#briyanipaste Instagram Photos & Videos

briyanipaste - 73 posts

Advertisements

    kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer,  sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak  uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2masyukkk

    kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
    .
    .
    Hari ni kita pakai #briyanipaste #D 'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer, sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
    .
    .
    Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak uiii..
    #makanpleasure #projekSTG #projeksantai2masyukkk

    4 0 28 April, 2019

Advertisements

    kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer,  sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak  uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2

    kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
    .
    .
    Hari ni kita pakai #briyanipaste #D 'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer, sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
    .
    .
    Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak uiii..
    #makanpleasure #projekSTG #projeksantai2

    3 0 28 April, 2019
    MASAKAN ALA CHEF DIRUMAH SENDIRI😋

Kenapa tak percaya? Segalanya MUDAH, CEPAT & SEDAP dgn paste D'CHEF🖒🖒 D'CHEF ada 6 jenis paste. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Kita ada paste 👇
Briyani ✔
Beef Rendang ✔
Tumeric with garlic ✔
Asam Pedas ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste

    MASAKAN ALA CHEF DIRUMAH SENDIRI😋

    Kenapa tak percaya? Segalanya MUDAH, CEPAT & SEDAP dgn paste D'CHEF🖒🖒 D'CHEF ada 6 jenis paste. Tinggal ikut aturan & SIAP!

    Kita ada paste 👇
    Briyani ✔
    Beef Rendang ✔
    Tumeric with garlic ✔
    Asam Pedas ✔
    Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
    Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

    Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
    Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

    #mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
    #briyanipaste #rendangpaste

    7 0 21 April, 2019

Advertisements

    LAGI MUDAH DARI ABC 👌👌👌 Wanita yg bekerjaya ni balik rumah tetap masak kan. Yela nak ikat hati suami😍 Tapi bila da penat, en.suami pula minta masakkan NASI BERIYANI. Acaner tu?

Jangan risau dengan D'CHEF segalanya MUDAH. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Bukan setakat BERIYANI paste, kita ada
Beef Rendang paste ✔
Tumeric with garlic paste ✔
Asam Pedas paste ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste

    LAGI MUDAH DARI ABC 👌👌👌 Wanita yg bekerjaya ni balik rumah tetap masak kan. Yela nak ikat hati suami😍 Tapi bila da penat, en.suami pula minta masakkan NASI BERIYANI. Acaner tu?

    Jangan risau dengan D'CHEF segalanya MUDAH. Tinggal ikut aturan & SIAP!

    Bukan setakat BERIYANI paste, kita ada
    Beef Rendang paste ✔
    Tumeric with garlic paste ✔
    Asam Pedas paste ✔
    Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
    Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

    Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
    Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

    #mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
    #briyanipaste #rendangpaste

    10 0 2 hours ago
    Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #viral #malaysia #dchefpaste #briyani #briyanipaste
@cik_embun_stg

    Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
    🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS..
    Pm CikEmbun nak tanya⤵️
    📲 www.wasap.my/60172688922
    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #FANTASTIKoktober
    KAMI #CATCHAMPIONS
    #CATtawanKunMing2019
    INILAH #projekSTG
    #takhabis2MelancongFREE
    #bisnesparttimecikembun
    #bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #viral #malaysia #dchefpaste #briyani #briyanipaste
    @cik_embun_stg

    21 1 28 October, 2018
    Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS UOLS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #malaysia
#viral  #malaysia #dchefpaste #briyanipaste #briyani
@cik_embun_stg

    Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
    🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS UOLS..
    Pm CikEmbun nak tanya⤵️
    📲 www.wasap.my/60172688922
    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #FANTASTIKoktober
    KAMI #CATCHAMPIONS
    #CATtawanKunMing2019
    INILAH #projekSTG
    #takhabis2MelancongFREE
    #bisnesparttimecikembun
    #bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #malaysia
    #viral #malaysia #dchefpaste #briyanipaste #briyani
    @cik_embun_stg

    14 1 28 October, 2018
    Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmudah #dchefbriyani #briyanipaste

    Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
    🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 Pm CikEmbun nak tanya⤵️
    📲 www.wasap.my/60172688922
    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #FANTASTIKoktober
    KAMI #CATCHAMPIONS
    #CATtawanKunMing2019
    INILAH #projekSTG
    #takhabis2MelancongFREE
    #bisnesparttimecikembun
    #bisnessonline #bisnesonline #bisnesmudah #dchefbriyani #briyanipaste

    11 0 28 October, 2018
    Senang, cepat dan mudah. Gunakan lah #BriyaniPaste dari AuraLab and EyeCare &
#Sambal Soto dari @simplyfoodkb menjadikan penyediaan makanan untuk keluarga biskita lebih cepat.
Hanya di #PitstopKB

    Senang, cepat dan mudah. Gunakan lah #BriyaniPaste dari AuraLab and EyeCare &
    #Sambal Soto dari @simplyfoodkb menjadikan penyediaan makanan untuk keluarga biskita lebih cepat.
    Hanya di #PitstopKB

    0 0 17 September, 2018
    Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat. 
#briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste

    Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

    Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

    Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat.
    #briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste

    11 0 17 September, 2018

Advertisements

    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup

    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

    Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup

    15 1 31 August, 2018
    Quick fast and delicious ~ ;) kan masak something yang berlainan today for dinner karang? Membalitah #DChefPaste ~ 😊 ada #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste saja at this moment. 😊😀 Buleh check dalam cube L5 di #PitstopKB 😊😀

    Quick fast and delicious ~ ;) kan masak something yang berlainan today for dinner karang? Membalitah #DChefPaste ~ 😊 ada #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste saja at this moment. 😊😀 Buleh check dalam cube L5 di #PitstopKB 😊😀

    0 0 6 August, 2018
    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup

    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

    Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup

    6 0 1 August, 2018
    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤
.
.
D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau..
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste
.
.
D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.
.
.
Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:-
.
.
🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
.
.
🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat.
.
.
🍲 Resepi yang lazat dan asli.
. .
🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi.
.
.
🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
.
.
🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
.
.
Nak try?
.
.
📲 www.wasap.my/60124525259/Dchefpaste
.
.
#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup

    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤
    .
    .
    D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau..
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste
    .
    .
    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.
    .
    .
    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:-
    .
    .
    🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
    .
    .
    🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat.
    .
    .
    🍲 Resepi yang lazat dan asli.
    . .
    🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi.
    .
    .
    🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
    .
    .
    🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
    .
    .
    Nak try?
    .
    .
    📲 www.wasap.my/60124525259/Dchefpaste
    .
    .
    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup

    2 0 1 August, 2018
    Esok ada yang bercuti maybe ada yang balik rumah parents. Beli tia ni #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste from AuraLab and EyeCare di #PitstopKB. dapat jua membuka selera keluarga biskita nanti.

    Esok ada yang bercuti maybe ada yang balik rumah parents. Beli tia ni #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste from AuraLab and EyeCare di #PitstopKB . dapat jua membuka selera keluarga biskita nanti.

    4 0 3 hours ago

Advertisements

    Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb. Maybe plan kan membuat nasi briyani.  #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.

    Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb . Maybe plan kan membuat nasi briyani. #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb .

    5 0 21 June, 2018
    Esok atau Lusa dah mula Ramadhan. 
Nak cara mudah utk santapan bersahur dan berbuka?

D'CHEF Paste blh tlg anda buat kerja mudah dan ringkas tp tetap dpt mkn makanan yg enak dgn hasil air tangan anda sdri 👋👋😉 Sangat terbukti
Campak² dh siap
Tak perlu menumis bagai nak2 masa bersahur mls nak bgn awal2 kan

READY TO EAT sambal pun ada xsemesti dgn nasi lemak ajer. 
Blh buat sambal sotong, telur, udang, ikan bilis dll...🐙🐟🦀 PES MASAKAN D'CHEF sehebat masakan chef. 
Hanya perlu tambah air atau santan, ayam, ikan sayur dan  sebagainya mengikut kesukaan anda.

Mcm best kan.
Meh try order,
Berminat blh pm yer
www.wasap.my/601129414350

#DchefPaste 
#readytoeatsambal
#briyanipaste
#turmericwithgarlicpaste 
#beefrendangpaste
#asampedaspaste 
#hainanchickenricewithchilipaste 
#raedytoeatsambalnasilemak

    Esok atau Lusa dah mula Ramadhan.
    Nak cara mudah utk santapan bersahur dan berbuka?

    D'CHEF Paste blh tlg anda buat kerja mudah dan ringkas tp tetap dpt mkn makanan yg enak dgn hasil air tangan anda sdri 👋👋😉 Sangat terbukti
    Campak² dh siap
    Tak perlu menumis bagai nak2 masa bersahur mls nak bgn awal2 kan

    READY TO EAT sambal pun ada xsemesti dgn nasi lemak ajer.
    Blh buat sambal sotong, telur, udang, ikan bilis dll...🐙🐟🦀 PES MASAKAN D'CHEF sehebat masakan chef.
    Hanya perlu tambah air atau santan, ayam, ikan sayur dan sebagainya mengikut kesukaan anda.

    Mcm best kan.
    Meh try order,
    Berminat blh pm yer
    www.wasap.my/601129414350

    #DchefPaste
    #readytoeatsambal
    #briyanipaste
    #turmericwithgarlicpaste
    #beefrendangpaste
    #asampedaspaste
    #hainanchickenricewithchilipaste
    #raedytoeatsambalnasilemak

    0 0 16 May, 2018
    Masak Sepantas Kilat Dengan D'Chef

Ibu2 semua masak ape tengahari ni?? Itulah cabaran menjadi tukang masak dirumah. Kadang-kadang naik buntu memikirkan menu yang nak disediakan untuk suami dan anak-anak tercinta kan?? 🤔🤔
Jangan susah hati D'Chef Paste memudahkan kerja memasak anda. Cuma pilih variasi yang tersenarai di bawah :
🍲Briyani Paste 🍲Asam Pedas Paste 🍲Beef Rendang Paste 🍲Turmeric with Garlic Paste 
Harganya cuma RM18.90 sebotol. Murah kan??
Tapi hari nie sis baik hati nk bg pakej
👉3 BOTOL RM50 FREE POSTAGE 
Jom kita masak!!!mcm ni kedapur bkn lagi alasan...🤗 Hubungi je link di bawah untuk keterangan lanjut : 
www.wasap.my/60197641295/DChef
Biz Online | Modal RM 50 
#projekstg
#gengtbo #2GAjisebulan  #CATchampions  #cookingpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste

    Masak Sepantas Kilat Dengan D'Chef

    Ibu2 semua masak ape tengahari ni?? Itulah cabaran menjadi tukang masak dirumah. Kadang-kadang naik buntu memikirkan menu yang nak disediakan untuk suami dan anak-anak tercinta kan?? 🤔🤔
    Jangan susah hati D'Chef Paste memudahkan kerja memasak anda. Cuma pilih variasi yang tersenarai di bawah :
    🍲Briyani Paste 🍲Asam Pedas Paste 🍲Beef Rendang Paste 🍲Turmeric with Garlic Paste
    Harganya cuma RM18.90 sebotol. Murah kan??
    Tapi hari nie sis baik hati nk bg pakej
    👉3 BOTOL RM50 FREE POSTAGE
    Jom kita masak!!!mcm ni kedapur bkn lagi alasan...🤗 Hubungi je link di bawah untuk keterangan lanjut :
    www.wasap.my/60197641295/DChef
    Biz Online | Modal RM 50
    #projekstg
    #gengtbo #2GAjisebulan #CATchampions #cookingpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste

    4 0 30 January, 2018
    Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅 
Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee,  kari kambing kee,  haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum,  bendi,  tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
Tak susah pun nak masak,  sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana,  campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
Emmm lagi laa terangkat,  cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa,  terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
.
.
#projekSTG
#Briyanipaste
#Asampedaspaste
#Rendangpaste
#Tumericwithgarlic paste
#KakYuyu
#cintasecawanminkaffe ☕🥨

    Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅
    Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee, kari kambing kee, haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum, bendi, tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
    Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
    Tak susah pun nak masak, sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana, campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
    Emmm lagi laa terangkat, cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
    Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa, terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D 'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
    .
    .
    #projekSTG
    #Briyanipaste
    #Asampedaspaste
    #Rendangpaste
    #Tumericwithgarlic paste
    #KakYuyu
    #cintasecawanminkaffe ☕🥨

    9 0 9 January, 2018
    Hrtu ashraf puji daging goreng guna pes briyani dchef mama ni... Hari ni kasik repeat la. Balas balik sebab dia marah mama habiskan kek batik dia 😜

#dchef
#briyanipaste
#projekstg
#gengtbo

    Hrtu ashraf puji daging goreng guna pes briyani dchef mama ni... Hari ni kasik repeat la. Balas balik sebab dia marah mama habiskan kek batik dia 😜

    #dchef
    #briyanipaste
    #projekstg
    #gengtbo

    8 0 14 December, 2017
    Wow!Merecik resipi bu ida 😱
Teliurr liurr bah.. Baruu jak dia sharing di group siurang.
Adidi kalik sifarisha blm terrer juaa
Maasak gini..
Masak Terjun 😂

#airtanganbuida "Nasi Briyani guna D'Chef Paste. "
Ayam masak kari + acar timun 
berminat? meh pm sifarisha 
murah saja... RM20.90 sahaja
tapi jadi member lagi berbaloi ❦ www.wasap.my/60168480006 ❦

#CookLikeProWithDChefPaste
#BriyaniPaste

    Wow!Merecik resipi bu ida 😱
    Teliurr liurr bah.. Baruu jak dia sharing di group siurang.
    Adidi kalik sifarisha blm terrer juaa
    Maasak gini..
    Masak Terjun 😂

    #airtanganbuida "Nasi Briyani guna D'Chef Paste. "
    Ayam masak kari + acar timun
    berminat? meh pm sifarisha
    murah saja... RM20.90 sahaja
    tapi jadi member lagi berbaloi ❦ www.wasap.my/60168480006 ❦

    #CookLikeProWithDChefPaste
    #BriyaniPaste

    1 0 13 November, 2017

Top #briyanipaste posts

    LAGI MUDAH DARI ABC 👌👌👌 Wanita yg bekerjaya ni balik rumah tetap masak kan. Yela nak ikat hati suami😍 Tapi bila da penat, en.suami pula minta masakkan NASI BERIYANI. Acaner tu?

Jangan risau dengan D'CHEF segalanya MUDAH. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Bukan setakat BERIYANI paste, kita ada
Beef Rendang paste ✔
Tumeric with garlic paste ✔
Asam Pedas paste ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste

    LAGI MUDAH DARI ABC 👌👌👌 Wanita yg bekerjaya ni balik rumah tetap masak kan. Yela nak ikat hati suami😍 Tapi bila da penat, en.suami pula minta masakkan NASI BERIYANI. Acaner tu?

    Jangan risau dengan D'CHEF segalanya MUDAH. Tinggal ikut aturan & SIAP!

    Bukan setakat BERIYANI paste, kita ada
    Beef Rendang paste ✔
    Tumeric with garlic paste ✔
    Asam Pedas paste ✔
    Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
    Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

    Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
    Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

    #mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
    #briyanipaste #rendangpaste

    10 0 2 hours ago

Advertisements

    MASAKAN ALA CHEF DIRUMAH SENDIRI😋

Kenapa tak percaya? Segalanya MUDAH, CEPAT & SEDAP dgn paste D'CHEF🖒🖒 D'CHEF ada 6 jenis paste. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Kita ada paste 👇
Briyani ✔
Beef Rendang ✔
Tumeric with garlic ✔
Asam Pedas ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste

    MASAKAN ALA CHEF DIRUMAH SENDIRI😋

    Kenapa tak percaya? Segalanya MUDAH, CEPAT & SEDAP dgn paste D'CHEF🖒🖒 D'CHEF ada 6 jenis paste. Tinggal ikut aturan & SIAP!

    Kita ada paste 👇
    Briyani ✔
    Beef Rendang ✔
    Tumeric with garlic ✔
    Asam Pedas ✔
    Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
    Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

    Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
    Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

    #mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
    #briyanipaste #rendangpaste

    7 0 21 April, 2019

Advertisements

    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup

    ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

    Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup

    6 0 1 August, 2018
    kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer,  sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak  uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2masyukkk

    kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
    .
    .
    Hari ni kita pakai #briyanipaste #D 'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer, sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
    .
    .
    Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak uiii..
    #makanpleasure #projekSTG #projeksantai2masyukkk

    4 0 28 April, 2019

Advertisements