#teampocong Instagram Photos & Videos

teampocong - 392 posts

Advertisements

    Pocong sudah tidak seseram debt colector!
.
.
Orang yg berhutang riba akan sangat tidak tenang hidupnya, apalgi klo udah dekat jatuh tempo bayar angsuran bulanan. Deg degan teruss bawaannya.. 😆

Kalo kamu, mending ketemu pocong apa ditagih debt collector? 👻👹 #teampocong
#teamdebtcollector

#saynotoriba

    Pocong sudah tidak seseram debt colector!
    .
    .
    Orang yg berhutang riba akan sangat tidak tenang hidupnya, apalgi klo udah dekat jatuh tempo bayar angsuran bulanan. Deg degan teruss bawaannya.. 😆

    Kalo kamu, mending ketemu pocong apa ditagih debt collector? 👻👹 #teampocong
    #teamdebtcollector

    #saynotoriba

    6 0 14 May, 2019

Advertisements

Advertisements

    Terpanggil mau ikut gara #teampocong zumba sa pun ikut la. Ni kali la sa lagi gabung sma Parcha detox by beautyspell 💕💕
Abaikan tangan sis yg over nur tu😅😅 terlbih putih gara penangan lotion berhantu ni

    Terpanggil mau ikut gara #teampocong zumba sa pun ikut la. Ni kali la sa lagi gabung sma Parcha detox by beautyspell 💕💕
    Abaikan tangan sis yg over nur tu😅😅 terlbih putih gara penangan lotion berhantu ni

    3 0 6 November, 2018
    Fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA 
Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
#teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    Fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
    ▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
    ▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
    ▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
    ▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
    ▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
    ▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
    ▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

    SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA
    Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
    #teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    17 0 5 September, 2018
    Credit to from @lotionpocong_beautyspells - 💥100 % NATURAL 💥 👆 Ni yang buat sis jatuh hati banget. 
Dulu dah macam macam guna. Ada yang bagi result muka floles dalam masa 1 hari. Memang gumbira gile muka bersih macam padang golf. 
Tapi sebulan dua jelah muka floles tu. Lepas tu macam macam tetamu tak di undang datang. Paling parah bila muka dah breakout. Mengalahkan break dengan boypren die punya sedih. 
Sis guna skincare ni mula mula, takdala terus dapat result gempak, tapi slowly muka sis cool down dan sihat kembali. 
Lepas guna skincare ni sis dah tak pandang sangat pondesen ke, primer ke, concealer ke. Gi mana mana dengan krim siang dia memang konfiden habis. 
Result dia cun sama cun macam set dia ni. 🖒

Wasap sis nak share lagi banyak pasal skincare best ni . . 📞 www.wasap.my/60128217808

#beautyspellsskincare #beautyspellsrich #beautyspellseyzaa #feedbackbeautyspells #readytoglow #teampocong #jemaahpocongcantik #pocong #pocongcantik

    Credit to from @lotionpocong_beautyspells - 💥100 % NATURAL 💥 👆 Ni yang buat sis jatuh hati banget.
    Dulu dah macam macam guna. Ada yang bagi result muka floles dalam masa 1 hari. Memang gumbira gile muka bersih macam padang golf.
    Tapi sebulan dua jelah muka floles tu. Lepas tu macam macam tetamu tak di undang datang. Paling parah bila muka dah breakout. Mengalahkan break dengan boypren die punya sedih.
    Sis guna skincare ni mula mula, takdala terus dapat result gempak, tapi slowly muka sis cool down dan sihat kembali.
    Lepas guna skincare ni sis dah tak pandang sangat pondesen ke, primer ke, concealer ke. Gi mana mana dengan krim siang dia memang konfiden habis.
    Result dia cun sama cun macam set dia ni. 🖒

    Wasap sis nak share lagi banyak pasal skincare best ni . . 📞 www.wasap.my/60128217808

    #beautyspellsskincare #beautyspellsrich #beautyspellseyzaa #feedbackbeautyspells #readytoglow #teampocong #jemaahpocongcantik #pocong #pocongcantik

    5 0 17 August, 2018

Advertisements

    ❝ KULIT MUKA PUTIH, HALUS MULUS TAPI TANGAN GELAP? MACAM PELAKON OPERA CINA ? ❞ 
Kulit muka memang tiada masalah, putih melepak, halus mulus macam telur tapi tengok tangan macam tak padan dengan muka? 
Selalu kurang yakin kalau selfie satu badan apa lagi kalau mau ambil gambar dengan kawan kawan yang tangan putih mulus. 
Makin malu lagi sis bila ada parut bekas kena air panas, bekas gigitan nyamuk, kulit tak sekata kan? 
Bila kulit tangan GELAP, BERSISIK, KASAR, TAK SEKATA, pakai aksesori mahal emas ka, berlian ka, tetap tak nampak cantik. 
Ramai yang dah cuba macam macam cara untuk sekatakan kulit tangan dan muka tapiiiiiiiii :-
✖ Kesan tak nampak walaupun konsisten guna ✖ Kalau ada pun, kesannya hanya sementara, kena air hilanglah,lunturlahh..
✖ Perlu cucuk sana sini dan ongkossss 
Oleh itu, fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA 
Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
#teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    ❝ KULIT MUKA PUTIH, HALUS MULUS TAPI TANGAN GELAP? MACAM PELAKON OPERA CINA ? ❞
    Kulit muka memang tiada masalah, putih melepak, halus mulus macam telur tapi tengok tangan macam tak padan dengan muka?
    Selalu kurang yakin kalau selfie satu badan apa lagi kalau mau ambil gambar dengan kawan kawan yang tangan putih mulus.
    Makin malu lagi sis bila ada parut bekas kena air panas, bekas gigitan nyamuk, kulit tak sekata kan?
    Bila kulit tangan GELAP, BERSISIK, KASAR, TAK SEKATA, pakai aksesori mahal emas ka, berlian ka, tetap tak nampak cantik.
    Ramai yang dah cuba macam macam cara untuk sekatakan kulit tangan dan muka tapiiiiiiiii :-
    ✖ Kesan tak nampak walaupun konsisten guna ✖ Kalau ada pun, kesannya hanya sementara, kena air hilanglah,lunturlahh..
    ✖ Perlu cucuk sana sini dan ongkossss
    Oleh itu, fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
    ▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
    ▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
    ▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
    ▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
    ▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
    ▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
    ▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

    SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA
    Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
    #teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    5 0 6 August, 2018
    ❝ KULIT MUKA PUTIH, HALUS MULUS TAPI TANGAN GELAP? MACAM PELAKON OPERA CINA ? ❞ 
Kulit muka memang tiada masalah, putih melepak, halus mulus macam telur tapi tengok tangan macam tak padan dengan muka? 
Selalu kurang yakin kalau selfie satu badan apa lagi kalau mau ambil gambar dengan kawan kawan yang tangan putih mulus. 
Makin malu lagi sis bila ada parut bekas kena air panas, bekas gigitan nyamuk, kulit tak sekata kan? 
Bila kulit tangan GELAP, BERSISIK, KASAR, TAK SEKATA, pakai aksesori mahal emas ka, berlian ka, tetap tak nampak cantik. 
Ramai yang dah cuba macam macam cara untuk sekatakan kulit tangan dan muka tapiiiiiiiii :-
✖ Kesan tak nampak walaupun konsisten guna ✖ Kalau ada pun, kesannya hanya sementara, kena air hilanglah,lunturlahh..
✖ Perlu cucuk sana sini dan ongkossss 
Oleh itu, fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA 
Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
#teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    ❝ KULIT MUKA PUTIH, HALUS MULUS TAPI TANGAN GELAP? MACAM PELAKON OPERA CINA ? ❞
    Kulit muka memang tiada masalah, putih melepak, halus mulus macam telur tapi tengok tangan macam tak padan dengan muka?
    Selalu kurang yakin kalau selfie satu badan apa lagi kalau mau ambil gambar dengan kawan kawan yang tangan putih mulus.
    Makin malu lagi sis bila ada parut bekas kena air panas, bekas gigitan nyamuk, kulit tak sekata kan?
    Bila kulit tangan GELAP, BERSISIK, KASAR, TAK SEKATA, pakai aksesori mahal emas ka, berlian ka, tetap tak nampak cantik.
    Ramai yang dah cuba macam macam cara untuk sekatakan kulit tangan dan muka tapiiiiiiiii :-
    ✖ Kesan tak nampak walaupun konsisten guna ✖ Kalau ada pun, kesannya hanya sementara, kena air hilanglah,lunturlahh..
    ✖ Perlu cucuk sana sini dan ongkossss
    Oleh itu, fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
    ▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
    ▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
    ▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
    ▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
    ▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
    ▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
    ▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

    SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA
    Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
    #teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    6 0 6 August, 2018
    ❝ KULIT MUKA PUTIH, HALUS MULUS TAPI TANGAN GELAP? MACAM PELAKON OPERA CINA ? ❞ 
Kulit muka memang tiada masalah, putih melepak, halus mulus macam telur tapi tengok tangan macam tak padan dengan muka? 
Selalu kurang yakin kalau selfie satu badan apa lagi kalau mau ambil gambar dengan kawan kawan yang tangan putih mulus. 
Makin malu lagi sis bila ada parut bekas kena air panas, bekas gigitan nyamuk, kulit tak sekata kan? 
Bila kulit tangan GELAP, BERSISIK, KASAR, TAK SEKATA, pakai aksesori mahal emas ka, berlian ka, tetap tak nampak cantik. 
Ramai yang dah cuba macam macam cara untuk sekatakan kulit tangan dan muka tapiiiiiiiii :-
✖ Kesan tak nampak walaupun konsisten guna ✖ Kalau ada pun, kesannya hanya sementara, kena air hilanglah,lunturlahh..
✖ Perlu cucuk sana sini dan ongkossss 
Oleh itu, fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA 
Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
#teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    ❝ KULIT MUKA PUTIH, HALUS MULUS TAPI TANGAN GELAP? MACAM PELAKON OPERA CINA ? ❞
    Kulit muka memang tiada masalah, putih melepak, halus mulus macam telur tapi tengok tangan macam tak padan dengan muka?
    Selalu kurang yakin kalau selfie satu badan apa lagi kalau mau ambil gambar dengan kawan kawan yang tangan putih mulus.
    Makin malu lagi sis bila ada parut bekas kena air panas, bekas gigitan nyamuk, kulit tak sekata kan?
    Bila kulit tangan GELAP, BERSISIK, KASAR, TAK SEKATA, pakai aksesori mahal emas ka, berlian ka, tetap tak nampak cantik.
    Ramai yang dah cuba macam macam cara untuk sekatakan kulit tangan dan muka tapiiiiiiiii :-
    ✖ Kesan tak nampak walaupun konsisten guna ✖ Kalau ada pun, kesannya hanya sementara, kena air hilanglah,lunturlahh..
    ✖ Perlu cucuk sana sini dan ongkossss
    Oleh itu, fokus Beautyspells adalah untuk membantu :-
    ▹ Mencerahkan celahan gelap & berdaki di kawasan paha, ketiak dan belakang
    ▹ Pudarkan parut degil / kudis, bekas gigitan nyamuk/ bekas luka yang dalam
    ▹ Meratakan tona kulit yang tidak sekata (berbelang)
    ▹ Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit
    ▹ Boleh disapu pada kulit yang gatal / alergi
    ▹ Pudarkan bekas jerawat di belakang badan
    ▹ Menambah seri kulit badan yang tidak cerah & kusam

    SUPER SHINE BODY LOTION TERBUKTI BERKESAN DENGAN RATUSAN TESTIMONI BERJAYA
    Bagi anda yang inginkan maklumat lanjut mengenai Super Shine Body Lotion @ #lotionpocong PM kami dan kami akan bantu anda.
    #teamdkateluna #teamninz #teampocong #kkcity #beautyspellskk

    6 0 6 August, 2018
    Asssalamualaikum
Selamat Pagi Rabu ! 
Setiap manusia pasti memerlukan sebuah dorongan hidup untuk lebih baik. Baik dari segi religi maupun ilmiah dan dorongan itu bisa datang dari mana saja, sama ada itu dari orang sekitar atau datang dari diri sendiri.

#positifvibes
#dkatelunateam 
#teampocong
#kkcity

    Asssalamualaikum
    Selamat Pagi Rabu !
    Setiap manusia pasti memerlukan sebuah dorongan hidup untuk lebih baik. Baik dari segi religi maupun ilmiah dan dorongan itu bisa datang dari mana saja, sama ada itu dari orang sekitar atau datang dari diri sendiri.

    #positifvibes
    #dkatelunateam
    #teampocong
    #kkcity

    26 0 18 July, 2018

Advertisements

    Agent sah Beautyspells sekitar KOTA KINABALU 📍PUTATAN, KOTA KINABALU
TEAM MIMIE
Whatsapp : http://www.wasap.my/601195377612
📱: +6019-537-7612
Facebook : Eyza Latip Ieyza
🚗 COD Area : PUTATAN - KINARUT - KK 📍KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp :http://www.wasap.my/601121762733
📱: +6011-2176-2733
Facebook : Hawa Ang
🚗 COD Area : RUGADING - KOTA KINABALU 📍KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60162555165
📱: +6016-255-5165
Facebook : Ade Laida
🚗 COD Area : TELIPOK RIA 📍TUARAN, KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60178959345
📱: +6017-895-9345
Facebook : Tirsa Toding 📍KOLOMBONG, KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60198034286
📱: +6019-803-4286
Facebook : Ezza San
🚗 COD Area : KOLOMBONG 📍KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/601151840508
📱: +6011-5184-0508
Facebook : Cherllye J. See
🚗 COD Area : BUKIT PAYUNG - KKIP TELIPOK - TUARAN 📍KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/601136191158
📱: +6011-3619-1158
Facebook : Reshyasalju Bibie Ashanty
🚗 COD Area : KOTA KINABALU 📍PEKAN MENGGATAL, KOTA KINABALU
TEAM ASIKIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60165857804
📱: +6016-585-7804
Facebook : Normayatie Yap
🚗 COD Area : PEKAN MENGGATAL 📍KOTA KINABALU 
TEAM RIEN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60128617988
📱: +6012-861-7988
Facebook : Nuraisah Nuraisah
🚗 COD Area : TELIPOK - KOTA KINABALU 📍KOTA KINABALU 
TEAM RIEN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60128276194
📱: +6012-827-6194
Facebook : Tata Onds
🚗 COD Area : GODON SEPANGGAR

#beautyspellskk
#agentbeautyspellskk #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    Agent sah Beautyspells sekitar KOTA KINABALU 📍PUTATAN, KOTA KINABALU
    TEAM MIMIE
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601195377612
    📱: +6019-537-7612
    Facebook : Eyza Latip Ieyza
    🚗 COD Area : PUTATAN - KINARUT - KK 📍KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp :http://www.wasap.my/601121762733
    📱: +6011-2176-2733
    Facebook : Hawa Ang
    🚗 COD Area : RUGADING - KOTA KINABALU 📍KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60162555165
    📱: +6016-255-5165
    Facebook : Ade Laida
    🚗 COD Area : TELIPOK RIA 📍TUARAN, KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60178959345
    📱: +6017-895-9345
    Facebook : Tirsa Toding 📍KOLOMBONG, KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60198034286
    📱: +6019-803-4286
    Facebook : Ezza San
    🚗 COD Area : KOLOMBONG 📍KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601151840508
    📱: +6011-5184-0508
    Facebook : Cherllye J. See
    🚗 COD Area : BUKIT PAYUNG - KKIP TELIPOK - TUARAN 📍KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601136191158
    📱: +6011-3619-1158
    Facebook : Reshyasalju Bibie Ashanty
    🚗 COD Area : KOTA KINABALU 📍PEKAN MENGGATAL, KOTA KINABALU
    TEAM ASIKIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60165857804
    📱: +6016-585-7804
    Facebook : Normayatie Yap
    🚗 COD Area : PEKAN MENGGATAL 📍KOTA KINABALU
    TEAM RIEN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60128617988
    📱: +6012-861-7988
    Facebook : Nuraisah Nuraisah
    🚗 COD Area : TELIPOK - KOTA KINABALU 📍KOTA KINABALU
    TEAM RIEN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60128276194
    📱: +6012-827-6194
    Facebook : Tata Onds
    🚗 COD Area : GODON SEPANGGAR

    #beautyspellskk
    #agentbeautyspellskk #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    4 0 26 June, 2018
    7 WANITA WAKIL SAH BEAUTYSPELLS DI KENINGAU 
Walaupun bandar kecik, sekali 7 gais 😱 📍KENINGAU
TEAM JULIANA
Whatsapp :http://www.wasap.my/60128150364
📱: +6012-815-0364
Facebook : Anni Pius
🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
TEAM JULIANA
Whatsapp :http://www.wasap.my/60195816405
📱: +6019-581-6405
Facebook : Marlinah Sungan
🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
TEAM JULIANA
Whatsapp :http://www.wasap.my/60198424812
📱: +6019-842-4812
Facebook : IrsyadNafiah Afmiszahn
🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
TEAM JULIANA 
Whatsapp :http://www.wasap.my/60163623994
📱: +6016-362-3994
Facebook : Balqis Watilah
🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
TEAM JULIANA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60178699835 📱: +6017-869-9835
Facebook : Nursyafika Chacha Ika 📍KENINGAU
TEAM JULIANA
Whatsapp:http://www.wasap.my/601119516962
📱: +6011-1951-6962
Facebook : Speedy Max Goh 📍KENINGAU
TEAM JULIANA
Whatsapp :http://www.wasap.my/60109565869
📱: +6010-956-5869
Facebook : Rizkin Kollection
🚗 COD Area : KENINGAU

#beautyspellskeningau
#agentbeautyspellskeningau #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    7 WANITA WAKIL SAH BEAUTYSPELLS DI KENINGAU
    Walaupun bandar kecik, sekali 7 gais 😱 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp :http://www.wasap.my/60128150364
    📱: +6012-815-0364
    Facebook : Anni Pius
    🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp :http://www.wasap.my/60195816405
    📱: +6019-581-6405
    Facebook : Marlinah Sungan
    🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp :http://www.wasap.my/60198424812
    📱: +6019-842-4812
    Facebook : IrsyadNafiah Afmiszahn
    🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp :http://www.wasap.my/60163623994
    📱: +6016-362-3994
    Facebook : Balqis Watilah
    🚗 COD Area : KENINGAU 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60178699835 📱: +6017-869-9835
    Facebook : Nursyafika Chacha Ika 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp:http://www.wasap.my/601119516962
    📱: +6011-1951-6962
    Facebook : Speedy Max Goh 📍KENINGAU
    TEAM JULIANA
    Whatsapp :http://www.wasap.my/60109565869
    📱: +6010-956-5869
    Facebook : Rizkin Kollection
    🚗 COD Area : KENINGAU

    #beautyspellskeningau
    #agentbeautyspellskeningau #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    7 0 25 June, 2018
    TERBARU ! 
Agent Beautyspells LAHAD DATU 📍LAHAD DATU 
TEAM ANALYN
Whatsapp : http://www.wasap.my/601114167908
📱: +6011-1416-7908
Facebook : Nur Shima Risal
🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU 
TEAM LYDIA WATI
Whatsapp : http://www.wasap.my/60178644012
📱: +6017-864-4012
Facebook : Princess Rin 🚗 COD Area : BATU 8,TAMOI BARU 📍LAHAD DATU 
TEAM ANISAH
Whatsapp : http://www.wasap.my/601116001186
📱: +6011-1600-1186
Facebook : Faris Farhana
🚗 COD Area :  LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
TEAM VIVIEN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60146798557
📱: +6014-679-5887
Facebook : Umairahfarhana
🚗 COD Area : SILAM 📍LAHAD DATU, SABAH
TEAM VIVIEN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60169550788
📱: +6016-955-0788
Facebook : Rose Evelynrose 📍LAHAD DATU
TEAM LYDIAWATI 
Whatsapp :http://www.wasap.my/60105890166
📱: +6010-589-0166
Facebook : Asriani
🚗 COD Area : SEGAMAHA LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
TEAM LYDIAWATI
Whatsapp :http://www.wasap.my/601133966846
📱: +6011-3396-6846
Facebook : Yaya Suraya
🚗 COD Area : TOMANGGONG LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
TEAM VIVIEN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60107683047
📱: +6010-768-3047
Facebook : Khatizah Ihzah
🚗 COD Area : LAHAD DATU 
VENDOR 📦 : Sitti Beauty Collection, Kios Dataran Palma, LAHAD DATU

#beautyspellslahaddatu
#agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    TERBARU !
    Agent Beautyspells LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM ANALYN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601114167908
    📱: +6011-1416-7908
    Facebook : Nur Shima Risal
    🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM LYDIA WATI
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60178644012
    📱: +6017-864-4012
    Facebook : Princess Rin 🚗 COD Area : BATU 8,TAMOI BARU 📍LAHAD DATU
    TEAM ANISAH
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601116001186
    📱: +6011-1600-1186
    Facebook : Faris Farhana
    🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM VIVIEN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60146798557
    📱: +6014-679-5887
    Facebook : Umairahfarhana
    🚗 COD Area : SILAM 📍LAHAD DATU, SABAH
    TEAM VIVIEN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60169550788
    📱: +6016-955-0788
    Facebook : Rose Evelynrose 📍LAHAD DATU
    TEAM LYDIAWATI
    Whatsapp :http://www.wasap.my/60105890166
    📱: +6010-589-0166
    Facebook : Asriani
    🚗 COD Area : SEGAMAHA LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM LYDIAWATI
    Whatsapp :http://www.wasap.my/601133966846
    📱: +6011-3396-6846
    Facebook : Yaya Suraya
    🚗 COD Area : TOMANGGONG LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM VIVIEN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60107683047
    📱: +6010-768-3047
    Facebook : Khatizah Ihzah
    🚗 COD Area : LAHAD DATU
    VENDOR 📦 : Sitti Beauty Collection, Kios Dataran Palma, LAHAD DATU

    #beautyspellslahaddatu
    #agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    6 0 25 June, 2018
    Agent Beautyspells di Sandakan, Beautyspells Lovers area Sandakan kalau mau restock atau pun mau baru mau try ka, boleh dapatkan dari dorang ni ya, 
Boleh jugak dorang hantarkan siskuh, jangan risau 😋 📍 SANDAKAN
TEAM LIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/601151695690
📱:+6011-5169-5690 
Facebook : Harley Quwieyn 🚗 COD Area : BATU 5 - BANDAR SANDAKAN 📍 SANDAKAN
TEAM LIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60109595502
📱: +6010-959-5502 
Facebook : Sara Sahara 🚗 COD Area : BATU SAPI - BANDAR SANDAKAN 📍 SANDAKAN
TEAM NORHANA 
Whatsapp : http://www.wasap.my/601126692749 📱: +6011-2669-2749
Facebook : Tiena Rostiena 🚗 COD Area : BATU 7 SANDAKAN 📍 SANDAKAN
TEAM NORHANA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60128113710 📱: +6012-811-3710
Facebook : Mudzrikah Mdsali
🚗 COD Area : BANDAR SANDAKAN 📍SANDAKAN
TEAM SALMIAH
Whatsapp : http://www.wasap.my/60168288705
📱: +6016-828-8705
Facebook : Roaina Mohdzaki
🚗 COD Area : SUGUT - PAITAN - TERUSAN 📍SANDAKAN
TEAM KAUSAR
Whatsapp : http://www.wasap.my/60128654778
📱: +6012-865-4778
Facebook : Yhang Yhang
🚗 COD Area : TINOSA 2

#beautyspellssandakansabah 
#agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    Agent Beautyspells di Sandakan, Beautyspells Lovers area Sandakan kalau mau restock atau pun mau baru mau try ka, boleh dapatkan dari dorang ni ya,
    Boleh jugak dorang hantarkan siskuh, jangan risau 😋 📍 SANDAKAN
    TEAM LIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601151695690
    📱:+6011-5169-5690
    Facebook : Harley Quwieyn 🚗 COD Area : BATU 5 - BANDAR SANDAKAN 📍 SANDAKAN
    TEAM LIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60109595502
    📱: +6010-959-5502
    Facebook : Sara Sahara 🚗 COD Area : BATU SAPI - BANDAR SANDAKAN 📍 SANDAKAN
    TEAM NORHANA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601126692749 📱: +6011-2669-2749
    Facebook : Tiena Rostiena 🚗 COD Area : BATU 7 SANDAKAN 📍 SANDAKAN
    TEAM NORHANA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60128113710 📱: +6012-811-3710
    Facebook : Mudzrikah Mdsali
    🚗 COD Area : BANDAR SANDAKAN 📍SANDAKAN
    TEAM SALMIAH
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60168288705
    📱: +6016-828-8705
    Facebook : Roaina Mohdzaki
    🚗 COD Area : SUGUT - PAITAN - TERUSAN 📍SANDAKAN
    TEAM KAUSAR
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60128654778
    📱: +6012-865-4778
    Facebook : Yhang Yhang
    🚗 COD Area : TINOSA 2

    #beautyspellssandakansabah
    #agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    3 0 24 June, 2018
    Agent terbaru Beautyspells di Tawau 💖
Pastikan produk Beautyspells hanya dari agent Beautyspells yang sah ya 🤗

P/s : Elakkan tawaran ‘HARGA KELUARGA’ 📍TAWAU
TEAM HASIMAH 
Whatsapp : http://www.wasap.my/601131484782
📱: +60113-148-4782
Facebook : Nisa Sanati
🚗 COD Area : TAWAU 📍TAWAU
TEAM NURDIA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60142632001
📱: +6014-263-2001
Facebook : Mtedar Marzuki
🚗 COD Area : TAWAU 📍 TAWAU
TEAM BEUTYLIN
Whatsapp :01116346877 
http://www.wasap.my/601116346877 📱: +60111-634-6877 
Facebook : Sel Vie 🚗 COD Area : Tawau 
VENDOR 📦 : D'ella RaRa Vendor's Boutique 📍 TAWAU
TEAM BEUTYLIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60198329779 📱: +6019-832-9779 
Facebook : Neny Niey 🚗 COD Area : Tawau 📍TAWAU
 TEAM BEUTYLIN
Whatsapp : http://www.wascap.my/60198436811 📱: +6019-843-6811 
Facebook : Nurinah Sakinah Benah 🚗 COD Area : Tawau 📍 TAWAU
TEAM BEUTYLIN
Whatsapp : http://www.wasap.my/60142829994 📱: +6014-282-9994 
Facebook : Hajah Jamila Man 
VENDOR 📦 : 
SS COLLECTION BOUTIQUE 
TB 14449 , Lot F26, 1st Floor, Eastern Plaza. 📍TAWAU
TEAM CITRA LESTARI
Whatsapp : http://www.wasap.my/60198700910
📱: +6019-870-0910
Facebook : Vivi Lin
🚗 COD Area : Tawau

#beautyspellstawau
#agentbeautyspellstawau
 #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    Agent terbaru Beautyspells di Tawau 💖
    Pastikan produk Beautyspells hanya dari agent Beautyspells yang sah ya 🤗

    P/s : Elakkan tawaran ‘HARGA KELUARGA’ 📍TAWAU
    TEAM HASIMAH
    Whatsapp : http://www.wasap.my/601131484782
    📱: +60113-148-4782
    Facebook : Nisa Sanati
    🚗 COD Area : TAWAU 📍TAWAU
    TEAM NURDIA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60142632001
    📱: +6014-263-2001
    Facebook : Mtedar Marzuki
    🚗 COD Area : TAWAU 📍 TAWAU
    TEAM BEUTYLIN
    Whatsapp :01116346877
    http://www.wasap.my/601116346877 📱: +60111-634-6877
    Facebook : Sel Vie 🚗 COD Area : Tawau
    VENDOR 📦 : D'ella RaRa Vendor's Boutique 📍 TAWAU
    TEAM BEUTYLIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60198329779 📱: +6019-832-9779
    Facebook : Neny Niey 🚗 COD Area : Tawau 📍TAWAU
    TEAM BEUTYLIN
    Whatsapp : http://www.wascap.my/60198436811 📱: +6019-843-6811
    Facebook : Nurinah Sakinah Benah 🚗 COD Area : Tawau 📍 TAWAU
    TEAM BEUTYLIN
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60142829994 📱: +6014-282-9994
    Facebook : Hajah Jamila Man
    VENDOR 📦 :
    SS COLLECTION BOUTIQUE
    TB 14449 , Lot F26, 1st Floor, Eastern Plaza. 📍TAWAU
    TEAM CITRA LESTARI
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60198700910
    📱: +6019-870-0910
    Facebook : Vivi Lin
    🚗 COD Area : Tawau

    #beautyspellstawau
    #agentbeautyspellstawau
    #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    11 0 22 June, 2018
    Team Beautyspells LAHAD DATU & KINABATANGAN 
Beautyspells mengganas di hari raya.. 📍LAHAD DATU 
TEAM LONA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60128679116
📱: +6012-867-9116
Facebook : Leha Zuliha Alihuddin
🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU 
TEAM LONA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60148528642
📱: +6014-852-8642
Facebook : Wati Win
🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
TEAM ROHANA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60178994660
📱: +6017-899-4660
Facebook : Jurina Sahidin
🚗 COD Area : SILABUKAN-LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
TEAM LONA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60128304015
📱: +6012-830-4015
Facebook : Sitizubaidah Rajan
🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍PARIS 2, KINABATANGAN
TEAM ROHANA 📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60149852131 📞 : +6014-985-2131
Facebook :  Mariana Osman
🚗 COD Area : PARIS 2 - PARIS 3 - KINABATANGAN 
#beautyspellslahaddatu #beautyspellskinabatangan 
#agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    Team Beautyspells LAHAD DATU & KINABATANGAN
    Beautyspells mengganas di hari raya.. 📍LAHAD DATU
    TEAM LONA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60128679116
    📱: +6012-867-9116
    Facebook : Leha Zuliha Alihuddin
    🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM LONA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60148528642
    📱: +6014-852-8642
    Facebook : Wati Win
    🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM ROHANA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60178994660
    📱: +6017-899-4660
    Facebook : Jurina Sahidin
    🚗 COD Area : SILABUKAN-LAHAD DATU 📍LAHAD DATU
    TEAM LONA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60128304015
    📱: +6012-830-4015
    Facebook : Sitizubaidah Rajan
    🚗 COD Area : LAHAD DATU 📍PARIS 2, KINABATANGAN
    TEAM ROHANA 📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60149852131 📞 : +6014-985-2131
    Facebook : Mariana Osman
    🚗 COD Area : PARIS 2 - PARIS 3 - KINABATANGAN
    #beautyspellslahaddatu #beautyspellskinabatangan
    #agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    6 3 19 hours ago
    TEAM BEAUTYSPELLS KOTA KINABALU 📍KOTA KINABALU 
TEAM NINZ
📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60168053007
📞: +6016-805-3007
Facebook : Novie Tanete 🚗 COD AREA : KEPAYAN RIDGE 📍PENAMPANG, KOTA KINABALU 
TEAM EMMA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60165862073
📱: +6016-586-2073
Facebook : Mimi Isha Enggal
🚗 COD Area : PENAMPANG - BUNDUSAN 📍TEBOBON, KOTA KINABALU
TEAM EMMA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60168293481
📱: +6016-829-3481
Facebook : Yana Noriana
🚗 COD Area : TEBOBON 📍SULAMAN , KOTA KINABALU
TEAM EMMA
Whatsapp : http://www.wasap.my/+60126261992
📱: +6012-626-1992
Facebook : Andrea Alexander
🚗 COD Area : SULAMAN & DAMAI 📍SEPANGGAR, KOTA KINABALU
TEAM EMMA
Whatsapp : http://www.wasap.my/60198015238
📱: +6019-801-5238
Facebook : Nursiah Date Dominicus
🚗 COD Area : SEPANGGAR - PUTATAN

#beautyspellskk
#agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    TEAM BEAUTYSPELLS KOTA KINABALU 📍KOTA KINABALU
    TEAM NINZ
    📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60168053007
    📞: +6016-805-3007
    Facebook : Novie Tanete 🚗 COD AREA : KEPAYAN RIDGE 📍PENAMPANG, KOTA KINABALU
    TEAM EMMA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60165862073
    📱: +6016-586-2073
    Facebook : Mimi Isha Enggal
    🚗 COD Area : PENAMPANG - BUNDUSAN 📍TEBOBON, KOTA KINABALU
    TEAM EMMA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60168293481
    📱: +6016-829-3481
    Facebook : Yana Noriana
    🚗 COD Area : TEBOBON 📍SULAMAN , KOTA KINABALU
    TEAM EMMA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/+60126261992
    📱: +6012-626-1992
    Facebook : Andrea Alexander
    🚗 COD Area : SULAMAN & DAMAI 📍SEPANGGAR, KOTA KINABALU
    TEAM EMMA
    Whatsapp : http://www.wasap.my/60198015238
    📱: +6019-801-5238
    Facebook : Nursiah Date Dominicus
    🚗 COD Area : SEPANGGAR - PUTATAN

    #beautyspellskk
    #agentbeautyspells #teambeautyspells #jemaahpocongcantik #beautyspellsrich #teampocong #lotionpemutih #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionbeautyspells #pocongcantik

    6 0 20 hours ago

Top #teampocong posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements