#skbt1 Instagram Photos & Videos

skbt1 - 108 posts

Advertisements

    Cmni la hari2.. Mama akan hntr smpi skola dlu baru mama p skola.. Kalau mama ckp mama dah lambat, she said, mama xpe. Mama cikgu. Kalau lambat, xde org marah.. What??!🙄 Suruh p ngan papa, ada saje alasan. Kan senang p ngan papa, terus je masuk skola. X yah jalan kaki masuk skola.. Mama lagi suka😂😂😂 cepat sikit mama smpi skola. Hihii... Xpela. Anak punya pasal, Layannn.. Sorg anak papa, sorg anak mama.... Semoga bahagia ya anak2😁😁😁 Assalamualaikum korang. Salam ceria❤️❤️❤️ #anak2
#1sekolahDenganPapa
#skbt1
#sekolahMamaJauh
#hahaaa

    Cmni la hari2.. Mama akan hntr smpi skola dlu baru mama p skola.. Kalau mama ckp mama dah lambat, she said, mama xpe. Mama cikgu. Kalau lambat, xde org marah.. What??!🙄 Suruh p ngan papa, ada saje alasan. Kan senang p ngan papa, terus je masuk skola. X yah jalan kaki masuk skola.. Mama lagi suka😂😂😂 cepat sikit mama smpi skola. Hihii... Xpela. Anak punya pasal, Layannn.. Sorg anak papa, sorg anak mama.... Semoga bahagia ya anak2😁😁😁 Assalamualaikum korang. Salam ceria❤️❤️❤️ #anak2
    #1sekolahDenganPapa
    #skbt1
    #sekolahMamaJauh
    #hahaaa

    44 4 9 October, 2018

Advertisements

Advertisements

    Hari ni diberi peluang untuk berjumpa dengan kawan satu kelas di SK Bandar Tenggara 1 walaupun x semua yang hadir hanya segelintir tapi dapat mengunkit kisah2 di zaman sekolah yang mencuit hati. Walaupun kebanyakan memori di zaman sekolah rendah x banyak yang ingt tapi bila seorang bersuara semua refresh back memories dan bergelak sama2.. tahun ni 2 pasangan sudah berkahwin, tahun depan mungkin 3 atau 4 atau lebih pasangan lagi dalam satu gambar. Kenangan hanya tinggal memori, memori terpahat dalam ingatan, ingatan tersemat dalam hati, hati berbunga dalam taman. #SKBT1 #2000to2005

    Hari ni diberi peluang untuk berjumpa dengan kawan satu kelas di SK Bandar Tenggara 1 walaupun x semua yang hadir hanya segelintir tapi dapat mengunkit kisah2 di zaman sekolah yang mencuit hati. Walaupun kebanyakan memori di zaman sekolah rendah x banyak yang ingt tapi bila seorang bersuara semua refresh back memories dan bergelak sama2.. tahun ni 2 pasangan sudah berkahwin, tahun depan mungkin 3 atau 4 atau lebih pasangan lagi dalam satu gambar. Kenangan hanya tinggal memori, memori terpahat dalam ingatan, ingatan tersemat dalam hati, hati berbunga dalam taman. #SKBT1 #2000to2005

    70 9 4 July, 2018
    Tahniah buat harraz & Nina... Semoga terus cemerlang.. 👍👍👍 Malam ni sambung lagi untuk konvokesyen prasekola plak.. #skbt1
#2017

    Tahniah buat harraz & Nina... Semoga terus cemerlang.. 👍👍👍 Malam ni sambung lagi untuk konvokesyen prasekola plak.. #skbt1
    #2017

    62 1 20 November, 2017
    Berdenyut kepala melayan 2ketoi ni..😰😰
#SKBT1#ADAM#DANIA#

    Berdenyut kepala melayan 2ketoi ni..😰😰
    #SKBT1 #ADAM #DANIA #

    63 2 30 September, 2017

Advertisements

    Kite banje pic adik2 chomelzz.. Kot2ade ank uolllss terselit dlm pic ni.. Hihihihi
#SKBT1

    Kite banje pic adik2 chomelzz.. Kot2ade ank uolllss terselit dlm pic ni.. Hihihihi
    #SKBT1

    10 0 20 October, 2016

Advertisements

    Good #morning !! Today 18/10/2013 genap usia anakku Harraz Aqasha bin Md Salam yg ke 4 thn..semoga abg mnjadi anak yg soleh, rajin belajar, anak yg baik kepada mama& papa..jd abg yg baik pd adik nina..we always love you..😘😘 Happy #birthday!! #harraz #boy #syukur #pray #for #you #always #skbt1

    Good #morning !! Today 18/10/2013 genap usia anakku Harraz Aqasha bin Md Salam yg ke 4 thn..semoga abg mnjadi anak yg soleh, rajin belajar, anak yg baik kepada mama& papa..jd abg yg baik pd adik nina..we always love you..😘😘 Happy #birthday !! #harraz #boy #syukur #pray #for #you #always #skbt1

    12 2 17 October, 2013

Top #skbt1 posts

Advertisements

Advertisements

    Kite banje pic adik2 chomelzz.. Kot2ade ank uolllss terselit dlm pic ni.. Hihihihi
#SKBT1

    Kite banje pic adik2 chomelzz.. Kot2ade ank uolllss terselit dlm pic ni.. Hihihihi
    #SKBT1

    10 0 20 October, 2016

Advertisements

    Berdenyut kepala melayan 2ketoi ni..😰😰
#SKBT1#ADAM#DANIA#

    Berdenyut kepala melayan 2ketoi ni..😰😰
    #SKBT1 #ADAM #DANIA #

    63 2 30 September, 2017