#murnizuriati Instagram Photos & Videos

murnizuriati - 11 posts

    ALHAMDULILLAH😍😍😍
And congrats to others December achievers!! Tq so much mentor CDM #MurniZuriati 😘😘
Tq jgak my leader Aza Ahmad& Nur Haziqah !! 💄Hadiah achiever dari CDM Cik Mun 👉🏼Lipstik Syedewa berharga RM69.90 😱😱 kalau dpt gaji kompem xkan beli sendri sbb mahaii.Pikir 10 kali nak beli sendri....😱😅 Perempuan mana yg tak suka dgn lipstickkk 👄🤭🤣 Rase2 sis pilih color ape??🤔🤔 Dah lame aim, tp dpt FREE terusss!  #happyme!

Eh team, korang taknak ke?? Bulan January pastikan name korang pulak naik boleh?? Cc Irin Reza  ANna AfiNi Samad& yg lain jugak! 💪🏼💪🏼 Biz Online | Modal RM 47 
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan 
#CATchampions
#syedewacosmetics

    ALHAMDULILLAH😍😍😍
    And congrats to others December achievers!! Tq so much mentor CDM #MurniZuriati 😘😘
    Tq jgak my leader Aza Ahmad& Nur Haziqah !! 💄Hadiah achiever dari CDM Cik Mun 👉🏼Lipstik Syedewa berharga RM69.90 😱😱 kalau dpt gaji kompem xkan beli sendri sbb mahaii.Pikir 10 kali nak beli sendri....😱😅 Perempuan mana yg tak suka dgn lipstickkk 👄🤭🤣 Rase2 sis pilih color ape??🤔🤔 Dah lame aim, tp dpt FREE terusss! #happyme !

    Eh team, korang taknak ke?? Bulan January pastikan name korang pulak naik boleh?? Cc Irin Reza ANna AfiNi Samad& yg lain jugak! 💪🏼💪🏼 Biz Online | Modal RM 47
    #projekSTG
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #syedewacosmetics

    8 1 16 January, 2019

Advertisements

Advertisements

    Sannah helwah Barakallah 🎂 buat Crown Diamond Manager kami yang terbilang..CDM Murni Zuriati ..a.k.a Cikmun @ CM. Semoga Allah melimpahimu dengan kasih sayang-Nya pada setiap masa dan diberikan kesihatan yang baik.
.
.
Walaupun dah capai pangkat tertinggi dengan bonus 41%, tapi beliau tetap buat daily basis yang wajib utk STGians..So team, apalagi..nak berjaya macam CM, kena buat macam CM!!
.
.
✌ muka excited jumpa orang orang yang hebat memang macam nieee 😘 terujaa tau.
.
.
#projekSTG
#CATChampion
#murnizuriati

    Sannah helwah Barakallah 🎂 buat Crown Diamond Manager kami yang terbilang..CDM Murni Zuriati ..a.k.a Cikmun @ CM. Semoga Allah melimpahimu dengan kasih sayang-Nya pada setiap masa dan diberikan kesihatan yang baik.
    .
    .
    Walaupun dah capai pangkat tertinggi dengan bonus 41%, tapi beliau tetap buat daily basis yang wajib utk STGians..So team, apalagi..nak berjaya macam CM, kena buat macam CM!!
    .
    .
    ✌ muka excited jumpa orang orang yang hebat memang macam nieee 😘 terujaa tau.
    .
    .
    #projekSTG
    #CATChampion
    #murnizuriati

    12 0 3 hours ago
    'Bila kita ada matlamat yg jelas, InsyaAllah laluan ke arah matlamat akan jadi lebih mudah...pucuk pangkalnya, USAHA...' -CDM Cik #murnizuriati 
Betul sgt kan...klu kita tak buat, sape pulak yg nak buatkan utk kita...ye tak?😁 Kenalah USAHA k!💪 Assalamualaikum & salam magnet rezeki😊 ~ Cik Puan Naz ~
#1networkingcoach

    'Bila kita ada matlamat yg jelas, InsyaAllah laluan ke arah matlamat akan jadi lebih mudah...pucuk pangkalnya, USAHA...' -CDM Cik #murnizuriati
    Betul sgt kan...klu kita tak buat, sape pulak yg nak buatkan utk kita...ye tak?😁 Kenalah USAHA k!💪 Assalamualaikum & salam magnet rezeki😊 ~ Cik Puan Naz ~
    #1networkingcoach

    34 2 11 April, 2017

Advertisements

    Alhamdulillah.... COACHING ONLINE dr leader hebat utk membantu kami yg baru2 dalam bisnes STG nie. Sapa kata jual produk HAI-O susah. Senang ja jika kena cara, dan usaha. 
Kalau asyik beralasan saja, memang susah nak ke mana-mana. Tahniah my bisnes partner, hadamkan elmu dr Mentor hebat kita #MurniZuriati untuk terus sukses dlm bisnes STG nie.

Rezeki untuk dikongsi bukan untuk dimonopoli.
Biar 10, 20 @ 30 orang yang jual Produk Hai-O dalam fb kita, yakinlah pasti ada rezeki buat kita.
😘😘😘 Jom sapa lagi nak join buat income dengan Projek STG. Boleh terus watsapp Ayu 019-7000224. Yang serius ja naa.. Main-main tak mau.😂😂😂 #ProjekSTG 
#RMLegacy 
#RM50ksebulan 
#Letsuccessmakesthenoise 
#BusinesswithPleasure 💙💙💙💙

    Alhamdulillah.... COACHING ONLINE dr leader hebat utk membantu kami yg baru2 dalam bisnes STG nie. Sapa kata jual produk HAI-O susah. Senang ja jika kena cara, dan usaha.
    Kalau asyik beralasan saja, memang susah nak ke mana-mana. Tahniah my bisnes partner, hadamkan elmu dr Mentor hebat kita #MurniZuriati untuk terus sukses dlm bisnes STG nie.

    Rezeki untuk dikongsi bukan untuk dimonopoli.
    Biar 10, 20 @ 30 orang yang jual Produk Hai-O dalam fb kita, yakinlah pasti ada rezeki buat kita.
    😘😘😘 Jom sapa lagi nak join buat income dengan Projek STG. Boleh terus watsapp Ayu 019-7000224. Yang serius ja naa.. Main-main tak mau.😂😂😂 #ProjekSTG
    #RMLegacy
    #RM50ksebulan
    #Letsuccessmakesthenoise
    #BusinesswithPleasure 💙💙💙💙

    3 0 1 December, 2015
    Bisnes dari HATI yg bersih dan DENGAR cakap MENTOR berkemundang lg mlm nie😂😂
.
Ada yg jauh dr mentor, ada yg sebelah rumah TETAPI tak perlu ke KELAS MALAM2 nie kan KERANA  diri kita diajar SECARA ONLINE. Mudah segalanya dihujung JARI.
.
Thanks MENTOR Cik #MurniZuriati sebab sharing yg MUDAH dalam bisnes STG yg menyebabkan SALES setiap bulan melebihi dr apa yg dijangkakan.
. 
Ini semua kerana penangan #Kontrak2JutaRinggit  tu lah abes clear stok ditangan dan DI STOKIS‼️
.
Tanpa KEDAI pun SALES melebihi RM 2Juta😱 Bayangkan klu kami ada kedai.
.
BEST ke BEST, FIKIR sendiri ea‼️
GOOD NIGHT semua.

    Bisnes dari HATI yg bersih dan DENGAR cakap MENTOR berkemundang lg mlm nie😂😂
    .
    Ada yg jauh dr mentor, ada yg sebelah rumah TETAPI tak perlu ke KELAS MALAM2 nie kan KERANA diri kita diajar SECARA ONLINE. Mudah segalanya dihujung JARI.
    .
    Thanks MENTOR Cik #MurniZuriati sebab sharing yg MUDAH dalam bisnes STG yg menyebabkan SALES setiap bulan melebihi dr apa yg dijangkakan.
    .
    Ini semua kerana penangan #Kontrak2JutaRinggit tu lah abes clear stok ditangan dan DI STOKIS‼️
    .
    Tanpa KEDAI pun SALES melebihi RM 2Juta😱 Bayangkan klu kami ada kedai.
    .
    BEST ke BEST, FIKIR sendiri ea‼️
    GOOD NIGHT semua.

    1 0 18 November, 2015
    Lunch hour tadi sempat jumpa shbt2 lama di KKLW.. Mmg selalu kalau ade masa trn JB akan cuba jumpa diorang ni my bff!! Unexpectedly my friend arom bidae nk order Premium Beautiful Elegance.. Arom ni mmg dah biase pakai PB dah tau semua kebaikan.. Now nak try PBe pulak!! Mmg luar biase kalau bisnes produk yg bercakap sndiri ni!! This is STG!! So otw back sempat singgah rumah mentor #murnizuriati utk ambil Pbe.. Thank You Allah triple happiness today!!
Thank you STG!

#rm2jutasebulan #moshimoshiOsaka #TheMagicOfPartTime #Letsuccessmakesthenoise #businesswithpleasure

    Lunch hour tadi sempat jumpa shbt2 lama di KKLW.. Mmg selalu kalau ade masa trn JB akan cuba jumpa diorang ni my bff!! Unexpectedly my friend arom bidae nk order Premium Beautiful Elegance.. Arom ni mmg dah biase pakai PB dah tau semua kebaikan.. Now nak try PBe pulak!! Mmg luar biase kalau bisnes produk yg bercakap sndiri ni!! This is STG!! So otw back sempat singgah rumah mentor #murnizuriati utk ambil Pbe.. Thank You Allah triple happiness today!!
    Thank you STG!

    #rm2jutasebulan #moshimoshiOsaka #TheMagicOfPartTime #Letsuccessmakesthenoise #businesswithpleasure

    10 3 5 October, 2015

Top #murnizuriati posts

Advertisements

    ALHAMDULILLAH😍😍😍
And congrats to others December achievers!! Tq so much mentor CDM #MurniZuriati 😘😘
Tq jgak my leader Aza Ahmad& Nur Haziqah !! 💄Hadiah achiever dari CDM Cik Mun 👉🏼Lipstik Syedewa berharga RM69.90 😱😱 kalau dpt gaji kompem xkan beli sendri sbb mahaii.Pikir 10 kali nak beli sendri....😱😅 Perempuan mana yg tak suka dgn lipstickkk 👄🤭🤣 Rase2 sis pilih color ape??🤔🤔 Dah lame aim, tp dpt FREE terusss!  #happyme!

Eh team, korang taknak ke?? Bulan January pastikan name korang pulak naik boleh?? Cc Irin Reza  ANna AfiNi Samad& yg lain jugak! 💪🏼💪🏼 Biz Online | Modal RM 47 
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan 
#CATchampions
#syedewacosmetics

    ALHAMDULILLAH😍😍😍
    And congrats to others December achievers!! Tq so much mentor CDM #MurniZuriati 😘😘
    Tq jgak my leader Aza Ahmad& Nur Haziqah !! 💄Hadiah achiever dari CDM Cik Mun 👉🏼Lipstik Syedewa berharga RM69.90 😱😱 kalau dpt gaji kompem xkan beli sendri sbb mahaii.Pikir 10 kali nak beli sendri....😱😅 Perempuan mana yg tak suka dgn lipstickkk 👄🤭🤣 Rase2 sis pilih color ape??🤔🤔 Dah lame aim, tp dpt FREE terusss! #happyme !

    Eh team, korang taknak ke?? Bulan January pastikan name korang pulak naik boleh?? Cc Irin Reza ANna AfiNi Samad& yg lain jugak! 💪🏼💪🏼 Biz Online | Modal RM 47
    #projekSTG
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #syedewacosmetics

    8 1 16 January, 2019

Advertisements

    Sannah helwah Barakallah 🎂 buat Crown Diamond Manager kami yang terbilang..CDM Murni Zuriati ..a.k.a Cikmun @ CM. Semoga Allah melimpahimu dengan kasih sayang-Nya pada setiap masa dan diberikan kesihatan yang baik.
.
.
Walaupun dah capai pangkat tertinggi dengan bonus 41%, tapi beliau tetap buat daily basis yang wajib utk STGians..So team, apalagi..nak berjaya macam CM, kena buat macam CM!!
.
.
✌ muka excited jumpa orang orang yang hebat memang macam nieee 😘 terujaa tau.
.
.
#projekSTG
#CATChampion
#murnizuriati

    Sannah helwah Barakallah 🎂 buat Crown Diamond Manager kami yang terbilang..CDM Murni Zuriati ..a.k.a Cikmun @ CM. Semoga Allah melimpahimu dengan kasih sayang-Nya pada setiap masa dan diberikan kesihatan yang baik.
    .
    .
    Walaupun dah capai pangkat tertinggi dengan bonus 41%, tapi beliau tetap buat daily basis yang wajib utk STGians..So team, apalagi..nak berjaya macam CM, kena buat macam CM!!
    .
    .
    ✌ muka excited jumpa orang orang yang hebat memang macam nieee 😘 terujaa tau.
    .
    .
    #projekSTG
    #CATChampion
    #murnizuriati

    12 0 3 hours ago
    Alhamdulillah.... COACHING ONLINE dr leader hebat utk membantu kami yg baru2 dalam bisnes STG nie. Sapa kata jual produk HAI-O susah. Senang ja jika kena cara, dan usaha. 
Kalau asyik beralasan saja, memang susah nak ke mana-mana. Tahniah my bisnes partner, hadamkan elmu dr Mentor hebat kita #MurniZuriati untuk terus sukses dlm bisnes STG nie.

Rezeki untuk dikongsi bukan untuk dimonopoli.
Biar 10, 20 @ 30 orang yang jual Produk Hai-O dalam fb kita, yakinlah pasti ada rezeki buat kita.
😘😘😘 Jom sapa lagi nak join buat income dengan Projek STG. Boleh terus watsapp Ayu 019-7000224. Yang serius ja naa.. Main-main tak mau.😂😂😂 #ProjekSTG 
#RMLegacy 
#RM50ksebulan 
#Letsuccessmakesthenoise 
#BusinesswithPleasure 💙💙💙💙

    Alhamdulillah.... COACHING ONLINE dr leader hebat utk membantu kami yg baru2 dalam bisnes STG nie. Sapa kata jual produk HAI-O susah. Senang ja jika kena cara, dan usaha.
    Kalau asyik beralasan saja, memang susah nak ke mana-mana. Tahniah my bisnes partner, hadamkan elmu dr Mentor hebat kita #MurniZuriati untuk terus sukses dlm bisnes STG nie.

    Rezeki untuk dikongsi bukan untuk dimonopoli.
    Biar 10, 20 @ 30 orang yang jual Produk Hai-O dalam fb kita, yakinlah pasti ada rezeki buat kita.
    😘😘😘 Jom sapa lagi nak join buat income dengan Projek STG. Boleh terus watsapp Ayu 019-7000224. Yang serius ja naa.. Main-main tak mau.😂😂😂 #ProjekSTG
    #RMLegacy
    #RM50ksebulan
    #Letsuccessmakesthenoise
    #BusinesswithPleasure 💙💙💙💙

    3 0 1 December, 2015

Advertisements

    Bisnes dari HATI yg bersih dan DENGAR cakap MENTOR berkemundang lg mlm nie😂😂
.
Ada yg jauh dr mentor, ada yg sebelah rumah TETAPI tak perlu ke KELAS MALAM2 nie kan KERANA  diri kita diajar SECARA ONLINE. Mudah segalanya dihujung JARI.
.
Thanks MENTOR Cik #MurniZuriati sebab sharing yg MUDAH dalam bisnes STG yg menyebabkan SALES setiap bulan melebihi dr apa yg dijangkakan.
. 
Ini semua kerana penangan #Kontrak2JutaRinggit  tu lah abes clear stok ditangan dan DI STOKIS‼️
.
Tanpa KEDAI pun SALES melebihi RM 2Juta😱 Bayangkan klu kami ada kedai.
.
BEST ke BEST, FIKIR sendiri ea‼️
GOOD NIGHT semua.

    Bisnes dari HATI yg bersih dan DENGAR cakap MENTOR berkemundang lg mlm nie😂😂
    .
    Ada yg jauh dr mentor, ada yg sebelah rumah TETAPI tak perlu ke KELAS MALAM2 nie kan KERANA diri kita diajar SECARA ONLINE. Mudah segalanya dihujung JARI.
    .
    Thanks MENTOR Cik #MurniZuriati sebab sharing yg MUDAH dalam bisnes STG yg menyebabkan SALES setiap bulan melebihi dr apa yg dijangkakan.
    .
    Ini semua kerana penangan #Kontrak2JutaRinggit tu lah abes clear stok ditangan dan DI STOKIS‼️
    .
    Tanpa KEDAI pun SALES melebihi RM 2Juta😱 Bayangkan klu kami ada kedai.
    .
    BEST ke BEST, FIKIR sendiri ea‼️
    GOOD NIGHT semua.

    1 0 18 November, 2015
    Lunch hour tadi sempat jumpa shbt2 lama di KKLW.. Mmg selalu kalau ade masa trn JB akan cuba jumpa diorang ni my bff!! Unexpectedly my friend arom bidae nk order Premium Beautiful Elegance.. Arom ni mmg dah biase pakai PB dah tau semua kebaikan.. Now nak try PBe pulak!! Mmg luar biase kalau bisnes produk yg bercakap sndiri ni!! This is STG!! So otw back sempat singgah rumah mentor #murnizuriati utk ambil Pbe.. Thank You Allah triple happiness today!!
Thank you STG!

#rm2jutasebulan #moshimoshiOsaka #TheMagicOfPartTime #Letsuccessmakesthenoise #businesswithpleasure

    Lunch hour tadi sempat jumpa shbt2 lama di KKLW.. Mmg selalu kalau ade masa trn JB akan cuba jumpa diorang ni my bff!! Unexpectedly my friend arom bidae nk order Premium Beautiful Elegance.. Arom ni mmg dah biase pakai PB dah tau semua kebaikan.. Now nak try PBe pulak!! Mmg luar biase kalau bisnes produk yg bercakap sndiri ni!! This is STG!! So otw back sempat singgah rumah mentor #murnizuriati utk ambil Pbe.. Thank You Allah triple happiness today!!
    Thank you STG!

    #rm2jutasebulan #moshimoshiOsaka #TheMagicOfPartTime #Letsuccessmakesthenoise #businesswithpleasure

    10 3 5 October, 2015
    'Bila kita ada matlamat yg jelas, InsyaAllah laluan ke arah matlamat akan jadi lebih mudah...pucuk pangkalnya, USAHA...' -CDM Cik #murnizuriati 
Betul sgt kan...klu kita tak buat, sape pulak yg nak buatkan utk kita...ye tak?😁 Kenalah USAHA k!💪 Assalamualaikum & salam magnet rezeki😊 ~ Cik Puan Naz ~
#1networkingcoach

    'Bila kita ada matlamat yg jelas, InsyaAllah laluan ke arah matlamat akan jadi lebih mudah...pucuk pangkalnya, USAHA...' -CDM Cik #murnizuriati
    Betul sgt kan...klu kita tak buat, sape pulak yg nak buatkan utk kita...ye tak?😁 Kenalah USAHA k!💪 Assalamualaikum & salam magnet rezeki😊 ~ Cik Puan Naz ~
    #1networkingcoach

    34 2 11 April, 2017