#sgbuloh Instagram Photos & Videos

sgbuloh - 137.6k posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    💥Selamat Waktu Zuhur💥 (27/06/19)
👍Siap Installation semua Tv Ah Rahnu Damansara Damai
Tq En Iqbal atas kerjasama
➡️-Samsung Plasma 43 inch -

REPAIR TV LCD LED PLASMA

Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara, Serendah
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #repairtvrawang #rawang #sgbuloh #serendah #antaragapi

    💥Selamat Waktu Zuhur💥 (27/06/19)
    👍Siap Installation semua Tv Ah Rahnu Damansara Damai
    Tq En Iqbal atas kerjasama
    ➡️-Samsung Plasma 43 inch -

    REPAIR TV LCD LED PLASMA

    Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara, Serendah
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #repairtvrawang #rawang #sgbuloh #serendah #antaragapi

    0 0 4 hours ago

Advertisements

    PAKEJ TASKA / TADIKA 🌷
.
🎂 KIDS BIRTHDAY CAKE 🎂 .
.
Untuk ibu - ibu berkerjaya dan tiada masa untuk menyediakan kek & doorgift untuk anak - anak comel anda 👨‍👩‍👧‍👦💼
.
JANGAN RISAU. 🤗🤗kami sedia membantu. 🎈🎊🧸
.
Dapatkan pakaj taska dengan harga yang berpatutan plus kek yang sedap, cream rasa ice cream & tak muak dimakan. STRAWBERRY CHOCOLATE FILLING 👅👅
.
Harga 
500g RM50
1kg RM110 .
(ada pakej yang lain2 boleh contact Mira ya - pakej kek , doorgift, air kotak , brownies & creampuff ) Haaa!! dh senang sgt dah ni kalau nak celebrate birthday anak2 dekat taska/tadika .
. **free delivery untuk 1kg kek ke seluruh bestari jaya, kuala selangor, puncak alam, bandar saujana utama, kota puteri & bandar tasik puteri. 🚘🚘
.
@meera_foodlicious dah berpindah ke Setia Alam ya. Jadi boleh self pick up di setia alam atau Mira boleh delivery ke shah alam, puncak alam, setia alam, saujana utama, meru, bukit raja. Untuk kawasan rawang, jangan risau ya. kami ada runner untuk delivery 🚙🚙 nak mira yang delivery pon boleh jugaa untuk customer tersayanggg ❤️❤️❤️
.
Jom tunggu apa lagi??? Boleh wasap Mira di 0162161021 untuk maklumat lebih lanjut.🌹🌹
.
#kidsbirthdayparty #kidsbirthdaycake #icecreamcreamcake #omarhana #frozen #cars #doraemon #princess #rawang #cakesedap #pakejtaskatadika ##shahalam #klang #setiaalam #meru #puncakalam #sambutanharijadianak2 #ijok #bandartasikputeri #saujanautama #sgbuloh #kuang #kundang #batuarang #kekmurah #keklazat

    PAKEJ TASKA / TADIKA 🌷
    .
    🎂 KIDS BIRTHDAY CAKE 🎂 .
    .
    Untuk ibu - ibu berkerjaya dan tiada masa untuk menyediakan kek & doorgift untuk anak - anak comel anda 👨‍👩‍👧‍👦💼
    .
    JANGAN RISAU. 🤗🤗kami sedia membantu. 🎈🎊🧸
    .
    Dapatkan pakaj taska dengan harga yang berpatutan plus kek yang sedap, cream rasa ice cream & tak muak dimakan. STRAWBERRY CHOCOLATE FILLING 👅👅
    .
    Harga
    500g RM50
    1kg RM110 .
    (ada pakej yang lain2 boleh contact Mira ya - pakej kek , doorgift, air kotak , brownies & creampuff ) Haaa!! dh senang sgt dah ni kalau nak celebrate birthday anak2 dekat taska/tadika .
    . **free delivery untuk 1kg kek ke seluruh bestari jaya, kuala selangor, puncak alam, bandar saujana utama, kota puteri & bandar tasik puteri. 🚘🚘
    .
    @meera_foodlicious dah berpindah ke Setia Alam ya. Jadi boleh self pick up di setia alam atau Mira boleh delivery ke shah alam, puncak alam, setia alam, saujana utama, meru, bukit raja. Untuk kawasan rawang, jangan risau ya. kami ada runner untuk delivery 🚙🚙 nak mira yang delivery pon boleh jugaa untuk customer tersayanggg ❤️❤️❤️
    .
    Jom tunggu apa lagi??? Boleh wasap Mira di 0162161021 untuk maklumat lebih lanjut.🌹🌹
    .
    #kidsbirthdayparty #kidsbirthdaycake #icecreamcreamcake #omarhana #frozen #cars #doraemon #princess #rawang #cakesedap #pakejtaskatadika # #shahalam #klang #setiaalam #meru #puncakalam #sambutanharijadianak2 #ijok #bandartasikputeri #saujanautama #sgbuloh #kuang #kundang #batuarang #kekmurah #keklazat

    12 0 5 hours ago
    Alhamdulillah, harini kita lancarkan 2 Menu Terbaru kita..
🐓 Ayam Cheese Tumpah
🐓 Nasi Goreng Ayam Blackpaper

Kepada mereka yang ingin mencuba, bolehla datang ke cawangan A&J yang berdekatan dengan anda.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi team Abam Joe.

http://wasap.my/+60192880209 - A&J Sg Buloh
http://wasap.my/+60193236424 - A&J Sg Merab, Bangi

#anjburgergrill 
#sgbuloh #sgmerab #jb
#YouMakeMeSmile
#AyamCrispy

    Alhamdulillah, harini kita lancarkan 2 Menu Terbaru kita..
    🐓 Ayam Cheese Tumpah
    🐓 Nasi Goreng Ayam Blackpaper

    Kepada mereka yang ingin mencuba, bolehla datang ke cawangan A&J yang berdekatan dengan anda.

    Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi team Abam Joe.

    http://wasap.my/+60192880209 - A&J Sg Buloh
    http://wasap.my/+60193236424 - A&J Sg Merab, Bangi

    #anjburgergrill
    #sgbuloh #sgmerab #jb
    #YouMakeMeSmile
    #AyamCrispy

    9 1 6 hours ago

Top #sgbuloh posts

Advertisements

    Amat Menggiurkan ya!😋
Mee Goreng Mamak Ketuk kuali.Cendol padu terasa keasliannya.Mee Rebus piaw kuah sedap.Rojak pasembor classic sangad rasanya.Abc Legend Puas hati.
.
Hanya di Pandan Cendol uolls boleh rasa kelazatan yang luar biasa macam ni.🤗
.
Jemput datang beramai2 bersama tersayang, family dan kawan2😉 Tengok lokasi di bawah ya.
.
Event/Catering/Delivery = 011-32564403.
.
MENU. -Rojak. -Cendol. -Mee Rebus. -Mee Goreng Mamak. -ABC.
.

LOCATION PANDAN CENDOL. .
🔓DAILY. .
🔓11am-6pm. . 🚚BBS FASA 2A, JLN SG TUA, BATU CAVES (MENGHALA ULU YAM).
.
🚚KAMPUNG BENDAHARA, BATU CAVES. .
🚚TAMAN BOLTON, BATU CAVES, (DEPAN PEJABAT POS MALAYSIA). .
🚚TAMAN SAMUDERA, BATU CAVES, (SIMPANGTAMAN SELASIH). .
🚚PANDAN CENDOL TAMAN PELANGI 10 HIGHWAY DUKE, (BAWAH JEJANTAS PELANGI 10).
.
🚚TAMAN WILAYAH, KUALA LUMPUR, (MASJID SYAKIRIN). .
🚚PLAZA TOL GATE HOSPITAL SG BULOH. .
🚚LRT MASJID JAMEK,KUALA LUMPUR. (3ptg-8malam)ISNIN-JUMAAT .
.
🚚JALAN TENGAH,KUALA LUMPUR. (isnin-khamis) 11pagi-2petang. .
🚚TAMAN TASIK SRI GOMBAK. (sabtu-ahad).
.
🚚 Pandan Cendol, Kampung Sungai Kertas Berhadapan SMK SUNGAI KERTAS.
.
🔲 Pandan Cendol Depan PPAM kepong.(cendol sahaja).
.
#pandancendol #pc #pandancendoltruck #foodtruck #delivery #stall #catering #jjcm #wedding #event #foodlover #dessertlover #malaysia #onemalaysianfavouritefood #malaysianfood #mamakstyle #shahalam #kepong #bridetobe #rojak #cendol #meerebus #meegorengmamak #abc #kualalumpur #kl #batucaves #sgbuloh  #sedap

    Amat Menggiurkan ya!😋
    Mee Goreng Mamak Ketuk kuali.Cendol padu terasa keasliannya.Mee Rebus piaw kuah sedap.Rojak pasembor classic sangad rasanya.Abc Legend Puas hati.
    .
    Hanya di Pandan Cendol uolls boleh rasa kelazatan yang luar biasa macam ni.🤗
    .
    Jemput datang beramai2 bersama tersayang, family dan kawan2😉 Tengok lokasi di bawah ya.
    .
    Event/Catering/Delivery = 011-32564403.
    .
    MENU. -Rojak. -Cendol. -Mee Rebus. -Mee Goreng Mamak. -ABC.
    .

    LOCATION PANDAN CENDOL. .
    🔓DAILY. .
    🔓11am-6pm. . 🚚BBS FASA 2A, JLN SG TUA, BATU CAVES (MENGHALA ULU YAM).
    .
    🚚KAMPUNG BENDAHARA, BATU CAVES. .
    🚚TAMAN BOLTON, BATU CAVES, (DEPAN PEJABAT POS MALAYSIA). .
    🚚TAMAN SAMUDERA, BATU CAVES, (SIMPANGTAMAN SELASIH). .
    🚚PANDAN CENDOL TAMAN PELANGI 10 HIGHWAY DUKE, (BAWAH JEJANTAS PELANGI 10).
    .
    🚚TAMAN WILAYAH, KUALA LUMPUR, (MASJID SYAKIRIN). .
    🚚PLAZA TOL GATE HOSPITAL SG BULOH. .
    🚚LRT MASJID JAMEK,KUALA LUMPUR. (3ptg-8malam)ISNIN-JUMAAT .
    .
    🚚JALAN TENGAH,KUALA LUMPUR. (isnin-khamis) 11pagi-2petang. .
    🚚TAMAN TASIK SRI GOMBAK. (sabtu-ahad).
    .
    🚚 Pandan Cendol, Kampung Sungai Kertas Berhadapan SMK SUNGAI KERTAS.
    .
    🔲 Pandan Cendol Depan PPAM kepong.(cendol sahaja).
    .
    #pandancendol #pc #pandancendoltruck #foodtruck #delivery #stall #catering #jjcm #wedding #event #foodlover #dessertlover #malaysia #onemalaysianfavouritefood #malaysianfood #mamakstyle #shahalam #kepong #bridetobe #rojak #cendol #meerebus #meegorengmamak #abc #kualalumpur #kl #batucaves #sgbuloh #sedap

    394 8 13 June, 2019

Advertisements

Advertisements

    Minggu last untuk order biskut raya by cikrara yg ohsem ni..
.
Mint choc cookies by cikrara..
.
Dari anak anak sampai ke mak anak suka biskut ni, wajib ada dalam biskut raya korang!
.
60-70pcs 1balang l RM25

    Minggu last untuk order biskut raya by cikrara yg ohsem ni..
    .
    Mint choc cookies by cikrara..
    .
    Dari anak anak sampai ke mak anak suka biskut ni, wajib ada dalam biskut raya korang!
    .
    60-70pcs 1balang l RM25

    128 2 12 May, 2019
    Dah pikir nak buka menu apa esok?? Jom order pulut kuning @zarinazainuddin_ sebelom melepas..untuk kawasan jajahan esok bole tgk post2 kite yg lepas.
.
Closed order malam ni utk deli esok yaa ❤️

    Dah pikir nak buka menu apa esok?? Jom order pulut kuning @zarinazainuddin_ sebelom melepas..untuk kawasan jajahan esok bole tgk post2 kite yg lepas.
    .
    Closed order malam ni utk deli esok yaa ❤️

    132 3 7 May, 2019