#uitmjengka Instagram Photos & Videos

uitmjengka - 109.1k posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Dah syawal ke berapa tah ni baru berkesempatan nak post gambar raya. Sekian lama tak update harini baru ada masa sikit, sorry🙏🏻 Btw, sekarang pun tengah final exam. Doakan zie lulus dgn cemerlang semester kalini😘✨
.
Kalau ada yg nak produk @ainaabeautyofficial boleh ws je zie ok. Macam biasa ada free gift menarik😍
.
#nsaqirasquad 
#ainaabeautykuantan
#ainaaserumkuantan

    Dah syawal ke berapa tah ni baru berkesempatan nak post gambar raya. Sekian lama tak update harini baru ada masa sikit, sorry🙏🏻 Btw, sekarang pun tengah final exam. Doakan zie lulus dgn cemerlang semester kalini😘✨
    .
    Kalau ada yg nak produk @ainaabeautyofficial boleh ws je zie ok. Macam biasa ada free gift menarik😍
    .
    #nsaqirasquad
    #ainaabeautykuantan
    #ainaaserumkuantan

    15 1 4 hours ago

Advertisements

    READY STOCK!! Apa yang best dengan lipmatte Obsess Cosmetics ni???baca sini 👇 guys

KELEBIHAN LIPMATTE ✅ Tekstur ringan ✅ Tak melekit ✅ Sesuai untuk bibir sensetif ✅ Mengandungi jojoba oil + Argan Oil ✅ Tidak melekat pada straw atau cawan bila minum ✅ Tahan lama walaupun selepas makan ✅ warna yang pigmented ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ( Not180600316K )

#obsesscosmeticsmalaysia
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticsjengka
#obsesssquad
#codjengka
#uitmjengka

    READY STOCK!! Apa yang best dengan lipmatte Obsess Cosmetics ni???baca sini 👇 guys

    KELEBIHAN LIPMATTE ✅ Tekstur ringan ✅ Tak melekit ✅ Sesuai untuk bibir sensetif ✅ Mengandungi jojoba oil + Argan Oil ✅ Tidak melekat pada straw atau cawan bila minum ✅ Tahan lama walaupun selepas makan ✅ warna yang pigmented ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ( Not180600316K )

    #obsesscosmeticsmalaysia
    #obsesscosmetics
    #obsesscosmeticsjengka
    #obsesssquad
    #codjengka
    #uitmjengka

    6 0 14 hours ago

Top #uitmjengka posts

Advertisements

    We’ve done our best and it’s okay boys. And I’m so sorry for all my mistakes geng. Defeated 1-2 final by Faculty of Sport Rec  #kesuma #volleyball #uitmjengka

    We’ve done our best and it’s okay boys. And I’m so sorry for all my mistakes geng. Defeated 1-2 final by Faculty of Sport Rec #kesuma #volleyball #uitmjengka

    507 17 22 April, 2019

Advertisements

Advertisements

    • GROWING UP 💄•
.
Semua org mesti lalui fasa fasa perubahan pada diri sendiri. Bila makin meningkat umur, mesti rase nak ubah diri kita lebih cantik, kemas, ayu, lawo, hensem & so on.
.
Tipu la kalau aku tak de rase diri nk lebih nampak elok kan. Pada umur almost double ✌🏻ni, aku baru beli 1 lipstick 1 concealer before raya haritu sb ade sale 50% kat guardian. Nak nmpak muke lagi berseri konon nya 🙄 (habis duit aku) 🤦🏻‍♀️Tapi tu pun aku jarang giler2 pakai sb tak biase and tak suke sgt make up. Usually skin care pun actually aku malas pakai ! 😴 sb bende tu makan mase 😂 and tak suke bende lekit2 kat muke. Aku lagi suke muke free of chemistry 🥰 bile dah break out tu haa rajin r sikit 🤪 tapi Kemungkinan gak beberapa tahun akan dtg bile dah keje ke, mana tahu aku terasa nak pakai foundation ke? Blusher ke? Haa aku sendiri tak tahu. 🤷🏻‍♀️Tapi ade jugak org yg tak boleh kalau xde make up. Tak boleh xpakai skin care kalau nak g mane2. Yelah sebab nak jaga muka masing2 and quality of skin kan. It’s up to ourself. Ape yg kita nak🤷🏻‍♀️ tak salah pun kita nak pakai ape asal kita tahu halal haram product tu 😁Setiap org ade fasa2 perubahan diri sendiri and setiap org ade cita rase sendiri ❣️
.
Salah satu punca perubahan kita jugak sebenarnya pengaruh dari keliling kita. Kawan2 pakai ape mesti kita rase nak try! 👗diorang gune product ape2 pun (berkesan plak), mesti kita sekali join nak beli n gune. 🧴Baru ni aku beli tudung sukan , pastu housemate aku tgok best kain dia terus mintak aku repeat order. Mana tak habis duit nya kalau kita mudah terpengaruh 😂 tapi kalau untuk kebaikan apa salah nya korban kan duit sikit kan 💞
.
Bagi aku setiap berubah yg kita cuba nak ubah tu adalah kita sedang tingkatkan confidence level kita. 🎈♥️ Everyone have a first time to do something! So kalau kita tak cuba something new, sampai bile2 kita tak lalui semua yg kita nak. So, buang lah rase segan malu ego kita tu untuk cuba sesuatu yg baru ✨ bila kita dah cuba sekali mesti nak lagi 😊 dari tak suka tapi bila da cuba mesti jadi suka 💓

Thank you for those spending time read my caption 😂 just sharing ♥️🤩
#uitmjengka #red #silentkiller #mysterious #growup #confidence

    • GROWING UP 💄•
    .
    Semua org mesti lalui fasa fasa perubahan pada diri sendiri. Bila makin meningkat umur, mesti rase nak ubah diri kita lebih cantik, kemas, ayu, lawo, hensem & so on.
    .
    Tipu la kalau aku tak de rase diri nk lebih nampak elok kan. Pada umur almost double ✌🏻ni, aku baru beli 1 lipstick 1 concealer before raya haritu sb ade sale 50% kat guardian. Nak nmpak muke lagi berseri konon nya 🙄 (habis duit aku) 🤦🏻‍♀️Tapi tu pun aku jarang giler2 pakai sb tak biase and tak suke sgt make up. Usually skin care pun actually aku malas pakai ! 😴 sb bende tu makan mase 😂 and tak suke bende lekit2 kat muke. Aku lagi suke muke free of chemistry 🥰 bile dah break out tu haa rajin r sikit 🤪 tapi Kemungkinan gak beberapa tahun akan dtg bile dah keje ke, mana tahu aku terasa nak pakai foundation ke? Blusher ke? Haa aku sendiri tak tahu. 🤷🏻‍♀️Tapi ade jugak org yg tak boleh kalau xde make up. Tak boleh xpakai skin care kalau nak g mane2. Yelah sebab nak jaga muka masing2 and quality of skin kan. It’s up to ourself. Ape yg kita nak🤷🏻‍♀️ tak salah pun kita nak pakai ape asal kita tahu halal haram product tu 😁Setiap org ade fasa2 perubahan diri sendiri and setiap org ade cita rase sendiri ❣️
    .
    Salah satu punca perubahan kita jugak sebenarnya pengaruh dari keliling kita. Kawan2 pakai ape mesti kita rase nak try! 👗diorang gune product ape2 pun (berkesan plak), mesti kita sekali join nak beli n gune. 🧴Baru ni aku beli tudung sukan , pastu housemate aku tgok best kain dia terus mintak aku repeat order. Mana tak habis duit nya kalau kita mudah terpengaruh 😂 tapi kalau untuk kebaikan apa salah nya korban kan duit sikit kan 💞
    .
    Bagi aku setiap berubah yg kita cuba nak ubah tu adalah kita sedang tingkatkan confidence level kita. 🎈♥️ Everyone have a first time to do something! So kalau kita tak cuba something new, sampai bile2 kita tak lalui semua yg kita nak. So, buang lah rase segan malu ego kita tu untuk cuba sesuatu yg baru ✨ bila kita dah cuba sekali mesti nak lagi 😊 dari tak suka tapi bila da cuba mesti jadi suka 💓

    Thank you for those spending time read my caption 😂 just sharing ♥️🤩
    #uitmjengka #red #silentkiller #mysterious #growup #confidence

    248 23 20 June, 2019