay tuned with my new pakaging for Vie's hair tonic❤
    At the moment my tonic is out of stock insyallah soon siap with new pakaging and good new kak viena mencari model/duta for my Vie's hair tonic..tarikh interview akan kak vie tetapkan later(maybe monday)Mana Tau anda adalah duta my product Jom Sapa yg nak try menjadi seorang model yg berjaya Dan juga kami sediakan shoot profolio hanya rm150 sahaja Dan anda bakal terpilih utk agency modeling kam daripada agency @ahyarosl kerjasama bersama photog @khairul.izharstudio
    Agency model @ahyarosl @aley_azami
    Product duta @arviena (vie's hair tonic)
    Dan tempat shooting ditaja khas oleh @rsqklhotelresidence
    Nak Tau apa rahsia kak viena dari seorang banker blh menjadi duta, businesswoman Dan model yg berjaya let's join us..
    Blh hantar comcard & details 📲0136204012
    Register now only RM150 sahaja ok DM atau whatapps kak viena lelaju ok😘jgn lpskan peluang anda Rupa bukan halangan yg penting confident diri👏🏻 Sapa ada anak2 buah yg teringin nak jadi model tapi tak tau macamana nk start let’s join us viena beauty model search💕 #modelsearch #viehairtonic #influencer #founder #ownproduct #ambassador #letsjoinus #modelforvienabeauty #ay18 🌹

    972 11 7 November, 2018
    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur,kelemumur,kusam,gugur, rosak dan bercabang,proses penuaan,kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala..Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️ .
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam 
#viehairtonic 
#productrambut 
#productterbaik
#mestibeli

    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur,kelemumur,kusam,gugur, rosak dan bercabang,proses penuaan,kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala..Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️ .
    .
    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #viehairtonic
    #productrambut
    #productterbaik
    #mestibeli

    2 0 19 September, 2018
    Fikir baik2 sbb aku pilih utk life aku sendiri so tak payah nak sibok2 ngan aku lagi ye..walaupun hidup aku pilih serdahana tapi alhamdulillah aku bahagia😊tq for your love husband @aley_azami tlg jaga cinta dan syg ini sebaik nya ok..moga till jannah hubungan kita takda org ketiga kecuali tuhan kurniakan zuriat dalam family kita😘 #ay18🌹 #happywife #newlife #2018 #founder #viehairtonic #aybreastsoap

    Fikir baik2 sbb aku pilih utk life aku sendiri so tak payah nak sibok2 ngan aku lagi ye..walaupun hidup aku pilih serdahana tapi alhamdulillah aku bahagia😊tq for your love husband @aley_azami tlg jaga cinta dan syg ini sebaik nya ok..moga till jannah hubungan kita takda org ketiga kecuali tuhan kurniakan zuriat dalam family kita😘 #ay18 🌹 #happywife #newlife #2018 #founder #viehairtonic #aybreastsoap

    3,210 18 13 September, 2018
    My short vacay done👱🏻‍♀️i’m happy wife happy holiday with husband and bff❤️balik kl banyak kerja nk kena buat so dah tenang kan otak 3 hari ni balik kita kerja plak ye😊🦄..insyallah our store molek shisha akan dibuka awal sept di Hangout bukit antarabangsa ok so u oulss maii serbu reramai makan sedap2 sambil2 blh shisha kat sana ok😘 just 📍 je petronas bukit antarabangsa nanti terus nampak hangout sebelah petronas je.. #molekshisha #ay18🌹 #newbizz #viehairtonic #founder #aybreastsoap

    My short vacay done👱🏻‍♀️i’m happy wife happy holiday with husband and bff❤️balik kl banyak kerja nk kena buat so dah tenang kan otak 3 hari ni balik kita kerja plak ye😊🦄..insyallah our store molek shisha akan dibuka awal sept di Hangout bukit antarabangsa ok so u oulss maii serbu reramai makan sedap2 sambil2 blh shisha kat sana ok😘 just 📍 je petronas bukit antarabangsa nanti terus nampak hangout sebelah petronas je.. #molekshisha #ay18 🌹 #newbizz #viehairtonic #founder #aybreastsoap

    1,940 4 19 August, 2018
    Sekarang walaupun dah jadi wife org status dah bertukar nak jaga makan husband,kemas rumah,bizz lagi tapi badan nak kena jaga juga ok oulss tambah lagi en hubby pun mmg kaki gym..org ckp baru2 kawin ni kurangkan gym sbb nanti ssh dapat anak and macam2 lagi tapi tu semua rezeki ye kalau cepat tuhan bagi rezeki awal ada,fitness ni tuk sihat atleast berpeluh selain nak mantain kan body..haaa before gym tadi kak v dah minum sesudu jus stratna tuk tambah tenaga selain slimming body..nak cantik luar dalam kan semua kena jaga rambut,badan & aset u oulls ok..so yg nk rambut lebat & cantik of coz my Vie’s hair tonic,nak body slim my jus stratna dan yg nak aset breast yg aummmm my coming soon AY breast soap insyallah after raya haji dah siap..tak sabar kan👏🏼yg dah booking nama tu kak vie akan dahulukan dulu ok sbb limited ada 500 je and founder sah dari kak vie sendiri dan @ay18.my 💋stay tune❤️
Jom sihat dan cantik sama2 baru en somi syg lebih lagi2 jgn ckp umur 30 dah tak blh jaga body ok😛
#founder #viehairtonic #aybreastsoap #jusstratna #model #fitness #influenser #ay18🌹 #wifey #mylife #womenhealty

    Sekarang walaupun dah jadi wife org status dah bertukar nak jaga makan husband,kemas rumah,bizz lagi tapi badan nak kena jaga juga ok oulss tambah lagi en hubby pun mmg kaki gym..org ckp baru2 kawin ni kurangkan gym sbb nanti ssh dapat anak and macam2 lagi tapi tu semua rezeki ye kalau cepat tuhan bagi rezeki awal ada,fitness ni tuk sihat atleast berpeluh selain nak mantain kan body..haaa before gym tadi kak v dah minum sesudu jus stratna tuk tambah tenaga selain slimming body..nak cantik luar dalam kan semua kena jaga rambut,badan & aset u oulls ok..so yg nk rambut lebat & cantik of coz my Vie’s hair tonic,nak body slim my jus stratna dan yg nak aset breast yg aummmm my coming soon AY breast soap insyallah after raya haji dah siap..tak sabar kan👏🏼yg dah booking nama tu kak vie akan dahulukan dulu ok sbb limited ada 500 je and founder sah dari kak vie sendiri dan @ay18.my 💋stay tune❤️
    Jom sihat dan cantik sama2 baru en somi syg lebih lagi2 jgn ckp umur 30 dah tak blh jaga body ok😛
    #founder #viehairtonic #aybreastsoap #jusstratna #model #fitness #influenser #ay18 🌹 #wifey #mylife #womenhealty

    2,204 15 14 August, 2018
    Hastage abg aley cuba walau mulut berterabur..hahaha..tapi u are the best sbb layan bini awak yg mmg gila hindustan ni..dalam life ni org selalu ckp masa bercinta lain tapi bila dah kawin lain bagi kami now dah halal ok dah jadi husband & wife insyallah kami akan kekalkan macamana perangai kami masa bercinta dulu and smpi la ada anak cucu nanti😂sbb apa bila sama2 sporting,memahami,susah senang sesama dan dah siap tuk hadapi hidup dalam rumahtangga tu maknaya kami mmg saling memahami bukan ckp tak pnh gaduh ada gaduh kak v ni baran tapi kejap je sama2 mintak maaf and baik balik..yg penting kami ngan life kami,tak kacau org insyallah ssh sekarang tak apa rezeki tu sentiasa ada jika kami sama2 usaha..ok jom layan tik tok😂👏🏼😘 #husbandandwife #mystyle #ay18🌹 #founder #asekshisha #viehairtonic @ay18.my @arvienabeauty_official @molekapparel

    Hastage abg aley cuba walau mulut berterabur..hahaha..tapi u are the best sbb layan bini awak yg mmg gila hindustan ni..dalam life ni org selalu ckp masa bercinta lain tapi bila dah kawin lain bagi kami now dah halal ok dah jadi husband & wife insyallah kami akan kekalkan macamana perangai kami masa bercinta dulu and smpi la ada anak cucu nanti😂sbb apa bila sama2 sporting,memahami,susah senang sesama dan dah siap tuk hadapi hidup dalam rumahtangga tu maknaya kami mmg saling memahami bukan ckp tak pnh gaduh ada gaduh kak v ni baran tapi kejap je sama2 mintak maaf and baik balik..yg penting kami ngan life kami,tak kacau org insyallah ssh sekarang tak apa rezeki tu sentiasa ada jika kami sama2 usaha..ok jom layan tik tok😂👏🏼😘 #husbandandwife #mystyle #ay18 🌹 #founder #asekshisha #viehairtonic @ay18.my @arvienabeauty_official @molekapparel

    1,073 9 12 August, 2018
    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
📞0136204012
📱official page @arvienabeautybeauty_official
💻FB-arvienabeauty_official
📩aleyarviena@gmail.com
✨RM89.90 free postage for SM
✨halal dan berkelulusan KKM
✨100%bahan semulajadi
✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
✨cod setapak area only✌️
#sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
New Packaging😍
PROMO NOW only RM80 sahaja blh DM kak vie lelaju okay😘

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
    📞0136204012
    📱official page @arvienabeautybeauty_official
    💻FB-arvienabeauty_official
    📩aleyarviena@gmail.com
    ✨RM89.90 free postage for SM
    ✨halal dan berkelulusan KKM
    ✨100%bahan semulajadi
    ✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
    ✨cod setapak area only✌️
    #sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
    ...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
    New Packaging😍
    PROMO NOW only RM80 sahaja blh DM kak vie lelaju okay😘

    811 6 22 July, 2018
    Vie's hair tonic diperbuat daripada 100% bahan semulajadi dan halal👌
apa fungsi Vie's hair care protein& tonic pada masalah rambut anda:
•melebatkan rambut yg jarang dan nipis
•mengurangkan rambut gugur
•menjadikan kulit kepala yg kusam lebih segar(baik utk wanita yg bertudung)
•masalah kelumumur pada kulit kepala
•pertumbuhan rambut yg sihat
Vie's hair tonic adalah tonic terbaik dan terbukti kesan nya dengan pengunaan yg teratur..
harga pasaran hanya rm80 sahaja(promo) free postage for SM..untuk oder dan pertanyaan blh hubungi kak viena di talian ☎️0136204012 atau DM terus pada kak vie ok😘
#sayajual#hairtonic #productrambutterbaik#rm59.90#Vienabeautyenterprise#ownbrandingproduct#viehairtonic

    Vie's hair tonic diperbuat daripada 100% bahan semulajadi dan halal👌
    apa fungsi Vie's hair care protein& tonic pada masalah rambut anda:
    •melebatkan rambut yg jarang dan nipis
    •mengurangkan rambut gugur
    •menjadikan kulit kepala yg kusam lebih segar(baik utk wanita yg bertudung)
    •masalah kelumumur pada kulit kepala
    •pertumbuhan rambut yg sihat
    Vie's hair tonic adalah tonic terbaik dan terbukti kesan nya dengan pengunaan yg teratur..
    harga pasaran hanya rm80 sahaja(promo) free postage for SM..untuk oder dan pertanyaan blh hubungi kak viena di talian ☎️0136204012 atau DM terus pada kak vie ok😘
    #sayajual #hairtonic #productrambutterbaik #rm59 .90 #Vienabeautyenterprise #ownbrandingproduct #viehairtonic

    740 4 13 July, 2018
    Ok video ni kak vie nak tunjuk rambut kak vie after mandi lps tu rambut tgh lembab kak vie spray tonic kat kulit kepala & rambut kak vie yg rosak tgk mantain tebal and rambut lembut dan tak kusut..ni tak keringkan atau ion lagi tau..Vie’s hair tonic mmg tonic terbaik kak vie as a founder pun mmg guna ok sbb rambut tak gugur dan sentiasa lebat👱🏻‍♀️
Korang nak rambut cantik jugak blh DM kak vie lelaju ok atau whatapps 0136204012📲 for order promo RM80 ok💋 
#viehairtonic #rambutlebat #productterbaik #rambutsihat #tiadalagimasalahrambutgugur #unisex

    Ok video ni kak vie nak tunjuk rambut kak vie after mandi lps tu rambut tgh lembab kak vie spray tonic kat kulit kepala & rambut kak vie yg rosak tgk mantain tebal and rambut lembut dan tak kusut..ni tak keringkan atau ion lagi tau..Vie’s hair tonic mmg tonic terbaik kak vie as a founder pun mmg guna ok sbb rambut tak gugur dan sentiasa lebat👱🏻‍♀️
    Korang nak rambut cantik jugak blh DM kak vie lelaju ok atau whatapps 0136204012📲 for order promo RM80 ok💋
    #viehairtonic #rambutlebat #productterbaik #rambutsihat #tiadalagimasalahrambutgugur #unisex

    494 4 7 July, 2018
    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
📞0136204012
📱official page @arvienabeautybeauty_official
💻FB-arvienabeauty_official
📩aleyarviena@gmail.com
✨RM89.90 free postage for SM
✨halal dan berkelulusan KKM
✨100%bahan semulajadi
✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
✨cod setapak area only✌️
#sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
New Packaging😍

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
    📞0136204012
    📱official page @arvienabeautybeauty_official
    💻FB-arvienabeauty_official
    📩aleyarviena@gmail.com
    ✨RM89.90 free postage for SM
    ✨halal dan berkelulusan KKM
    ✨100%bahan semulajadi
    ✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
    ✨cod setapak area only✌️
    #sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
    ...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
    New Packaging😍

    306 1 1 July, 2018
    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
📞0136204012 atau DM trus
📱official page @arvienabeautybeauty_official
💻FB-arvienabeauty_official
📩aleyarviena@gmail.com
✨RM89.90 free postage for SM
✨halal dan berkelulusan KKM
✨100%bahan semulajadi
✨🚚postage pada setiap isnin dan jumaat
✨cod at molek cafe jalan ipoh area only✌️
#sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
PROMO HARI RAYA RM80 only!!!!

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
    📞0136204012 atau DM trus
    📱official page @arvienabeautybeauty_official
    💻FB-arvienabeauty_official
    📩aleyarviena@gmail.com
    ✨RM89.90 free postage for SM
    ✨halal dan berkelulusan KKM
    ✨100%bahan semulajadi
    ✨🚚postage pada setiap isnin dan jumaat
    ✨cod at molek cafe jalan ipoh area only✌️
    #sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
    ...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
    PROMO HARI RAYA RM80 only!!!!

    772 9 22 June, 2018
    Vie's Hair Tonic & Fresh Hair Mist juga sangat bagus untuk wanita yang berhijab dan unisex...
Kepentingan wanita yang berhijab menggunakan Vie's Hair Tonic kerana seharian memakai tudung boleh menyebabkan keguguran rambut dan rambut kusam... Hanya spray pada kulit kepala selepas mandi dan gosok seminit sahaja dan terus pakai tudung... Mulakan dgn kerja dalam keadaan segar... Untuk menambahkan lagi wangian pada rambut untuk berkekalan selama lebih 8 jam hanya menggunakan Fresh Hair Mist... .

#ninaarkeata 
#cintabellezateam #viehairtonic
#freshhairmist
#hairproducts
#staybeautiful

    Vie's Hair Tonic & Fresh Hair Mist juga sangat bagus untuk wanita yang berhijab dan unisex...
    Kepentingan wanita yang berhijab menggunakan Vie's Hair Tonic kerana seharian memakai tudung boleh menyebabkan keguguran rambut dan rambut kusam... Hanya spray pada kulit kepala selepas mandi dan gosok seminit sahaja dan terus pakai tudung... Mulakan dgn kerja dalam keadaan segar... Untuk menambahkan lagi wangian pada rambut untuk berkekalan selama lebih 8 jam hanya menggunakan Fresh Hair Mist... .

    #ninaarkeata
    #cintabellezateam #viehairtonic
    #freshhairmist
    #hairproducts
    #staybeautiful

    4 0 27 May, 2018
    Kalau pakai berhijab seluruh kepala gatal mcm ade kutu merenyam!! Ku cuci rambut tak kira waktu lepas tu spray la #viehairtonic hair tonic..sejuk gila... and.. the smell stays for 2 days! 😘 Even after wash! The itchiness also wears off for couple of days.. best ke tak best.. neway.. i pakai dah 3 bulan seh.. rambut semakin lebat.. sekejap dah long.. kalau tak haizz tak subur la rambutku.. #cintabelleza #cintabellezateam  #viehairtonic #hijabista

    Kalau pakai berhijab seluruh kepala gatal mcm ade kutu merenyam!! Ku cuci rambut tak kira waktu lepas tu spray la #viehairtonic hair tonic..sejuk gila... and.. the smell stays for 2 days! 😘 Even after wash! The itchiness also wears off for couple of days.. best ke tak best.. neway.. i pakai dah 3 bulan seh.. rambut semakin lebat.. sekejap dah long.. kalau tak haizz tak subur la rambutku.. #cintabelleza #cintabellezateam #viehairtonic #hijabista

    2 0 27 May, 2018
    Kalau pakai berhijab seluruh kepala gatal mcm ade kutu merenyam!! Ku cuci rambut tak kira waktu lepas tu spray la #viehairtonic hair tonic..sejuk gila... and.. the smell stays for 2 days! 😘 Even after wash! The itchiness also wears off for couple of days.. best ke tak best.. neway.. i pakai dah 3 bulan seh.. rambut semakin lebat.. sekejap dah long.. kalau tak haizz tak subur la rambutku.. #cintabelleza #cintabellezateam  #viehairtonic #hijabista

    Kalau pakai berhijab seluruh kepala gatal mcm ade kutu merenyam!! Ku cuci rambut tak kira waktu lepas tu spray la #viehairtonic hair tonic..sejuk gila... and.. the smell stays for 2 days! 😘 Even after wash! The itchiness also wears off for couple of days.. best ke tak best.. neway.. i pakai dah 3 bulan seh.. rambut semakin lebat.. sekejap dah long.. kalau tak haizz tak subur la rambutku.. #cintabelleza #cintabellezateam #viehairtonic #hijabista

    3 0 23 May, 2018
    Comey tak bambam tgk dah besar rambut dah lebat n panjang sbb guna dari kecik lagi..alhadulillah smpi besar bambam guna Vie’s hair tonic mmg taknk tonic lain dah..the best tonic in world😘dari peringkat umur kecik sampaila yg dah tua still blh guna Vie’s hair tonic ok..alhamdulillah The best product from Viena Beauty❤️ #viehairtonic #rambutlebat #rambutpanjang #tonicterbaik #bahansemulajadi #sayajual #founder
Vie’s hair tonic macam goreng pisang panas laku bulan ramadhan ni setiap hari full order alhamdulillah sebb semua nak rambut cantik hari raya nanti kan..ok DM kak vie lelaju sbb now harga promo kaw2😘sapa cepat dia dapat hanya 50 org yg pertama sahaja sapat harga promo kasih syg😍

    Comey tak bambam tgk dah besar rambut dah lebat n panjang sbb guna dari kecik lagi..alhadulillah smpi besar bambam guna Vie’s hair tonic mmg taknk tonic lain dah..the best tonic in world😘dari peringkat umur kecik sampaila yg dah tua still blh guna Vie’s hair tonic ok..alhamdulillah The best product from Viena Beauty❤️ #viehairtonic #rambutlebat #rambutpanjang #tonicterbaik #bahansemulajadi #sayajual #founder
    Vie’s hair tonic macam goreng pisang panas laku bulan ramadhan ni setiap hari full order alhamdulillah sebb semua nak rambut cantik hari raya nanti kan..ok DM kak vie lelaju sbb now harga promo kaw2😘sapa cepat dia dapat hanya 50 org yg pertama sahaja sapat harga promo kasih syg😍

    282 6 22 May, 2018
    Kalau pakai berhijab seluruh kepala gatal mcm ade kutu merenyam!! Ku cuci rambut tak kira waktu lepas tu spray la #viehairtonic hair tonic..sejuk gila... and.. the smell stays for 2 days! 😘 Even after wash! The itchiness also wears off for couple of days.. best ke tak best.. neway.. i pakai dah 3 bulan seh.. rambut semakin lebat.. sekejap dah long.. kalau tak haizz tak subur la rambutku.. #cintabelleza #cintabellezateam  #viehairtonic #hijabista

    Kalau pakai berhijab seluruh kepala gatal mcm ade kutu merenyam!! Ku cuci rambut tak kira waktu lepas tu spray la #viehairtonic hair tonic..sejuk gila... and.. the smell stays for 2 days! 😘 Even after wash! The itchiness also wears off for couple of days.. best ke tak best.. neway.. i pakai dah 3 bulan seh.. rambut semakin lebat.. sekejap dah long.. kalau tak haizz tak subur la rambutku.. #cintabelleza #cintabellezateam #viehairtonic #hijabista

    1 0 21 May, 2018
    .
Cara menggunakan Vie's hair tonic:
.
✨Spray kat kulit kepala selepas mandi dan gosok selama satu minit di bahagian kulit kepala
✨yang alami rambut rosak juga blh spray di hujung rambut anda
✨Nak kulit kepala segar sepanjang hari dan elak dari kelumut juga blh spray di kulit kepala selepas mandi rambut lembab2 yah uolls hasilnya anda akan nampak dengan mengunakan sebotol Vie's hair tonic😘
.
Nak rambut sihat dan tiada lagi masalah rambut gugur Vie's hair tonic adalah jawapan untuk semua masalah rambut anda💕 .
.
DM/WhatsApp utk order 👇🏻
💞Tina
86684624💞
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#aura_inara
#sayajual
#viehairtonic 
#rambutsihat
#mestibeli

    .
    Cara menggunakan Vie's hair tonic:
    .
    ✨Spray kat kulit kepala selepas mandi dan gosok selama satu minit di bahagian kulit kepala
    ✨yang alami rambut rosak juga blh spray di hujung rambut anda
    ✨Nak kulit kepala segar sepanjang hari dan elak dari kelumut juga blh spray di kulit kepala selepas mandi rambut lembab2 yah uolls hasilnya anda akan nampak dengan mengunakan sebotol Vie's hair tonic😘
    .
    Nak rambut sihat dan tiada lagi masalah rambut gugur Vie's hair tonic adalah jawapan untuk semua masalah rambut anda💕 .
    .
    DM/WhatsApp utk order 👇🏻
    💞Tina
    86684624💞
    .
    .
    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #aura_inara
    #sayajual
    #viehairtonic
    #rambutsihat
    #mestibeli

    4 2 21 May, 2018

Top #viehairtonic posts

    alhamdullillah ......kak za last day kat sini tau...tp korang still blh datang ke booth untuk dapatkan hwaiteuvitsin & viehairtonic okey...celebfest kat sini sampai esok 10malam ☺️
then follow je stokis kak za kat sini k...sementara ada lg PROMO kat sini...
day 2 in singapore,for celebfest 2017 🎉 see u guys at suntec city booth B15 ( @cintabelleza )
2pm - 4pm okey 😘😘😘
PROMO VIEHAIRTONIC $35 ONLY 
PROMO PRICE 2BOX $90 ONLY!!! #hwaiteuvitskin 
#hwaiteuvitskinsingapore
#bisnesonlinemalaysia 
#bisnestrip
#viehairtonic

    alhamdullillah ......kak za last day kat sini tau...tp korang still blh datang ke booth untuk dapatkan hwaiteuvitsin & viehairtonic okey...celebfest kat sini sampai esok 10malam ☺️
    then follow je stokis kak za kat sini k...sementara ada lg PROMO kat sini...
    day 2 in singapore,for celebfest 2017 🎉 see u guys at suntec city booth B15 ( @cintabelleza )
    2pm - 4pm okey 😘😘😘
    PROMO VIEHAIRTONIC $35 ONLY
    PROMO PRICE 2BOX $90 ONLY!!! #hwaiteuvitskin
    #hwaiteuvitskinsingapore
    #bisnesonlinemalaysia
    #bisnestrip
    #viehairtonic

    764 2 11 November, 2017
    Sekarang walaupun dah jadi wife org status dah bertukar nak jaga makan husband,kemas rumah,bizz lagi tapi badan nak kena jaga juga ok oulss tambah lagi en hubby pun mmg kaki gym..org ckp baru2 kawin ni kurangkan gym sbb nanti ssh dapat anak and macam2 lagi tapi tu semua rezeki ye kalau cepat tuhan bagi rezeki awal ada,fitness ni tuk sihat atleast berpeluh selain nak mantain kan body..haaa before gym tadi kak v dah minum sesudu jus stratna tuk tambah tenaga selain slimming body..nak cantik luar dalam kan semua kena jaga rambut,badan & aset u oulls ok..so yg nk rambut lebat & cantik of coz my Vie’s hair tonic,nak body slim my jus stratna dan yg nak aset breast yg aummmm my coming soon AY breast soap insyallah after raya haji dah siap..tak sabar kan👏🏼yg dah booking nama tu kak vie akan dahulukan dulu ok sbb limited ada 500 je and founder sah dari kak vie sendiri dan @ay18.my 💋stay tune❤️
Jom sihat dan cantik sama2 baru en somi syg lebih lagi2 jgn ckp umur 30 dah tak blh jaga body ok😛
#founder #viehairtonic #aybreastsoap #jusstratna #model #fitness #influenser #ay18🌹 #wifey #mylife #womenhealty

    Sekarang walaupun dah jadi wife org status dah bertukar nak jaga makan husband,kemas rumah,bizz lagi tapi badan nak kena jaga juga ok oulss tambah lagi en hubby pun mmg kaki gym..org ckp baru2 kawin ni kurangkan gym sbb nanti ssh dapat anak and macam2 lagi tapi tu semua rezeki ye kalau cepat tuhan bagi rezeki awal ada,fitness ni tuk sihat atleast berpeluh selain nak mantain kan body..haaa before gym tadi kak v dah minum sesudu jus stratna tuk tambah tenaga selain slimming body..nak cantik luar dalam kan semua kena jaga rambut,badan & aset u oulls ok..so yg nk rambut lebat & cantik of coz my Vie’s hair tonic,nak body slim my jus stratna dan yg nak aset breast yg aummmm my coming soon AY breast soap insyallah after raya haji dah siap..tak sabar kan👏🏼yg dah booking nama tu kak vie akan dahulukan dulu ok sbb limited ada 500 je and founder sah dari kak vie sendiri dan @ay18.my 💋stay tune❤️
    Jom sihat dan cantik sama2 baru en somi syg lebih lagi2 jgn ckp umur 30 dah tak blh jaga body ok😛
    #founder #viehairtonic #aybreastsoap #jusstratna #model #fitness #influenser #ay18 🌹 #wifey #mylife #womenhealty

    2,204 15 14 August, 2018
    Rahsia body slim macam papan tapi aset harus ada ok🤪Sapa nak tau rahsia kak vie walaupun dah Masuk angkat 30 an tapi muka maintain 25 giteeeew ahhhh (tlg bagi semangat nak rasa muda) haaaa kak viena share ngan korang ok sapa nak??
#influencer #viehairtonic #ay18🌹 #model #myself #beauty #2019

    Rahsia body slim macam papan tapi aset harus ada ok🤪Sapa nak tau rahsia kak vie walaupun dah Masuk angkat 30 an tapi muka maintain 25 giteeeew ahhhh (tlg bagi semangat nak rasa muda) haaaa kak viena share ngan korang ok sapa nak??
    #influencer #viehairtonic #ay18 🌹 #model #myself #beauty #2019

    2,390 31 14 January, 2019
    Apa org nk ckp,org nk kutuk ke, nk kondem ke tu korang punya pasal la ye yg penting kami tak kacau org..bila kak Vie gabung ngan kak sayang ni @liana_rosli aii rsa nk jugak gelek dumang aum2 kak vie pantang begelek2 ni yg penting makan jamu Sweet Dara haaa jangan ckp gelek gerudi utk yg dah berumahtangga tu utk anak dara macam hakak ni nampak tak sbb apa rahsia awek muda 😂anyway @molekcafe happening ari ni sbb kak sayang and family mmg sporting and tq jugak to mama @normahdamanhuri sbb suka dengan vie nya Vie’s hair tonic💋
#founder #viehairtonic #aylipgloss #sweetdara_kakkm #happyus #justforfun #jamubest #rambutlebat
P/s:yg nk kondem janda kalau makan jamu tu jgn bodoh sgt ye janda pun ko ingat tkle nk mkn jamu kalau janda je ko ingt pompuan jela yg tk sedap hello kalau dpt laki bangang makan duit betina baik janda lg bgs ye..tinggal je jantan bodoh2 bangang yg suka nk perendahkan perempuan ni ha makan duit mak bapak ko🤟🏻hahaha jgn bodoh abadi sgt pk pki otak muaachhh..

    Apa org nk ckp,org nk kutuk ke, nk kondem ke tu korang punya pasal la ye yg penting kami tak kacau org..bila kak Vie gabung ngan kak sayang ni @liana_rosli aii rsa nk jugak gelek dumang aum2 kak vie pantang begelek2 ni yg penting makan jamu Sweet Dara haaa jangan ckp gelek gerudi utk yg dah berumahtangga tu utk anak dara macam hakak ni nampak tak sbb apa rahsia awek muda 😂anyway @molekcafe happening ari ni sbb kak sayang and family mmg sporting and tq jugak to mama @normahdamanhuri sbb suka dengan vie nya Vie’s hair tonic💋
    #founder #viehairtonic #aylipgloss #sweetdara_kakkm #happyus #justforfun #jamubest #rambutlebat
    P/s:yg nk kondem janda kalau makan jamu tu jgn bodoh sgt ye janda pun ko ingat tkle nk mkn jamu kalau janda je ko ingt pompuan jela yg tk sedap hello kalau dpt laki bangang makan duit betina baik janda lg bgs ye..tinggal je jantan bodoh2 bangang yg suka nk perendahkan perempuan ni ha makan duit mak bapak ko🤟🏻hahaha jgn bodoh abadi sgt pk pki otak muaachhh..

    3,918 12 4 hours ago