#team Instagram Photos & Videos

team - 27.9m posts

    Sis memang suka Shopping
Hari2 kalau boleh jadikan shopping sebagai terapi stress
Agak2 kalau sis available, ada x yang sudi jadikan Bini
Heiiiii jangan risau sis x amik duit Laki tau untuk shoppink

Sis memang dari kecik suka berniaga
Dulu kecek Abah buat modal buat pertandingan badminton
Adakan yuran penyertaan 50sen sorang, dapat 12 org dah ada RM6
Patut masuk poket Abahkan, tapi sis kata ni duit sis penat cari penyertaan
Abah kata, baiklah kecik2 pandai buat duit, tapi Abah jadi mangsa kuar modal

Cuma sis nak share, sis berjinak buat bisnes sebab sis suka membeli
Seyes la bukan senang tau buat bisnes, ada yg ajak nak jadi partner sebagai
Personal shopper bisnes, jual authentic item, korang ingat senang ke, Customer bayar depo
Sis kena bayar lumsum, kalau dia x jadik amik, kan sis meroyan nak cari next buyer
RegeNya bukan mur mur tau, so sudahnya modal keluar ribu riban untung syukur2 aje

Banyak2 bisnes yang sis buat, hanya yang terkini ni saje xdak modal sesen pun
Modalnya hanya sharing Smart User, share kebaikan dan kepuasan 100% terjamin
Bimbingan sis Ai bagi, In Shaa Allah Tip Top weiii

Sukati korang nak ke x, tapi sis sudah masuk bulan ke5 dalam diam x diam
Sis Ai luangkan 1 ke 2 jam sehari, Waktu kerja kita focus kerja, habis kerja kita focus Smart User
Hasil 4 bulan >RM25k Awatttt x caya ke? Mai sembang secawan kopi tgk bukti

Cakap banyak x guna, Mula la dari Muda, lately ni ramai kawan2 sis tua sebelum usia, jangan marah naaa

Wasap.my/60147173012/bisXmodal

#TeamLuxury #TEAM #bisnesXmodal #kedaionline24jam #authenticitem #beyondstandards #macammacamada

    Sis memang suka Shopping
    Hari2 kalau boleh jadikan shopping sebagai terapi stress
    Agak2 kalau sis available, ada x yang sudi jadikan Bini
    Heiiiii jangan risau sis x amik duit Laki tau untuk shoppink

    Sis memang dari kecik suka berniaga
    Dulu kecek Abah buat modal buat pertandingan badminton
    Adakan yuran penyertaan 50sen sorang, dapat 12 org dah ada RM6
    Patut masuk poket Abahkan, tapi sis kata ni duit sis penat cari penyertaan
    Abah kata, baiklah kecik2 pandai buat duit, tapi Abah jadi mangsa kuar modal

    Cuma sis nak share, sis berjinak buat bisnes sebab sis suka membeli
    Seyes la bukan senang tau buat bisnes, ada yg ajak nak jadi partner sebagai
    Personal shopper bisnes, jual authentic item, korang ingat senang ke, Customer bayar depo
    Sis kena bayar lumsum, kalau dia x jadik amik, kan sis meroyan nak cari next buyer
    RegeNya bukan mur mur tau, so sudahnya modal keluar ribu riban untung syukur2 aje

    Banyak2 bisnes yang sis buat, hanya yang terkini ni saje xdak modal sesen pun
    Modalnya hanya sharing Smart User, share kebaikan dan kepuasan 100% terjamin
    Bimbingan sis Ai bagi, In Shaa Allah Tip Top weiii

    Sukati korang nak ke x, tapi sis sudah masuk bulan ke5 dalam diam x diam
    Sis Ai luangkan 1 ke 2 jam sehari, Waktu kerja kita focus kerja, habis kerja kita focus Smart User
    Hasil 4 bulan >RM25k Awatttt x caya ke? Mai sembang secawan kopi tgk bukti

    Cakap banyak x guna, Mula la dari Muda, lately ni ramai kawan2 sis tua sebelum usia, jangan marah naaa

    Wasap.my/60147173012/bisXmodal

    #TeamLuxury #TEAM #bisnesXmodal #kedaionline24jam #authenticitem #beyondstandards #macammacamada

    0 0 3 hours ago

Advertisements

    Allez c'est le grand retour !!!! Demain je reviens de vacances donc vous Allez être attaqué par mes publications dans l'accueil de insta 😈😂😂 bref tout sa pour dire que je reviens en force Après de bonnes vacances mérité.
______________________
En ++de ses vacances au top je viens D'apprendre que je vais à paris en mars bon j'ai le temps 😂 
______________________
@lennikimofficiel @myriamlandry13 
______________________
#horror #theme #horreur #time #story #ange #angel #cameron #cameronboyce #thecameronboycefoundation 
#lenni #lennikim #paris #teamlk #team lenni 
______________________
J'en profite pour vous dire que la fondation cameron boyce à était lancé alors n'hésitez pas à allé faire un don pour finir se qu'il avais commencer et pourquoi pas chanson un peu de chose dans le monde fesons vivre l'esprit de cameron en lui rendant hommage @the_cameron_boyce_infinity

    Allez c'est le grand retour !!!! Demain je reviens de vacances donc vous Allez être attaqué par mes publications dans l'accueil de insta 😈😂😂 bref tout sa pour dire que je reviens en force Après de bonnes vacances mérité.
    ______________________
    En ++de ses vacances au top je viens D'apprendre que je vais à paris en mars bon j'ai le temps 😂
    ______________________
    @lennikimofficiel @myriamlandry13
    ______________________
    #horror #theme #horreur #time #story #ange #angel #cameron #cameronboyce #thecameronboycefoundation
    #lenni #lennikim #paris #teamlk #team lenni
    ______________________
    J'en profite pour vous dire que la fondation cameron boyce à était lancé alors n'hésitez pas à allé faire un don pour finir se qu'il avais commencer et pourquoi pas chanson un peu de chose dans le monde fesons vivre l'esprit de cameron en lui rendant hommage @the_cameron_boyce_infinity

    0 0 3 hours ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Sis tension sangattttt!
Anak demam selsema resdung asma melanda
Sis x cukup masa nak vacum rumah hari2
Sis nak hire bibik, ongkos x cukup lagi
Abanggggg tolong la cari penyelesaiannya cari penapis udara segeraaaa

Jawapannya, B, C, D Model kan ada... Order ari ni esok dah dtg pasang, bukan mahal pun serendah 2.50 sehari je

Tunggu apa lagi? Tunggu anak sakit lagi baru nak order? Haihhhh la jangan macam tu, mencecah lebih baik merawat

www.wasap.my/60147173012/cuckoo

#TeamLuxury #TEAM #bisnesXmodal #kedaionline24jam #authenticitem #beyondstandards #macammacamada

    Sis tension sangattttt!
    Anak demam selsema resdung asma melanda
    Sis x cukup masa nak vacum rumah hari2
    Sis nak hire bibik, ongkos x cukup lagi
    Abanggggg tolong la cari penyelesaiannya cari penapis udara segeraaaa

    Jawapannya, B, C, D Model kan ada... Order ari ni esok dah dtg pasang, bukan mahal pun serendah 2.50 sehari je

    Tunggu apa lagi? Tunggu anak sakit lagi baru nak order? Haihhhh la jangan macam tu, mencecah lebih baik merawat

    www.wasap.my/60147173012/cuckoo

    #TeamLuxury #TEAM #bisnesXmodal #kedaionline24jam #authenticitem #beyondstandards #macammacamada

    0 0 3 hours ago
    After long time manish anna is back😍😎😎😎
#bro
#team 
Do follow:@rup_chik

    After long time manish anna is back😍😎😎😎
    #bro
    #team
    Do follow:@rup_chik

    4 0 3 hours ago

    5 1 3 hours ago

Advertisements

    If your days are very reaction-based, like 99% of business owners, you won't make progress. 
You need to have discipline and a massive drive to succeed. 
You need to break the status quo of normal 9 to 5 company culture. You have to be willing to go down a different path. 
The drive to succeed and achieve success on your terms should be so strong that you will make sacrifices, gain clarity of mind, purpose, and move closer to your goals each and every day. The first step in this is establishing your purpose and making it so clear and vivid that you never question why you are doing what you are doing.

You’ll never move from operator to owner unless you achieve this.

P.S. Whenever you’re ready... here are 2 ways we can help you build a great business

1. Join the GrowFactor Tribe to learn how to get more income, impact, and independence - comment TRIBE for the link.

2. Apply for a coveted spot to work with us. If you are running a successful business but want more money, meaning and freedom than you ever thought possible... comment "let's talk" below.

#smallbiz #entrepreneur #entrepreneurship #accounting #smallbusiness #business #dream #vision #success #motivation #smallbusinessowner #cash #cashflow #forecast #innovation #strategy #hustle #mindset #clarity #accountability #team #employeeengagement #employee #empower #tax #CFO #decisionmaking

    If your days are very reaction-based, like 99% of business owners, you won't make progress.
    You need to have discipline and a massive drive to succeed.
    You need to break the status quo of normal 9 to 5 company culture. You have to be willing to go down a different path.
    The drive to succeed and achieve success on your terms should be so strong that you will make sacrifices, gain clarity of mind, purpose, and move closer to your goals each and every day. The first step in this is establishing your purpose and making it so clear and vivid that you never question why you are doing what you are doing.

    You’ll never move from operator to owner unless you achieve this.

    P.S. Whenever you’re ready... here are 2 ways we can help you build a great business

    1. Join the GrowFactor Tribe to learn how to get more income, impact, and independence - comment TRIBE for the link.

    2. Apply for a coveted spot to work with us. If you are running a successful business but want more money, meaning and freedom than you ever thought possible... comment "let's talk" below.

    #smallbiz #entrepreneur #entrepreneurship #accounting #smallbusiness #business #dream #vision #success #motivation #smallbusinessowner #cash #cashflow #forecast #innovation #strategy #hustle #mindset #clarity #accountability #team #employeeengagement #employee #empower #tax #CFO #decisionmaking

    1 0 3 hours ago
    If your days are very reaction-based, like 99% of business owners, you won't make progress. 
You need to have discipline and a massive drive to succeed. 
You need to break the status quo of normal 9 to 5 company culture. You have to be willing to go down a different path. 
The drive to succeed and achieve success on your terms should be so strong that you will make sacrifices, gain clarity of mind, purpose, and move closer to your goals each and every day. The first step in this is establishing your purpose and making it so clear and vivid that you never question why you are doing what you are doing.

You’ll never move from operator to owner unless you achieve this.

P.S. Whenever you’re ready... here are 2 ways I can help you build a great business

1. Join the GrowFactor Tribe to learn how to get more income, impact, and independence - link in bio.

2. Apply for a coveted spot to work with me. If you are running a successful business but want more money, meaning and freedom than you ever thought possible... comment "let's talk" below.

#smallbiz #entrepreneur #entrepreneurship #accounting #smallbusiness #business #dream #vision #success #motivation #smallbusinessowner #cash #cashflow #forecast #innovation #strategy #hustle #mindset #clarity #accountability #team #employeeengagement #employee #empower #tax #CFO #decisionmaking

    If your days are very reaction-based, like 99% of business owners, you won't make progress.
    You need to have discipline and a massive drive to succeed.
    You need to break the status quo of normal 9 to 5 company culture. You have to be willing to go down a different path.
    The drive to succeed and achieve success on your terms should be so strong that you will make sacrifices, gain clarity of mind, purpose, and move closer to your goals each and every day. The first step in this is establishing your purpose and making it so clear and vivid that you never question why you are doing what you are doing.

    You’ll never move from operator to owner unless you achieve this.

    P.S. Whenever you’re ready... here are 2 ways I can help you build a great business

    1. Join the GrowFactor Tribe to learn how to get more income, impact, and independence - link in bio.

    2. Apply for a coveted spot to work with me. If you are running a successful business but want more money, meaning and freedom than you ever thought possible... comment "let's talk" below.

    #smallbiz #entrepreneur #entrepreneurship #accounting #smallbusiness #business #dream #vision #success #motivation #smallbusinessowner #cash #cashflow #forecast #innovation #strategy #hustle #mindset #clarity #accountability #team #employeeengagement #employee #empower #tax #CFO #decisionmaking

    1 0 3 hours ago

Top #team posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements