#rosetyarafoundation Instagram Photos & Videos

rosetyarafoundation - 25.8k posts

Advertisements

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
.
Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
.
1. Foundation Brush
2. Powder Brush
3. Concealer Brush
4. Blusher Brush
5. Shading Brush
6. Fan Brush
7. Blending Brush
.
Harga:
Rm69 sahaja
.
Free pouch bag
Free brush gemuk
Free postage
.
Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
.
😍😍😍

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
    .
    Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
    Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
    .
    1. Foundation Brush
    2. Powder Brush
    3. Concealer Brush
    4. Blusher Brush
    5. Shading Brush
    6. Fan Brush
    7. Blending Brush
    .
    Harga:
    Rm69 sahaja
    .
    Free pouch bag
    Free brush gemuk
    Free postage
    .
    Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
    .
    😍😍😍

    21 1 6 hours ago
    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
.
Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
.
1. Foundation Brush
2. Powder Brush
3. Concealer Brush
4. Blusher Brush
5. Shading Brush
6. Fan Brush
7. Blending Brush
.
Harga:
Rm69 sahaja
.
Free pouch bag
Free brush gemuk
Free postage
.
Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
.
😍😍😍

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
    .
    Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
    Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
    .
    1. Foundation Brush
    2. Powder Brush
    3. Concealer Brush
    4. Blusher Brush
    5. Shading Brush
    6. Fan Brush
    7. Blending Brush
    .
    Harga:
    Rm69 sahaja
    .
    Free pouch bag
    Free brush gemuk
    Free postage
    .
    Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
    .
    😍😍😍

    22 1 6 hours ago

Advertisements

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
.
Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
.
1. Foundation Brush
2. Powder Brush
3. Concealer Brush
4. Blusher Brush
5. Shading Brush
6. Fan Brush
7. Blending Brush
.
Harga:
Rm69 sahaja
.
Free pouch bag
Free brush gemuk
Free postage
.
Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
.
😍😍😍

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
    .
    Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
    Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
    .
    1. Foundation Brush
    2. Powder Brush
    3. Concealer Brush
    4. Blusher Brush
    5. Shading Brush
    6. Fan Brush
    7. Blending Brush
    .
    Harga:
    Rm69 sahaja
    .
    Free pouch bag
    Free brush gemuk
    Free postage
    .
    Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
    .
    😍😍😍

    34 1 6 hours ago
    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
.
Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
.
1. Foundation Brush
2. Powder Brush
3. Concealer Brush
4. Blusher Brush
5. Shading Brush
6. Fan Brush
7. Blending Brush
.
Harga:
Rm69 sahaja
.
Free pouch bag
Free brush gemuk
Free postage
.
Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
.
😍😍😍

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
    .
    Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
    Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
    .
    1. Foundation Brush
    2. Powder Brush
    3. Concealer Brush
    4. Blusher Brush
    5. Shading Brush
    6. Fan Brush
    7. Blending Brush
    .
    Harga:
    Rm69 sahaja
    .
    Free pouch bag
    Free brush gemuk
    Free postage
    .
    Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
    .
    😍😍😍

    7 1 6 hours ago

Advertisements

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
.
Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
.
1. Foundation Brush
2. Powder Brush
3. Concealer Brush
4. Blusher Brush
5. Shading Brush
6. Fan Brush
7. Blending Brush
.
Harga:
Rm69 sahaja
.
Free pouch bag
Free brush gemuk
Free postage
.
Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
.
😍😍😍

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
    .
    Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
    Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
    .
    1. Foundation Brush
    2. Powder Brush
    3. Concealer Brush
    4. Blusher Brush
    5. Shading Brush
    6. Fan Brush
    7. Blending Brush
    .
    Harga:
    Rm69 sahaja
    .
    Free pouch bag
    Free brush gemuk
    Free postage
    .
    Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
    .
    😍😍😍

    7 2 6 hours ago
    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
.
Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
.
1. Foundation Brush
2. Powder Brush
3. Concealer Brush
4. Blusher Brush
5. Shading Brush
6. Fan Brush
7. Blending Brush
.
Harga:
Rm69 sahaja
.
Free pouch bag
Free brush gemuk
Free postage
.
Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
.
😍😍😍

    Ramai dok pakat grab set brush promo 50% sebelum tamat pada 31 Julai ni
    .
    Brush ROSETYARA PROMO 50% 💋💋
    Promo Julai, RM69 sahaja termasuk FREE POSTAGE
    .
    1. Foundation Brush
    2. Powder Brush
    3. Concealer Brush
    4. Blusher Brush
    5. Shading Brush
    6. Fan Brush
    7. Blending Brush
    .
    Harga:
    Rm69 sahaja
    .
    Free pouch bag
    Free brush gemuk
    Free postage
    .
    Harga kembali rm128 pada 1 Ogos 2019
    .
    😍😍😍

    14 2 6 hours ago
    Gais,
.
Ampun tau, dengan ROSETYARA Kosmetik ni, semua TERPAKSA JELITA!! Makeup by MUA HEBAT JITRA Nani Sabri.
.
Terus jadi ala ala international model tau. Bukan biasa biasa.
.
So bila grab ROSETYARA tu tolong bersedia dari segi mental dan fizikal, takut tak tertepis sumpahan saka jelita dan bahagia tu.
.
Ehem ehem, amacam mak Intan Hasmah?
.
Berapa bintang ni?

    Gais,
    .
    Ampun tau, dengan ROSETYARA Kosmetik ni, semua TERPAKSA JELITA!! Makeup by MUA HEBAT JITRA Nani Sabri.
    .
    Terus jadi ala ala international model tau. Bukan biasa biasa.
    .
    So bila grab ROSETYARA tu tolong bersedia dari segi mental dan fizikal, takut tak tertepis sumpahan saka jelita dan bahagia tu.
    .
    Ehem ehem, amacam mak Intan Hasmah?
    .
    Berapa bintang ni?

    7 1 10 hours ago
    Sangat cantik!
Sangat smooth!
Sangat ringan!
Sangat longlasting!
.
Kini semua wajib JELITA!
Syaratnya, miliki ROSETYARA!
.
Jom grab sementara sedang promosi!

    Sangat cantik!
    Sangat smooth!
    Sangat ringan!
    Sangat longlasting!
    .
    Kini semua wajib JELITA!
    Syaratnya, miliki ROSETYARA!
    .
    Jom grab sementara sedang promosi!

    6 1 10 hours ago
    3 benda wajib ada untuk create makeup cantik cantik laju laju.
.
Siapa yang dah try salah satu dari 3 item kebabommm ni?😍😍😍

    3 benda wajib ada untuk create makeup cantik cantik laju laju.
    .
    Siapa yang dah try salah satu dari 3 item kebabommm ni?😍😍😍

    5 1 10 hours ago
    Gais,
.
Ampun tau, dengan ROSETYARA Kosmetik ni, semua TERPAKSA JELITA!! Makeup by MUA HEBAT JITRA Nani Sabri.
.
Terus jadi ala ala international model tau. Bukan biasa biasa.
.
So bila grab ROSETYARA tu tolong bersedia dari segi mental dan fizikal, takut tak tertepis sumpahan saka jelita dan bahagia tu.
.
Ehem ehem, amacam mak Intan Hasmah?
.
Berapa bintang ni?

    Gais,
    .
    Ampun tau, dengan ROSETYARA Kosmetik ni, semua TERPAKSA JELITA!! Makeup by MUA HEBAT JITRA Nani Sabri.
    .
    Terus jadi ala ala international model tau. Bukan biasa biasa.
    .
    So bila grab ROSETYARA tu tolong bersedia dari segi mental dan fizikal, takut tak tertepis sumpahan saka jelita dan bahagia tu.
    .
    Ehem ehem, amacam mak Intan Hasmah?
    .
    Berapa bintang ni?

    122 1 10 hours ago
    Sangat cantik!
Sangat smooth!
Sangat ringan!
Sangat longlasting!
.
Kini semua wajib JELITA!
Syaratnya, miliki ROSETYARA!
.
Jom grab sementara sedang promosi!

    Sangat cantik!
    Sangat smooth!
    Sangat ringan!
    Sangat longlasting!
    .
    Kini semua wajib JELITA!
    Syaratnya, miliki ROSETYARA!
    .
    Jom grab sementara sedang promosi!

    27 1 10 hours ago
    3 benda wajib ada untuk create makeup cantik cantik laju laju.
.
Siapa yang dah try salah satu dari 3 item kebabommm ni?😍😍😍

    3 benda wajib ada untuk create makeup cantik cantik laju laju.
    .
    Siapa yang dah try salah satu dari 3 item kebabommm ni?😍😍😍

    42 1 10 hours ago

Advertisements

    Sebijik ARTIS!!
.
Wow!! Mellisa Gamar why sangat cantik merletopss ni? Jeles tau! Hehehehhee
.
Yang bestnya, bila Mellisa bagitau Mellisa guna RT AMAZING FD 2019 kod be Bellaz.
.
Serius lah!! Tekstur! Finishing! Semua terbaik!
.
Siapa yang dah cuba, tahniah!
.
Yang belum cuba meh risik risik cepat selagi masih ada stok Be Bellaz 2019.
.
Muah ciket❤️💖😘
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Sebijik ARTIS!!
    .
    Wow!! Mellisa Gamar why sangat cantik merletopss ni? Jeles tau! Hehehehhee
    .
    Yang bestnya, bila Mellisa bagitau Mellisa guna RT AMAZING FD 2019 kod be Bellaz.
    .
    Serius lah!! Tekstur! Finishing! Semua terbaik!
    .
    Siapa yang dah cuba, tahniah!
    .
    Yang belum cuba meh risik risik cepat selagi masih ada stok Be Bellaz 2019.
    .
    Muah ciket❤️💖😘
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    89 1 20 July, 2019
    Testimoni LIPBALM ROSETYARA:
.
“Lipbalm RT dan foundation memang tak boleh bawa bincang...cantik sgttt, lipbalm tu buat blusher soft je pink. 🥰🥰🥰 saya betul2 jatuh cinta dengan RT”
.
RT LOVER.
.
Thank you sayang! We love you❤️💖😘
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Testimoni LIPBALM ROSETYARA:
    .
    “Lipbalm RT dan foundation memang tak boleh bawa bincang...cantik sgttt, lipbalm tu buat blusher soft je pink. 🥰🥰🥰 saya betul2 jatuh cinta dengan RT”
    .
    RT LOVER.
    .
    Thank you sayang! We love you❤️💖😘
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    74 1 20 July, 2019
    Testimoni dari customer; Anis share rasa happy sangat makeup pakai foundation ROSETYARA KOD BE BELLAZ pastu Anis siap hantar koleksi ROSETYARA beliau. Thank you sayang! You made my day! I am a happy ROSETYARA WARRIOR ! 😍😍😍😍❤️
.
Jom sayang sayang yang nak cipta bahagia sendiri bersama ROSETYARA!
.
Once dah try, you akan tau kenapa ramai sangat yang LOVE ROSETYARA.
.
Sebotol hanya RM68/40 gram tahan setahun. 
Satu set KOMBO lagi jimat RM100 sapat 3 item!
.
Terbaik from us for you girls cantik 😍😍😍
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Testimoni dari customer; Anis share rasa happy sangat makeup pakai foundation ROSETYARA KOD BE BELLAZ pastu Anis siap hantar koleksi ROSETYARA beliau. Thank you sayang! You made my day! I am a happy ROSETYARA WARRIOR ! 😍😍😍😍❤️
    .
    Jom sayang sayang yang nak cipta bahagia sendiri bersama ROSETYARA!
    .
    Once dah try, you akan tau kenapa ramai sangat yang LOVE ROSETYARA.
    .
    Sebotol hanya RM68/40 gram tahan setahun.
    Satu set KOMBO lagi jimat RM100 sapat 3 item!
    .
    Terbaik from us for you girls cantik 😍😍😍
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    78 1 20 July, 2019
    POWER CORRECTOR & SUPERB CONCEALER
.
Offer power corrector dan superb concealer hanya RM50 sahaja.
.
**tidak termasuk postage**
.
Semua ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    POWER CORRECTOR & SUPERB CONCEALER
    .
    Offer power corrector dan superb concealer hanya RM50 sahaja.
    .
    **tidak termasuk postage**
    .
    Semua ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    88 1 20 July, 2019

Advertisements

    Power Corrector
.
Tekstur CORRECTOR ROSETYARA yang sangat power untuk cover parut jerawat, eyebag, dark circle. Must have item!
.
Berfungsi hilangkan mata sembab, eyebag dan parut hitam.
.
Harga RM30 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
All ready stock, fast payment, fast postage
.
Whatsapp Aina 019 3351899 for fast response.
.

    Power Corrector
    .
    Tekstur CORRECTOR ROSETYARA yang sangat power untuk cover parut jerawat, eyebag, dark circle. Must have item!
    .
    Berfungsi hilangkan mata sembab, eyebag dan parut hitam.
    .
    Harga RM30 sahaja
    .
    **tidak termasuk postage**
    .
    All ready stock, fast payment, fast postage
    .
    Whatsapp Aina 019 3351899 for fast response.
    .

    43 1 20 July, 2019
    SUPERB CONCEALER
.
Fungsi Rosetyara Superb Concealer:
.
💁Warna krim terang fungsi untuk MENUTUP CELA2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja (jgn blend nnt drag abis color dia).
.
💁Concael/tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur.
.
💁RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls!
.
Harga Superb Concealer Rm30 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    SUPERB CONCEALER
    .
    Fungsi Rosetyara Superb Concealer:
    .
    💁Warna krim terang fungsi untuk MENUTUP CELA2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja (jgn blend nnt drag abis color dia).
    .
    💁Concael/tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur.
    .
    💁RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls!
    .
    Harga Superb Concealer Rm30 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    42 1 20 July, 2019
    COMBO GLOW SKIN
.
Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml
.
Bling Bling Spray (BBS), 120ml
.
Hanya Rm100 sahaja
.
**FREE POSTAGE**
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    COMBO GLOW SKIN
    .
    Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml
    .
    Bling Bling Spray (BBS), 120ml
    .
    Hanya Rm100 sahaja
    .
    **FREE POSTAGE**
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    95 1 20 July, 2019
    Bakawali Beautifying Water (BBW)
.
Digunakan sebelum memakai make up, hanya spray ke wajah sebelum pakai foundation.
.
Kelebihan BBW:
.
- Merawat wajah secara semula jadi
- Merawat kulit kering
- Menyegarkan wajah dan kulit
- Merawat kulit berminyak dan peluh berlebihan
- Mengandungi ekstrak bunga bakawali dan witch hazel
.
Harga Rm69 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage.
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Bakawali Beautifying Water (BBW)
    .
    Digunakan sebelum memakai make up, hanya spray ke wajah sebelum pakai foundation.
    .
    Kelebihan BBW:
    .
    - Merawat wajah secara semula jadi
    - Merawat kulit kering
    - Menyegarkan wajah dan kulit
    - Merawat kulit berminyak dan peluh berlebihan
    - Mengandungi ekstrak bunga bakawali dan witch hazel
    .
    Harga Rm69 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage.
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    45 1 20 July, 2019
    Bling Bling Spray (BBS)
.
Digunakan selepas memakai make up, hanya spray ke wajah.
.
Kelebihan BBS:
.
-Make up tahan lama
-Menyegarkan kulit wajah
-Mengurangkan minyak di wajah
-Makeup lebih glowing
.
Harga Rm49 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage.
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Bling Bling Spray (BBS)
    .
    Digunakan selepas memakai make up, hanya spray ke wajah.
    .
    Kelebihan BBS:
    .
    -Make up tahan lama
    -Menyegarkan kulit wajah
    -Mengurangkan minyak di wajah
    -Makeup lebih glowing
    .
    Harga Rm49 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage.
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    41 1 20 July, 2019
    POWER CORRECTOR & SUPERB CONCEALER
.
Offer power corrector dan superb concealer hanya RM50 sahaja.
.
**tidak termasuk postage**
.
Semua ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    POWER CORRECTOR & SUPERB CONCEALER
    .
    Offer power corrector dan superb concealer hanya RM50 sahaja.
    .
    **tidak termasuk postage**
    .
    Semua ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    12 1 20 July, 2019
    SUPERB CONCEALER
.
Fungsi Rosetyara Superb Concealer:
.
💁Warna krim terang fungsi untuk MENUTUP CELA2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja (jgn blend nnt drag abis color dia).
.
💁Concael/tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur.
.
💁RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls!
.
Harga Superb Concealer Rm30 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    SUPERB CONCEALER
    .
    Fungsi Rosetyara Superb Concealer:
    .
    💁Warna krim terang fungsi untuk MENUTUP CELA2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja (jgn blend nnt drag abis color dia).
    .
    💁Concael/tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur.
    .
    💁RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls!
    .
    Harga Superb Concealer Rm30 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    5 1 20 July, 2019
    Power Corrector
.
Tekstur CORRECTOR ROSETYARA yang sangat power untuk cover parut jerawat, eyebag, dark circle. Must have item!
.
Berfungsi hilangkan mata sembab, eyebag dan parut hitam.
.
Harga RM30 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
All ready stock, fast payment, fast postage
.
Whatsapp Aina 019 3351899 for fast response.
.

    Power Corrector
    .
    Tekstur CORRECTOR ROSETYARA yang sangat power untuk cover parut jerawat, eyebag, dark circle. Must have item!
    .
    Berfungsi hilangkan mata sembab, eyebag dan parut hitam.
    .
    Harga RM30 sahaja
    .
    **tidak termasuk postage**
    .
    All ready stock, fast payment, fast postage
    .
    Whatsapp Aina 019 3351899 for fast response.
    .

    6 1 20 July, 2019
    COMBO GLOW SKIN
.
Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml
.
Bling Bling Spray (BBS), 120ml
.
Hanya Rm100 sahaja
.
**FREE POSTAGE**
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    COMBO GLOW SKIN
    .
    Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml
    .
    Bling Bling Spray (BBS), 120ml
    .
    Hanya Rm100 sahaja
    .
    **FREE POSTAGE**
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    7 1 20 July, 2019
    Bakawali Beautifying Water (BBW)
.
Digunakan sebelum memakai make up, hanya spray ke wajah sebelum pakai foundation.
.
Kelebihan BBW:
.
- Merawat wajah secara semula jadi
- Merawat kulit kering
- Menyegarkan wajah dan kulit
- Merawat kulit berminyak dan peluh berlebihan
- Mengandungi ekstrak bunga bakawali dan witch hazel
.
Harga Rm69 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage.
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Bakawali Beautifying Water (BBW)
    .
    Digunakan sebelum memakai make up, hanya spray ke wajah sebelum pakai foundation.
    .
    Kelebihan BBW:
    .
    - Merawat wajah secara semula jadi
    - Merawat kulit kering
    - Menyegarkan wajah dan kulit
    - Merawat kulit berminyak dan peluh berlebihan
    - Mengandungi ekstrak bunga bakawali dan witch hazel
    .
    Harga Rm69 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage.
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    4 1 20 July, 2019
    Bling Bling Spray (BBS)
.
Digunakan selepas memakai make up, hanya spray ke wajah.
.
Kelebihan BBS:
.
-Make up tahan lama
-Menyegarkan kulit wajah
-Mengurangkan minyak di wajah
-Makeup lebih glowing
.
Harga Rm49 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage.
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Bling Bling Spray (BBS)
    .
    Digunakan selepas memakai make up, hanya spray ke wajah.
    .
    Kelebihan BBS:
    .
    -Make up tahan lama
    -Menyegarkan kulit wajah
    -Mengurangkan minyak di wajah
    -Makeup lebih glowing
    .
    Harga Rm49 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage.
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    5 1 20 July, 2019
    Sebijik ARTIS!!
.
Wow!! Mellisa Gamar why sangat cantik merletopss ni? Jeles tau! Hehehehhee
.
Yang bestnya, bila Mellisa bagitau Mellisa guna RT AMAZING FD 2019 kod be Bellaz.
.
Serius lah!! Tekstur! Finishing! Semua terbaik!
.
Siapa yang dah cuba, tahniah!
.
Yang belum cuba meh risik risik cepat selagi masih ada stok Be Bellaz 2019.
.
Muah ciket❤️💖😘
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Sebijik ARTIS!!
    .
    Wow!! Mellisa Gamar why sangat cantik merletopss ni? Jeles tau! Hehehehhee
    .
    Yang bestnya, bila Mellisa bagitau Mellisa guna RT AMAZING FD 2019 kod be Bellaz.
    .
    Serius lah!! Tekstur! Finishing! Semua terbaik!
    .
    Siapa yang dah cuba, tahniah!
    .
    Yang belum cuba meh risik risik cepat selagi masih ada stok Be Bellaz 2019.
    .
    Muah ciket❤️💖😘
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    11 1 20 July, 2019
    Testimoni LIPBALM ROSETYARA:
.
“Lipbalm RT dan foundation memang tak boleh bawa bincang...cantik sgttt, lipbalm tu buat blusher soft je pink. 🥰🥰🥰 saya betul2 jatuh cinta dengan RT”
.
RT LOVER.
.
Thank you sayang! We love you❤️💖😘
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Testimoni LIPBALM ROSETYARA:
    .
    “Lipbalm RT dan foundation memang tak boleh bawa bincang...cantik sgttt, lipbalm tu buat blusher soft je pink. 🥰🥰🥰 saya betul2 jatuh cinta dengan RT”
    .
    RT LOVER.
    .
    Thank you sayang! We love you❤️💖😘
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    9 1 20 July, 2019
    Testimoni dari customer; Anis share rasa happy sangat makeup pakai foundation ROSETYARA KOD BE BELLAZ pastu Anis siap hantar koleksi ROSETYARA beliau. Thank you sayang! You made my day! I am a happy ROSETYARA WARRIOR ! 😍😍😍😍❤️
.
Jom sayang sayang yang nak cipta bahagia sendiri bersama ROSETYARA!
.
Once dah try, you akan tau kenapa ramai sangat yang LOVE ROSETYARA.
.
Sebotol hanya RM68/40 gram tahan setahun. 
Satu set KOMBO lagi jimat RM100 sapat 3 item!
.
Terbaik from us for you girls cantik 😍😍😍
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Testimoni dari customer; Anis share rasa happy sangat makeup pakai foundation ROSETYARA KOD BE BELLAZ pastu Anis siap hantar koleksi ROSETYARA beliau. Thank you sayang! You made my day! I am a happy ROSETYARA WARRIOR ! 😍😍😍😍❤️
    .
    Jom sayang sayang yang nak cipta bahagia sendiri bersama ROSETYARA!
    .
    Once dah try, you akan tau kenapa ramai sangat yang LOVE ROSETYARA.
    .
    Sebotol hanya RM68/40 gram tahan setahun.
    Satu set KOMBO lagi jimat RM100 sapat 3 item!
    .
    Terbaik from us for you girls cantik 😍😍😍
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    15 1 20 July, 2019

Top #rosetyarafoundation posts

    Gais,
.
Ampun tau, dengan ROSETYARA Kosmetik ni, semua TERPAKSA JELITA!! Makeup by MUA HEBAT JITRA Nani Sabri.
.
Terus jadi ala ala international model tau. Bukan biasa biasa.
.
So bila grab ROSETYARA tu tolong bersedia dari segi mental dan fizikal, takut tak tertepis sumpahan saka jelita dan bahagia tu.
.
Ehem ehem, amacam mak Intan Hasmah?
.
Berapa bintang ni?

    Gais,
    .
    Ampun tau, dengan ROSETYARA Kosmetik ni, semua TERPAKSA JELITA!! Makeup by MUA HEBAT JITRA Nani Sabri.
    .
    Terus jadi ala ala international model tau. Bukan biasa biasa.
    .
    So bila grab ROSETYARA tu tolong bersedia dari segi mental dan fizikal, takut tak tertepis sumpahan saka jelita dan bahagia tu.
    .
    Ehem ehem, amacam mak Intan Hasmah?
    .
    Berapa bintang ni?

    122 1 10 hours ago

Advertisements

    UNICORN MAKE UP LOOK
.
Duta Rosetyara, Nani Sabri menggunakan foundation Rosetyara kod ROSALYNDA.
.
Kod Rosalynda sesuai untuk wanita berkulit semua warna kulit wanita Melayu iaitu tak terlalu cerah dan tak terlalu gelap.
.
Harga kod ROSALYNDA hanya RM68 sahaja atau boleh ambil promo HOT SELLING pilih nak kod ROSALYNDA.
.
**tidak termasuk postage**
.
FREE GIFT SOFT SPONGE @ SEXYFAT BRUSH (boleh pilih nak free gift yang mana)
.
Semua ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    UNICORN MAKE UP LOOK
    .
    Duta Rosetyara, Nani Sabri menggunakan foundation Rosetyara kod ROSALYNDA.
    .
    Kod Rosalynda sesuai untuk wanita berkulit semua warna kulit wanita Melayu iaitu tak terlalu cerah dan tak terlalu gelap.
    .
    Harga kod ROSALYNDA hanya RM68 sahaja atau boleh ambil promo HOT SELLING pilih nak kod ROSALYNDA.
    .
    **tidak termasuk postage**
    .
    FREE GIFT SOFT SPONGE @ SEXYFAT BRUSH (boleh pilih nak free gift yang mana)
    .
    Semua ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    419 9 29 March, 2019
    Indonesian Bridal Makeup Look by Nani Sabri using FOUNDATION ROSETYARA KOD BE BELLAZ.

    Indonesian Bridal Makeup Look by Nani Sabri using FOUNDATION ROSETYARA KOD BE BELLAZ.

    116 2 13 July, 2019

Advertisements

    Duta Rosetyara, Nani Sabri menggunakan foundation Rosetyara kod Be Bellaz.
.
Kod Be Bellaz sesuai untuk semua tona kulit Melayu iaitu sawo matang.
.
Harga kod Be Bellaz hanya RM68 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
FREE GIFT SOFT SPONGE @ SEXYFAT BRUSH (boleh pilih nak free gift yang mana)
.
Semua ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    Duta Rosetyara, Nani Sabri menggunakan foundation Rosetyara kod Be Bellaz.
    .
    Kod Be Bellaz sesuai untuk semua tona kulit Melayu iaitu sawo matang.
    .
    Harga kod Be Bellaz hanya RM68 sahaja
    .
    **tidak termasuk postage**
    .
    FREE GIFT SOFT SPONGE @ SEXYFAT BRUSH (boleh pilih nak free gift yang mana)
    .
    Semua ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    348 6 3 April, 2019
    Cantik kan finishing makeup dari Rosetyara Kod Be Bellaz.
.
Sekarang tengah promo tau.
Jangan lupa grab sebelum kehabisan stok😍
.
Tekstur sangat WOW!!!
Sangat full coverage tapi sangat lembut
Sangat senang blend dan sangat anti capuk!
.
Serius ala ala international tapi pada harga Malaysia.
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    Cantik kan finishing makeup dari Rosetyara Kod Be Bellaz.
    .
    Sekarang tengah promo tau.
    Jangan lupa grab sebelum kehabisan stok😍
    .
    Tekstur sangat WOW!!!
    Sangat full coverage tapi sangat lembut
    Sangat senang blend dan sangat anti capuk!
    .
    Serius ala ala international tapi pada harga Malaysia.
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    519 10 11 April, 2019
    Fuhhh, bukan biashee biasheeee tau.
.
Artis BERBAKAT BESAR MALAYSIA, Neera Azizi bagitau beliau sangat sangat sukakan foundation ROSETYARA.
.
Semua ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.

    Fuhhh, bukan biashee biasheeee tau.
    .
    Artis BERBAKAT BESAR MALAYSIA, Neera Azizi bagitau beliau sangat sangat sukakan foundation ROSETYARA.
    .
    Semua ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
    .

    184 2 29 March, 2019

Advertisements

    Onzzzz tak makeup tunang macam ni? 😍❤️ Face Spray : RT Bakawali
Foundation : RT Be Bellaz
Loose Powder : RT Radiance Powder 
False Lashes : NayNey HQ
Corrector : RT Power Corrector
Concealer : RT superb Concealer 
Lips : RT Nourish Lipbalm + RT Liptint
Lipmate : Cik Edat Ridzskin

    Onzzzz tak makeup tunang macam ni? 😍❤️ Face Spray : RT Bakawali
    Foundation : RT Be Bellaz
    Loose Powder : RT Radiance Powder
    False Lashes : NayNey HQ
    Corrector : RT Power Corrector
    Concealer : RT superb Concealer
    Lips : RT Nourish Lipbalm + RT Liptint
    Lipmate : Cik Edat Ridzskin

    335 11 29 March, 2019
    SOFT PINK MAKE UP LOOK
.
Makeup raya sweet2 pink,
Suka ka suka sangat?
.
Duta Rosetyara, Nani Sabri guna foundation Rosetyara kod Be Bellaz.
.
Harga RM68 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    SOFT PINK MAKE UP LOOK
    .
    Makeup raya sweet2 pink,
    Suka ka suka sangat?
    .
    Duta Rosetyara, Nani Sabri guna foundation Rosetyara kod Be Bellaz.
    .
    Harga RM68 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    345 6 13 May, 2019
    Duta Rosetyara, Nani Sabri guna foundation Rosetyara kod Be Bellaz.
.
Harga RM68 sahaja
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
.

    Duta Rosetyara, Nani Sabri guna foundation Rosetyara kod Be Bellaz.
    .
    Harga RM68 sahaja
    .
    Ready stock, fast payment, fast postage
    .
    WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.
    .

    343 5 21 June, 2019