Search Hashtag & User

#briyanipaste Instagram Photos & Videos

Latest #briyanipaste Posts

Advertisements

  • (@wani.ameen) Instagram Profile @wani.ameen
  • Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D& #039 ;cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je. Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan. Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat. #briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste
  • Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat. 
#briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste
  •  11  0 17 September, 2018
  • (@deqna_nuraina) Instagram Profile @deqna_nuraina
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D& #039 ;Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau ➡ D& #039 ;Chef Briyani paste ➡ D& #039 ;Chef Asam Pedas paste ➡ D& #039 ;Chef Beef Rendang paste ➡ D& #039 ;Chef Tumeric with Garlic paste D& #039 ; Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat. Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D& #039 ; Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat. Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste #BisnesMudahCLA #modalRM47ja #CLAvengers #CLAgroup
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
  •  15  0 31 August, 2018

Advertisements

Advertisements

  • (@rianisuking) Instagram Profile @rianisuking
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D& #039 ;Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau ➡ D& #039 ;Chef Briyani paste ➡ D& #039 ;Chef Asam Pedas paste ➡ D& #039 ;Chef Beef Rendang paste ➡ D& #039 ;Chef Tumeric with Garlic paste D& #039 ; Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat. Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D& #039 ; Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat. Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste #BisnesMudahCLA #modalRM47ja #CLAvengers #CLAgroup
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
  •  6  0 1 August, 2018
  • (@sharifah_zaliha) Instagram Profile @sharifah_zaliha
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ . . D& #039 ;Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau.. ➡ D& #039 ;Chef Briyani paste ➡ D& #039 ;Chef Asam Pedas paste ➡ D& #039 ;Chef Beef Rendang paste ➡ D& #039 ;Chef Tumeric with Garlic paste . . D& #039 ; Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat. . . Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D& #039 ; Chef Paste ini adalah:- . . 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. . . 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. . . 🍲 Resepi yang lazat dan asli. . . 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. . . 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. . . 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat. . . Nak try? . . 📲 www.wasap.my/60124525259/Dchefpaste . . #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste #BisnesMudahCLA #modalRM47ja #CLAvengers #CLAgroup
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤
.
.
D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau..
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste
.
.
D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.
.
.
Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:-
.
.
🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
.
.
🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat.
.
.
🍲 Resepi yang lazat dan asli.
. .
🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi.
.
.
🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
.
.
🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
.
.
Nak try?
.
.
📲 www.wasap.my/60124525259/Dchefpaste
.
.
#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
  •  2  0 1 August, 2018
  • (@pitstop_kb) Instagram Profile @pitstop_kb
  • Any plan kan di masak later tengahari ani or malam ani? Try tia ni #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare also #SambalHijau pakai biskita tumis sayur inda pun makan begitu saja dari @simplyfoodkb. Available di #PitstopKB .
  • Any plan kan di masak later tengahari ani or malam ani? Try tia ni #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare also #SambalHijau pakai biskita tumis sayur inda pun makan begitu saja dari @simplyfoodkb. Available di #PitstopKB.
  •  0  1 4 July, 2018
  • (@pitstop_kb) Instagram Profile @pitstop_kb
  • Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb . Maybe plan kan membuat nasi briyani. #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.
  • Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb. Maybe plan kan membuat nasi briyani.  #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.
  •  5  0 21 June, 2018
  • (@norfalizarosdi) Instagram Profile @norfalizarosdi
  • Masak Sepantas Kilat Dengan D& #039 ;Chef Ibu2 semua masak ape tengahari ni?? Itulah cabaran menjadi tukang masak dirumah. Kadang-kadang naik buntu memikirkan menu yang nak disediakan untuk suami dan anak-anak tercinta kan?? 🤔🤔 Jangan susah hati D& #039 ;Chef Paste memudahkan kerja memasak anda. Cuma pilih variasi yang tersenarai di bawah : 🍲Briyani Paste 🍲Asam Pedas Paste 🍲Beef Rendang Paste 🍲Turmeric with Garlic Paste Harganya cuma RM18.90 sebotol. Murah kan?? Tapi hari nie sis baik hati nk bg pakej 👉3 BOTOL RM50 FREE POSTAGE Jom kita masak!!!mcm ni kedapur bkn lagi alasan...🤗 Hubungi je link di bawah untuk keterangan lanjut : www.wasap.my/60197641295/DChef Biz Online | Modal RM 50 #projekstg #gengtbo #2GAjisebulan #CATchampions #cookingpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
  • Masak Sepantas Kilat Dengan D'Chef

Ibu2 semua masak ape tengahari ni?? Itulah cabaran menjadi tukang masak dirumah. Kadang-kadang naik buntu memikirkan menu yang nak disediakan untuk suami dan anak-anak tercinta kan?? 🤔🤔
Jangan susah hati D'Chef Paste memudahkan kerja memasak anda. Cuma pilih variasi yang tersenarai di bawah :
🍲Briyani Paste 🍲Asam Pedas Paste 🍲Beef Rendang Paste 🍲Turmeric with Garlic Paste 
Harganya cuma RM18.90 sebotol. Murah kan??
Tapi hari nie sis baik hati nk bg pakej
👉3 BOTOL RM50 FREE POSTAGE 
Jom kita masak!!!mcm ni kedapur bkn lagi alasan...🤗 Hubungi je link di bawah untuk keterangan lanjut : 
www.wasap.my/60197641295/DChef
Biz Online | Modal RM 50 
#projekstg
#gengtbo #2GAjisebulan  #CATchampions  #cookingpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
  •  4  0 30 January, 2018
  • (@ayuzul79) Instagram Profile @ayuzul79
  • Batu Caves (town)
  • Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅 Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee, kari kambing kee, haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum, bendi, tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗 Tak susah pun nak masak, sedap lagi ada.. He he.. PES D& #039 ;CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana, campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan Emmm lagi laa terangkat, cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁) Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa, terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D & #039 ;cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉 . . #projekSTG #Briyanipaste #Asampedaspaste #Rendangpaste #Tumericwithgarlic paste #KakYuyu #cintasecawanminkaffe ☕🥨
  • Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅 
Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee,  kari kambing kee,  haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum,  bendi,  tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
Tak susah pun nak masak,  sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana,  campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
Emmm lagi laa terangkat,  cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa,  terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
.
.
#projekSTG
#Briyanipaste
#Asampedaspaste
#Rendangpaste
#Tumericwithgarlic paste
#KakYuyu
#cintasecawanminkaffe ☕🥨
  •  9  0 9 January, 2018