Search Hashtag & User

#produkkurusmalaysia Instagram Photos & Videos

produkkurusmalaysia - 19.4k posts

Latest #produkkurusmalaysia Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Mitos VS Fakta

    Mitos
    Gula Gula Kurus hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja

    Fakta
    Gula Gula Kurus sesuai juga bagi anda yang susah nak kawal selera makan, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi-lagi ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam je😘

    nak try GulaGulaKurus
    Whatsapp 0124646014

    Mitos VS Fakta

Mitos
Gula Gula Kurus hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja

Fakta
Gula Gula Kurus sesuai juga bagi anda yang susah nak kawal selera makan, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi-lagi ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam je😘

nak try GulaGulaKurus
Whatsapp 0124646014
    19 2 11 hours ago

Advertisements

    Good morning!💚 Cara pengambilan Fiber Shot yang disarankan ambil sebelum sarapan pagi✨
    .
    Ambil 1 sachet sebelum sarapan. Untuk kesan yang cepat makan 2 sachet sehari pagi dan malam.Yang penting banyak minum air kosong utk kesan yang lebih baik uolss!❤️
    .
    #morningroutine #stayhealthy #daretobefit #juzfit #fibershot

    Good morning!💚 Cara pengambilan Fiber Shot yang disarankan ambil sebelum sarapan pagi✨
.
Ambil 1 sachet sebelum sarapan. Untuk kesan yang cepat  makan 2 sachet sehari pagi dan malam.Yang penting banyak minum air kosong utk kesan yang lebih baik uolss!❤️
.
#morningroutine #stayhealthy #daretobefit #juzfit #fibershot
    14 1 16 hours ago

Advertisements

    Mince ni
    ✔hisap 2 biji sehari sebelum makan
    ✔ rasa dia masam masam manis ✔ kontrol selera makan & bakar lemak dari dalam
    ✔ sebotol ada 30 biji so 2 botol untuk sebulan


    Felinna Hot Lotion
    ✔ Sapu banyak ubat gigi tu ja dekat kawasan berlemak macam paha, perut, lengan, bawah dagu
    ✔ Sebotol 100ml tahan 1 bulan setengah-2 bulan sebab guna sikit ja so sangat jimat
    ✔ Bau wangi, berangin.

    GCT pulak
    ✔ bancuh 1 sachet dengan segelas air.
    ✔ 1 hari 1 sachet ja. ✔ rasa dia ramai kata macam asam boi😍
    ✔ 5-8 jam lepas minum akan rasa membuang. ✔ cuci usus, singkir toksin, naikkan metabolisma dan bakar lemak jugak.☺ Harga set complete ni RM279 tapi offer february RM159 sahaja! GCT tu kasi free ja! .
    .
    .
    Berminat nak cuba?
    Jom whatsapp siti 0124646014

    Mince ni
✔hisap 2 biji sehari sebelum makan
✔ rasa dia masam masam manis ✔ kontrol selera makan & bakar lemak dari dalam
✔ sebotol ada 30 biji so 2 botol untuk sebulan
☺

Felinna Hot Lotion
✔  Sapu banyak ubat gigi tu ja dekat kawasan berlemak macam paha, perut, lengan, bawah dagu
✔  Sebotol 100ml tahan 1 bulan setengah-2 bulan sebab guna sikit ja so sangat jimat
✔  Bau wangi, berangin.

GCT pulak
✔ bancuh 1 sachet dengan segelas air.
✔ 1 hari 1 sachet ja. ✔ rasa dia ramai kata macam asam boi😍
✔ 5-8 jam lepas minum akan rasa membuang. ✔ cuci usus, singkir toksin, naikkan metabolisma dan bakar lemak jugak.☺ Harga set complete ni RM279 tapi offer february RM159 sahaja! GCT tu kasi free ja! .
.
.
Berminat nak cuba?
Jom whatsapp siti 0124646014
    32 1 19 hours ago

    ‼RUPA-RUPANYA HANYA MINUM 2 KALI MAMPU MENGUBAH SAIZ BADAN‼

    Mudah je, setiap hari sye amalkan. Saya tak berlapar. Saya tak jogging. Saya cuma minum TEH SPECIAL.
    Baju dan seluar lama pun boleh pakai kembali. Tak perlu nak bersenam pun boleh turun .

    Fast respons klik je link wasap kt www.wasap.my/60172327279/tehkurus

    ‼RUPA-RUPANYA HANYA MINUM 2 KALI  MAMPU MENGUBAH SAIZ BADAN‼

Mudah je, setiap hari sye amalkan. Saya tak berlapar. Saya tak jogging. Saya cuma minum TEH SPECIAL. 
Baju dan seluar  lama pun boleh pakai kembali. Tak perlu nak bersenam pun boleh turun .

Fast respons klik je link wasap kt  www.wasap.my/60172327279/tehkurus
    6 3 17 February, 2019