Search Hashtag & User

#produkkurusmalaysia Instagram Photos & Videos

Latest #produkkurusmalaysia Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • (@coachlynda_hbl) Instagram Profile @coachlynda_hbl
  • Banyak-banyak produk dalam ne you all rasanya nak start dengan yang mana satu dulu? . Tak tahu ?Okey kalau tak tahu boleh je tanya saya. . As a coach Herbalife saya akan guide anda macam nak pilih produk yang sesuai untuk anda start. . . ‼️DAFTAR SEKARANG PROGRAM KURUS 30 HARI ‼️ ✅ Turun berat badan ✅ Kurus selepas bersalin ✅ Post workout meal ✅ Healthy Breakfast ✅ Nutrisi harian 🙋🏻 Coach Lynda 👉 📱 017 286 8966 #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
  • Banyak-banyak produk dalam ne you all rasanya nak start dengan yang mana satu dulu?
.
Tak tahu ?Okey kalau tak tahu boleh je tanya saya.
.
As a coach Herbalife saya akan guide anda macam nak pilih produk yang sesuai untuk anda start.
.
.
‼️DAFTAR SEKARANG PROGRAM KURUS 30 HARI ‼️
✅ Turun berat badan
✅ Kurus selepas bersalin
✅ Post workout meal
✅ Healthy Breakfast
✅ Nutrisi harian
🙋🏻 Coach Lynda 👉 📱 017 286 8966 
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  •  5  2 3 hours ago
  • (@adoreaudela_urasignature) Instagram Profile @adoreaudela_urasignature
  • [ AUDELA SIMPAN RAHSIA BUAH MAQUI BERRY ] . . Mungkin tidak semua tahu bahawa buah beri walaupun bersaiz kecil, ia mengandungi banyak khasiat. Buah beri mengandungi antosanin dan paras antioksidan yang tinggi. Ianya juga kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit anda sihat berseri ! . . Jika hendak dibandingkan dengan khasiat buah-buahan yang tinggi antioksidan seperti Acai Berry, Wolfberry, manggis, delima, noni dan beberapa buah lain, Maqui Berry telah diiktiraf sebagai buah memiliki kandungan nutrisi paling terbaik di dunia. . . Buah Maqui Berry merupakan sejenis tumbuhan yang tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina. Buah ini dipercayai oleh orang asli berkurun lamanya sebagai simbol kekuatan, kesihatan dan kecergasan selain mempunyai kuasa penyembuhan yang menakjubkan. . . Antara Khasiat Buah Maqui Berry ialah: ✅ Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari ✅ Membantu menurunkan berat badan ✅ Menyokong kesihatan penuaan ✅ Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus ✅ Meningkatkan kekuatan dan imunisasi badan . . Itula antara RAHSIA Minuman Premium Audela 💕 Yang mampu memberikan Kecantikan dan Tenaga untuk anda 🍷 . . #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku
  • [ AUDELA SIMPAN RAHSIA BUAH MAQUI BERRY ]
.
.
Mungkin tidak semua tahu bahawa buah beri walaupun bersaiz kecil, ia mengandungi banyak khasiat. Buah beri mengandungi antosanin dan paras antioksidan yang tinggi. Ianya juga kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit anda sihat berseri !
.
.
Jika hendak dibandingkan dengan khasiat buah-buahan yang tinggi antioksidan seperti Acai Berry, Wolfberry, manggis, delima, noni dan beberapa buah lain, Maqui Berry telah diiktiraf sebagai buah memiliki kandungan nutrisi paling terbaik di dunia.
.
.
Buah Maqui Berry merupakan sejenis tumbuhan yang tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina. Buah ini dipercayai oleh orang asli berkurun lamanya sebagai simbol kekuatan, kesihatan dan kecergasan selain mempunyai kuasa penyembuhan yang menakjubkan.
.
.
Antara Khasiat Buah Maqui Berry ialah:
✅ Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ Menyokong kesihatan penuaan
✅ Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus
✅ Meningkatkan kekuatan dan imunisasi badan
.
.
Itula antara RAHSIA Minuman Premium Audela 💕
Yang mampu memberikan Kecantikan dan Tenaga untuk anda 🍷
.
.
#produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku
  •  2  0 10 hours ago
  • (@kakicantiq.tea) Instagram Profile @kakicantiq.tea
  • RM 30 JER. MURAH WEII WHATAPPS 1089125891
  • RM 30 JER. 
MURAH WEII

WHATAPPS 1089125891
  •  16  2 15 hours ago

Advertisements

  • (@gulagulacepatkurus) Instagram Profile @gulagulacepatkurus
  • Nak kurus? Dah exercise tapi berat badan tak turun2 jugak? Nak kawal makan asyik tak tahan godaan makanan? Risau badan makin naik? Jom cuba Mince gula2 kurus.. Rasa oren, kemam kemam je..nyum nyum.. . jom cuba, siti bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus. whatsapp +60124646014 SEKARANG 😍😘
  • Nak kurus? Dah exercise tapi berat badan tak turun2 jugak? Nak kawal makan asyik tak tahan godaan makanan? Risau badan makin naik? Jom cuba Mince gula2 kurus.. Rasa oren, kemam kemam je..nyum nyum..
.
jom cuba,  siti bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus. whatsapp +60124646014 SEKARANG 😍😘
  •  39  1 16 October, 2018
  • (@kakicantiq.tea) Instagram Profile @kakicantiq.tea
  • Badan gemuk bukan lagi mimpi ngeri bagi customer2 teh kurus medina desire. Sbb apa? Sbb dengan pengambilan yg konsisten,in sha Allah lemak2 dalam badan dapat dibuang dengan jayanya. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891
  • Badan gemuk bukan lagi mimpi ngeri bagi customer2 teh kurus medina desire. Sbb apa?
Sbb dengan pengambilan yg konsisten,in sha Allah lemak2 dalam badan dapat dibuang dengan jayanya. .
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
  •  10  4 16 October, 2018
  • (@kakicantiq.tea) Instagram Profile @kakicantiq.tea
  • Die dah consume 3 set combo dan ini hasilnya. Kurus kurus kuruuuus!!!!!! 22kg hilang begitu sahaja awk. Xnk jd cmni ke?? Rugi. Klu nak kurus sblm raya meh beli sekarang. To order : whatapps 0189125891 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891
  • Die dah consume 3 set combo dan ini hasilnya. 
Kurus kurus kuruuuus!!!!!!
22kg hilang begitu sahaja awk. 
Xnk jd cmni ke??
Rugi. 
Klu nak kurus sblm raya meh beli sekarang. 
To order : whatapps 0189125891
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
  •  12  1 16 October, 2018
  • (@kakicantiq.tea) Instagram Profile @kakicantiq.tea
  • Percaya atau tidak aunty kita ni boleh loss sehingga 31kg 😱😱 Yes awk 31kg !! . Bila umur dah meningkat,metabolisme bdan seseorang biasanya semakin rendah dan penurunan berat badan semakin sukar dan lambat. . Tapi lain ceritanya bila aunty ni consume set combo teatox medina desire. Dengan penggunaan yg konsisten,ini hasilnya. Amazing kan? Nak kurus? Meh whatapps lelaju 0189125891 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891
  • Percaya atau tidak aunty kita ni boleh loss sehingga 31kg 😱😱
Yes awk 31kg !!
.
Bila umur dah meningkat,metabolisme bdan seseorang biasanya semakin rendah dan penurunan berat badan semakin sukar dan lambat. .
Tapi lain ceritanya bila aunty ni consume set combo teatox medina desire. Dengan penggunaan yg konsisten,ini hasilnya. 
Amazing kan?
Nak kurus?
Meh whatapps lelaju 0189125891
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
  •  9  1 16 October, 2018

Advertisements

  • (@by_atiehilmi) Instagram Profile @by_atiehilmi
  • Kuala Lumpur, Malaysia
  • . | minuman runcingkan muka ? | . ehhhhhh.. taklah.. hee~ . kan kakak on diet.. nak sarung balik kebaya zaman anak dara.. . begitohhhhh !! . Zero Belly Fruitea dah kira macam bestfriend kakak nih.. tanpa dia, suramlah pagi kakak.. ( faham ke idokkkk ? hee~ ) . kalau orang lain boleh turun 10kg dalm tempoh dua bulan.. kakak target 10kg ; sebulan !! —> http://www.atiehilmi.com/2018/09/tips-kempiskan-perut-tanpa-berlapar.html?m=1 . dengan rutin sebelum tido.. rendam seuncang dalam air panas.. tunggu suam - minum.. . perut buncit ? paha sebesar balak ? sembelit ? . selamat tinggal !! . 🍵 : @imaan.suci.world.hq 💵 : RM 55.00 ( n/p - RM 65.00 ) 🛒 : 👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com
  • .
| minuman runcingkan muka ? |
.
ehhhhhh..
taklah..
hee~
.
kan kakak on diet..
nak sarung balik kebaya zaman anak dara..
.
begitohhhhh !!
.
Zero Belly Fruitea dah kira macam bestfriend kakak nih..
tanpa dia, suramlah pagi kakak..
( faham ke idokkkk ? hee~ )
.
kalau orang lain boleh turun 10kg dalm tempoh dua bulan..
kakak target 10kg ; sebulan !!
—> http://www.atiehilmi.com/2018/09/tips-kempiskan-perut-tanpa-berlapar.html?m=1
.
dengan rutin sebelum tido..
rendam seuncang dalam air panas..
tunggu suam - minum..
.
perut buncit ?
paha sebesar balak ?
sembelit ?
.
selamat tinggal !!
.
🍵 : @imaan.suci.world.hq
💵 : RM 55.00 ( n/p - RM 65.00 )
🛒 : 👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com
  •  140  20 16 October, 2018
  • (@audela_kuantan) Instagram Profile @audela_kuantan
  • [ AUDELA SIMPAN RAHSIA BUAH MAQUI BERRY ] . . Mungkin tidak semua tahu bahawa buah beri walaupun bersaiz kecil, ia mengandungi banyak khasiat. Buah beri mengandungi antosanin dan paras antioksidan yang tinggi. Ianya juga kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit anda sihat berseri ! . . Jika hendak dibandingkan dengan khasiat buah-buahan yang tinggi antioksidan seperti Acai Berry, Wolfberry, manggis, delima, noni dan beberapa buah lain, Maqui Berry telah diiktiraf sebagai buah memiliki kandungan nutrisi paling terbaik di dunia. . . Buah Maqui Berry merupakan sejenis tumbuhan yang tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina. Buah ini dipercayai oleh orang asli berkurun lamanya sebagai simbol kekuatan, kesihatan dan kecergasan selain mempunyai kuasa penyembuhan yang menakjubkan. . . Antara Khasiat Buah Maqui Berry ialah: ✅ Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari ✅ Membantu menurunkan berat badan ✅ Menyokong kesihatan penuaan ✅ Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus ✅ Meningkatkan kekuatan dan imunisasi badan . . Itula antara RAHSIA Minuman Premium Audela 💕 Yang mampu memberikan Kecantikan dan Tenaga untuk anda 🍷 . . #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku
  • [ AUDELA SIMPAN RAHSIA BUAH MAQUI BERRY ]
.
.
Mungkin tidak semua tahu bahawa buah beri walaupun bersaiz kecil, ia mengandungi banyak khasiat. Buah beri mengandungi antosanin dan paras antioksidan yang tinggi. Ianya juga kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit anda sihat berseri !
.
.
Jika hendak dibandingkan dengan khasiat buah-buahan yang tinggi antioksidan seperti Acai Berry, Wolfberry, manggis, delima, noni dan beberapa buah lain, Maqui Berry telah diiktiraf sebagai buah memiliki kandungan nutrisi paling terbaik di dunia.
.
.
Buah Maqui Berry merupakan sejenis tumbuhan yang tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina. Buah ini dipercayai oleh orang asli berkurun lamanya sebagai simbol kekuatan, kesihatan dan kecergasan selain mempunyai kuasa penyembuhan yang menakjubkan.
.
.
Antara Khasiat Buah Maqui Berry ialah:
✅ Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ Menyokong kesihatan penuaan
✅ Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus
✅ Meningkatkan kekuatan dan imunisasi badan
.
.
Itula antara RAHSIA Minuman Premium Audela 💕
Yang mampu memberikan Kecantikan dan Tenaga untuk anda 🍷
.
.
#produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku
  •  14  1 16 October, 2018