Search Hashtag & User

#uncal Instagram Photos & Videos

Latest #uncal Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • (@erwinabdulrahman) Instagram Profile @erwinabdulrahman
  • Tuh katingal pan uncalna, duka keur naon.. sigana mah keur nungguan jodo, pan ayeuna teh breeding season. Eta pager kawat teh sanes jang kandang uncal tapi pager lapangan golf nu aya di kawasan iyeu... uncal mah bebas rek kaluar asup lapang golf oge, pami jalmi mah keudah mayar. . Didieu seeur pisan nu sapedahan, tinu sapedah nu alus nepi ka anu rada alus. Tapi simkuring rada bingung, naon tah kira-kira nu matak ngajadiken bingung. Aneh, pas urang nempo sapedah keur diparkir teh, ditilik-tilik koncina atawa rantena minimal dua jeung harade. Di lokasi-lokasi tertentu sok aya oge parkiran sapedah nu langganan, rupana siga kandang maung, asupna make kode, jeung nggeus dijero anggeur kudu dirante deui πŸ˜†. Asa riweuh... . Teu beda jeung sapedah, rante motor leuwih ed*n deui, siga rante jang narik gerbong kareta api. Ceuk baturan kadang-kadang harga konci sapedah leuwih awis ti sapedahna πŸ™ˆ. Nggeus ah sakitu heula... bae teu nyambung jeung foto oge 😁. . #uncal #nikon #d90 #wollaton #deer #park #bike #cycling #outdoor #erwinphotography
  • Tuh katingal pan uncalna, duka keur naon.. sigana mah keur nungguan jodo, pan ayeuna teh breeding season. Eta pager kawat teh sanes jang kandang uncal tapi pager lapangan golf nu aya di kawasan iyeu... uncal mah bebas rek kaluar asup lapang golf oge, pami jalmi mah keudah mayar.
.

Didieu seeur pisan nu sapedahan, tinu sapedah nu alus nepi ka anu rada alus. Tapi simkuring rada bingung, naon tah kira-kira nu matak ngajadiken bingung. 
Aneh, pas urang nempo sapedah keur diparkir teh, ditilik-tilik koncina atawa rantena minimal dua jeung harade. Di lokasi-lokasi tertentu sok aya oge parkiran sapedah nu langganan, rupana siga kandang maung, asupna make kode, jeung nggeus dijero anggeur kudu dirante deui πŸ˜†. Asa riweuh...
.

Teu beda jeung sapedah, rante motor leuwih ed*n deui, siga rante jang narik gerbong kareta api. Ceuk baturan kadang-kadang harga konci sapedah leuwih awis ti sapedahna πŸ™ˆ. Nggeus ah sakitu heula... bae teu nyambung jeung foto oge 😁. .

#uncal #nikon #d90 #wollaton #deer #park #bike #cycling #outdoor #erwinphotography
  •  36  2 15 October, 2018

Advertisements