#onelove Instagram Photos & Videos

onelove - 12.6m posts

Advertisements

    Ochie Braff 🙃🇯🇲

    Ochie Braff 🙃🇯🇲

    1 1 23 seconds ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Just to see her smile 😍 #onelove #family 
You deserve this and more baby💚💛❤💯😘🤤😍💝💝💝💝 I love you 💘

    Just to see her smile 😍 #onelove #family
    You deserve this and more baby💚💛❤💯😘🤤😍💝💝💝💝 I love you 💘

    1 1 10 minutes ago

Advertisements

    Outcheirrr 0.n.a  #dayhike wittMi ÿüt sunnn eX‘plor‘inn dunnnn.
#onelove B&R

    Outcheirrr 0.n.a #dayhike wittMi ÿüt sunnn eX‘plor‘inn dunnnn.
    #onelove B&R

    0 0 12 minutes ago
    This WR is so much fun. I have a lot to learn to get on the same level some of these other guys are on. So responsive and so much power! Also peep the race bike in the background, almost time!

    This WR is so much fun. I have a lot to learn to get on the same level some of these other guys are on. So responsive and so much power! Also peep the race bike in the background, almost time!

    17 7 13 minutes ago
    Even Shingski is doing the powercut! So so Happy for the crazy support Dancehall and World Dance Academy/Vuvuzela Dance gets in the moment! Tonight s special Class with @originaldoctabird was on fire! 💥💥💥 next event will be the 7.4. Where @famousdancer1 and @srilanka11rificalspiritual will give you Even more MidSchool and authentic dancehall vybz! Lets keep focusing on Our passion:Dancehall dancing , how it can bring is together in peace and joy  and forget the rest 🤣😘😋 #onelove

    Even Shingski is doing the powercut! So so Happy for the crazy support Dancehall and World Dance Academy/Vuvuzela Dance gets in the moment! Tonight s special Class with @originaldoctabird was on fire! 💥💥💥 next event will be the 7.4. Where @famousdancer1 and @srilanka11rificalspiritual will give you Even more MidSchool and authentic dancehall vybz! Lets keep focusing on Our passion:Dancehall dancing , how it can bring is together in peace and joy and forget the rest 🤣😘😋 #onelove

    6 1 15 minutes ago

Top #onelove posts

Advertisements

    🥥🌴

    🥥🌴

    107 4 3 hours ago

Advertisements

    Topic : The Good Samaritan
-
It feels so good to get a week off work and being back home. Much needed rest from a very tiring posting, “Hematology”. Those in the medical field, can relate.
-
Such an odd topic to talk about, but in this dark days where you hear so much of negative and gloomy news, you might need to ponder on what we can do to help to change the world.
-
We all read the news, and you guys comment on it, and then, the end, we just move on and continue with our daily routine.
So, what’s the point of reading the news then? Is it just so that we can sob for 2 mins and then voila “Starbucks party with my boys/ girls”
I’m not saying you can’t do that, and please dont be offended. 
I’m just saying to read each news, digest it and think of a way to change the world. Yes, we might not be superman nor Avengers, but don’t you think a simple change would benefit us all?
-
What do I mean by simple? It’s as simple as picking up a trash and throwing into the trash can.
I went to subway and McDonalds the other day, and yet there’s a whole load of tray with leftover food left on the table. Do not give me that crap that they are paid to clean up. 
I was on Komuter the other day, it’s clearly written, “priority seat”, why would you seat there.
-
You might think I’m being a fickle and OCD, but I believe in small changes will help the world in the long run. You don’t have to be perfect, nobody is, even im an ass sometimes, but that doesn’t mean we can’t strive for better.
-
It’s been good to rant on here, and I miss writing. Shall catch up with you guys soon.
-
Btw, everything is awesome ( LEGO ®️ would get the reference)
-
#onelove #betterworld #youcandothis
#nomorehalfnakedphotos

    Topic : The Good Samaritan
    -
    It feels so good to get a week off work and being back home. Much needed rest from a very tiring posting, “Hematology”. Those in the medical field, can relate.
    -
    Such an odd topic to talk about, but in this dark days where you hear so much of negative and gloomy news, you might need to ponder on what we can do to help to change the world.
    -
    We all read the news, and you guys comment on it, and then, the end, we just move on and continue with our daily routine.
    So, what’s the point of reading the news then? Is it just so that we can sob for 2 mins and then voila “Starbucks party with my boys/ girls”
    I’m not saying you can’t do that, and please dont be offended.
    I’m just saying to read each news, digest it and think of a way to change the world. Yes, we might not be superman nor Avengers, but don’t you think a simple change would benefit us all?
    -
    What do I mean by simple? It’s as simple as picking up a trash and throwing into the trash can.
    I went to subway and McDonalds the other day, and yet there’s a whole load of tray with leftover food left on the table. Do not give me that crap that they are paid to clean up.
    I was on Komuter the other day, it’s clearly written, “priority seat”, why would you seat there.
    -
    You might think I’m being a fickle and OCD, but I believe in small changes will help the world in the long run. You don’t have to be perfect, nobody is, even im an ass sometimes, but that doesn’t mean we can’t strive for better.
    -
    It’s been good to rant on here, and I miss writing. Shall catch up with you guys soon.
    -
    Btw, everything is awesome ( LEGO ®️ would get the reference)
    -
    #onelove #betterworld #youcandothis
    #nomorehalfnakedphotos

    1,900 6 16 hours ago

Advertisements

    New outfit 💖 #fashionista 🤣🤣🤣 Everyone who knows me knows why I’m laughing about this hashtag. But today I felt like shopping and I love my new stuff. Sometimes I might be #girly too 👸🏼 Have a great one 🙃🙌🏼 #freeathlete #capetown #dinnernight

    New outfit 💖 #fashionista 🤣🤣🤣 Everyone who knows me knows why I’m laughing about this hashtag. But today I felt like shopping and I love my new stuff. Sometimes I might be #girly too 👸🏼 Have a great one 🙃🙌🏼 #freeathlete #capetown #dinnernight

    202 8 6 hours ago
    SKATE lagi rame jadi seru jadi bikin maju juga kalo rame kan hahhaaha,
_
_
Ada kributan kmarin dan jebraks ada di sana, yang bikin acara anak skate yang dateng bawa bawa bndera juga anak skate,
-
-
Kalo jebraks mah ONE LOVE,jebraks ada di situ karna kerja bantuin tmn anak skate juga gak peduli itu politik/tai anjing lah, yang penting jebraks kerja di bayar jadi menurut jebraks fine fine aja, mau larang jebraks ada di situ? -
-
1 jebraks belajar trick skate blajar kick flip sendiri
-
2 jebraks main ke skatepark bayar sndri juga ya kadang kadang nyeplos lewat samping si hahaha -
3 jebraks cidera pengobatan bayar sendiri
-
4 papan pas mau main skate beli sendiri
-
5 bisa main skate ya usaha sndri lah
-
6 jebraks ada di acara itu  gak ada yang dirugiin kan sama jebraks?
-
-
nah kalo gw gak boleh ikut di situ untuk nyari kebutuhan gw, lo siapa?
Ngasih makan gw?
Kasih ilmu tentang skate ke gw?
Ngelatih gw main skate dr awal gw skate sampe skrng?
ENGGA KAN,skate kan bukan punya nene moyang lo bukan juga lo yang bangun di indonesia,lo bangun komunitas, gw juga punya komunitas  mreka oke oke aja gw ikutan kerja di situ
-
-
Jadi gw main sendiri sampe gw bisa main skate pun sampe bisa itu berkat gw bukan berkat lo lo orang, jadi gw mau kemana aja urusan gw, gw mau masuk acara hitam putih di trans tv gw mau masuk acara rumah uya kuya masuk indosiar masuk silet bebas dong slagi gw gak ngerugiin lo lo orang,bukan urusan lo pada bener gak kalo jebraks ngomong gini? 
Jebraks di sini gak bela kanan kiri ko, jebraks mah ONE LOVE ✌️ #respect #skateboardingisfun #skaterkurangterkenal

    SKATE lagi rame jadi seru jadi bikin maju juga kalo rame kan hahhaaha,
    _
    _
    Ada kributan kmarin dan jebraks ada di sana, yang bikin acara anak skate yang dateng bawa bawa bndera juga anak skate,
    -
    -
    Kalo jebraks mah ONE LOVE,jebraks ada di situ karna kerja bantuin tmn anak skate juga gak peduli itu politik/tai anjing lah, yang penting jebraks kerja di bayar jadi menurut jebraks fine fine aja, mau larang jebraks ada di situ? -
    -
    1 jebraks belajar trick skate blajar kick flip sendiri
    -
    2 jebraks main ke skatepark bayar sndri juga ya kadang kadang nyeplos lewat samping si hahaha -
    3 jebraks cidera pengobatan bayar sendiri
    -
    4 papan pas mau main skate beli sendiri
    -
    5 bisa main skate ya usaha sndri lah
    -
    6 jebraks ada di acara itu gak ada yang dirugiin kan sama jebraks?
    -
    -
    nah kalo gw gak boleh ikut di situ untuk nyari kebutuhan gw, lo siapa?
    Ngasih makan gw?
    Kasih ilmu tentang skate ke gw?
    Ngelatih gw main skate dr awal gw skate sampe skrng?
    ENGGA KAN,skate kan bukan punya nene moyang lo bukan juga lo yang bangun di indonesia,lo bangun komunitas, gw juga punya komunitas mreka oke oke aja gw ikutan kerja di situ
    -
    -
    Jadi gw main sendiri sampe gw bisa main skate pun sampe bisa itu berkat gw bukan berkat lo lo orang, jadi gw mau kemana aja urusan gw, gw mau masuk acara hitam putih di trans tv gw mau masuk acara rumah uya kuya masuk indosiar masuk silet bebas dong slagi gw gak ngerugiin lo lo orang,bukan urusan lo pada bener gak kalo jebraks ngomong gini?
    Jebraks di sini gak bela kanan kiri ko, jebraks mah ONE LOVE ✌️ #respect #skateboardingisfun #skaterkurangterkenal

    6,242 149 14 hours ago