Search Hashtag & User

#produkkurusmalaysia Instagram Photos & Videos

produkkurusmalaysia - 18.7k posts

Latest #produkkurusmalaysia Posts

Advertisements

    .
    .

    BIZZI BODDY MEMANG TAK TIPU. .
    .
    Anda harus PERCAYA Bizzi Boddy mampu buat anda KURUS CANTIK. Bukan setakat kurus je, ia juga mampu menyekat selera makan anda, supaya anda makan sikit pon dah rasa kenyang, so tak ada lah asyik nak melantak makanan je kan 😉 . Tunggu apa lagi korang?
    .
    . Jom dapatkan BIZZI BODDY hari ni juga, lambat habisssss 😉
    .

    Whatsapp utk lebih details okay
    📱+60126674528
    .

    #bizziboddy
    #kurussihat
    #produkkurus
    #produklakukeras
    #produkkurusmalaysia
    #malaysiaonlinestore
    #shoppingonline

    .
.

BIZZI BODDY MEMANG TAK TIPU. .
.
Anda harus PERCAYA Bizzi Boddy mampu buat anda KURUS CANTIK. Bukan setakat kurus je, ia juga mampu menyekat selera makan anda,  supaya anda makan sikit pon dah rasa kenyang,  so tak ada lah asyik nak melantak makanan je kan 😉 . Tunggu apa lagi korang?
.
.  Jom dapatkan BIZZI BODDY hari ni juga,  lambat habisssss 😉
.

Whatsapp utk lebih details okay
📱+60126674528
.

#bizziboddy 
#kurussihat 
#produkkurus 
#produklakukeras 
#produkkurusmalaysia 
#malaysiaonlinestore 
#shoppingonline
    8 0 12 hours ago

Advertisements

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
    .
    [ MINUMAN TERPALING MEWAH ]
    .
    Formula 4 stem cell utama Audela iaitu tomato, argan, berri dan epal berasal dari Switzerland adalah yang Pertama di Malaysia. Menggunakan NACCellTechnology™, yang mewah dengan anti-oxidant dirumus khas untuk hasil pencerahan, pelansingan dan pembuangan toksin dan penggandaan tenaga yang paling baik.
    .
    Kerana itulah Audela telah menjadi antara produk yang mendahului dunia kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga. Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna Malaysia dan antarabangsa.
    .
    NAK ORDER?? JOMMM...
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    .
    COD area .
    🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
    . . .
    . 📮Poslaju seluruh Malaysia.
    .
    #adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ]
.
Formula 4 stem cell utama Audela iaitu tomato, argan, berri dan epal berasal dari Switzerland adalah yang Pertama di Malaysia. Menggunakan NACCellTechnology™, yang mewah dengan anti-oxidant dirumus khas untuk hasil pencerahan, pelansingan dan pembuangan toksin dan penggandaan tenaga yang paling baik.
.
Kerana itulah Audela telah menjadi antara produk yang mendahului dunia kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga. Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna Malaysia dan antarabangsa.
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮Poslaju seluruh Malaysia.
.
#adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -
    0 0 16 December, 2018

Advertisements

    Nak kurus cepat tapi dijamin selamat? Takde masa nak membancuh & susah nak telan kalau rasa pelik-pelik? GulaGulaKurus memang khas untuk uolss

    Mudah sebab masuk mulut kemam je macam gula2. Rasa pun sedap tau. Selamat sebab Mince bukan kategori ubat kurus. Tiada bahan kimia berbahaya pun. ibu menyusu baby pun boleh consume😄

    Bagi yang masih ragu-ragu kami ada sijil dari pusat racun negara😍

    Berminat nak cuba?
    Jom whatsapp laju-laju ke
    no 0124646014

    Nak kurus cepat tapi dijamin selamat? Takde masa nak membancuh & susah nak telan kalau rasa pelik-pelik? GulaGulaKurus memang khas untuk uolss

Mudah sebab masuk mulut kemam je macam gula2. Rasa pun sedap tau. Selamat sebab Mince bukan kategori ubat kurus. Tiada bahan kimia berbahaya pun. ibu menyusu baby pun boleh consume😄

Bagi yang masih ragu-ragu kami ada sijil dari pusat racun negara😍

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 0124646014
    25 3 15 December, 2018

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
    .
    [ AUDELA PREMIUM 5 TRAVEL PACK ]
    .
    .
    Kini dalam travel pack yang mudah dibawa ke mana sahaja 😁
    Mengandungi 14 Sachet yang boleh meremajakan kulit wajah anda dan membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal ! 😍
    .
    NAK ORDER?? JOMMM...
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    .
    COD area .
    🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
    . . .
    . 📮Poslaju seluruh Malaysia.
    .
    #adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ AUDELA PREMIUM 5 TRAVEL PACK ]
.
.
Kini dalam travel pack yang mudah dibawa ke mana sahaja 😁
Mengandungi 14 Sachet yang boleh meremajakan kulit wajah anda dan membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal ! 😍
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮Poslaju seluruh Malaysia.
.
#adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -
    0 0 15 December, 2018

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
    .
    [ MINUMAN TERPALING MEWAH ]
    .
    Formula 4 stem cell utama Audela iaitu tomato, argan, berri dan epal berasal dari Switzerland adalah yang Pertama di Malaysia. Menggunakan NACCellTechnology™, yang mewah dengan anti-oxidant dirumus khas untuk hasil pencerahan, pelansingan dan pembuangan toksin dan penggandaan tenaga yang paling baik.
    .
    Kerana itulah Audela telah menjadi antara produk yang mendahului dunia kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga. Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna Malaysia dan antarabangsa.
    .
    NAK ORDER?? JOMMM...
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    .
    COD area .
    🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
    . . .
    . 📮Poslaju seluruh Malaysia.
    .
    #adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ MINUMAN TERPALING MEWAH ]
.
Formula 4 stem cell utama Audela iaitu tomato, argan, berri dan epal berasal dari Switzerland adalah yang Pertama di Malaysia. Menggunakan NACCellTechnology™, yang mewah dengan anti-oxidant dirumus khas untuk hasil pencerahan, pelansingan dan pembuangan toksin dan penggandaan tenaga yang paling baik.
.
Kerana itulah Audela telah menjadi antara produk yang mendahului dunia kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga. Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna Malaysia dan antarabangsa.
.
NAK ORDER?? JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮Poslaju seluruh Malaysia.
.
#adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -
    0 0 15 December, 2018

    HEMALA!!! MACAM MANA U BOLEH KURUS NI???
    .
    Rahsia dia consume set combo teatox by medina desire je.
    Detox,bakar lemak,kawal selera makan.
    3 step ni ngam utk kurus dengan berkesan.
    Amalkan setiap hari secara konsisten.
    Nak rasa penangannya?
    Jom order sekarang
    .
    To order whatapps 0189125891
    SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
    KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

    POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

    ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
    To order : whatapps 0189125891

    HEMALA!!! MACAM MANA U BOLEH KURUS NI???
.
Rahsia dia consume set combo teatox by medina desire je. 
Detox,bakar lemak,kawal selera makan. 
3 step ni ngam utk kurus dengan berkesan. 
Amalkan setiap hari secara konsisten. 
Nak rasa penangannya?
Jom order sekarang
.
To order whatapps 0189125891
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
    11 1 14 December, 2018

Advertisements

    Sebelum ni nak hilangkan 1kg pun berat badan dia punya la susah.
    Tp lepas amalkan set combo,dia berjaya loss 12kg dalam masa sebulan je.
    Misi kurus dia yg tak nampak sinar sebelum ni makin menampakkan hasil 👏🏻👏🏻👏🏻
    Korg yg susah nak turun brt tu,jom cepat2 beli set combo jom. .
    SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
    KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

    POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

    ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
    To order : whatapps 0189125891

    Sebelum ni nak hilangkan 1kg pun berat badan dia punya la susah. 
Tp lepas amalkan set combo,dia berjaya loss 12kg dalam masa sebulan je.
Misi kurus dia yg tak nampak sinar sebelum ni makin menampakkan hasil 👏🏻👏🏻👏🏻
Korg yg susah nak turun brt tu,jom cepat2 beli set combo jom. .
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
    7 1 14 December, 2018

    Atas permintaan customer,akma tutup muka dia ya. .
    Ni feedback dari salah seorang customer dropship akma.
    Customer dia berjaya loss 7kg dgn 2 set combo.
    Dari 72kg tinggal 65kg.
    Bkn senang kan nak kurus semula lepas dah kahwin,ada anak bagai.tp xmustahil bila ada teatox by medina desire yg super duper power bakar lelemak dalam badan tu.
    Jom dapatkan sekarang!!
    .
    SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
    KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

    POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

    ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
    To order : whatapps 0189125891

    Atas permintaan customer,akma tutup muka dia ya. .
Ni feedback dari salah seorang customer dropship akma. 
Customer dia berjaya loss 7kg dgn 2 set combo. 
Dari 72kg tinggal 65kg. 
Bkn senang kan nak kurus semula lepas dah kahwin,ada anak bagai.tp xmustahil bila ada teatox by medina desire yg super duper power bakar lelemak dalam badan tu. 
Jom dapatkan sekarang!!
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
    8 1 14 December, 2018

    Atas permintaan customer,akma tutup muka dia ya. .
    Ni feedback dari salah seorang customer dropship akma.
    Customer dia berjaya loss 7kg dgn 2 set combo.
    Dari 72kg tinggal 65kg.
    Bkn senang kan nak kurus semula lepas dah kahwin,ada anak bagai.tp xmustahil bila ada teatox by medina desire yg super duper power bakar lelemak dalam badan tu.
    Jom dapatkan sekarang!!
    .
    SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
    KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

    POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

    ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
    To order : whatapps 0189125891

    Atas permintaan customer,akma tutup muka dia ya. .
Ni feedback dari salah seorang customer dropship akma. 
Customer dia berjaya loss 7kg dgn 2 set combo. 
Dari 72kg tinggal 65kg. 
Bkn senang kan nak kurus semula lepas dah kahwin,ada anak bagai.tp xmustahil bila ada teatox by medina desire yg super duper power bakar lelemak dalam badan tu. 
Jom dapatkan sekarang!!
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0189125891
    9 1 14 December, 2018

    KAN DAH CAKAP JGN MINUM, TGK APA DAH JADI 😡
    .
    Hehehe, jgn minum klubna laleh ni kalau awk x nak
    pipi yg tembam semakin runcing.
    Perut yg buncit semakin kempis
    Lengan yg sado semakin mengecil
    Peha bergesel hilang.
    Nak ke tak nak?
    Nak ke tak nak?
    Nak ke taknak?
    .
    Nak kan???? Mana yg baju seluar makin ketat, baik order cepat. Ada special free gift akma nak bagi 😘
    Whats app 0189125891
    .

    Harga :
    Klubna : RM39
    Laleh : RM39
    COMBO KLUBNA LALEH : RM78
    (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
    .
    (Harga belum termasuk postage)
    Pos rm10sem/rm15ss

    KAN DAH CAKAP JGN MINUM, TGK APA DAH JADI 😡
.
Hehehe, jgn minum klubna laleh ni kalau awk x nak 
pipi yg tembam  semakin runcing. 
Perut yg buncit semakin kempis
Lengan yg sado semakin mengecil
Peha bergesel hilang. 
Nak ke tak nak?
Nak ke tak nak?
Nak ke taknak?
.
Nak kan???? Mana yg baju seluar makin ketat, baik order cepat. Ada special free gift akma nak bagi 😘
Whats app 0189125891
.

Harga :
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78
(FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss
    19 3 14 December, 2018

    NYAH KAU DARI BADAN AKU LEMAK!!!!
    .
    .
    Akhirnya berjaya jgk pengguna klubna laleh ni cakap mcm tu kt lemak2 dalam badan dia.
    Ya Allah ayunya la dia bila dah kurus ramping selim melim cek mek molek sungguh!!!
    Senapas je akma cakap ni😁
    Cakap byk xguna klu korang tak cuba korang mmg xkn tau kesan kebabom dia tu.
    Jom beli sekarang!!!
    .

    Whats app 0192009440
    Harga :
    Klubna : RM39
    Laleh : RM39
    COMBO KLUBNA LALEH : RM78
    (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
    .
    (Harga belum termasuk postage)
    Pos rm10sem/rm15ss

    0189125891

    NYAH KAU DARI BADAN AKU LEMAK!!!!
.
.
Akhirnya berjaya jgk pengguna klubna laleh ni cakap mcm tu kt lemak2 dalam badan dia. 
Ya Allah ayunya la dia bila dah kurus ramping selim melim cek mek molek sungguh!!!
Senapas je akma cakap ni😁
Cakap byk xguna klu korang tak cuba korang mmg xkn tau kesan kebabom dia tu. 
Jom beli sekarang!!!
.

Whats app 0192009440
Harga :
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78
(FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss

0189125891
    6 1 14 December, 2018

    KORANG JELES LETTEW!!!!!
    .
    tak habis2 tanya akak rahsia akak selim melim sekarang.
    Akak tak rahsia2 pun.
    Jawapannya terang lg bersuluh akak amalkan kopi kurus Klubna Laleh yg power tu.
    Klu tak bersedia nak kurus,jgn minum.
    Klu rasa nak gojes mcm akak g beli sekarang. .

    Whats app 0192009440
    Harga :
    Klubna : RM39
    Laleh : RM39
    COMBO KLUBNA LALEH : RM78
    (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
    .
    (Harga belum termasuk postage)
    Pos rm10sem/rm15ss

    0189125891

    KORANG JELES LETTEW!!!!!
.
tak habis2 tanya akak rahsia akak selim melim sekarang. 
Akak tak rahsia2 pun. 
Jawapannya terang lg bersuluh akak amalkan kopi kurus Klubna Laleh yg power tu. 
Klu tak bersedia nak kurus,jgn minum. 
Klu rasa nak gojes mcm akak g beli sekarang. .

Whats app 0192009440
Harga :
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78
(FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss

0189125891
    6 1 14 December, 2018

Advertisements

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
    .
    [TIPS KESIHATAN HARI INI]
    .
    Ketahui khasiat dan kebaikan mengamalkan minuman 8 gelas air kosong (sebaiknya suam) setiap hari.
    .
    ✔Maintain Slim
    ✔Meningkatkan Tenaga
    ✔Mengurangkan Stress
    ✔ Mengelak Kejang Otot
    ✔Menyegarkan Wajah
    ✔Menggalakkan Penghadaman
    ✔Mengelak Batu Karang
    .
    NAK ORDER AUDELA???JOMMM...
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
    .
    COD area .
    🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
    . . .
    . 📮Poslaju seluruh Malaysia.
    .
    #adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -

    @adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[TIPS KESIHATAN HARI INI]
.
Ketahui khasiat dan kebaikan mengamalkan minuman 8 gelas air kosong (sebaiknya suam) setiap hari.
.
✔Maintain Slim
✔Meningkatkan Tenaga
✔Mengurangkan Stress
✔ Mengelak Kejang Otot
✔Menyegarkan Wajah
✔Menggalakkan Penghadaman
✔Mengelak Batu Karang
.
NAK ORDER AUDELA???JOMMM...
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮Poslaju seluruh Malaysia.
.
#adoreaudelabeautyklselangor #produkkurusmalaysia #produkkurushalal #audelabynadzainal #audelabynadzainal #audelalovers #inspirasikeyakinanku -
    1 0 14 December, 2018

    Serius nak kurus cek dulu BMI uolss dengan siti. Barulah siti boleh suggest pakej yang paling seswaii okayy. Uolss tahap overweight tak kan nak consume samaa macam orang yang tahap obesiti. Memang tak kan sama. So kena jujur bagi umur, tinggi & berat uolss. Pahamm😁

    Berminat nak cuba?
    Jom whatsapp laju-laju ke
    no 0124646014

    Serius nak kurus cek dulu BMI uolss dengan siti. Barulah siti boleh suggest pakej yang paling seswaii okayy. Uolss tahap overweight tak kan nak consume samaa macam orang yang tahap obesiti. Memang tak kan sama. So kena jujur bagi umur, tinggi & berat uolss. Pahamm😁

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke
no 0124646014
    36 7 13 December, 2018