#ohfg Instagram Photos & Videos

ohfg - 50 posts

Advertisements

    Oil Free Hydrating Gel Mary kay

Mary kay Oil free Hydrating gel atau nama manja nya OFHG gitu.

ialah sejenis moisturizer tetapi termasuk jugak dalam kategori supplement utk wajah.. Apakah kegunaan dan manfaat  OFHG ini?

1) tekstur gel yang sangat-sangat-sangat ringan dan cepat meresap

2) dapat melembapkan kulit wajah tanpa membuatkan kulit bertambah berminyak.

3) dapat control pengeluaran minyak.

4) boleh jadi make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.

5) sebagai cooling gel selepas berjemur kat matahari sebab ia juga sejuk bila di sapu pada wajah.

6) Meredakan radang iaitu seperti kulit yang cepat merah-merah atau jerawat yang kemerahan.

7) Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat

8)meredakan kulit wajah yang mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi Mercury dan HYdroquinone ( produk pengelupasan)

9) Gel yang tidak berminyak ini dapat diserap dengan segera, meninggalkan kulit berasa SEGAR sementara ia menghidrat sehingga 10 JAM. 
Pakar-pakar mengesyorkan pelembap optimum ini sesuai untuk semua kulit agar kulit LEBIH LEMBUT, HALUS dan tampil LEBIH MUDAH... Siapakah yang sesuai memiliki OFHG ini?

Amat sesuai bagi anda yang mempunyai kulit
NORMAL, KOMBINASI DAN BERMINYAK

berminat???whatsapp terus 
0168941731 
#amanishop
#marykay
#ohfg
#beautyconsultant

    Oil Free Hydrating Gel Mary kay

    Mary kay Oil free Hydrating gel atau nama manja nya OFHG gitu.

    ialah sejenis moisturizer tetapi termasuk jugak dalam kategori supplement utk wajah.. Apakah kegunaan dan manfaat OFHG ini?

    1) tekstur gel yang sangat-sangat-sangat ringan dan cepat meresap

    2) dapat melembapkan kulit wajah tanpa membuatkan kulit bertambah berminyak.

    3) dapat control pengeluaran minyak.

    4) boleh jadi make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.

    5) sebagai cooling gel selepas berjemur kat matahari sebab ia juga sejuk bila di sapu pada wajah.

    6) Meredakan radang iaitu seperti kulit yang cepat merah-merah atau jerawat yang kemerahan.

    7) Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat

    8)meredakan kulit wajah yang mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi Mercury dan HYdroquinone ( produk pengelupasan)

    9) Gel yang tidak berminyak ini dapat diserap dengan segera, meninggalkan kulit berasa SEGAR sementara ia menghidrat sehingga 10 JAM.
    Pakar-pakar mengesyorkan pelembap optimum ini sesuai untuk semua kulit agar kulit LEBIH LEMBUT, HALUS dan tampil LEBIH MUDAH... Siapakah yang sesuai memiliki OFHG ini?

    Amat sesuai bagi anda yang mempunyai kulit
    NORMAL, KOMBINASI DAN BERMINYAK

    berminat???whatsapp terus
    0168941731
    #amanishop
    #marykay
    #ohfg
    #beautyconsultant

    4 1 13 January, 2019
    .
.
Assalammualaikum selamat pagi semua, Diha nak share Keistimewaan OFHG:-
.
📍Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
📍Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
📍Menyeimbangkan lembapan kulit
📍Tekstur yg ringan dan cepat meresap
📍Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
📍Sebagai cooling gel selepas berjemur
📍Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
📍Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
📍Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone
📍Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
📍Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas
.
OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.
.
Sangat sesuai utk kulit sensitif, wah banyaknya keistimewaan so mmg tak rugi dapatkannya 😘
.
Diha 019-2301984
.
#marykay #mk #beautyconsultant #ohfg #flawless #makeup #mua #malaysia #2019 #skincare

    .
    .
    Assalammualaikum selamat pagi semua, Diha nak share Keistimewaan OFHG:-
    .
    📍Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
    📍Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
    📍Menyeimbangkan lembapan kulit
    📍Tekstur yg ringan dan cepat meresap
    📍Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
    📍Sebagai cooling gel selepas berjemur
    📍Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
    📍Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    📍Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone
    📍Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
    📍Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas
    .
    OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.
    .
    Sangat sesuai utk kulit sensitif, wah banyaknya keistimewaan so mmg tak rugi dapatkannya 😘
    .
    Diha 019-2301984
    .
    #marykay #mk #beautyconsultant #ohfg #flawless #makeup #mua #malaysia #2019 #skincare

    9 2 8 January, 2019
    Kenan yang pink ke purple? 2 items ni tak boleh pilih ikut suka tau. 😂

Nak pilih, kena ikut jenis kulit. #KulitKering kena pilih yang pink, Intense Moisturizing Cream. Tekstur creamy, pekat untuk lock lembapan pada kulit. Tahan lama ni tau. Aza pakai tahun lepas, still tak berganti lagi tu 😄

#KulitKombinasi @ #KulitBerminyak, sila la pilih yang purple, Oil Free Hydrating Gel. Tekstur gel untuk kawal lembapan pada kulit. 
OFHG ni antara hot item Mary Kay. Pantang ade sale, memang konfem licin tak tinggal jejak dah 😅

Tahu tak kenapa ramai yang jatuh cinta tak nak berenggang dah dengan #OHFG & #Intense ni? Sebabnye ia bukan saja berfungsi sebagai pelembap, tapi juga sebagai supplement & base makeup.. Tapi satu kena ingat, walaupun kulit uolls jenis kering @ berminyak tapi kalau uolls alah pada seafood, algae, sangat2 la tak digalakkan untuk pakai 2 ni ye 😉

    Kenan yang pink ke purple? 2 items ni tak boleh pilih ikut suka tau. 😂

    Nak pilih, kena ikut jenis kulit. #KulitKering kena pilih yang pink, Intense Moisturizing Cream. Tekstur creamy, pekat untuk lock lembapan pada kulit. Tahan lama ni tau. Aza pakai tahun lepas, still tak berganti lagi tu 😄

    #KulitKombinasi @ #KulitBerminyak , sila la pilih yang purple, Oil Free Hydrating Gel. Tekstur gel untuk kawal lembapan pada kulit.
    OFHG ni antara hot item Mary Kay. Pantang ade sale, memang konfem licin tak tinggal jejak dah 😅

    Tahu tak kenapa ramai yang jatuh cinta tak nak berenggang dah dengan #OHFG & #Intense ni? Sebabnye ia bukan saja berfungsi sebagai pelembap, tapi juga sebagai supplement & base makeup.. Tapi satu kena ingat, walaupun kulit uolls jenis kering @ berminyak tapi kalau uolls alah pada seafood, algae, sangat2 la tak digalakkan untuk pakai 2 ni ye 😉

    3 0 6 December, 2018

Advertisements

    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#IAMBCMARYKAY
#MARYKAYSEGAMAT
#Empressbeeunit
#marykay  #ohfg #oilfreehydratinggel
more information please wassup
www.wasap.my/60178266704ohfgMK

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #IAMBCMARYKAY
    #MARYKAYSEGAMAT
    #Empressbeeunit
    #marykay #ohfg #oilfreehydratinggel
    more information please wassup
    www.wasap.my/60178266704ohfgMK

    4 0 13 August, 2018

Advertisements

Advertisements

    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    4 1 13 April, 2018
    🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀
.
👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily
.
🌸 Kegunaan & Manfaat :
.
- Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Kawal minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa?
.
🌸 Sebabnya :
.
- Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
- Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan
.
👱🏻‍♀️ ryna
☎️ 017-8736844
.
.
#marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #sayajual #marykayskincare #marykaycosmetics #ohfg #jerawat

    🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀
    .
    👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
    👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily
    .
    🌸 Kegunaan & Manfaat :
    .
    - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
    - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    - Kawal minyak
    - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
    - Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
    .
    ✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa?
    .
    🌸 Sebabnya :
    .
    - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
    - Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan
    .
    👱🏻‍♀️ ryna
    ☎️ 017-8736844
    .
    .
    #marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #sayajual #marykayskincare #marykaycosmetics #ohfg #jerawat

    13 0 5 March, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    4 0 23 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    5 0 22 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    2 0 22 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    25 0 22 February, 2018

Advertisements

    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    1 1 5 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel .
.
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱
.
.
🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily .
🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap .
🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak .
🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
.
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
.
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 .
🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
.
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone .
.
Ifa
Beauty consultant
0134142965
www.wasap.my/60134142965
.
.
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel .
    .
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱
    .
    .
    🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily .
    🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap .
    🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak .
    🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    .
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    .
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 .
    🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    .
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone .
    .
    Ifa
    Beauty consultant
    0134142965
    www.wasap.my/60134142965
    .
    .
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    6 0 4 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg

    13 0 4 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    5 0 3 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    3 0 3 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggelmarykay

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggelmarykay

    10 1 3 February, 2018
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    1 0 3 February, 2018
    "When a flower doesn't bloom you fix the environment in which it grows, not a flower"
#Ohfg

    "When a flower doesn't bloom you fix the environment in which it grows, not a flower"
    #Ohfg

    8 0 14 September, 2017
    Oil Free Hydrating Gel .
👉 Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement .
🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily .
🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap .
🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak .
🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama .
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
.
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 .
🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru .
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
Dm / wasap Yna 0133152996 for free consultation
Senior Beauty Consultant Mary Kay 
#marykayampang #marykayshahalam #marykayklcc #marykaygombak #marykayrawang #ohfg #trustedseller

    Oil Free Hydrating Gel .
    👉 Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement .
    🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily .
    🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap .
    🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak .
    🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama .
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    .
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 .
    🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru .
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    Dm / wasap Yna 0133152996 for free consultation
    Senior Beauty Consultant Mary Kay
    #marykayampang #marykayshahalam #marykayklcc #marykaygombak #marykayrawang #ohfg #trustedseller

    3 0 29 August, 2017
    😔 Muka breakdown salah pakai skincare ?
😣 Muka terasa pedih dan nipis ?
😳 Muka kemerah2an ? 👇🏼👇🏼👇🏼 Ini jawapan die... 🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀 👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily 🌸 Kegunaan & Manfaat : - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Kawal minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) ✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa? 🌸 Sebabnya : - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
- Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan

Jom alaminya sendiri ! 💋

#marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #ohfg

    😔 Muka breakdown salah pakai skincare ?
    😣 Muka terasa pedih dan nipis ?
    😳 Muka kemerah2an ? 👇🏼👇🏼👇🏼 Ini jawapan die... 🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀 👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
    👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily 🌸 Kegunaan & Manfaat : - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
    - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    - Kawal minyak
    - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
    - Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) ✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa? 🌸 Sebabnya : - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
    - Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan

    Jom alaminya sendiri ! 💋

    #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #ohfg

    6 1 5 May, 2017
    Watched "the space between us". It's okay, not as good as I expected tho. Have you watched it?? What do you think??

    Watched "the space between us". It's okay, not as good as I expected tho. Have you watched it?? What do you think??

    22 1 26 February, 2017
    💁Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!

Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily.

Jom kita go through satu-satu.

Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Control minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
- Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
💰💰RMxxx
(Tidak termasuk postage)

Jika ada pertanyaan lain atau memerlukan skin consultation, boleh la hubungi saya : 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾
📲012-7979274
📲012-7979274
📲012-7979274
LiNda..LiNda..LiNda
==========================
Nampak post ni sila LIKE page kami tq..
https://www.facebook.com/Linda-Accessories-Collections-LAC-196012810442320/

Follow instagram kami di:
@linda_accessoriesncollections
@linda_accessoriesncollections
@linda_accessoriesncollections
========================== #marykaygelangpatah#marykayjohorbahru
#marykaymalaysia#ohfg#cantik#makeup
#skincaremarykay

    💁Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!

    Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
    Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily.

    Jom kita go through satu-satu.

    Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
    - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    - Control minyak
    - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
    - Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
    - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
    💰💰RMxxx
    (Tidak termasuk postage)

    Jika ada pertanyaan lain atau memerlukan skin consultation, boleh la hubungi saya : 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾
    📲012-7979274
    📲012-7979274
    📲012-7979274
    LiNda..LiNda..LiNda
    ==========================
    Nampak post ni sila LIKE page kami tq..
    https://www.facebook.com/Linda-Accessories-Collections-LAC-196012810442320/

    Follow instagram kami di:
    @linda_accessoriesncollections
    @linda_accessoriesncollections
    @linda_accessoriesncollections
    ========================== #marykaygelangpatah #marykayjohorbahru
    #marykaymalaysia #ohfg #cantik #makeup
    #skincaremarykay

    3 0 24 October, 2016
    I found a box of memories,
Read a letter,
Dropped a tear where you signed your name,
And turning the page,
Smearing the ink into "Love Always." Girl, I always start this way a
Nd then I end up in a bottle screaming out your name,
Punching the walls, carrying on like I've gone insane,

And in the mirror,
I can see the man who just shook his head with no remorse,
Watching an angel cry her tears,
Stepping over my beers as you walked out the door.

And there ain't nothing like a memory,
When it's coming on strong like a hurricane.
How can love like that just up and walk away?
Killing me baby.
It's got me pouring up another drink,
Bourbon's hitting me hard like a freight train,
With my back against the wall or on my knees,
When the worst of your memory gets the best of me.💕 #memories#picture#countrygirl#brokenheart#brantleygilbert#bestofme#smile#browneyes#brownhair#OHFG#countrysummer#summer#missyou#bedroom

    I found a box of memories,
    Read a letter,
    Dropped a tear where you signed your name,
    And turning the page,
    Smearing the ink into "Love Always." Girl, I always start this way a
    Nd then I end up in a bottle screaming out your name,
    Punching the walls, carrying on like I've gone insane,

    And in the mirror,
    I can see the man who just shook his head with no remorse,
    Watching an angel cry her tears,
    Stepping over my beers as you walked out the door.

    And there ain't nothing like a memory,
    When it's coming on strong like a hurricane.
    How can love like that just up and walk away?
    Killing me baby.
    It's got me pouring up another drink,
    Bourbon's hitting me hard like a freight train,
    With my back against the wall or on my knees,
    When the worst of your memory gets the best of me.💕 #memories #picture #countrygirl #brokenheart #brantleygilbert #bestofme #smile #browneyes #brownhair #OHFG #countrysummer #summer #missyou #bedroom

    17 0 11 August, 2014

Top #ohfg posts

Advertisements

    💁Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!

Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily.

Jom kita go through satu-satu.

Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Control minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
- Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
💰💰RMxxx
(Tidak termasuk postage)

Jika ada pertanyaan lain atau memerlukan skin consultation, boleh la hubungi saya : 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾
📲012-7979274
📲012-7979274
📲012-7979274
LiNda..LiNda..LiNda
==========================
Nampak post ni sila LIKE page kami tq..
https://www.facebook.com/Linda-Accessories-Collections-LAC-196012810442320/

Follow instagram kami di:
@linda_accessoriesncollections
@linda_accessoriesncollections
@linda_accessoriesncollections
========================== #marykaygelangpatah#marykayjohorbahru
#marykaymalaysia#ohfg#cantik#makeup
#skincaremarykay

    💁Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!

    Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
    Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily.

    Jom kita go through satu-satu.

    Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
    - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    - Control minyak
    - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
    - Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
    - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
    💰💰RMxxx
    (Tidak termasuk postage)

    Jika ada pertanyaan lain atau memerlukan skin consultation, boleh la hubungi saya : 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾
    📲012-7979274
    📲012-7979274
    📲012-7979274
    LiNda..LiNda..LiNda
    ==========================
    Nampak post ni sila LIKE page kami tq..
    https://www.facebook.com/Linda-Accessories-Collections-LAC-196012810442320/

    Follow instagram kami di:
    @linda_accessoriesncollections
    @linda_accessoriesncollections
    @linda_accessoriesncollections
    ========================== #marykaygelangpatah #marykayjohorbahru
    #marykaymalaysia #ohfg #cantik #makeup
    #skincaremarykay

    3 0 24 October, 2016
    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    5 0 22 February, 2018

Advertisements

    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    1 1 5 February, 2018
    "When a flower doesn't bloom you fix the environment in which it grows, not a flower"
#Ohfg

    "When a flower doesn't bloom you fix the environment in which it grows, not a flower"
    #Ohfg

    8 0 14 September, 2017
    Kenan yang pink ke purple? 2 items ni tak boleh pilih ikut suka tau. 😂

Nak pilih, kena ikut jenis kulit. #KulitKering kena pilih yang pink, Intense Moisturizing Cream. Tekstur creamy, pekat untuk lock lembapan pada kulit. Tahan lama ni tau. Aza pakai tahun lepas, still tak berganti lagi tu 😄

#KulitKombinasi @ #KulitBerminyak, sila la pilih yang purple, Oil Free Hydrating Gel. Tekstur gel untuk kawal lembapan pada kulit. 
OFHG ni antara hot item Mary Kay. Pantang ade sale, memang konfem licin tak tinggal jejak dah 😅

Tahu tak kenapa ramai yang jatuh cinta tak nak berenggang dah dengan #OHFG & #Intense ni? Sebabnye ia bukan saja berfungsi sebagai pelembap, tapi juga sebagai supplement & base makeup.. Tapi satu kena ingat, walaupun kulit uolls jenis kering @ berminyak tapi kalau uolls alah pada seafood, algae, sangat2 la tak digalakkan untuk pakai 2 ni ye 😉

    Kenan yang pink ke purple? 2 items ni tak boleh pilih ikut suka tau. 😂

    Nak pilih, kena ikut jenis kulit. #KulitKering kena pilih yang pink, Intense Moisturizing Cream. Tekstur creamy, pekat untuk lock lembapan pada kulit. Tahan lama ni tau. Aza pakai tahun lepas, still tak berganti lagi tu 😄

    #KulitKombinasi @ #KulitBerminyak , sila la pilih yang purple, Oil Free Hydrating Gel. Tekstur gel untuk kawal lembapan pada kulit.
    OFHG ni antara hot item Mary Kay. Pantang ade sale, memang konfem licin tak tinggal jejak dah 😅

    Tahu tak kenapa ramai yang jatuh cinta tak nak berenggang dah dengan #OHFG & #Intense ni? Sebabnye ia bukan saja berfungsi sebagai pelembap, tapi juga sebagai supplement & base makeup.. Tapi satu kena ingat, walaupun kulit uolls jenis kering @ berminyak tapi kalau uolls alah pada seafood, algae, sangat2 la tak digalakkan untuk pakai 2 ni ye 😉

    3 0 6 December, 2018

Advertisements

    Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel

    4 1 13 April, 2018
    🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀
.
👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily
.
🌸 Kegunaan & Manfaat :
.
- Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Kawal minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa?
.
🌸 Sebabnya :
.
- Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
- Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan
.
👱🏻‍♀️ ryna
☎️ 017-8736844
.
.
#marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #sayajual #marykayskincare #marykaycosmetics #ohfg #jerawat

    🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀
    .
    👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
    👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily
    .
    🌸 Kegunaan & Manfaat :
    .
    - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
    - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    - Kawal minyak
    - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
    - Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
    .
    ✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa?
    .
    🌸 Sebabnya :
    .
    - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
    - Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan
    .
    👱🏻‍♀️ ryna
    ☎️ 017-8736844
    .
    .
    #marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #sayajual #marykayskincare #marykaycosmetics #ohfg #jerawat

    13 0 5 March, 2018