#mimpikita Instagram Photos & Videos

mimpikita - 52.1k posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    SELLING ON BEHALF • Zara Premium Embroidery Blouse • Size M • Good condition • RM90 FREE POSTAGE to SM

    SELLING ON BEHALF • Zara Premium Embroidery Blouse • Size M • Good condition • RM90 FREE POSTAGE to SM

    3 4 2 hours ago
    SELLING ON BEHALF • Duck The Geometric in Navy • Full set • Worn twice • RM189 FREE POSTAGE to SM

    SELLING ON BEHALF • Duck The Geometric in Navy • Full set • Worn twice • RM189 FREE POSTAGE to SM

    5 6 5 hours ago

Advertisements

Advertisements

    x sangka kerja yg lama ku buat lagi di Kunming. Bezanya dulu panjat bukit yg curam, berkasut adidas kampung dan sentiasa ditemani pacat. Semalam panjat hutan batu dengan relax sj ber sport shoes dan berkaca mata. 
Masa nak panjat ni risau pula x sampai di atas. dah la tinggi, batunya licin dan tajam, pakai skirt pula tapi nak tangkap gambar yg cantik tu yg berani. Bukannya hari2 bole datang ke sini. Jadi ambil peluang yg ada.

Mcm tu jg la bila kita ada niat untuk mendaki tangga kejayaan. Bila kita ada hasrat utk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi berani la untuk mendaki tangga walaupun iyanya sangat sukar. 
good morning orang berjaya 💪 
outfit #mimpikita

    x sangka kerja yg lama ku buat lagi di Kunming. Bezanya dulu panjat bukit yg curam, berkasut adidas kampung dan sentiasa ditemani pacat. Semalam panjat hutan batu dengan relax sj ber sport shoes dan berkaca mata.
    Masa nak panjat ni risau pula x sampai di atas. dah la tinggi, batunya licin dan tajam, pakai skirt pula tapi nak tangkap gambar yg cantik tu yg berani. Bukannya hari2 bole datang ke sini. Jadi ambil peluang yg ada.

    Mcm tu jg la bila kita ada niat untuk mendaki tangga kejayaan. Bila kita ada hasrat utk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi berani la untuk mendaki tangga walaupun iyanya sangat sukar.
    good morning orang berjaya 💪
    outfit #mimpikita

    44 5 16 hours ago
    SELLING ON BEHALF • H&M Self Tie Blouse • Size S can fit till M • Great condition • RM60 FREE POSTAGE to SM

    SELLING ON BEHALF • H&M Self Tie Blouse • Size S can fit till M • Great condition • RM60 FREE POSTAGE to SM

    42 6 23 hours ago
    SELLING ON BEHALF • Ieva Top Clothesology in Pink • Size S • Good condition • RM89 FREE POSTAGE to SM

    SELLING ON BEHALF • Ieva Top Clothesology in Pink • Size S • Good condition • RM89 FREE POSTAGE to SM

    6 4 19 March, 2019

Top #mimpikita posts

    The only decent family photo we could get today. After 17263838388338 shots. Can lah 🙄 even though i have saliva stains on my clothes (thanks Marissa), super messy hair and sweaty face. Selamat Hari Raya everyone! #mimpikita #mimpikitabespoke

    The only decent family photo we could get today. After 17263838388338 shots. Can lah 🙄 even though i have saliva stains on my clothes (thanks Marissa), super messy hair and sweaty face. Selamat Hari Raya everyone! #mimpikita #mimpikitabespoke

    1,162 6 15 June, 2018

Advertisements

    1st picture:For 2nd day raya still kat kampung nak makan banyak
2nd picture: For 3rd day feeling dah kurus sikit (tapi sebenarnya perut still ade akibat makan banyak day before)
Dont you worry the pleats will hide EVERY lemaks😂 #mimpikita #mimpikitalebaran
(1st BATCH Available now jalan ara,bangsar and online!!)

    1st picture:For 2nd day raya still kat kampung nak makan banyak
    2nd picture: For 3rd day feeling dah kurus sikit (tapi sebenarnya perut still ade akibat makan banyak day before)
    Dont you worry the pleats will hide EVERY lemaks😂 #mimpikita #mimpikitalebaran
    (1st BATCH Available now jalan ara,bangsar and online!!)

    2,022 72 5 May, 2018

Advertisements

    Marching into the Lebaran spirit with the launch of our Lebaran Bespoke 2019 Collection now available for viewing at our flagship store in Bangsar. Every piece can be customised and made to measure, place your order by 31st March 2019 either drop us an email at contact@mimpikita.com.my or come by our flagship store.

Ethel printed lace sleeve dress with side drape
Etta printed overlap kurung set

#mimpikita #mimpikitabespoke #mimpikitalebaran2019

    Marching into the Lebaran spirit with the launch of our Lebaran Bespoke 2019 Collection now available for viewing at our flagship store in Bangsar. Every piece can be customised and made to measure, place your order by 31st March 2019 either drop us an email at contact@mimpikita.com.my or come by our flagship store.

    Ethel printed lace sleeve dress with side drape
    Etta printed overlap kurung set

    #mimpikita #mimpikitabespoke #mimpikitalebaran2019

    1,862 24 2 March, 2019
    Marching into the Lebaran spirit with the launch of our Lebaran Bespoke 2019 Collection now available for viewing at our flagship store in Bangsar. Every piece can be customised in prints & colour and made to measure, place your order by 31st March 2019.

Norma lace kurung set with embellishments
Irma lace overlap with embellishments kurung set

#mimpikita #mimpikitabespoke #mimpikitalebaran2019

    Marching into the Lebaran spirit with the launch of our Lebaran Bespoke 2019 Collection now available for viewing at our flagship store in Bangsar. Every piece can be customised in prints & colour and made to measure, place your order by 31st March 2019.

    Norma lace kurung set with embellishments
    Irma lace overlap with embellishments kurung set

    #mimpikita #mimpikitabespoke #mimpikitalebaran2019

    1,760 26 4 March, 2019

Advertisements

    The tiered ruffle skirt is back and oversized shirt in diff colour!!!sooo happyy that it seriously makes me look a bit kurus (if i tahan nafas,and let go half of the shirt,cover perut!!😬)
•
For now available at bangsar and isetan outlet,soon online kk❤️ #mimpikita #mkita

    The tiered ruffle skirt is back and oversized shirt in diff colour!!!sooo happyy that it seriously makes me look a bit kurus (if i tahan nafas,and let go half of the shirt,cover perut!!😬)

    For now available at bangsar and isetan outlet,soon online kk❤️ #mimpikita #mkita

    1,353 41 29 January, 2019
    Nope not going anywhere, sometimes we loveeee to play dress-up erkkkk☺️☺️
#mimpikita

    Nope not going anywhere, sometimes we loveeee to play dress-up erkkkk☺️☺️
    #mimpikita

    2,278 33 13 December, 2018