#diaryofaclovelet Instagram Photos & Videos

diaryofaclovelet - 2.4k posts

    Mesyuarat agong PIBG kali ke-30 🥰
.
Ticer selpi 😘 .
#diaryofaclovelet

    Mesyuarat agong PIBG kali ke-30 🥰
    .
    Ticer selpi 😘 .
    #diaryofaclovelet

    28 4 23 February, 2019
    Tq clovelets❤️
.
Last combo L yang dia grab lily (bukan lilybelle) 3lai Rm110. Memang feberet dia dah berapa kali beli..
.
Maka dengan ini Aimie isytiharkan secara rasminya yg stock in hand Aimie dah habisss utk yg combo mambo tu
.
Itula awal awal xnak rembat now dah habiss even di website pun dah xde. Kalau ada pun sekarang ni di butik HQ KL sanaa.. n dah xbanyak color..
.
So lepas ni lilybelle je ye.. no more lily yerr. Hihi💋
.
Btw yg cust pakai ni lily size L slim.. so boleh la korang tengok kelabuhan L slim ni takat mana 🤗
.
#lilybycloverush 
#cloverush
#cloverushterengganu 
#diaryofaclovelet

    Tq clovelets❤️
    .
    Last combo L yang dia grab lily (bukan lilybelle) 3lai Rm110. Memang feberet dia dah berapa kali beli..
    .
    Maka dengan ini Aimie isytiharkan secara rasminya yg stock in hand Aimie dah habisss utk yg combo mambo tu
    .
    Itula awal awal xnak rembat now dah habiss even di website pun dah xde. Kalau ada pun sekarang ni di butik HQ KL sanaa.. n dah xbanyak color..
    .
    So lepas ni lilybelle je ye.. no more lily yerr. Hihi💋
    .
    Btw yg cust pakai ni lily size L slim.. so boleh la korang tengok kelabuhan L slim ni takat mana 🤗
    .
    #lilybycloverush
    #cloverush
    #cloverushterengganu
    #diaryofaclovelet

    3 0 10 February, 2019
    Cabutan bertuah bulanan. 🤗

Dapat Air cooler sis harini. Boleh la pasang dalam bilik COKLAT. Dah lama nak pasang ekon, asyik pospon aje. 
Harini kita join lagi. Tambah lagi Rm500 untuk kempen ni. Kihkih. Doakan ada rezeki kalo bukan sekilo emas,dapat pakej umrah pun Alhamdulillah. 
Last cabutan bulan 3 ni. 
Duit yg kita join tu boleh le ambik semula April nanti. 
Sila join uols 🥰

Thnx God. Thnx Agro Bank

#KempenKita2Aje
#SetiabersamaAgroBank
#Darisekolahrendah
#Daribankpertanian 😂
#diaryofaclovelet

    Cabutan bertuah bulanan. 🤗

    Dapat Air cooler sis harini. Boleh la pasang dalam bilik COKLAT. Dah lama nak pasang ekon, asyik pospon aje.
    Harini kita join lagi. Tambah lagi Rm500 untuk kempen ni. Kihkih. Doakan ada rezeki kalo bukan sekilo emas,dapat pakej umrah pun Alhamdulillah.
    Last cabutan bulan 3 ni.
    Duit yg kita join tu boleh le ambik semula April nanti.
    Sila join uols 🥰

    Thnx God. Thnx Agro Bank

    #KempenKita2Aje
    #SetiabersamaAgroBank
    #Darisekolahrendah
    #Daribankpertanian 😂
    #diaryofaclovelet

    35 15 31 January, 2019
    Cak comel tak sis dgn nenek sis pki Cloverush?😘 Pagi ni teman nenek sis ke hospital jumpa dr mata..smlm dah bg tau gerak jam 5.30am ke kk dr ppr..skli sis tbangun jam 5.25am😱..apa lg cpt2 mandi,solat dan bersiap😆 syukur ada tudung Cloverush zaap sarung siap..jam5.40am trus jln..😂
.
Tudung Cloverush💕 ni wajib ada bg stp muslimah dluar sna..pd masa kecemasan ni mmg penyelamat..hahaha
.
Alhamdullilah stok tudung sis dah selamat terima kemarin..pd yg ada order esok sis start cod dan pos ya😃 Terima kasih byk2 sbb byk bersabar🙏😅
#cloverush#tudungpenyelamat#kisahpagitadi#jumpadr#pergihospital#diaryofaclovelet

    Cak comel tak sis dgn nenek sis pki Cloverush?😘 Pagi ni teman nenek sis ke hospital jumpa dr mata..smlm dah bg tau gerak jam 5.30am ke kk dr ppr..skli sis tbangun jam 5.25am😱..apa lg cpt2 mandi,solat dan bersiap😆 syukur ada tudung Cloverush zaap sarung siap..jam5.40am trus jln..😂
    .
    Tudung Cloverush💕 ni wajib ada bg stp muslimah dluar sna..pd masa kecemasan ni mmg penyelamat..hahaha
    .
    Alhamdullilah stok tudung sis dah selamat terima kemarin..pd yg ada order esok sis start cod dan pos ya😃 Terima kasih byk2 sbb byk bersabar🙏😅
    #cloverush #tudungpenyelamat #kisahpagitadi #jumpadr #pergihospital #diaryofaclovelet

    21 0 18 October, 2018
    Oct 1. Throwback Gunung Berembun N9. Genap setahun dah trip lutut barai ni. Merasa la dah nak maghrib baru sampai ke gua kambing.
.
#diaryofaclovelet

    Oct 1. Throwback Gunung Berembun N9. Genap setahun dah trip lutut barai ni. Merasa la dah nak maghrib baru sampai ke gua kambing.
    .
    #diaryofaclovelet

    32 7 1 October, 2018
    Yeayy esok stock size M sampai.. insyaAllah.. sape nak order wassup laju laju, lepas tu buat payment utk secured kan item awak tu ☺️
.
Siapa yang belum buat payment, tak secure lagi tau.. kadang tu Aimie rembat jer  stock yg ada (utk cust yg belum byr) bagi pada clovelets yang betul betul urgent nak 🤗
.
So jangan marah naa 😇🙂 senyum sokmo .
#diaryofaclovelet 
#cloverushterengganu

    Yeayy esok stock size M sampai.. insyaAllah.. sape nak order wassup laju laju, lepas tu buat payment utk secured kan item awak tu ☺️
    .
    Siapa yang belum buat payment, tak secure lagi tau.. kadang tu Aimie rembat jer stock yg ada (utk cust yg belum byr) bagi pada clovelets yang betul betul urgent nak 🤗
    .
    So jangan marah naa 😇🙂 senyum sokmo .
    #diaryofaclovelet
    #cloverushterengganu

    35 3 12 September, 2018
    Tak confident pakai tudung sarung pergi kerja? Tapi...clovelets sorang ni??
.
Hee tq clovelets for sharing ❤️
.
Awning cloverush memang magic sebab nampak kemas terletak 😂 .
#diaryofaclovelet 
#cloverushterengganu

    Tak confident pakai tudung sarung pergi kerja? Tapi...clovelets sorang ni??
    .
    Hee tq clovelets for sharing ❤️
    .
    Awning cloverush memang magic sebab nampak kemas terletak 😂 .
    #diaryofaclovelet
    #cloverushterengganu

    17 2 6 September, 2018
    pic : Yusuf day 1 of life @ postnatal ward.

Sapa yg mo beranak masuk LR tp tudung maintain lawa bole try Cloverush. #diaryofaclovelet 😂😂😂 Sengal betul tgk video dato aliffsyukri bebel bini dia pkai tudung cloverush. 🤣🤣🤣 walaupun sis sakit meneran tudung tetap maintain tau~
Mak2 busy ja tau kehebatan tudung ni. LOL. 😋

    pic : Yusuf day 1 of life @ postnatal ward.

    Sapa yg mo beranak masuk LR tp tudung maintain lawa bole try Cloverush. #diaryofaclovelet 😂😂😂 Sengal betul tgk video dato aliffsyukri bebel bini dia pkai tudung cloverush. 🤣🤣🤣 walaupun sis sakit meneran tudung tetap maintain tau~
    Mak2 busy ja tau kehebatan tudung ni. LOL. 😋

    64 9 3 September, 2018
    Scarlett by @cloverush 
tudung pilihan bila nak travel, jauh or dekat, cloverush paling senang

Bile berhenti solat mudah nak pakai balik, xyah tengok cermin, sarung jer kompem terletak elok👍

haishhhh...bile nak sampai Johor nie😫
kelantan - johor jauh dik

Tapi alhamdullilah rezeki musafir, ade yang merisik nak trade in #Premiumbeautiful korset lame dengan pb Elegance 😘

wa still open trade in pb yer, if tak cukup one set pun takpe👌

#diaryofaclovelet 
#elegance
#shom
#korsetmoden
#korsetkurus
#korsetmurah

    Scarlett by @cloverush
    tudung pilihan bila nak travel, jauh or dekat, cloverush paling senang

    Bile berhenti solat mudah nak pakai balik, xyah tengok cermin, sarung jer kompem terletak elok👍

    haishhhh...bile nak sampai Johor nie😫
    kelantan - johor jauh dik

    Tapi alhamdullilah rezeki musafir, ade yang merisik nak trade in #Premiumbeautiful korset lame dengan pb Elegance 😘

    wa still open trade in pb yer, if tak cukup one set pun takpe👌

    #diaryofaclovelet
    #elegance
    #shom
    #korsetmoden
    #korsetkurus
    #korsetmurah

    18 0 10 May, 2018
    Tudung instant terbaik by Cloverush dah sampai.

Tak sempat nak basuh pakai teruss, mak yong tak menyabor

Siyesssly cloverush tak pernah mengecewakan!! awning terletak baik punya.. pipi kembangku berjaya dijinakkan,🤣 yang belum try cloverush, you should!!!
kompem tak cukup sehelai

#diaryofaclovelet
#cloverush
#tudunginstant

    Tudung instant terbaik by Cloverush dah sampai.

    Tak sempat nak basuh pakai teruss, mak yong tak menyabor

    Siyesssly cloverush tak pernah mengecewakan!! awning terletak baik punya.. pipi kembangku berjaya dijinakkan,🤣 yang belum try cloverush, you should!!!
    kompem tak cukup sehelai

    #diaryofaclovelet
    #cloverush
    #tudunginstant

    37 3 8 May, 2018
    Majlis doa selamat naik rumah semalam

Kite pun naik jugak lah rumah Ee

Siap tour lagi

Nasib dok sesat 😝

Fuhh selamat jumpa jalan keluar 🤭

Selamat lah menduduki rumah baru Ee & Izwan

Tq jamu makan makan

Timun cina dia manis leting 
Hilang dahaga 😆 
#cloverush in Toffee M Regular
#diaryofaclovelet 
#yourspecialistscarf
#bellaammara
#BAimondsjubah

    Majlis doa selamat naik rumah semalam

    Kite pun naik jugak lah rumah Ee

    Siap tour lagi

    Nasib dok sesat 😝

    Fuhh selamat jumpa jalan keluar 🤭

    Selamat lah menduduki rumah baru Ee & Izwan

    Tq jamu makan makan

    Timun cina dia manis leting
    Hilang dahaga 😆
    #cloverush in Toffee M Regular
    #diaryofaclovelet
    #yourspecialistscarf
    #bellaammara
    #BAimondsjubah

    42 0 21 April, 2018
    Alhamdulilah..seronok akak bila customer rase mudah urusan mereka sama ada pegi travel, jadi seorg ibu or bekerja dengan @cloverush ..
.
Kita team pakai cloverush..hehehe
.
Tq ❤️❤️❤️
.
#teamcloverushekin 
#diaryofaclovelet

    Alhamdulilah..seronok akak bila customer rase mudah urusan mereka sama ada pegi travel, jadi seorg ibu or bekerja dengan @cloverush ..
    .
    Kita team pakai cloverush..hehehe
    .
    Tq ❤️❤️❤️
    .
    #teamcloverushekin
    #diaryofaclovelet

    17 0 8 April, 2018
    Again, Mama + 👶🏻
.
Mama Maryam wearing #lilybycloverush M code raspberry 😍. .
Btw Mama Maryam ni lah yang kenalkan Aimi dengan tudung ajaib cloverush ni.. nanti Aimi karang novel sikit petang petang 😝😝😝
.
Tq Mama Maryamm 😘
.
Nampak selesa sangatttt bila ber cloverush dengan baby, bertambah selamat tak perlu pin yang penting muncungg terbentuk ☺️
.
ESOK COD KERTEH, TAKE NOTE CLOVELETS.! 😋😋😋 klik www.wasap.my/60145251919 to order

#cloverushtganuphotobook 
#diaryofaclovelet .

    Again, Mama + 👶🏻
    .
    Mama Maryam wearing #lilybycloverush M code raspberry 😍. .
    Btw Mama Maryam ni lah yang kenalkan Aimi dengan tudung ajaib cloverush ni.. nanti Aimi karang novel sikit petang petang 😝😝😝
    .
    Tq Mama Maryamm 😘
    .
    Nampak selesa sangatttt bila ber cloverush dengan baby, bertambah selamat tak perlu pin yang penting muncungg terbentuk ☺️
    .
    ESOK COD KERTEH, TAKE NOTE CLOVELETS.! 😋😋😋 klik www.wasap.my/60145251919 to order

    #cloverushtganuphotobook
    #diaryofaclovelet .

    13 2 15 March, 2018
    Ini Azizah
.
Semanis senyumannya
.
Pantang dengar ada stok baru nama Azizah pasti pop-up di app whatsapp ku
.
Kata Azizah nak cuba cutting baru, slim cut
.
Sesampainya di rumah, aku jemput Azizah masuk, aku hamparkan dia 6 warna terbaru lilybelle dengan cutting yang baru
.
Dicapainya warna striking, terus mencuba .
Kata Azizah, ‘ haah la lagi molek terletak kemas. Tak macam yg ni kan. Kena sisih sisih ke atas bahu. Aku iya kan tanda setuju.
.
.
Sebab bagi aku, Azizah sesuai slim cut, orang nya slim dan tinggi..
.
Terus, tanpa fikir panjang, Azizah berikan padaku tudung tadi,
.
‘Nak yang ni satu’
.
‘Alhamdulillah’, bisik hatiku
.
Terus aku letakkan dalam plastik cloverush❤️
.
Terima kasih Azizah
.
#coretcoretcloverushtganu
#cloverushtganuphotobook 
#cloverush2018 
#diaryofaclovelet

    Ini Azizah
    .
    Semanis senyumannya
    .
    Pantang dengar ada stok baru nama Azizah pasti pop-up di app whatsapp ku
    .
    Kata Azizah nak cuba cutting baru, slim cut
    .
    Sesampainya di rumah, aku jemput Azizah masuk, aku hamparkan dia 6 warna terbaru lilybelle dengan cutting yang baru
    .
    Dicapainya warna striking, terus mencuba .
    Kata Azizah, ‘ haah la lagi molek terletak kemas. Tak macam yg ni kan. Kena sisih sisih ke atas bahu. Aku iya kan tanda setuju.
    .
    .
    Sebab bagi aku, Azizah sesuai slim cut, orang nya slim dan tinggi..
    .
    Terus, tanpa fikir panjang, Azizah berikan padaku tudung tadi,
    .
    ‘Nak yang ni satu’
    .
    ‘Alhamdulillah’, bisik hatiku
    .
    Terus aku letakkan dalam plastik cloverush❤️
    .
    Terima kasih Azizah
    .
    #coretcoretcloverushtganu
    #cloverushtganuphotobook
    #cloverush2018
    #diaryofaclovelet

    23 3 14 March, 2018
    HASSLE FREE INSTANT SCARF ☘☘
.
💎 LILYBELLE .
🍓 hai sekarang LILYBELLE ada dua cutting dah TAU...
.
1.REGULAR CUTTING
2. SLIM CUTTING .
🚀 SIZE M : RM45 | SIZE L : RM55 .
.
🌹 SLIM CUTTING Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil tau, bagi mereka yang dah selesa pakai regular cutting, boleh teruskan dgn regular cutting ya! Sbb SLIM CUTTING ada kelainan di bahagian leher (ada effect slim di situ 🤗)
.
👆👆👆👆
NAK ORDER??
KLIK LINK PADA PROFILE
.
ATAU 📲 013-595-0543
📲 013-595-0543
.
🍓🍓🍓
.
Saya #cloveragent yang SAH
.
.
😎 model PAKAI SIZE M
#lilybelleslimcutting #yourscarvesspecialist #cloverush #cloverush2018 #lilybellebycloverush #diaryofaclovelet #tudungmurah #tudungcantik

    HASSLE FREE INSTANT SCARF ☘☘
    .
    💎 LILYBELLE .
    🍓 hai sekarang LILYBELLE ada dua cutting dah TAU...
    .
    1.REGULAR CUTTING
    2. SLIM CUTTING .
    🚀 SIZE M : RM45 | SIZE L : RM55 .
    .
    🌹 SLIM CUTTING Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil tau, bagi mereka yang dah selesa pakai regular cutting, boleh teruskan dgn regular cutting ya! Sbb SLIM CUTTING ada kelainan di bahagian leher (ada effect slim di situ 🤗)
    .
    👆👆👆👆
    NAK ORDER??
    KLIK LINK PADA PROFILE
    .
    ATAU 📲 013-595-0543
    📲 013-595-0543
    .
    🍓🍓🍓
    .
    Saya #cloveragent yang SAH
    .
    .
    😎 model PAKAI SIZE M
    #lilybelleslimcutting #yourscarvesspecialist #cloverush #cloverush2018 #lilybellebycloverush #diaryofaclovelet #tudungmurah #tudungcantik

    2 1 1 March, 2018
    HASSLE FREE INSTANT SCARF ☘☘
.
💎 LILYBELLE .
🍓 hai sekarang LILYBELLE ada dua cutting dah TAU...
.
1.REGULAR CUTTING
2. SLIM CUTTING .
🚀 SIZE M : RM45 | SIZE L : RM55 .
.
🌹 SLIM CUTTING Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil tau, bagi mereka yang dah selesa pakai regular cutting, boleh teruskan dgn regular cutting ya! Sbb SLIM CUTTING ada kelainan di bahagian leher (ada effect slim di situ 🤗)
.
👆👆👆👆
NAK ORDER??
KLIK LINK PADA PROFILE
.
ATAU 📲 013-595-0543
📲 013-595-0543
.
🍓🍓🍓
.
Saya #cloveragent yang SAH
.
.
😎 model PAKAI SIZE M
#lilybelleslimcutting #yourscarvesspecialist #cloverush #cloverush2018 #lilybellebycloverush #diaryofaclovelet #tudungmurah #tudungcantik

    HASSLE FREE INSTANT SCARF ☘☘
    .
    💎 LILYBELLE .
    🍓 hai sekarang LILYBELLE ada dua cutting dah TAU...
    .
    1.REGULAR CUTTING
    2. SLIM CUTTING .
    🚀 SIZE M : RM45 | SIZE L : RM55 .
    .
    🌹 SLIM CUTTING Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil tau, bagi mereka yang dah selesa pakai regular cutting, boleh teruskan dgn regular cutting ya! Sbb SLIM CUTTING ada kelainan di bahagian leher (ada effect slim di situ 🤗)
    .
    👆👆👆👆
    NAK ORDER??
    KLIK LINK PADA PROFILE
    .
    ATAU 📲 013-595-0543
    📲 013-595-0543
    .
    🍓🍓🍓
    .
    Saya #cloveragent yang SAH
    .
    .
    😎 model PAKAI SIZE M
    #lilybelleslimcutting #yourscarvesspecialist #cloverush #cloverush2018 #lilybellebycloverush #diaryofaclovelet #tudungmurah #tudungcantik

    2 2 1 March, 2018
    HASSLE FREE INSTANT SCARF ☘☘
.
💎 LILYBELLE .
🍓 hai sekarang LILYBELLE ada dua cutting dah TAU...
.
1.REGULAR CUTTING
2. SLIM CUTTING .
🚀 SIZE M : RM45 | SIZE L : RM55 .
.
🌹 SLIM CUTTING Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil tau, bagi mereka yang dah selesa pakai regular cutting, boleh teruskan dgn regular cutting ya! Sbb SLIM CUTTING ada kelainan di bahagian leher (ada effect slim di situ 🤗)
.
👆👆👆👆
NAK ORDER??
KLIK LINK PADA PROFILE
.
ATAU 📲 013-595-0543
📲 013-595-0543
.
🍓🍓🍓
.
Saya #cloveragent yang SAH
.
.
😎 model PAKAI SIZE M
#lilybelleslimcutting #yourscarvesspecialist #cloverush #cloverush2018 #lilybellebycloverush #diaryofaclovelet #tudungmurah #tudungcantik

    HASSLE FREE INSTANT SCARF ☘☘
    .
    💎 LILYBELLE .
    🍓 hai sekarang LILYBELLE ada dua cutting dah TAU...
    .
    1.REGULAR CUTTING
    2. SLIM CUTTING .
    🚀 SIZE M : RM45 | SIZE L : RM55 .
    .
    🌹 SLIM CUTTING Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil tau, bagi mereka yang dah selesa pakai regular cutting, boleh teruskan dgn regular cutting ya! Sbb SLIM CUTTING ada kelainan di bahagian leher (ada effect slim di situ 🤗)
    .
    👆👆👆👆
    NAK ORDER??
    KLIK LINK PADA PROFILE
    .
    ATAU 📲 013-595-0543
    📲 013-595-0543
    .
    🍓🍓🍓
    .
    Saya #cloveragent yang SAH
    .
    .
    😎 model PAKAI SIZE M
    #lilybelleslimcutting #yourscarvesspecialist #cloverush #cloverush2018 #lilybellebycloverush #diaryofaclovelet #tudungmurah #tudungcantik

    5 1 1 March, 2018

Top #diaryofaclovelet posts

    Alahai Clovelets kita ni comel betul pakai Lily the Hot Selling. Kemas je kan... Hadiahkan kepada mak mertua mesti mertua makin sayang 🤗 #lilybycloverush #diaryofaclovelet

    Alahai Clovelets kita ni comel betul pakai Lily the Hot Selling. Kemas je kan... Hadiahkan kepada mak mertua mesti mertua makin sayang 🤗 #lilybycloverush #diaryofaclovelet

    108 21 4 June, 2017
    cloverush for work
cloverush for play
cloverush for school
cloverush for sport
cloverush for running errands
cloverush for giving birth 👶😬
and NOW cloverush for wedding?! !
-
haaa--- jgn tak tau. cloverush utk semua acara ok!! jommm beli skrg. klu tidak nnt cloverush menghantui anda!! whatsapp +6019 434 0648 😁

@Regrann from @cloverush -  Clovelet @sheilajamil memakai Hani Raya pada hari perkahwinannya untuk tampil kemas dan cantik. Selfie moment mesti superb dengan trademark awning kami 😍 #diaryofaclovelet #hanibycloverush

    cloverush for work
    cloverush for play
    cloverush for school
    cloverush for sport
    cloverush for running errands
    cloverush for giving birth 👶😬
    and NOW cloverush for wedding?! !
    -
    haaa--- jgn tak tau. cloverush utk semua acara ok!! jommm beli skrg. klu tidak nnt cloverush menghantui anda!! whatsapp +6019 434 0648 😁

    @Regrann from @cloverush - Clovelet @sheilajamil memakai Hani Raya pada hari perkahwinannya untuk tampil kemas dan cantik. Selfie moment mesti superb dengan trademark awning kami 😍 #diaryofaclovelet #hanibycloverush

    128 0 27 July, 2016