#ecosmetic Instagram Photos & Videos

ecosmetic - 811 posts

  Extrem per nje volum ekstrem🤩 Cilesia ultra e zezë e tij dhe furça e re e gomës e bën vendosjen e rimelit të përkryer të definuar, të plotë voluminoze,dhe per te ngritur shikime dramatike.

Përmban kompleks të veçantë, një aktiv kujdesi që jep mbrojtje dhe ushqim për qerpikët.
 Qëndron përgjatë gjithë ditës 😍
Porositeni online duke na shkruar ne inbox ose mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔

  Extrem per nje volum ekstrem🤩 Cilesia ultra e zezë e tij dhe furça e re e gomës e bën vendosjen e rimelit të përkryer të definuar, të plotë voluminoze,dhe per te ngritur shikime dramatike.

  Përmban kompleks të veçantë, një aktiv kujdesi që jep mbrojtje dhe ushqim për qerpikët.
  Qëndron përgjatë gjithë ditës 😍
  Porositeni online duke na shkruar ne inbox ose mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔

  23 1 3 hours ago

Advertisements

Advertisements

  Assim terminou nosso curso,de balayagem e alongamento.e esse cabelo com selagem ácida ficou super hidratado, alongado e com essas cor linda sem danificar. #antesedepois de um longo processo.lindo trabalho de @miltinhomellooficial .#ecosmetic .

  Assim terminou nosso curso,de balayagem e alongamento.e esse cabelo com selagem ácida ficou super hidratado, alongado e com essas cor linda sem danificar. #antesedepois de um longo processo.lindo trabalho de @miltinhomellooficial . #ecosmetic .

  19 0 17 July, 2019

Advertisements

  Keni flokë të dobët dhe pa shkëlqim,tashmë kujdesi dhe trajtimi ndaj tyre është një zgjidhje.Ne ju sjellim vajin mrekullibërës të Arganit i cili është i testuar per rezultatet fantastike qe sjell per flokët e dobët qoftë edhe për ata/o që e kanë këtë problem gjenetik.Është
 mënyra më speciale dhe më e mirë e përkujdesit të fijeve të flokut me eksrakte bio Serum rigjenerues, me vaj Macadamia për flokë të brishtë dhe të ndjeshëm. Hidraton dhe ushqen gjatësinë dhe mbetet këshilla jonë më e mirë për ato që duan flokë të lehta dhe me shkëlqim dhe pa majat irrituese dyfishe. Përdorimi: Aplikoni disa pika në flokë të lagur ose të thatë dhe mos e shperlani.
E gjeni në dyqanin tonë #ecosmetic ose mund ta porosisni online 😍👧

  Keni flokë të dobët dhe pa shkëlqim,tashmë kujdesi dhe trajtimi ndaj tyre është një zgjidhje.Ne ju sjellim vajin mrekullibërës të Arganit i cili është i testuar per rezultatet fantastike qe sjell per flokët e dobët qoftë edhe për ata/o që e kanë këtë problem gjenetik.Është
  mënyra më speciale dhe më e mirë e përkujdesit të fijeve të flokut me eksrakte bio Serum rigjenerues, me vaj Macadamia për flokë të brishtë dhe të ndjeshëm. Hidraton dhe ushqen gjatësinë dhe mbetet këshilla jonë më e mirë për ato që duan flokë të lehta dhe me shkëlqim dhe pa majat irrituese dyfishe. Përdorimi: Aplikoni disa pika në flokë të lagur ose të thatë dhe mos e shperlani.
  E gjeni në dyqanin tonë #ecosmetic ose mund ta porosisni online 😍👧

  23 1 15 July, 2019

Advertisements

  Correccion de color. Comparto este proceso..,, Estuvimos realizandole tratamientos de Plastica Capilar de #ecosmeticusa para balancear el ph y reconstruir la capa interna y externa a base de activos nanoprocesados. Cuando el cabello estuvo mas saludable empezamos el proceso de corrección de color. ✅Decoloracion zona 2[la mas naranja] con decolorante Ecolore Ecosmetic y Peroxido 20v. ✅ Continuamos zona 1 con los mismos productos y luego cuando ya estaba procesado corrimos hacia las puntas para borrar linea de demarcación. ✅ Cuando enjuagamos el cabello lavamos con nuestro expectacular Acondicionador de regeneracion #giveback libre de sulfatos que regenera la fibra capilar nos limpia el cabello sin agresion. ✅Luego procesamos el color y la mezcla fue la siguiente: ✔️ 1/2 onz 10.07+1/2 onz 10.01+ 1/4 9.12 de #pravanachromasilk y Mezclamos con Zero lift ✅Luego enjuagamos y acondicionamos el cabello con nuestro procedimiento para Pos Quimica Acondicionador Co wash + Hair DD Obrigatore + Blond Shield ❇️ Y culminamos con Hair DD Obrigatore y estilisamos a gusto de nuestra clienta.
📌 👁 ( el cabello de la clienta estaba procesado en otro salon, y nosotros tratamos el cabellos dos meses antes de este proceso con nuestros increíbles productos de nuestra linea #ecosmeticusa )
❤️ y de mas clienta y el equipo de Lady’s Studio Salon mas que feliz 😀 😍🔝✅👏🏻🙏😘. #blondehaircolor #platinumhair #shorthair#healthyhairtips #fortmyersstylist #fortmyershairsalon #ecosmeticusa #ecosmetic #comparteloquesabes #hairpassion #capecoralstylist #capecoral #cosmetology instructor

  Correccion de color. Comparto este proceso..,, Estuvimos realizandole tratamientos de Plastica Capilar de #ecosmeticusa para balancear el ph y reconstruir la capa interna y externa a base de activos nanoprocesados. Cuando el cabello estuvo mas saludable empezamos el proceso de corrección de color. ✅Decoloracion zona 2[la mas naranja] con decolorante Ecolore Ecosmetic y Peroxido 20v. ✅ Continuamos zona 1 con los mismos productos y luego cuando ya estaba procesado corrimos hacia las puntas para borrar linea de demarcación. ✅ Cuando enjuagamos el cabello lavamos con nuestro expectacular Acondicionador de regeneracion #giveback libre de sulfatos que regenera la fibra capilar nos limpia el cabello sin agresion. ✅Luego procesamos el color y la mezcla fue la siguiente: ✔️ 1/2 onz 10.07+1/2 onz 10.01+ 1/4 9.12 de #pravanachromasilk y Mezclamos con Zero lift ✅Luego enjuagamos y acondicionamos el cabello con nuestro procedimiento para Pos Quimica Acondicionador Co wash + Hair DD Obrigatore + Blond Shield ❇️ Y culminamos con Hair DD Obrigatore y estilisamos a gusto de nuestra clienta.
  📌 👁 ( el cabello de la clienta estaba procesado en otro salon, y nosotros tratamos el cabellos dos meses antes de este proceso con nuestros increíbles productos de nuestra linea #ecosmeticusa )
  ❤️ y de mas clienta y el equipo de Lady’s Studio Salon mas que feliz 😀 😍🔝✅👏🏻🙏😘. #blondehaircolor #platinumhair #shorthair #healthyhairtips #fortmyersstylist #fortmyershairsalon #ecosmeticusa #ecosmetic #comparteloquesabes #hairpassion #capecoralstylist #capecoral #cosmetology instructor

  51 0 7 July, 2019

Advertisements

  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Pure Argan Oil Serum Qama Nature adalah Top To Toe Oil. Seluruh tubuh badan boleh pakai.💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum Qama Nature adalah Top To Toe Oil. Seluruh tubuh badan boleh pakai.💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  28 2 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Banyak fungsi Pure argan oil serum Qama Nature. Jimat duit tak perlu beli produk lain dah.💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Banyak fungsi Pure argan oil serum Qama Nature. Jimat duit tak perlu beli produk lain dah.💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  8 0 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Siapa kata Pure Argan Oil Serum ni untuk muka sahaja? Seluruh badan boleh pakai tau💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Siapa kata Pure Argan Oil Serum ni untuk muka sahaja? Seluruh badan boleh pakai tau💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  8 2 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Siapa kata Pure Argan Oil Serum ni untuk muka sahaja? Seluruh badan boleh pakai tau💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Siapa kata Pure Argan Oil Serum ni untuk muka sahaja? Seluruh badan boleh pakai tau💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  7 0 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Ada lingkaran gelap bawah mata? Pakai je argan oil ni sebab dia ada kandungan Vitamin E secara semulajadi. Dah tak ada dah panda eyes selepas ni! 💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Ada lingkaran gelap bawah mata? Pakai je argan oil ni sebab dia ada kandungan Vitamin E secara semulajadi. Dah tak ada dah panda eyes selepas ni! 💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  5 0 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Boleh merawat tumit tapak kaki yang merekah juga sebab ianya ada kandungan Vitamin E secara semulajadi. 💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Boleh merawat tumit tapak kaki yang merekah juga sebab ianya ada kandungan Vitamin E secara semulajadi. 💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  3 1 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Kulit tangan selalu kering pun boleh pakai argan oil ni sebab dia ada kandungan asid folik secara semulajadi yang dapat mengimbangkan kandungan lembapan di kulit kita 💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Kulit tangan selalu kering pun boleh pakai argan oil ni sebab dia ada kandungan asid folik secara semulajadi yang dapat mengimbangkan kandungan lembapan di kulit kita 💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  2 0 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Ada lingkaran gelap bawah mata? Pakai je argan oil ni sebab dia ada kandungan Vitamin E secara semulajadi. Dah tak ada dah panda eyes selepas ni! 💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Ada lingkaran gelap bawah mata? Pakai je argan oil ni sebab dia ada kandungan Vitamin E secara semulajadi. Dah tak ada dah panda eyes selepas ni! 💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  1 0 23 June, 2019
  ⁣
⁣⁣
⁣#repost @qama.nature⁣
⁣__________________⁣
⁣⁣
⁣Siapa kata pure argan oil ni untuk muka ja? Badan pun boleh tau. Check out our full posting now! 💕⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum⁣
⁣Organic⁣
⁣Natural⁣
⁣Eco-Safe⁣
⁣Bio⁣
⁣.⁣
⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
⁣.⁣
⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
⁣.⁣
⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
⁣==========================⁣
⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
⁣.⁣
⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
⁣.⁣
⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
⁣according on your postcode.⁣
⁣==========================⁣
⁣.⁣
⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
⁣.⁣
⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct⁣
⁣.⁣
⁣Take care, love you! 💖⁣
⁣.⁣
⁣#qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic⁣
⁣#allinoneserum⁣
⁣.⁣
⁣#sayajualarganoil⁣
⁣#naturalproduct⁣
⁣#sayajualserum⁣
⁣#sayajualserummuka ⁣
⁣#sayajualserumrambut⁣
⁣#faceserummalaysia⁣
⁣#naturalproductmalaysia


  ⁣⁣
  #repost @qama.nature
  ⁣__________________⁣
  ⁣⁣
  ⁣Siapa kata pure argan oil ni untuk muka ja? Badan pun boleh tau. Check out our full posting now! 💕⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum⁣
  ⁣Organic⁣
  ⁣Natural⁣
  ⁣Eco-Safe⁣
  ⁣Bio⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Pure Argan Oil Serum from Qama Nature is for any type of skins, even those without problem yet. Preserving youthful skin from an early stage is way better than cure. It's never too late to start.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣The All-in-One Serum, works as a UV protector/sunblock, moisturizer, skin lotion, lip balm, acne/pimple buster, night cream, scar healer, whitening, and many more. It's even great for makeup routine.⁣
  ⁣.⁣
  ⁣OPEN FOR ORDER NOW! .⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣==Premium Organic Oil Serum==⁣
  ⁣====MADE IN MOROCCO======⁣
  ⁣.⁣
  ⁣PURE ARGAN OIL SERUM⁣
  ⁣1) Big Bottle, 30ml - RM35.00⁣
  ⁣2) Trial Bottle, 5ml - RM12.00⁣
  ⁣.⁣
  ⁣Postage Fee from RM8 and above,⁣
  ⁣according on your postcode.⁣
  ⁣==========================⁣
  ⁣.⁣
  ⁣WHATSAPP NOW !: 6012-630-5070⁣
  ⁣.⁣
  ⁣p/s: #WiseWomenUseNaturalProduct
  ⁣.⁣
  ⁣Take care, love you! 💖⁣
  ⁣.⁣
  #qamanature #natural #arganoilmalaysia #organic #healthandbeauty #arganoilmurah #nochemical #noparabens #nomercury #ecosmetic
  #allinoneserum
  ⁣.⁣
  #sayajualarganoil
  #naturalproduct
  #sayajualserum
  #sayajualserummuka
  #sayajualserumrambut
  #faceserummalaysia
  #naturalproductmalaysia

  1 0 23 June, 2019

Top #ecosmetic posts

  Extrem per nje volum ekstrem🤩 Cilesia ultra e zezë e tij dhe furça e re e gomës e bën vendosjen e rimelit të përkryer të definuar, të plotë voluminoze,dhe per te ngritur shikime dramatike.

Përmban kompleks të veçantë, një aktiv kujdesi që jep mbrojtje dhe ushqim për qerpikët.
 Qëndron përgjatë gjithë ditës 😍
Porositeni online duke na shkruar ne inbox ose mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔

  Extrem per nje volum ekstrem🤩 Cilesia ultra e zezë e tij dhe furça e re e gomës e bën vendosjen e rimelit të përkryer të definuar, të plotë voluminoze,dhe per te ngritur shikime dramatike.

  Përmban kompleks të veçantë, një aktiv kujdesi që jep mbrojtje dhe ushqim për qerpikët.
  Qëndron përgjatë gjithë ditës 😍
  Porositeni online duke na shkruar ne inbox ose mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔

  23 1 3 hours ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  很多身邊既人問 你係用咩keep住皮膚好
哈哈 答案係其實是多方面的
首先係內到外都要保養
我由小到大都是用中藥調養身體
所以對塗上面的產品 都從不馬虎呢!
近日天氣已漸漸轉季
感受到秋天的涼風帶乾燥嗎?
又發現了新野啦 🤗
其實轉季 使早上和晚上的溫度和濕度變得不一樣
我而今季想試試#ecosmetic 就是西班牙Spa等級
@amiiyokhk 認證的天然有機品牌成份中的生物活性成分與皮膚學既頂尖研究互相結合的天然而有效的skincare
我這幾年都有習慣晚上會先塗上face oil 
為面部淋巴位作按摩後再用面霜的習慣,這樣除了可以提升抗氧化效果
還可使第2日早上肌膚變得更好
如果係上妝就可以使一整日水潤感提升及皮膚狀況非常穩定👍
.
.
🎠

@amiiyok @amiiyokhk
#ecosmetics
#organicskincare

  很多身邊既人問 你係用咩keep住皮膚好
  哈哈 答案係其實是多方面的
  首先係內到外都要保養
  我由小到大都是用中藥調養身體
  所以對塗上面的產品 都從不馬虎呢!
  近日天氣已漸漸轉季
  感受到秋天的涼風帶乾燥嗎?
  又發現了新野啦 🤗
  其實轉季 使早上和晚上的溫度和濕度變得不一樣
  我而今季想試試 #ecosmetic 就是西班牙Spa等級
  @amiiyokhk 認證的天然有機品牌成份中的生物活性成分與皮膚學既頂尖研究互相結合的天然而有效的skincare
  我這幾年都有習慣晚上會先塗上face oil
  為面部淋巴位作按摩後再用面霜的習慣,這樣除了可以提升抗氧化效果
  還可使第2日早上肌膚變得更好
  如果係上妝就可以使一整日水潤感提升及皮膚狀況非常穩定👍
  .
  .
  🎠

  @amiiyok @amiiyokhk
  #ecosmetics
  #organicskincare

  101 1 27 October, 2018