Search Hashtag & User

#mattelipstick Instagram Photos & Videos

Latest #mattelipstick Posts

  • (@the_lipstickdiaries) Instagram Profile @the_lipstickdiaries
  • PAT MCGRATH LABS MatteTrance Lipstick - omi
    Application - 5 | Pigmentation - 5 | Longevity - 3 1/2 | Comfort - 5 | Packaging - 5 | Overall - A
    Price: $25 in the LUST: Mini MatteTrance™ Lipstick Trio
    Size: 0.042oz
    Packaging: Love the mini packaging, it's plastic, but still super cute!
    Scent: No scent.
    Application: This glided on really easily, the formula felt very creamy, but did dry down more matte.
    Pigmentation: The pigmentation was great.
    Transfer-Proof: No, but it didn't transfer too much.
    Comfort: It was very comfortable.
    Reapplication/Layering: I had no issues reapplying.
    Longevity: Not too long after applying it did settle into the lines on my lips. Once I had lunch it actually looked better than when I first put it on in regards to the lines on my lips. After dinner the color did fade quite a bit more.
    Removal: Easy to remove with The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Makeup Remover.
    Overall: A nice dark nude on me, though I wish it didn't emphasize my lines so much, it still went on nicely and looked better as the day went on.
    Brand claims: MatteTrance™ is a richly pigmented lipstick with a sensually creamy, powerful pigment that evokes screen siren glamour with every application. Each shade is presented like a jewel in a black-lacquered couture case fashioned with a sensually surrealist golden lip that’s destined to be a cult-status collectable.
  • PAT MCGRATH LABS MatteTrance Lipstick - omi 
Application - 5 | Pigmentation - 5 | Longevity - 3 1/2 | Comfort - 5 | Packaging - 5 | Overall - A
Price: $25 in the LUST: Mini MatteTrance™ Lipstick Trio
Size: 0.042oz
Packaging: Love the mini packaging, it's plastic, but still super cute! 
Scent: No scent. 
Application: This glided on really easily, the formula felt very creamy, but did dry down more matte. 
Pigmentation: The pigmentation was great. 
Transfer-Proof: No, but it didn't transfer too much. 
Comfort: It was very comfortable. 
Reapplication/Layering: I had no issues reapplying.
Longevity: Not too long after applying it did settle into the lines on my lips. Once I had lunch it actually looked better than when I first put it on in regards to the lines on my lips. After dinner the color did fade quite a bit more. 
Removal: Easy to remove with The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Makeup Remover. 
Overall: A nice dark nude on me, though I wish it didn't emphasize my lines so much, it still went on nicely and looked better as the day went on. 
Brand claims: MatteTrance™ is a richly pigmented lipstick with a sensually creamy, powerful pigment that evokes screen siren glamour with every application. Each shade is presented like a jewel in a black-lacquered couture case fashioned with a sensually surrealist golden lip that’s destined to be a cult-status collectable.
  •  4  1 3 minutes ago
  • (@nikohlegonzalez) Instagram Profile @nikohlegonzalez
  • @toofaced Melted Matte-Tallic Our Lips Are Sealed











    📸Retouching: @london.fame
  • @toofaced Melted Matte-Tallic Our Lips Are Sealed
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
📸Retouching: @london.fame
  •  16  2 30 minutes ago
  • (@pemutih_kulit_7hari_import) Instagram Profile @pemutih_kulit_7hari_import
  • HOYEON CUSHION MATTE

    Tau gak? Merk sebelah kok skrg jadi sasetan juga kemasannya? Hahaha karena si HOYEON CUSHION MATTE ini lahhh. Penjualan Ver88 itu disalip parah sama merk ini karena kualitasnya juga lebih bagus dan lebih terjangkau. BUT, HASILNYA INI PRODUK, WOWWW matte tapi silky smooth dan ada kesan glowing gitu deh. Plus ini CUSHION ada BLURRING EFFECT nya, yg lagi digilai artis Hollywood dan para beauty blogger, boleh cek. Sekali oles, PERFECT

    1. BLURRING EFFECT, menjadikan pori pori dan kerut plus noda jadi tak terlihat namun nampak sangat alami, beda sama BB cream atau produk serupa. Gak semua produk make up ada BLURRING EFFECT ya. Tapi yg ini ada dan Juara
    2. VERY LIGHT, sangat ringan di wajah, kayak gak pakai make up atau foundie say
    3. TABIR SURYA EFEKTIF, melindungi kulit mu dari efek buruk sinar matahari dan physical Sunscreen nya membuat kulit tak perlu zat yg aneh utk lindungi kulitmu kayak produk lain
    4. POWERFUL COVERAGE, menutupi dan menyamarkan flek, noda dan pori pori gede secara kuat dan hasilnya kinclong licin tapi gak mengkilap persis kayak make up cewek cewek Korea
    5. BRIGHTENING, cushion ini juga mencerahkan kulit lho, dan ada kandungan Galactomyces Filtrate yg juga terdapat di SKII
    Ini produk wajib coba deh. Cara pakai gampang banget, cuci wajah, lalu titik titik di wajah lalu ratakan deh. HASILNYA? Lihat sendiri dan kagum. 5x lebih bagus dari merk sebelah hehehe
    Gak usah pake bedak lagi juga gak apa-apa kok. Namun kalau kalian mau pakai bedak lagi, sebaiknya bedaknya juga yg ringan aja yaa. Waterproof dan gak akan cakey atau retak karena keringat

    FDA Approved and GMP. Amannnn 10000000%
    Ada dua shade ya .
    1 : untuk kulit kuning Langsat ke putih
    2 : untuk kulit cenderung coklat ke cerah
    .
    35.000/pc
    .
    .
    #chycushion
    #chythailand
    #cushion #cushionmurah #bbcream #cccream #foundationmurah #foundation #hoyeoncushionmatte #mattelipstick #matte #mattemakeup #makeuptutorial #makeupwisuda #chuchusion #chyindonesia #ver88murah #ver88 #ver88ori #ver88bounceuppack #liquidfoundation #makeupminimalis #bedakponds #pondsmagicpowder #jualmakeup #kosmetikkorea
  • HOYEON CUSHION MATTE

Tau gak? Merk sebelah kok skrg jadi sasetan juga kemasannya? Hahaha karena si HOYEON CUSHION MATTE ini lahhh. Penjualan Ver88 itu disalip parah sama merk ini karena kualitasnya juga lebih bagus dan lebih terjangkau. BUT, HASILNYA INI PRODUK, WOWWW matte tapi silky smooth dan ada kesan glowing gitu deh. Plus ini CUSHION ada BLURRING EFFECT nya, yg lagi digilai artis Hollywood dan para beauty blogger, boleh cek. Sekali oles, PERFECT

1. BLURRING EFFECT, menjadikan pori pori dan kerut plus noda jadi tak terlihat namun nampak sangat alami, beda sama BB cream atau produk serupa. Gak semua produk make up ada BLURRING EFFECT ya. Tapi yg ini ada dan Juara 
2. VERY LIGHT, sangat ringan di wajah, kayak gak pakai make up atau foundie say 
3. TABIR SURYA EFEKTIF, melindungi kulit mu dari efek buruk sinar matahari dan physical Sunscreen nya membuat kulit tak perlu zat yg aneh utk lindungi kulitmu kayak produk lain 
4. POWERFUL COVERAGE, menutupi dan menyamarkan flek, noda dan pori pori gede secara kuat dan hasilnya kinclong licin tapi gak mengkilap persis kayak make up cewek cewek Korea 
5. BRIGHTENING, cushion ini juga mencerahkan kulit lho, dan ada kandungan Galactomyces Filtrate yg juga terdapat di SKII 
Ini produk wajib coba deh. Cara pakai gampang banget, cuci wajah, lalu titik titik di wajah lalu ratakan deh. HASILNYA? Lihat sendiri dan kagum. 5x lebih bagus dari merk sebelah hehehe 
Gak usah pake bedak lagi juga gak apa-apa kok. Namun kalau kalian mau pakai bedak lagi, sebaiknya bedaknya juga yg ringan aja yaa. Waterproof dan gak akan cakey atau retak karena keringat

FDA Approved and GMP. Amannnn 10000000% 
Ada dua shade ya .
1 : untuk kulit kuning Langsat ke putih 
2 : untuk kulit cenderung coklat ke cerah
.
35.000/pc
.
.
#chycushion
#chythailand
#cushion #cushionmurah #bbcream #cccream #foundationmurah #foundation #hoyeoncushionmatte #mattelipstick #matte #mattemakeup #makeuptutorial #makeupwisuda #chuchusion  #chyindonesia #ver88murah #ver88 #ver88ori #ver88bounceuppack #liquidfoundation #makeupminimalis #bedakponds #pondsmagicpowder #jualmakeup #kosmetikkorea
  •  1  0 1 hour ago
  • (@czechlipstickheaven) Instagram Profile @czechlipstickheaven
  • Brno, Czech Republic
  • ❤ MAC: Pop Babe

    Můj život nakonec asi bude dost protkaný náhodami. Relativně náhodou jsem provázela Budapešť v adventu a hodně náhodou jsem si na největší nákupní třídě, kde se jako sardinky hemžili lidi jeden přes  druhýho, dokázala všimnout MAC prodejny. Ten den jsem kolem ní prošla čtyřikrát, abych do ní na popáté vešla. A někdy mezitím přečetla na tabuli za výlohou, že 40 % sleva na celou NICOPANDA kolekci.
    Protože jsem budapešťský MAC do té doby nevlastnila, plánovala jsem ji vybírat příští rok v březnu, kdy ve městě budu na víc dní. Ale člověk míní... MAC za cca 15 euro mění. Budapešť! MAC! PPPAAANNNDDDAAA!

    Po tom, co jsem si na adventním trhu dala irish chai latte s Jamesonem, jako suvenýr koupila láhev červeného vína a zašla si na espresso, jsem teda konečně vkročila do MACu.
    V kabelce hodně euro, málo forintů a karta pro jistotu zůstala doma. Eura docela pochopitelně neberou. Pomáhala mi moc ochotná slečna. Ne, že by to nějak ovlivnilo můj nákup, ale pokecaly jsme si o Praze (byla tam!) a tak. A okénková směnárna byla hned asi o dva vchody vedle. Osud!

    Mentolovu zrovna nepotřebuju, stejně jako hodně tmavě modrou nebo světle růžovou, ale tmavá mě zaujala okamžitě.
    .
    ... Před časem jsem si říkala, že příští léto bude ve rtěnkách oranžové, tak asi proto zatím mám v záloze dvě výrazné růžové.
    ... To byl po hodně dlouhé době den, kdy jsem opravdu myslela, že mi upadnou nohy, jak mě bolely. A čtyři hoďky po návratu hurá do Krakova 😅

    #lipstickheaven #lipstickqueen #lipstickjungle #lipstick #lipsoftheday #maccosmetics #macbrno #maccosmeticscz #makeuplover #MACheaven #heaveninhungary #heaveninbudapest #nicopanda #macbudapest #machungary #pinklipstick #mattelipstick #lipsticklover
  • ❤ MAC: Pop Babe

Můj život nakonec asi bude dost protkaný náhodami. Relativně náhodou jsem provázela Budapešť v adventu a hodně náhodou jsem si na největší nákupní třídě, kde se jako sardinky hemžili lidi jeden přes  druhýho, dokázala všimnout MAC prodejny. Ten den jsem kolem ní prošla čtyřikrát, abych do ní na popáté vešla. A někdy mezitím přečetla na tabuli za výlohou, že 40 % sleva na celou NICOPANDA kolekci.
Protože jsem budapešťský MAC do té doby nevlastnila, plánovala jsem ji vybírat příští rok v březnu, kdy ve městě budu na víc dní. Ale člověk míní... MAC za cca 15 euro mění. Budapešť! MAC! PPPAAANNNDDDAAA!

Po tom, co jsem si na adventním trhu dala irish chai latte s Jamesonem, jako suvenýr koupila láhev červeného vína a zašla si na espresso, jsem teda konečně vkročila do MACu. 
V kabelce hodně euro, málo forintů a karta pro jistotu zůstala doma. Eura docela pochopitelně neberou. Pomáhala mi moc ochotná slečna. Ne, že by to nějak ovlivnilo můj nákup, ale pokecaly jsme si o Praze (byla tam!) a tak. A okénková směnárna byla hned asi o dva vchody vedle. Osud!

Mentolovu zrovna nepotřebuju, stejně jako hodně tmavě modrou nebo světle růžovou, ale tmavá mě zaujala okamžitě.
.
... Před časem jsem si říkala, že příští léto bude ve rtěnkách oranžové, tak asi proto zatím mám v záloze dvě výrazné růžové.
... To byl po hodně dlouhé době den, kdy jsem opravdu myslela, že mi upadnou nohy, jak mě bolely. A čtyři hoďky po návratu hurá do Krakova 😅

#lipstickheaven #lipstickqueen #lipstickjungle #lipstick #lipsoftheday #maccosmetics #macbrno #maccosmeticscz #makeuplover #MACheaven #heaveninhungary #heaveninbudapest #nicopanda #macbudapest #machungary #pinklipstick #mattelipstick #lipsticklover
  •  4  0 56 minutes ago