#jawatimuran Instagram Photos & Videos

jawatimuran - 19.9k posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    - RUKUN AGAWE SANTOSO, CRAH AGAWE BUBRAH -

Sedaya priyantun ugi pasti sampun mangertos, Menawi kerukunan punika hal ingkang wigatos.
Menawi teng madya situasi ingkang krisis ketintriman kados sakmenika menika. kathah muncul obong-obong lambe ingkang ngupados memecah belah bangsa kita sedaya.
Panjenengan saged miwiti menciptakan kerukunan punika saking lingkungan paling celak panjenengan, nuwun inggih. kados ta teng dalem, sekolah, kampus utawi kantor.

Sasaged bokmenawi hindari pemicu kaotan.
Ngupadosa dados pribadi ingkang remen ndhawah kerukunan.
Niscaya, dipunpundi pun panjenengan wonten pasti saged nyaweraken energi ingkang positif. 
#aircraft #aircrew #g550 #n977hs #private #privatejet
#jawi #jawatimuran #guyonwaton #sidoarjo #cahrantau #indonesian

    - RUKUN AGAWE SANTOSO, CRAH AGAWE BUBRAH -

    Sedaya priyantun ugi pasti sampun mangertos, Menawi kerukunan punika hal ingkang wigatos.
    Menawi teng madya situasi ingkang krisis ketintriman kados sakmenika menika. kathah muncul obong-obong lambe ingkang ngupados memecah belah bangsa kita sedaya.
    Panjenengan saged miwiti menciptakan kerukunan punika saking lingkungan paling celak panjenengan, nuwun inggih. kados ta teng dalem, sekolah, kampus utawi kantor.

    Sasaged bokmenawi hindari pemicu kaotan.
    Ngupadosa dados pribadi ingkang remen ndhawah kerukunan.
    Niscaya, dipunpundi pun panjenengan wonten pasti saged nyaweraken energi ingkang positif.
    #aircraft #aircrew #g550 #n977hs #private #privatejet
    #jawi #jawatimuran #guyonwaton #sidoarjo #cahrantau #indonesian

    81 1 21 July, 2019

Top #jawatimuran posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements