#honeybeevenom Instagram Photos & Videos

honeybeevenom - 156.4k posts

Advertisements

    Assalamualaikum dan selamat pagi....😍😍😍😍 Mek dah glowing anda bila lagi..... Hehhee..... Masih 20% off.... Nak cantik sebelum raya mai mai wasap mek

#honeybeevenom
#teammekjangoks

    Assalamualaikum dan selamat pagi....😍😍😍😍 Mek dah glowing anda bila lagi..... Hehhee..... Masih 20% off.... Nak cantik sebelum raya mai mai wasap mek

    #honeybeevenom
    #teammekjangoks

    1 0 30 minutes ago

Advertisements

Advertisements

    Glowing skin with nafura skincare 
Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream 🌸Bee venom 5%
🌸Madu
🌸Propolis
🌸Royal jelly
🌸Kolagen
🌸Vitamin c
🌸Hyaluronic acid

Yang mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

1 Bekas Honey Bee Venom : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!) kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
.
🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian (supaya makeup tak bercapuk)
🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K 
biasa umi gunakan Base skincare nafura .. Sy jual .. skincare nafura, menjadikan kulit anda sihat, flawless dan menyahjerawat jeragat dlm tempoh cepat tanpa kesan sampingan..Jom reserve n grabb! jimat & mmbuatkan kulit anda sgt cantik ..cepat dm atau whatapps
+601111327905

#sayajual #hbv #potd #nafuraskincare #honeybeevenom #skincare #igdaily #korean #instagood #likeforlike #international #honeybeeoriginal #puchong #honeybeepuchong #sellerhbv #l4l #followforfollow #tqforsupport

    Glowing skin with nafura skincare
    Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream 🌸Bee venom 5%
    🌸Madu
    🌸Propolis
    🌸Royal jelly
    🌸Kolagen
    🌸Vitamin c
    🌸Hyaluronic acid

    Yang mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

    1 Bekas Honey Bee Venom : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!) kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
    .
    🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
    🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
    🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian (supaya makeup tak bercapuk)
    🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
    🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
    🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K
    biasa umi gunakan Base skincare nafura .. Sy jual .. skincare nafura, menjadikan kulit anda sihat, flawless dan menyahjerawat jeragat dlm tempoh cepat tanpa kesan sampingan..Jom reserve n grabb! jimat & mmbuatkan kulit anda sgt cantik ..cepat dm atau whatapps
    +601111327905

    #sayajual #hbv #potd #nafuraskincare #honeybeevenom #skincare #igdaily #korean #instagood #likeforlike #international #honeybeeoriginal #puchong #honeybeepuchong #sellerhbv #l4l #followforfollow #tqforsupport

    11 0 3 hours ago
    Glowing skin with nafura skincare 
Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream 🌸Bee venom 5%
🌸Madu
🌸Propolis
🌸Royal jelly
🌸Kolagen
🌸Vitamin c
🌸Hyaluronic acid

Yang mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

1 Bekas Honey Bee Venom : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!) kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
.
🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian (supaya makeup tak bercapuk)
🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K 
biasa umi gunakan Base skincare nafura .. Sy jual .. skincare nafura, menjadikan kulit anda sihat, flawless dan menyahjerawat jeragat dlm tempoh cepat tanpa kesan sampingan..Jom reserve n grabb! jimat & mmbuatkan kulit anda sgt cantik ..cepat dm atau whatapps
+601111327905

#sayajual #hbv #potd #nafuraskincare #honeybeevenom #skincare #igdaily #korean #instagood #likeforlike #international #honeybeeoriginal #puchong #honeybeepuchong #sellerhbv #l4l #followforfollow #tqforsupport

    Glowing skin with nafura skincare
    Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream 🌸Bee venom 5%
    🌸Madu
    🌸Propolis
    🌸Royal jelly
    🌸Kolagen
    🌸Vitamin c
    🌸Hyaluronic acid

    Yang mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

    1 Bekas Honey Bee Venom : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!) kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
    .
    🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
    🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
    🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian (supaya makeup tak bercapuk)
    🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
    🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
    🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K
    biasa umi gunakan Base skincare nafura .. Sy jual .. skincare nafura, menjadikan kulit anda sihat, flawless dan menyahjerawat jeragat dlm tempoh cepat tanpa kesan sampingan..Jom reserve n grabb! jimat & mmbuatkan kulit anda sgt cantik ..cepat dm atau whatapps
    +601111327905

    #sayajual #hbv #potd #nafuraskincare #honeybeevenom #skincare #igdaily #korean #instagood #likeforlike #international #honeybeeoriginal #puchong #honeybeepuchong #sellerhbv #l4l #followforfollow #tqforsupport

    12 0 3 hours ago
    Glowing skin with nafura skincare 
Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream 🌸Bee venom 5%
🌸Madu
🌸Propolis
🌸Royal jelly
🌸Kolagen
🌸Vitamin c
🌸Hyaluronic acid

Yang mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

1 Bekas Honey Bee Venom : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!) kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
.
🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian (supaya makeup tak bercapuk)
🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K 
biasa umi gunakan Base skincare nafura .. Sy jual .. skincare nafura, menjadikan kulit anda sihat, flawless dan menyahjerawat jeragat dlm tempoh cepat tanpa kesan sampingan..Jom reserve n grabb! jimat & mmbuatkan kulit anda sgt cantik ..cepat dm atau whatapps
+601111327905

#sayajual #hbv #potd #nafuraskincare #honeybeevenom #skincare #igdaily #korean #instagood #likeforlike #international #honeybeeoriginal #puchong #honeybeepuchong #sellerhbv #l4l #followforfollow #tqforsupport

    Glowing skin with nafura skincare
    Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream 🌸Bee venom 5%
    🌸Madu
    🌸Propolis
    🌸Royal jelly
    🌸Kolagen
    🌸Vitamin c
    🌸Hyaluronic acid

    Yang mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

    1 Bekas Honey Bee Venom : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!) kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
    .
    🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
    🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
    🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian (supaya makeup tak bercapuk)
    🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
    🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
    🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K
    biasa umi gunakan Base skincare nafura .. Sy jual .. skincare nafura, menjadikan kulit anda sihat, flawless dan menyahjerawat jeragat dlm tempoh cepat tanpa kesan sampingan..Jom reserve n grabb! jimat & mmbuatkan kulit anda sgt cantik ..cepat dm atau whatapps
    +601111327905

    #sayajual #hbv #potd #nafuraskincare #honeybeevenom #skincare #igdaily #korean #instagood #likeforlike #international #honeybeeoriginal #puchong #honeybeepuchong #sellerhbv #l4l #followforfollow #tqforsupport

    12 0 4 hours ago
    Whatever we touch, we have a responsibility to leave it better for the next generation! Join the #AuNaturalRevolution to help make our planet better. 🌿

    Whatever we touch, we have a responsibility to leave it better for the next generation! Join the #AuNaturalRevolution to help make our planet better. 🌿

    32 4 7 hours ago

Advertisements

    Actually Produk honey bee venom by nafura dah lama masuk farmasi tau 😱😍
Bukan produk biashe biashe boleh masuk farmasi kan 👍

KULIT KERING
KULIT KUSAM
KULIT JERAWAT
KULIT PARUT

Macam macam lagi problem skin yang Honey Bee Venom boleh tolong. 
Among MUA pun fofularrr sesangat honey bee venom ni. Sebab dorang buat as one the Prepping skin method. 
Hasil kejadiannya makeup GLOWING macam pengantin berseri, LICIN and GOJES sepanjang masa. 😍

Cepat pinang Honey Bee Venom. Jangan tunggu lama lama taw.

#honeybeevenom
#nafura

    Actually Produk honey bee venom by nafura dah lama masuk farmasi tau 😱😍
    Bukan produk biashe biashe boleh masuk farmasi kan 👍

    KULIT KERING
    KULIT KUSAM
    KULIT JERAWAT
    KULIT PARUT

    Macam macam lagi problem skin yang Honey Bee Venom boleh tolong.
    Among MUA pun fofularrr sesangat honey bee venom ni. Sebab dorang buat as one the Prepping skin method.
    Hasil kejadiannya makeup GLOWING macam pengantin berseri, LICIN and GOJES sepanjang masa. 😍

    Cepat pinang Honey Bee Venom. Jangan tunggu lama lama taw.

    #honeybeevenom
    #nafura

    10 0 12 hours ago
    Sape lagi nak cantik nak glowing sebelum raya.... Mai mai wasap mek..... Honey bee masih lagi 20% off..... Yang tak nak cantik duk diam diam situ.....😍😍😍😍😍 Nak beli set boleh nak beli loose pun boleh..... Murah murah murah murah jer.... www.wasap.my/60133377584

#honeybeevenom
#teammekjangoks

    Sape lagi nak cantik nak glowing sebelum raya.... Mai mai wasap mek..... Honey bee masih lagi 20% off..... Yang tak nak cantik duk diam diam situ.....😍😍😍😍😍 Nak beli set boleh nak beli loose pun boleh..... Murah murah murah murah jer.... www.wasap.my/60133377584

    #honeybeevenom
    #teammekjangoks

    2 0 13 hours ago

Advertisements

    8 1 20 hours ago
    GREEN TEA 🍃
Kandungan utama dalam Scrub Sejuk!
.
Kesemuanya berasaskan daripada bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit ya hakak-hakakk.
.
Scrub muka tak perlu hari-hari. Cukup 2 atau 3 kali seminggu jer. Rasanya sejuk namatiii. Teksturnya lembut sesedap rasa, tak kasar macam sesetengah scrub yang boleh buat kulit kite pedih.
.
Berkesan bagi yang mengalami masalah parut, jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak, kesan gelap, dan eyebag! Scrub ni mencuci ke liang pori dan menyental segala kekotoran di muka kite.
.
Best kan? Paling best sebab 1 bekas yang boleh tahan berbulan-bulan ni harganya RM38 ajerr. Amboi... Shukewww la tuuu 😘 .
.
WhatsApp 0126897002

    GREEN TEA 🍃
    Kandungan utama dalam Scrub Sejuk!
    .
    Kesemuanya berasaskan daripada bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit ya hakak-hakakk.
    .
    Scrub muka tak perlu hari-hari. Cukup 2 atau 3 kali seminggu jer. Rasanya sejuk namatiii. Teksturnya lembut sesedap rasa, tak kasar macam sesetengah scrub yang boleh buat kulit kite pedih.
    .
    Berkesan bagi yang mengalami masalah parut, jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak, kesan gelap, dan eyebag! Scrub ni mencuci ke liang pori dan menyental segala kekotoran di muka kite.
    .
    Best kan? Paling best sebab 1 bekas yang boleh tahan berbulan-bulan ni harganya RM38 ajerr. Amboi... Shukewww la tuuu 😘 .
    .
    WhatsApp 0126897002

    6 1 20 hours ago

    9 1 20 hours ago
    HANYA SEKADAR MITOS

Betul ke guna sunblock yang tinggi SPF tetiap hari kulit muka akan jadi kusam ? Orang kata, kalau sapu krim yang lebih kuat spf nanti kulit jadi kusam balik. .
Fahaman yang salah tu tau.

Sebenarnya, lebih tinggi kandungan SPF bukan bermakna lebih kuat. Yang lebih tepat ialah, LEBIH LAMA tempoh jangkamasa perlindungan kulit dari pancaran matahari yang merosakkan sel kulit. .
Jadi..macam mana boleh jadi kusam pulak? 
Kandungan spf yang tinggi tu ekceli melindungi kulit dengan lebih baik dan lebih lama dari sinar UVA/UVB

Sinar UVA ( ultra violet aging ) - menyebabkan kulit cepat berkedut dan cepat nampak tua. 
Sinar UVB ( ultra violet burning ) - menyebabkan kulit mudah terbakar dan gelap. .
Kulit akan KUSAM kalau tak ada perisai kulit yang secukupnya. Ok, clear?
.
.
📲WHATSAPP 0194735223 📲WHATSAPP 0194735223 📲WHATSAPP 0194735223

    HANYA SEKADAR MITOS

    Betul ke guna sunblock yang tinggi SPF tetiap hari kulit muka akan jadi kusam ? Orang kata, kalau sapu krim yang lebih kuat spf nanti kulit jadi kusam balik. .
    Fahaman yang salah tu tau.

    Sebenarnya, lebih tinggi kandungan SPF bukan bermakna lebih kuat. Yang lebih tepat ialah, LEBIH LAMA tempoh jangkamasa perlindungan kulit dari pancaran matahari yang merosakkan sel kulit. .
    Jadi..macam mana boleh jadi kusam pulak?
    Kandungan spf yang tinggi tu ekceli melindungi kulit dengan lebih baik dan lebih lama dari sinar UVA/UVB

    Sinar UVA ( ultra violet aging ) - menyebabkan kulit cepat berkedut dan cepat nampak tua.
    Sinar UVB ( ultra violet burning ) - menyebabkan kulit mudah terbakar dan gelap. .
    Kulit akan KUSAM kalau tak ada perisai kulit yang secukupnya. Ok, clear?
    .
    .
    📲WHATSAPP 0194735223 📲WHATSAPP 0194735223 📲WHATSAPP 0194735223

    8 1 20 hours ago
    Coming Soon to @Nafura 
Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 100ml Rm75.00 (LESS 5% For first 2000 unit)

First 500 unit comes with free sample of Honey Bee Venom Cream 1gram 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 Toner is rich with Honey Bee Venom, Propolis , Royal Jelly, Green Tea, Centella Extract and HA

An essential Toner to Boost Moisture to skin texture with Bee Venom 0.1ppm and Triple Hyaluronic asid

Skin Moisturizing- help streghten external skin and barrier by moisturising effect of hyaluronic asid

Skin Protection- Bee Venom.and Centella ingredient protects skin from external harmful environment

Clean pores
-Cathecin ingredient from.the green tea removed skin impurities and help to cleans pores

Removed  Dead Skin Cell- 
PHA gently removed dead skin cell

PREORDER NOW AT http://www.beautytipsmorebyash.com.my/products/preorder-honeybee-toner-128465

#nafura
#honeybeevenom
#ilovenafura
#kbeauty
#skincare

    Coming Soon to @Nafura
    Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 100ml Rm75.00 (LESS 5% For first 2000 unit)

    First 500 unit comes with free sample of Honey Bee Venom Cream 1gram 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 Toner is rich with Honey Bee Venom, Propolis , Royal Jelly, Green Tea, Centella Extract and HA

    An essential Toner to Boost Moisture to skin texture with Bee Venom 0.1ppm and Triple Hyaluronic asid

    Skin Moisturizing- help streghten external skin and barrier by moisturising effect of hyaluronic asid

    Skin Protection- Bee Venom.and Centella ingredient protects skin from external harmful environment

    Clean pores
    -Cathecin ingredient from.the green tea removed skin impurities and help to cleans pores

    Removed Dead Skin Cell-
    PHA gently removed dead skin cell

    PREORDER NOW AT http://www.beautytipsmorebyash.com.my/products/preorder-honeybee-toner-128465

    #nafura
    #honeybeevenom
    #ilovenafura
    #kbeauty
    #skincare

    4 0 21 hours ago
    Coming Soon! 😍

Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 100ml

First 500 unit comes with free sample of Honey Bee Venom Cream 1gram sachet. 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 Preorder now to get the free sample and 5% discount. 😍❤ Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 100ml RM75 (less 5% RM71.25)

Toner is rich with Honey Bee Venom, Propolis , Royal Jelly, Green Tea, Centella Extract and Hyaluronic Acid

An essential Toner to Boost Moisture to skin texture with Bee Venom 0.1ppm and Triple Hyaluronic asid

Skin Moisturizing - help streghten external skin and barrier by moisturising effect of hyaluronic asid

Skin Protection - Bee Venom.and Centella ingredient protects skin from external harmful environment

Clean pores
-Cathecin ingredient from the green tea removed skin impurities and help to cleans pores

Removed  Dead Skin Cell - 
PHA gently removed dead skin cell

#nafura
#honeybeevenom
#ilovenafura
#kbeauty
#skincare #koreanskincare #honeybeevenomtoner #honeybeerange

    Coming Soon! 😍

    Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 100ml

    First 500 unit comes with free sample of Honey Bee Venom Cream 1gram sachet. 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 Preorder now to get the free sample and 5% discount. 😍❤ Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 100ml RM75 (less 5% RM71.25)

    Toner is rich with Honey Bee Venom, Propolis , Royal Jelly, Green Tea, Centella Extract and Hyaluronic Acid

    An essential Toner to Boost Moisture to skin texture with Bee Venom 0.1ppm and Triple Hyaluronic asid

    Skin Moisturizing - help streghten external skin and barrier by moisturising effect of hyaluronic asid

    Skin Protection - Bee Venom.and Centella ingredient protects skin from external harmful environment

    Clean pores
    -Cathecin ingredient from the green tea removed skin impurities and help to cleans pores

    Removed Dead Skin Cell -
    PHA gently removed dead skin cell

    #nafura
    #honeybeevenom
    #ilovenafura
    #kbeauty
    #skincare #koreanskincare #honeybeevenomtoner #honeybeerange

    8 0 21 hours ago

Top #honeybeevenom posts

Advertisements

    Malam Semua ❤️ Sebelum Tidur Jangan Lupa Pakai Night Cream Syma Beauty 🧖🏻‍♀️ Esok Bangun2 Muka Korang Glowing Dan Selesa Tau😱
.
.
JOM TRY HONEY BEE VENOM SYMA 🐝 HARGA TAK SAMPAI RM100 PUN GUYS ❤️
.
.
WHATSAPP 017-613-4042 ATAU TEKAN LINK DIATAS❤️ .
.
#JOMJADICANTIK #HONEYBEEVENOM #SYMABEAUTYSKINCAREHQ

    Malam Semua ❤️ Sebelum Tidur Jangan Lupa Pakai Night Cream Syma Beauty 🧖🏻‍♀️ Esok Bangun2 Muka Korang Glowing Dan Selesa Tau😱
    .
    .
    JOM TRY HONEY BEE VENOM SYMA 🐝 HARGA TAK SAMPAI RM100 PUN GUYS ❤️
    .
    .
    WHATSAPP 017-613-4042 ATAU TEKAN LINK DIATAS❤️ .
    .
    #JOMJADICANTIK #HONEYBEEVENOM #SYMABEAUTYSKINCAREHQ

    713 19 5 March, 2019

Advertisements

    Time to add snow supers people! Also clean the entrances of your hives. 📸: @tburk02

    Time to add snow supers people! Also clean the entrances of your hives. 📸: @tburk02

    1,144 30 14 January, 2019

Advertisements