Search Hashtag & User

#dyxysungaiBuluh Instagram Photos & Videos

dyxysungaiBuluh - 294 posts

Latest #dyxysungaiBuluh Posts

  • Tak sampai 3 MINIT dah SIAPโฐ
    Semua kerja jadi mudah & cepat dengan DYXY๐Ÿ’•๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”๏ธSibuk macam mana pun boleh cantik
    โœ”๏ธMalas macam mana pun boleh cantik
    โœ”๏ธTak pandai make up pun boleh cantik
    โœ”๏ธKedekut macam mana pun boleh cantik. Opss๐Ÿ™Š

    Sebab apa?? Sebab DYXY ni boleh:

    CUT COST BEDAK AWKโ—๏ธ
    CUT COST SUNBLOCK AWKโ—๏ธ
    CUT COST CONCEALER AWKโ—๏ธ
    CUT COST FOUNDATION AWKโ—๏ธ
    .
    Boleh tahan sampai 6 bulan plak tu.. Haaa, tak jimat lagi, tak tahu larrr.. ^_^

    #dyxycosmetics #dyxy #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysubang #dyxysubangbestari #dyxypetalingjaya #dyxysungaibuluh #usahawanDyxy
  • Tak sampai 3 MINIT dah SIAPโฐ
Semua kerja jadi mudah & cepat dengan DYXY๐Ÿ’•๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”๏ธSibuk macam mana pun boleh cantik
โœ”๏ธMalas macam mana pun boleh cantik
โœ”๏ธTak pandai make up pun boleh cantik
โœ”๏ธKedekut macam mana pun boleh cantik. Opss๐Ÿ™Š

Sebab apa?? Sebab DYXY ni boleh:

CUT COST BEDAK AWKโ—๏ธ
CUT COST SUNBLOCK AWKโ—๏ธ
CUT COST CONCEALER AWKโ—๏ธ
CUT COST FOUNDATION AWKโ—๏ธ
.
Boleh tahan sampai 6 bulan plak tu.. Haaa, tak jimat lagi, tak tahu larrr.. ^_^

#dyxycosmetics #dyxy #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysubang #dyxysubangbestari #dyxypetalingjaya #dyxysungaibuluh #usahawanDyxy
  •  10  0 7 November, 2018

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • ๐ŸŒน BC CREAM FOUNDATION ๐ŸŒน
    .
    BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
    .
    .
    KELEBIHAN
    ๐ŸŒนMAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
    ๐ŸŒนSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    ๐ŸŒนKESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
    ๐ŸŒนTEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
    ๐ŸŒนANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
    ๐ŸŒนTAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
    ๐ŸŒนTEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
    ๐ŸŒทSesuai utk semua jenis kulit dan KULIT .
    .
    KANDUNGAN
    ๐ŸŒผMINERAL
    ๐ŸŒผWATERBASED
    ๐ŸŒผEKSTRAK ARBUTIN
    ๐ŸŒผVITAMIN E
    .
    .
    ๐Ÿ’ Beige utk kulit cerah
    ๐Ÿ’ Natural utk kulit sederhana cerah
    .
    ๐Ÿ“ฎfree postage seluruh MALAYSIA
    .
    .
    #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxyfacemist #dyxypromo #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxymurah #usahawanDYXY #dyxykemaman #dyxykemasik #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxyuum #dyxysungaibuluh #dyxysubangbestari #dyxypetalingjaya
  • ๐ŸŒน BC CREAM FOUNDATION ๐ŸŒน
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
๐ŸŒนMAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
๐ŸŒนSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
๐ŸŒนKESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
๐ŸŒนTEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
๐ŸŒนANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
๐ŸŒนTAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
๐ŸŒนTEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
๐ŸŒทSesuai utk semua jenis kulit dan KULIT .
.
KANDUNGAN
๐ŸŒผMINERAL
๐ŸŒผWATERBASED
๐ŸŒผEKSTRAK ARBUTIN
๐ŸŒผVITAMIN E
.
.
๐Ÿ’ Beige utk kulit cerah
๐Ÿ’ Natural utk kulit sederhana cerah
.
๐Ÿ“ฎfree postage seluruh MALAYSIA
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxyfacemist #dyxypromo #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxymurah #usahawanDYXY #dyxykemaman #dyxykemasik #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxyuum #dyxysungaibuluh #dyxysubangbestari #dyxypetalingjaya
  •  12  0 28 October, 2018
  • Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Siap bagitahu very very love it!!!
    .
    .
    Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
    Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    #dyxycosmetics #dyxymascara #dyxy #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysungaibuluh #dyxypetalingjaya
  • Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Siap bagitahu very very love it!!!
.
.
Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#dyxycosmetics #dyxymascara #dyxy #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysungaibuluh #dyxypetalingjaya
  •  45  4 26 October, 2018
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜

    Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini ๐Ÿงžโ€โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
    .
    *FREEGIFT & FREE POSTAGE*
    www.wasap.my/60139164280/oktobersale

    #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysungaibuluh #dyxyumk #dyxypetalingjaya #dyxybachok #dyxytawang #dyxydamansara
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini ๐Ÿงžโ€โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
*FREEGIFT & FREE POSTAGE*
www.wasap.my/60139164280/oktobersale

#dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysungaibuluh #dyxyumk #dyxypetalingjaya #dyxybachok #dyxytawang #dyxydamansara
  •  11  1 19 October, 2018
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜

    Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini ๐Ÿงžโ€โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
    .
    *FREEGIFT & FREE POSTAGE*
    www.wasap.my/60139164280/oktobersale

    #dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysungaibuluh #dyxyumk #dyxypetalingjaya #dyxybachok #dyxytawang #dyxydamansara
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini ๐Ÿงžโ€โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
*FREEGIFT & FREE POSTAGE*
www.wasap.my/60139164280/oktobersale

#dyxykotabharu #dyxykotadamansara #dyxysungaibuluh #dyxyumk #dyxypetalingjaya #dyxybachok #dyxytawang #dyxydamansara
  •  11  0 18 October, 2018

Advertisements

Advertisements