Search Hashtag & User

#ohfg Instagram Photos & Videos

Latest #ohfg Posts

  • (@mk_azaramli) Instagram Profile @mk_azaramli
  • Kenan yang pink ke purple? 2 items ni tak boleh pilih ikut suka tau. 😂

    Nak pilih, kena ikut jenis kulit. #KulitKering kena pilih yang pink, Intense Moisturizing Cream. Tekstur creamy, pekat untuk lock lembapan pada kulit. Tahan lama ni tau. Aza pakai tahun lepas, still tak berganti lagi tu 😄

    #KulitKombinasi @ #KulitBerminyak , sila la pilih yang purple, Oil Free Hydrating Gel. Tekstur gel untuk kawal lembapan pada kulit.
    OFHG ni antara hot item Mary Kay. Pantang ade sale, memang konfem licin tak tinggal jejak dah 😅

    Tahu tak kenapa ramai yang jatuh cinta tak nak berenggang dah dengan #OHFG & #Intense ni? Sebabnye ia bukan saja berfungsi sebagai pelembap, tapi juga sebagai supplement & base makeup.. Tapi satu kena ingat, walaupun kulit uolls jenis kering @ berminyak tapi kalau uolls alah pada seafood, algae, sangat2 la tak digalakkan untuk pakai 2 ni ye 😉
  • Kenan yang pink ke purple? 2 items ni tak boleh pilih ikut suka tau. 😂

Nak pilih, kena ikut jenis kulit. #KulitKering kena pilih yang pink, Intense Moisturizing Cream. Tekstur creamy, pekat untuk lock lembapan pada kulit. Tahan lama ni tau. Aza pakai tahun lepas, still tak berganti lagi tu 😄

#KulitKombinasi @ #KulitBerminyak, sila la pilih yang purple, Oil Free Hydrating Gel. Tekstur gel untuk kawal lembapan pada kulit. 
OFHG ni antara hot item Mary Kay. Pantang ade sale, memang konfem licin tak tinggal jejak dah 😅

Tahu tak kenapa ramai yang jatuh cinta tak nak berenggang dah dengan #OHFG & #Intense ni? Sebabnye ia bukan saja berfungsi sebagai pelembap, tapi juga sebagai supplement & base makeup.. Tapi satu kena ingat, walaupun kulit uolls jenis kering @ berminyak tapi kalau uolls alah pada seafood, algae, sangat2 la tak digalakkan untuk pakai 2 ni ye 😉
  •  2  0 6 December, 2018

Advertisements

  • (@habibahkhamis) Instagram Profile @habibahkhamis
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #IAMBCMARYKAY
    #MARYKAYSEGAMAT
    #Empressbeeunit
    #marykay #ohfg #oilfreehydratinggel
    more information please wassup
    www.wasap.my/60178266704ohfgMK
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#IAMBCMARYKAY
#MARYKAYSEGAMAT
#Empressbeeunit
#marykay  #ohfg #oilfreehydratinggel
more information please wassup
www.wasap.my/60178266704ohfgMK
  •  4  0 13 August, 2018

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • (@maizatulwahida) Instagram Profile @maizatulwahida
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  •  8  0 17 April, 2018
  • (@beauty_adoremk) Instagram Profile @beauty_adoremk
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  •  4  1 13 April, 2018

Advertisements

  • (@ryna_mary.k) Instagram Profile @ryna_mary.k
  • 🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀
    .
    👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
    👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily
    .
    🌸 Kegunaan & Manfaat :
    .
    - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
    - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    - Kawal minyak
    - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
    - Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
    .
    ✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa?
    .
    🌸 Sebabnya :
    .
    - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
    - Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan
    .
    👱🏻‍♀️ ryna
    ☎️ 017-8736844
    .
    .
    #marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #sayajual #marykayskincare #marykaycosmetics #ohfg #jerawat
  • 🎀 Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 🎀
.
👉🏼 Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement
👉🏼 Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily
.
🌸 Kegunaan & Manfaat :
.
- Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Kawal minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
✨ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa?
.
🌸 Sebabnya :
.
- Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
- Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan
.
👱🏻‍♀️ ryna
☎️ 017-8736844
.
.
#marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #sayajual #marykayskincare #marykaycosmetics #ohfg #jerawat
  •  13  0 5 March, 2018
  • (@meazwa_aziz) Instagram Profile @meazwa_aziz
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  •  5  0 23 February, 2018
  • (@filzahnasan) Instagram Profile @filzahnasan
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  •  5  0 22 February, 2018
  • (@permatafz) Instagram Profile @permatafz
  • Oil Free Hydrating Gel .
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱
    .
    🌸 Sesuai digunakan utk kulit sensitive, combination to oily
    🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap
    🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak
    🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2
    🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    .
    Eta
    01116661519
    .
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel #marykaykotakinabalu #skincaremalaysia
  • Oil Free Hydrating Gel .
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱
.
🌸 Sesuai digunakan utk kulit sensitive, combination to oily
🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap
🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak
🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2
🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
.
Eta
01116661519
.
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel #marykaykotakinabalu #skincaremalaysia
  •  6  0 22 February, 2018
  • (@rofeahbahari) Instagram Profile @rofeahbahari
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  •  2  0 22 February, 2018
  • (@farhana_hanim_mk) Instagram Profile @farhana_hanim_mk
  • Oil Free Hydrating Gel
    Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
    🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
    🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
    🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone
    #marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  • Oil Free Hydrating Gel 
Ini adalah sejenis moisturizer TAPI termasuk jgk dlm kategori supplement 😱😱😱 🌸 Sesuai digunakan utk kulit combination to oily 🌸 Gel yg sgt ringan & cepat meresap 🌸 Melembapkan kulit & mengawal minyak 🌸 Boleh dijadikan make up base spya foundation & bedak tahan lama 😍
🌸 Bertindak sbg cooling gel sbb die sejukkkkk
🌸 Meredakan radang kulit yg kemerah-merahan  or jerawat merah2 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 💁
🌸 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi Mercury & Hydroquinone 
#marykay #marykaymalaysia #ohfg #oilfreehydratinggel
  •  25  0 22 February, 2018