#sedapminum Instagram Photos & Videos

sedapminum - 36 posts

    TAHUKAH ANDA, DALAM SUSU KAMBING ADANYA 'KALSIUM' SANGAT BAIK UNTUK PERTUMBUHAN KANAK2.... Susu kambing merupakan salah satu daripada pelbagai jenis makanan yang menjadi sunah Rasulullah. Sesungguhnya ia mempunyai banyak khasiat dan manfaat.
.
Antara manfaat utamanya ialah menguatkan tulang. Seperti yang ramai ketahui produk tenusu termasuk susu kambing memang kaya dengan kalsium. .
Itulah faktor utama kanak-kanak digalakkan untuk minum susu untuk memastikan ketumpatan tulang berada di tahap paling optimum agar tiada risiko osteoporosis di usia tua.
.
Apabila mengamalkan meminum susu kambing secara teratur dan berterusan, ia dapat memastikan tubuh si kecil menyerap kalsium dengan stabil. Dengan yang demikian, tulang akan sentiasa kuat dan sihat.

Penyelidikan juga mendapati bahawa kandungan protein dalam susu kambing adalah hampir serupa dengan protein yang terdapat dalam susu ibu. Ini bererti tubuh manusia lebih cenderung menerima susu kambing, terutamanya kerana susu kambing boleh dicerna dengan lebih baik.

Please Like komen & share jika bermanfaat.
Berminat nak oder blh DM @ whatsap 0137443371 👉Www.wasap.my/60137443371/susu

Thanks All😋😍😊🤗 #thebeautygallery_kakcma
#agentRrayyanJohor
#agentSusuKambing
#SusuKambingRrayyanJohor
#SusuKambingSedap
#khasiatSusuKambing
#pemebekalKalsiumdanzatbesiyangbagus

    TAHUKAH ANDA, DALAM SUSU KAMBING ADANYA 'KALSIUM' SANGAT BAIK UNTUK PERTUMBUHAN KANAK2.... Susu kambing merupakan salah satu daripada pelbagai jenis makanan yang menjadi sunah Rasulullah. Sesungguhnya ia mempunyai banyak khasiat dan manfaat.
    .
    Antara manfaat utamanya ialah menguatkan tulang. Seperti yang ramai ketahui produk tenusu termasuk susu kambing memang kaya dengan kalsium. .
    Itulah faktor utama kanak-kanak digalakkan untuk minum susu untuk memastikan ketumpatan tulang berada di tahap paling optimum agar tiada risiko osteoporosis di usia tua.
    .
    Apabila mengamalkan meminum susu kambing secara teratur dan berterusan, ia dapat memastikan tubuh si kecil menyerap kalsium dengan stabil. Dengan yang demikian, tulang akan sentiasa kuat dan sihat.

    Penyelidikan juga mendapati bahawa kandungan protein dalam susu kambing adalah hampir serupa dengan protein yang terdapat dalam susu ibu. Ini bererti tubuh manusia lebih cenderung menerima susu kambing, terutamanya kerana susu kambing boleh dicerna dengan lebih baik.

    Please Like komen & share jika bermanfaat.
    Berminat nak oder blh DM @ whatsap 0137443371 👉Www.wasap.my/60137443371/susu

    Thanks All😋😍😊🤗 #thebeautygallery_kakcma
    #agentRrayyanJohor
    #agentSusuKambing
    #SusuKambingRrayyanJohor
    #SusuKambingSedap
    #khasiatSusuKambing
    #pemebekalKalsiumdanzatbesiyangbagus

    6 2 27 August, 2018
    Bulan puasa tak lama lagi uolls

Jom la kita sesama mengamalkan pengambilan minuman yang sihat.

Satu lagi sekarang musim pnas lit lit,  memang best gila minum min kaffe time tgh panas ni tmbh lgi ais aduhai, ari tu cik s, kita x sht x de selera ,nak mnuman manis je keje dia ,wat skli trus nak lagi. Korang yang belum try tu jomla try ala x nak bli bnyk bli sikit pun x pe ! Berminat pm farah,ws 0176613429 (farah)

#projekstg#minkaffeterbaik#sedapminum#panas#hidangan#berbuka#sahur#audie_leadwithlove

    Bulan puasa tak lama lagi uolls

    Jom la kita sesama mengamalkan pengambilan minuman yang sihat.

    Satu lagi sekarang musim pnas lit lit, memang best gila minum min kaffe time tgh panas ni tmbh lgi ais aduhai, ari tu cik s, kita x sht x de selera ,nak mnuman manis je keje dia ,wat skli trus nak lagi. Korang yang belum try tu jomla try ala x nak bli bnyk bli sikit pun x pe ! Berminat pm farah,ws 0176613429 (farah)

    #projekstg #minkaffeterbaik #sedapminum #panas #hidangan #berbuka #sahur #audie_leadwithlove

    2 0 30 April, 2018
    Milk Booster!!! 🍼🍼🍼🍼
Susu badan meriah setelaah amalkan #WHITEGLOW 🌸WHITEGLOW merupakan sejenis minuman kopi pracampuran yg d dtgkan khas dgn perisa  CAPPUCCINO mix VANILLA dan yg terbaru COKLAT yg sgt lazak👍🔥🔥☕whiteglow juga merupakan minuman untuk kesihatan dalaman dan luaran👍💪😍 📣📣📣Mana2 yang nak cantik gebu gebas atau yang berhasrat nak turunkan berat badan memang sesuai ambil whiteglow ☕ 🌸Antara bahan² terpilih yg terkandung dalam whiteglow⤵⤵⤵
✔ Ekstrak Kopi Arabica
✔Astaxanthin
✔ Collagen
✔Vitamin C
✔Tomato
✔ Bird Nest
✔ Kurma
✔ Zaitun
✔ Q10
✔L-Carnatine
✔Garcinia Combogia
✔Grape
✔ Krimer Bukan Tenusu

Whiteglow juga byk KELEBIHAN 
Antaranya😍
🎀 Awet Muda
🎀 Kurangkan Toksin Dalam Badan
🎀 Mencegah Kanser
🎀Sumber Tenaga
🎀Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
🎀 Ibu Hamil Sesuai Untuk Kandungan 6 Bulan Keatas
🎀Mencerahkan Seluruh Badan
🎀 Pudarkan Parut Dan Jerawat
🎀 Cegah Risiko Diabetis
🎀 Mengurangkan Kolestrol
🎀 Mengurangkan Berat Badan
🎀 Meningkatkan Reproduksi Sel Tubuh
🎀 Memperbanyakkan Susu Badan Ibu
🎀 Mengetat Miss V

Whatsapp fafa 0122827875

#iminumicantik
#vanillacappuccino
#coklat #milkbooster #ramping #kurus #cantik #sedapminum #1001khasiat #instashop #insta #onlineshop #igshops

    Milk Booster!!! 🍼🍼🍼🍼
    Susu badan meriah setelaah amalkan #WHITEGLOW 🌸WHITEGLOW merupakan sejenis minuman kopi pracampuran yg d dtgkan khas dgn perisa  CAPPUCCINO mix VANILLA dan yg terbaru COKLAT yg sgt lazak👍🔥🔥☕whiteglow juga merupakan minuman untuk kesihatan dalaman dan luaran👍💪😍 📣📣📣Mana2 yang nak cantik gebu gebas atau yang berhasrat nak turunkan berat badan memang sesuai ambil whiteglow ☕ 🌸Antara bahan² terpilih yg terkandung dalam whiteglow⤵⤵⤵
    ✔ Ekstrak Kopi Arabica
    ✔Astaxanthin
    ✔ Collagen
    ✔Vitamin C
    ✔Tomato
    ✔ Bird Nest
    ✔ Kurma
    ✔ Zaitun
    ✔ Q10
    ✔L-Carnatine
    ✔Garcinia Combogia
    ✔Grape
    ✔ Krimer Bukan Tenusu

    Whiteglow juga byk KELEBIHAN
    Antaranya😍
    🎀 Awet Muda
    🎀 Kurangkan Toksin Dalam Badan
    🎀 Mencegah Kanser
    🎀Sumber Tenaga
    🎀Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
    🎀 Ibu Hamil Sesuai Untuk Kandungan 6 Bulan Keatas
    🎀Mencerahkan Seluruh Badan
    🎀 Pudarkan Parut Dan Jerawat
    🎀 Cegah Risiko Diabetis
    🎀 Mengurangkan Kolestrol
    🎀 Mengurangkan Berat Badan
    🎀 Meningkatkan Reproduksi Sel Tubuh
    🎀 Memperbanyakkan Susu Badan Ibu
    🎀 Mengetat Miss V

    Whatsapp fafa 0122827875

    #iminumicantik
    #vanillacappuccino
    #coklat #milkbooster #ramping #kurus #cantik #sedapminum #1001khasiat #instashop #insta #onlineshop #igshops

    6 0 21 February, 2018
    SENANG LAWAS. BADAN RASA RINGAN JE.
.
.
"Alhamdulillah senang lawas pg2 setiap hari and best nyew..😍😂 badan angin penat rasa ringan je.
Berat tak timbang tapi bab peha tu mmg terasa kurang sbb seluar xmuat jadi muat.
TQ ifugure 😘😘 " - Waidah, KL
.
.
LULUS KKM..!
JAMIN SEDAP diminum..! Tak pahit, rasa anggur manis2 je..
Kesan boleh dapat dalam 24 JAM selepas minum. Akan ada rasa nak buang air besar dan sangatlah lancar. Tak terseksa tau, NO SEMBELIT! hehe
-------------------------------
P/s: HARGA SPECIAL❗️TERHAD kepada 10 orang PERTAMA
.
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216 .
Mar
Consultant TRB
.
#iFigure #lawas. #cuciUsus #sembelit #buasir #buangAngin #slim #kurus #sedapMinum #TrbMarketing

    SENANG LAWAS. BADAN RASA RINGAN JE.
    .
    .
    "Alhamdulillah senang lawas pg2 setiap hari and best nyew..😍😂 badan angin penat rasa ringan je.
    Berat tak timbang tapi bab peha tu mmg terasa kurang sbb seluar xmuat jadi muat.
    TQ ifugure 😘😘 " - Waidah, KL
    .
    .
    LULUS KKM..!
    JAMIN SEDAP diminum..! Tak pahit, rasa anggur manis2 je..
    Kesan boleh dapat dalam 24 JAM selepas minum. Akan ada rasa nak buang air besar dan sangatlah lancar. Tak terseksa tau, NO SEMBELIT! hehe
    -------------------------------
    P/s: HARGA SPECIAL❗️TERHAD kepada 10 orang PERTAMA
    .
    .
    Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
    .
    Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
    .
    Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216 .
    Mar
    Consultant TRB
    .
    #iFigure #lawas . #cuciUsus #sembelit #buasir #buangAngin #slim #kurus #sedapMinum #TrbMarketing

    4 0 8 May, 2017

Top #sedapminum posts

    Milk Booster!!! 🍼🍼🍼🍼
Susu badan meriah setelaah amalkan #WHITEGLOW 🌸WHITEGLOW merupakan sejenis minuman kopi pracampuran yg d dtgkan khas dgn perisa  CAPPUCCINO mix VANILLA dan yg terbaru COKLAT yg sgt lazak👍🔥🔥☕whiteglow juga merupakan minuman untuk kesihatan dalaman dan luaran👍💪😍 📣📣📣Mana2 yang nak cantik gebu gebas atau yang berhasrat nak turunkan berat badan memang sesuai ambil whiteglow ☕ 🌸Antara bahan² terpilih yg terkandung dalam whiteglow⤵⤵⤵
✔ Ekstrak Kopi Arabica
✔Astaxanthin
✔ Collagen
✔Vitamin C
✔Tomato
✔ Bird Nest
✔ Kurma
✔ Zaitun
✔ Q10
✔L-Carnatine
✔Garcinia Combogia
✔Grape
✔ Krimer Bukan Tenusu

Whiteglow juga byk KELEBIHAN 
Antaranya😍
🎀 Awet Muda
🎀 Kurangkan Toksin Dalam Badan
🎀 Mencegah Kanser
🎀Sumber Tenaga
🎀Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
🎀 Ibu Hamil Sesuai Untuk Kandungan 6 Bulan Keatas
🎀Mencerahkan Seluruh Badan
🎀 Pudarkan Parut Dan Jerawat
🎀 Cegah Risiko Diabetis
🎀 Mengurangkan Kolestrol
🎀 Mengurangkan Berat Badan
🎀 Meningkatkan Reproduksi Sel Tubuh
🎀 Memperbanyakkan Susu Badan Ibu
🎀 Mengetat Miss V

Whatsapp fafa 0122827875

#iminumicantik
#vanillacappuccino
#coklat #milkbooster #ramping #kurus #cantik #sedapminum #1001khasiat #instashop #insta #onlineshop #igshops

    Milk Booster!!! 🍼🍼🍼🍼
    Susu badan meriah setelaah amalkan #WHITEGLOW 🌸WHITEGLOW merupakan sejenis minuman kopi pracampuran yg d dtgkan khas dgn perisa  CAPPUCCINO mix VANILLA dan yg terbaru COKLAT yg sgt lazak👍🔥🔥☕whiteglow juga merupakan minuman untuk kesihatan dalaman dan luaran👍💪😍 📣📣📣Mana2 yang nak cantik gebu gebas atau yang berhasrat nak turunkan berat badan memang sesuai ambil whiteglow ☕ 🌸Antara bahan² terpilih yg terkandung dalam whiteglow⤵⤵⤵
    ✔ Ekstrak Kopi Arabica
    ✔Astaxanthin
    ✔ Collagen
    ✔Vitamin C
    ✔Tomato
    ✔ Bird Nest
    ✔ Kurma
    ✔ Zaitun
    ✔ Q10
    ✔L-Carnatine
    ✔Garcinia Combogia
    ✔Grape
    ✔ Krimer Bukan Tenusu

    Whiteglow juga byk KELEBIHAN
    Antaranya😍
    🎀 Awet Muda
    🎀 Kurangkan Toksin Dalam Badan
    🎀 Mencegah Kanser
    🎀Sumber Tenaga
    🎀Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
    🎀 Ibu Hamil Sesuai Untuk Kandungan 6 Bulan Keatas
    🎀Mencerahkan Seluruh Badan
    🎀 Pudarkan Parut Dan Jerawat
    🎀 Cegah Risiko Diabetis
    🎀 Mengurangkan Kolestrol
    🎀 Mengurangkan Berat Badan
    🎀 Meningkatkan Reproduksi Sel Tubuh
    🎀 Memperbanyakkan Susu Badan Ibu
    🎀 Mengetat Miss V

    Whatsapp fafa 0122827875

    #iminumicantik
    #vanillacappuccino
    #coklat #milkbooster #ramping #kurus #cantik #sedapminum #1001khasiat #instashop #insta #onlineshop #igshops

    6 0 21 February, 2018