Search Hashtag & User

#terajin Instagram Photos & Videos

terajin - 501 posts

Latest #terajin Posts

    Katanya kalo #terajin mah suka jadi nomor satu 😁😁😁

    Katanya kalo #terajin mah suka jadi nomor satu 😁😁😁
    127 14 27 November, 2018

    Nasi Lemak untuk makan malam
    #terajin pulak πŸ˜†

    Nasi Lemak untuk makan malam
#terajin pulak πŸ˜†
    14 0 15 November, 2018

    Muffin coklat chip n muffin vanila coklat chip..breakfast pg ni..
    #terajin tanpa sengaja

    Muffin coklat chip n muffin vanila coklat chip..breakfast pg ni..
#terajin tanpa sengaja
    16 0 2 September, 2018

    18 Julai 2018
    Hari ni kerajinan bersih & ngemas bilik & ruang rehat ats...
    Jam 12 mlm #kepedihan akibat #kelaparan melanda... tanpa lengah 12.20 mlm ke dapur, masak segenggam beras (mikrowave cpt sikit) selps siap sambal bilis pecah telor #terajin bancuh tpg... #melempeng pulak....
    12.50 ml siap... cik abg pun turun... "la memasak dia... tegurnya... tp join jgk "... temankan hakak.." katenya... πŸ˜€πŸ˜€
    "Allahumma barriklana fimarazakkana wakinna azaabanar" πŸ˜‹πŸ˜‹

    18 Julai 2018
Hari ni kerajinan bersih & ngemas bilik & ruang rehat ats...
Jam 12 mlm #kepedihan akibat #kelaparan melanda... tanpa lengah 12.20 mlm ke dapur, masak segenggam beras (mikrowave cpt sikit) selps siap sambal bilis pecah telor #terajin bancuh tpg... #melempeng pulak....
12.50 ml siap... cik abg pun turun... "la memasak dia... tegurnya... tp join jgk "... temankan hakak.." katenya... πŸ˜€πŸ˜€
"Allahumma barriklana fimarazakkana wakinna azaabanar" πŸ˜‹πŸ˜‹
    11 0 17 July, 2018

    Congratulations my sister
    #terajin

    Congratulations my sister 
#terajin
    69 0 6 July, 2018

    siswa #Terajin berangkat sekolah
    Tunjuk tangan

    siswa #Terajin berangkat sekolah
Tunjuk tangan
    18 0 1 July, 2018

    Apple Pie in the house!
    #terajin lagi 🀣

    Apple Pie in the house!
#terajin lagi 🀣
    18 2 26 May, 2018

    ikan kembung masak stim
    #terajin pulak mak arini
    #

    ikan kembung masak stim
#terajin pulak mak arini
#
    7 0 21 May, 2018

    πŸ’Ÿ

    πŸ’Ÿ
    114 7 25 March, 2018

    O K D O N E ! !
    Bahulu mini #withlove πŸ˜… . Disebabkan acu untuk bahulu x de so kiter pakai je la sandwich maker . Hahahaa πŸ˜‚ . Jadi la buat makan petang nanti cicah kopi 😜

    Resepi ni cedok kat mane tah x ingat. Dah lame peram x buat2 .
    #ESkitchen #Terajin #ilovecooking

    O K  D O N E ! ! 
Bahulu mini #withlove πŸ˜… . Disebabkan acu untuk bahulu x de so kiter pakai je la sandwich maker . Hahahaa πŸ˜‚ . Jadi la buat makan petang nanti cicah kopi 😜

Resepi ni cedok kat mane tah x ingat. Dah lame peram x buat2 . 
#ESkitchen #Terajin #ilovecooking
    33 3 21 March, 2018

    Meehon & meehon kicap untuk anak-anak yang sememangnya tak makan cili. Yang ni homemade sendiri. Bukan menu tunjuk-tunjuk 😁 resepi darikualibocor.blogspot.com/2018/04/mee-hoon-goreng.html
    #TERajin
    #jomsarap
    #foodstagram
    #meehoongoreng

    Meehon & meehon kicap untuk anak-anak yang sememangnya tak makan cili. Yang ni homemade sendiri. Bukan menu tunjuk-tunjuk 😁 resepi darikualibocor.blogspot.com/2018/04/mee-hoon-goreng.html
#TERajin 
#jomsarap 
#foodstagram 
#meehoongoreng
    11 0 10 February, 2018

    Mulai dari rambut pendek sampai panjang lagi.πŸ’‡πŸ» Video ini bermula di bulan Mei 2017 tepatnya first day running class di @britzoneid dan ditutup dengan farewell party di bulan Januari 2018 kemarin.

    Rasanya baru kemarin running kelas. Tahun ini semuanya pecah divisi. Tapi semoga hati kita selalu satuπŸ’•

    In frame:
    Ms. President of BZ 2017 ter-care @dwi.s.y.sπŸ‘³πŸ»β€β™€οΈ
    Mr. President of BZ 2018 terpanutanku @naimsyahrir91πŸ•΅πŸ»
    Saturday team:
    Our Captain of Sat Class @stevan_ajiπŸ‘©πŸ»β€πŸ’»,
    tante dari semua anak2 @rusvitanurrπŸ’πŸ»,
    pasangan drama couple terbaiq ke-3 @fahmirizal_31 & @corneliaenjiπŸ‘«,
    funniest man tertandakutip @zulkarnain.adnanπŸ‘³πŸ»,
    #terajin @rifantastic19πŸ‘©πŸ»β€πŸ«,
    And my twin @senakharinaπŸ‘―. 🎢 #check5778

    Mulai dari rambut pendek sampai panjang lagi.πŸ’‡πŸ» Video ini bermula di bulan Mei 2017 tepatnya first day running class di @britzoneid dan ditutup dengan farewell party di bulan Januari 2018 kemarin.

Rasanya baru kemarin running kelas. Tahun ini semuanya pecah divisi. Tapi semoga hati kita selalu satuπŸ’•

In frame:
Ms. President of BZ 2017 ter-care @dwi.s.y.sπŸ‘³πŸ»β€β™€οΈ
Mr. President of BZ 2018 terpanutanku @naimsyahrir91πŸ•΅πŸ»
Saturday team:
Our Captain of Sat Class @stevan_ajiπŸ‘©πŸ»β€πŸ’»,
tante dari semua anak2 @rusvitanurrπŸ’πŸ»,
pasangan drama couple terbaiq ke-3 @fahmirizal_31 & @corneliaenjiπŸ‘«,
funniest man tertandakutip @zulkarnain.adnanπŸ‘³πŸ»,
#terajin @rifantastic19πŸ‘©πŸ»β€πŸ«,
And my twin @senakharinaπŸ‘―. 🎢#check5778
    75 4 8 February, 2018