#tkl Instagram Photos & Videos

tkl - 21.1k posts

    “Even when hard times are a Factor , Choose Laughter, The goals you’re After. “-#TKL 🌱💚

    “Even when hard times are a Factor , Choose Laughter, The goals you’re After. “- #TKL 🌱💚

    69 1 3 hours ago
    Strój klubowy dla kociąt z The Kittens League

Strój dla postaci:

Fioletowy kaskotoczek (73sc)
Czerwony sweter dziany z Valedale (6520sj/65sc)
Czarne dowolne rękawiczki
Czarne spodnie jeździeckie ze skarpetami do kolan (102 sc)
Czarne, krótkie buty

Zestaw dla konia:
Czarne, dowolne ogłowie
Czarne, dowolne siodło
Czarny, dowolny, duży czaprak
Owijki (45sc)
Opcjonalnie bordowe/czarne ozdoby dla konia

Łącznie:

285 sc/6520 sj i 220sc
----------------------------------
#klubsso #starstableonline #klub #thekittensleague #tkl #kc #kot #kocięta #koty #liga #ligakociąt #cudo #kochamtkl

    Strój klubowy dla kociąt z The Kittens League

    Strój dla postaci:

    Fioletowy kaskotoczek (73sc)
    Czerwony sweter dziany z Valedale (6520sj/65sc)
    Czarne dowolne rękawiczki
    Czarne spodnie jeździeckie ze skarpetami do kolan (102 sc)
    Czarne, krótkie buty

    Zestaw dla konia:
    Czarne, dowolne ogłowie
    Czarne, dowolne siodło
    Czarny, dowolny, duży czaprak
    Owijki (45sc)
    Opcjonalnie bordowe/czarne ozdoby dla konia

    Łącznie:

    285 sc/6520 sj i 220sc
    ----------------------------------
    #klubsso #starstableonline #klub #thekittensleague #tkl #kc #kot #kocięta #koty #liga #ligakociąt #cudo #kochamtkl

    12 0 9 hours ago
    So much love!!! I can't believe that half a year is over. I miss these guys already and I can't wait to see what God has for them in the future! 
#dts #ywam #tkl #myteam #myfriends #goodbye

    So much love!!! I can't believe that half a year is over. I miss these guys already and I can't wait to see what God has for them in the future!
    #dts #ywam #tkl #myteam #myfriends #goodbye

    68 2 9 hours ago
    Cuộc đời em đặt tên là muộn phiền nên làm sao dám mơ mình may mắn được trọn vẹn cùng anh ...
Thế giới thực tại ồn ào vẫn thấy cô đơn ...
Ngọn cỏ ven đường thôi mà làm sao với được mây ...
Chẳng cơn bão lớn nào bằng bão lòng 
Gặp trong mơ mà cũng không dám gào lên: "Em thương anh"

#TKL
#Một_bước_yêu_vạn_dặm_đau
#teamsociu

    Cuộc đời em đặt tên là muộn phiền nên làm sao dám mơ mình may mắn được trọn vẹn cùng anh ...
    Thế giới thực tại ồn ào vẫn thấy cô đơn ...
    Ngọn cỏ ven đường thôi mà làm sao với được mây ...
    Chẳng cơn bão lớn nào bằng bão lòng
    Gặp trong mơ mà cũng không dám gào lên: "Em thương anh"

    #TKL
    #Một_bước_yêu_vạn_dặm_đau
    #teamsociu

    3 0 13 hours ago
    #tkl
#Bisous mouakk 💋 💋 💋 💖 💖 💖

    #tkl
    #Bisous mouakk 💋 💋 💋 💖 💖 💖

    56 2 21 March, 2019
    These ripped denim overalls are only $18 PLUS you get an extra 15% OFF ❤️ Outfit details in my stories

    These ripped denim overalls are only $18 PLUS you get an extra 15% OFF ❤️ Outfit details in my stories

    3,088 59 21 March, 2019
    There is absolutely no other name that  is sweeter than Jesus! Have a blessed day! 🙏🏽 My hearts sings - Jesus is the sweetest name I know, and he's just the same as his lovely name And that's the reason why I love him so, Jesus is the sweetest name I know. 🙏🏽👑 💜🎤#ThatsmyKing #Abba #ourFather #KingofKings #TKL #TLH "Neither is there salvation in any other: for there is none other name under heaven given among men, whereby we must be saved.” ‭‭Acts‬ ‭4:12‬ ‭KJV‬‬

    There is absolutely no other name that is sweeter than Jesus! Have a blessed day! 🙏🏽 My hearts sings - Jesus is the sweetest name I know, and he's just the same as his lovely name And that's the reason why I love him so, Jesus is the sweetest name I know. 🙏🏽👑 💜🎤 #ThatsmyKing #Abba #ourFather #KingofKings #TKL #TLH "Neither is there salvation in any other: for there is none other name under heaven given among men, whereby we must be saved.” ‭‭Acts‬ ‭4:12‬ ‭KJV‬‬

    12 0 21 March, 2019
    Dareu EK87 TKL
(tenkeyless ) menggunakan optical switch yang sangat respons lebih cepat, mengklik hingga 50 juta klik yang bisa  lebih lama dan stabil. Menggunakan feature  rainbow backlight sistem.

Tahukah kalian tentang optical switch itu apa ?

Optical switch adalah sistem mekanikal yang mengandalkan sensor optik untuk menggerakkan sinyal ke komputer, keyboard mekanikal infra-merah mempunyai sensasi yang kurang lebih sama dengan keyboard mechanical lainya, hanya saja optic ini komponen nya lebih tahan lama dan tahan karatan. Serta ketukan dari optical switch lebih lembut, tahan air serta banyak lagi featur lainya dari optical switch.

Price : 550K

#keyboard #keyboardgaming
#opticalkeyboard #ek87 #tkl #rainbow #gaming #gaminggear #gaming #gamingindonesia #esports #esportsindonesia #csgo #pubg #pb #ml #aov #freefire #dareu #dareuindonesia

    Dareu EK87 TKL
    (tenkeyless ) menggunakan optical switch yang sangat respons lebih cepat, mengklik hingga 50 juta klik yang bisa lebih lama dan stabil. Menggunakan feature rainbow backlight sistem.

    Tahukah kalian tentang optical switch itu apa ?

    Optical switch adalah sistem mekanikal yang mengandalkan sensor optik untuk menggerakkan sinyal ke komputer, keyboard mekanikal infra-merah mempunyai sensasi yang kurang lebih sama dengan keyboard mechanical lainya, hanya saja optic ini komponen nya lebih tahan lama dan tahan karatan. Serta ketukan dari optical switch lebih lembut, tahan air serta banyak lagi featur lainya dari optical switch.

    Price : 550K

    #keyboard #keyboardgaming
    #opticalkeyboard #ek87 #tkl #rainbow #gaming #gaminggear #gaming #gamingindonesia #esports #esportsindonesia #csgo #pubg #pb #ml #aov #freefire #dareu #dareuindonesia

    38 3 21 March, 2019
    💙 6 month Antonio update 💙 *Our baby boy is now eating baby food, (he gets impatient if I don't feed him fast enough 🤣), he loves to roll around, sit up, makes lots of noises (that sound like a baby dinosaur 🦕), he's very ticklish and loves to giggle. *He's the light of our lives and more fun by the day!  There’s also no question, he’s DEFINITELY a "Mama’s boy" 💁🏻‍♀️
*We're so grateful for all of your sweet comments & have a surprise for you. Head to my stories to see what we're gifting to one luck follower. 🤗

    💙 6 month Antonio update 💙 *Our baby boy is now eating baby food, (he gets impatient if I don't feed him fast enough 🤣), he loves to roll around, sit up, makes lots of noises (that sound like a baby dinosaur 🦕), he's very ticklish and loves to giggle. *He's the light of our lives and more fun by the day! There’s also no question, he’s DEFINITELY a "Mama’s boy" 💁🏻‍♀️
    *We're so grateful for all of your sweet comments & have a surprise for you. Head to my stories to see what we're gifting to one luck follower. 🤗

    3,692 88 20 March, 2019
    Less than 2 weeks left to enter!  You can win this incredible prototype 2019 LTD EC-1000T from ESP Guitars and this custom printed #TKL Vectra case!

To enter, visit: ESPguitars.com

    Less than 2 weeks left to enter! You can win this incredible prototype 2019 LTD EC-1000T from ESP Guitars and this custom printed #TKL Vectra case!

    To enter, visit: ESPguitars.com

    14 0 20 March, 2019
    ❓Have you seen the new Tommy Gate Tuckunder Series:TKL?❓ The latest in liftgate technology, the Tuckunder Series: TKL features a compact, highly efficient design that accommodates bed heights 33 to 47-inches. Lightweight and durable💪, the TKL combines sleek modern engineering and 2500lbs. of lifting capacity🏋️‍♂️ and has applications to fit all major flatbed,stake and van bodies. . . .

#tuckunder #TKL #liftgates #lightweight #compact #tommygate #sleekmodernengineering #ALLNEW

    ❓Have you seen the new Tommy Gate Tuckunder Series:TKL?❓ The latest in liftgate technology, the Tuckunder Series: TKL features a compact, highly efficient design that accommodates bed heights 33 to 47-inches. Lightweight and durable💪, the TKL combines sleek modern engineering and 2500lbs. of lifting capacity🏋️‍♂️ and has applications to fit all major flatbed,stake and van bodies. . . .

    #tuckunder #TKL #liftgates #lightweight #compact #tommygate #sleekmodernengineering #ALLNEW

    26 3 19 March, 2019
    This past Sunday Pastor Sam preached on “Whom Shall I Fear!” It definitely was a great sermon and perfect timing considering everything that is going on around us. BUT, despite everything, we should rejoice because we are children of the King! AND, if God is for us, who can be against us? Just a reminder that no matter what’s is going on, God is already there taking care of it! Have a blessed day!  If you missed Pastor Sam’s preaching on Sunday stop by @thelordshavenchurch Facebook page and take a look. God Bless you! 💜🙏🏽📖 #nofear #noanxiety #mygodisgreat #blessed #TLH #TKL

    This past Sunday Pastor Sam preached on “Whom Shall I Fear!” It definitely was a great sermon and perfect timing considering everything that is going on around us. BUT, despite everything, we should rejoice because we are children of the King! AND, if God is for us, who can be against us? Just a reminder that no matter what’s is going on, God is already there taking care of it! Have a blessed day! If you missed Pastor Sam’s preaching on Sunday stop by @thelordshavenchurch Facebook page and take a look. God Bless you! 💜🙏🏽📖 #nofear #noanxiety #mygodisgreat #blessed #TLH #TKL

    11 0 19 March, 2019

Top #tkl posts

    Maximize your desk space. ⌨

    Maximize your desk space. ⌨

    58,744 604 7 February, 2019
    @varmilo has combined a space-saving tenkeyless layout with a basic white design and bright colorful accents - including our CHERRY MX RGB Red switches.
Read more about the new VA88M Double Rainbow RGB via the Bitly link in our bio!

    @varmilo has combined a space-saving tenkeyless layout with a basic white design and bright colorful accents - including our CHERRY MX RGB Red switches.
    Read more about the new VA88M Double Rainbow RGB via the Bitly link in our bio!

    1,022 4 27 November, 2018
    Mimin kedatangan 1 brand baru lagi nih, ikbc. Benernya bukan baru sih, udah lama beredar tapi mimin baru stok in barangnya karena di kelas market ini minim banget keyboard premium dengan harga terjangkau, apalagi yang under 1juta kapan lagi coy punya keyboard Cherry MX under 1juta ??? 😈 .
.
• ikbc C87 TKL : Rp 849.000
- Switch : Brown / Blue / Red Cherry MX .
.
• ikbc F87 TKL RGB : Rp 1.525.000
- Switch : Brown /  Red Cherry MX .
.
TBH, keyboard ini punya desain mirip Leopold untuk seri C87 nya dan mirip Ducky One TKL RGB untuk F87 nya. Body build jelas sangat mantab dan rigid. Switch udah dipersenjatai Cherry MX Germany yang udah terkenal akan feel dan durabilitynya. Untuk keycaps bahannya sudah PBT tebal sehingga bener" memberikan feel yang manteb saat typing. Namun memang versi C87 terkesan biasa tanpa LED, dan yang diunggulkan adalah switchnya tadi serta feel mantab dibandingkan keyboard" lain di kelas harga tersebut. Sedangkan F87 memiliki LED RGB sebagi pemanis dengan total 9 Mode LED yang juga bisa di program (driverless) serta di save karena terdapat onboard memory langsung di keyboard. Terakhir, kabel memang belum braided namun sudah lentur sehingga aman, dan konektor USB nya pun sudah Gold Plated.

So kesimpulan mimin, buat kalian yang cari keyboard dengan budget medium low under 1juta yang mengutamakan "feel, kenyamanan, dan performa" bisa tengok ini ikbc C87. Sedangkan untuk yang berbudget medium high bisa coba F87 karena LED nya cantik dan apik gak kalah ama RGB" lain di kelasnya 😎

CONTACT PERSON :
►Visit : www.chemicygaming.com
►Line@ : @chemicygaming
►Whatsapp : 08980342062

#chemicyapparel #chemicygaming #gamingstore #gamingshop #jualgaminggear #equipgaming #gaminggearmurah #apparelgaming #csgoindo #csgoindonesia #pubg #dota2indo #dota2indonesia #dagelangaming #keyboardgaming #razermurah #razerindo #razerindonesia #jualrazer #mechanicalkeyboard #keyboardmechanical #ikbc #c87 #tkl #f87 #tenkeyless #ikbcc87 #ikbcf87 #cherrymx

    Mimin kedatangan 1 brand baru lagi nih, ikbc. Benernya bukan baru sih, udah lama beredar tapi mimin baru stok in barangnya karena di kelas market ini minim banget keyboard premium dengan harga terjangkau, apalagi yang under 1juta kapan lagi coy punya keyboard Cherry MX under 1juta ??? 😈 .
    .
    • ikbc C87 TKL : Rp 849.000
    - Switch : Brown / Blue / Red Cherry MX .
    .
    • ikbc F87 TKL RGB : Rp 1.525.000
    - Switch : Brown / Red Cherry MX .
    .
    TBH, keyboard ini punya desain mirip Leopold untuk seri C87 nya dan mirip Ducky One TKL RGB untuk F87 nya. Body build jelas sangat mantab dan rigid. Switch udah dipersenjatai Cherry MX Germany yang udah terkenal akan feel dan durabilitynya. Untuk keycaps bahannya sudah PBT tebal sehingga bener" memberikan feel yang manteb saat typing. Namun memang versi C87 terkesan biasa tanpa LED, dan yang diunggulkan adalah switchnya tadi serta feel mantab dibandingkan keyboard" lain di kelas harga tersebut. Sedangkan F87 memiliki LED RGB sebagi pemanis dengan total 9 Mode LED yang juga bisa di program (driverless) serta di save karena terdapat onboard memory langsung di keyboard. Terakhir, kabel memang belum braided namun sudah lentur sehingga aman, dan konektor USB nya pun sudah Gold Plated.

    So kesimpulan mimin, buat kalian yang cari keyboard dengan budget medium low under 1juta yang mengutamakan "feel, kenyamanan, dan performa" bisa tengok ini ikbc C87. Sedangkan untuk yang berbudget medium high bisa coba F87 karena LED nya cantik dan apik gak kalah ama RGB" lain di kelasnya 😎

    CONTACT PERSON :
    ►Visit : www.chemicygaming.com
    [email protected] : @chemicygaming
    ►Whatsapp : 08980342062

    #chemicyapparel #chemicygaming #gamingstore #gamingshop #jualgaminggear #equipgaming #gaminggearmurah #apparelgaming #csgoindo #csgoindonesia #pubg #dota2indo #dota2indonesia #dagelangaming #keyboardgaming #razermurah #razerindo #razerindonesia #jualrazer #mechanicalkeyboard #keyboardmechanical #ikbc #c87 #tkl #f87 #tenkeyless #ikbcc87 #ikbcf87 #cherrymx

    1,088 13 23 July, 2018