#bobbibrownmv Instagram Photos & Videos

bobbibrownmv - 8 posts

    Pertama sekali TERIMA KASIH kepada @bobbibrown #bobbibrownMV #bobbibrownMY atas jemputan ke event #bbPRO ini 😍💖😍
TERIMA KASIH banyak2 kak @syaheedarahman 😘💞😘 kerana dia lah sy berada pada event ini...byk aktiviti & ilmu yg dpt atas perkongsian kak syaheeda omg 💖💕💖 dgn ada demo makeup,ada special diskaun & team2 #bobbibrown pun sgt2 awesome dlm membantu mnjawap segala pertanyaan kami,uolss mmg superb best tau. Berbalik pada #SharewhatyouwanttoKNOWMOREatBobbiBrowntoday adalah sy ingin sekali tahu dgn lebih lanjut mengenai SKIN produk yg ditawarkan oleh #bobbibrown Sebabnya,bagi sy skincare yg betul & cara prepping skin yg betul sebelum makeup adalah sgt penting.barulah makeup akan terserlah cantik menawan,flawless & bertahan lama 💖

#SharewhatyouLOVEaboutBobbiBrown pula ialah sy sgt sukakan produk2 dia yg sungguh berkualiti,sgt pigmented & sgt cantik warna2nya. Sudah tentu #bobbibrowncosmetics menyenangkan kebanyakkan makeup artist,makeup junkies,& org2 awam yg sukakan cosmetics dgn koleksi2 itemnya yg tersedia ada, xkiralah drp skin utk prep,foundation,concealer,powder,eyeshadow,eyebrow,eyeliner,lipliner,lipbalm,lipstick, semua ada 😘😘😘 siapa yg tak suka kan 😍😍😍 Berkualiti & Berbaloi sgt 💖💕💖 And the last one 😄#SharewhatyouLEARNTatBobbiBrowntoday YES banyak yg sy belajar dekat #bobbibrownMV pada event #bbpro haritu.banyak tips2 drp kak syaheeda sendiri masa demo makeup diadakan ketika itu,cthnya kita boleh hasilkan sendiri finishing foundation yg kita mahukan,nak dewy ke (mixkan fd dgn oil sedikit), nak coverage yg mcmana2,
pakai cream blusher mcmana, & byk lagi ilmu yg dikongsi.terima kasih BOBBI BROWN 😘😘😘 hopefully sy dpt kumpul sedikit demi sedikit #bobbibrowncosmetics kerana sy sgt sukakannya 😘😍😘💖💖💖😘😍😘 sy ucapkan semoga terus maju jaya kehadapan & hadapan lagi @bobbibrown yeahhhhh 😘

    Pertama sekali TERIMA KASIH kepada @bobbibrown #bobbibrownMV #bobbibrownMY atas jemputan ke event #bbPRO ini 😍💖😍
    TERIMA KASIH banyak2 kak @syaheedarahman 😘💞😘 kerana dia lah sy berada pada event ini...byk aktiviti & ilmu yg dpt atas perkongsian kak syaheeda omg 💖💕💖 dgn ada demo makeup,ada special diskaun & team2 #bobbibrown pun sgt2 awesome dlm membantu mnjawap segala pertanyaan kami,uolss mmg superb best tau. Berbalik pada #SharewhatyouwanttoKNOWMOREatBobbiBrowntoday adalah sy ingin sekali tahu dgn lebih lanjut mengenai SKIN produk yg ditawarkan oleh #bobbibrown Sebabnya,bagi sy skincare yg betul & cara prepping skin yg betul sebelum makeup adalah sgt penting.barulah makeup akan terserlah cantik menawan,flawless & bertahan lama 💖

    #SharewhatyouLOVEaboutBobbiBrown pula ialah sy sgt sukakan produk2 dia yg sungguh berkualiti,sgt pigmented & sgt cantik warna2nya. Sudah tentu #bobbibrowncosmetics menyenangkan kebanyakkan makeup artist,makeup junkies,& org2 awam yg sukakan cosmetics dgn koleksi2 itemnya yg tersedia ada, xkiralah drp skin utk prep,foundation,concealer,powder,eyeshadow,eyebrow,eyeliner,lipliner,lipbalm,lipstick, semua ada 😘😘😘 siapa yg tak suka kan 😍😍😍 Berkualiti & Berbaloi sgt 💖💕💖 And the last one 😄 #SharewhatyouLEARNTatBobbiBrowntoday YES banyak yg sy belajar dekat #bobbibrownMV pada event #bbpro haritu.banyak tips2 drp kak syaheeda sendiri masa demo makeup diadakan ketika itu,cthnya kita boleh hasilkan sendiri finishing foundation yg kita mahukan,nak dewy ke (mixkan fd dgn oil sedikit), nak coverage yg mcmana2,
    pakai cream blusher mcmana, & byk lagi ilmu yg dikongsi.terima kasih BOBBI BROWN 😘😘😘 hopefully sy dpt kumpul sedikit demi sedikit #bobbibrowncosmetics kerana sy sgt sukakannya 😘😍😘💖💖💖😘😍😘 sy ucapkan semoga terus maju jaya kehadapan & hadapan lagi @bobbibrown yeahhhhh 😘

    21 1 14 hours ago
    🚨New Product Alert!!🚨 Introducing the new 5-in-1 Face Palette!
Perfect for touch ups on the go!! (Available in 9 shades)

Launching August 13!!!
CALL AND BOOK YOUR APPT NOW!! #bobbibrown #bobbibrownartists #bobbibrownmv

    🚨New Product Alert!!🚨 Introducing the new 5-in-1 Face Palette!
    Perfect for touch ups on the go!! (Available in 9 shades)

    Launching August 13!!!
    CALL AND BOOK YOUR APPT NOW!! #bobbibrown #bobbibrownartists #bobbibrownmv

    16 0 8 August, 2017

Top #bobbibrownmv posts

    🚨New Product Alert!!🚨 Introducing the new 5-in-1 Face Palette!
Perfect for touch ups on the go!! (Available in 9 shades)

Launching August 13!!!
CALL AND BOOK YOUR APPT NOW!! #bobbibrown #bobbibrownartists #bobbibrownmv

    🚨New Product Alert!!🚨 Introducing the new 5-in-1 Face Palette!
    Perfect for touch ups on the go!! (Available in 9 shades)

    Launching August 13!!!
    CALL AND BOOK YOUR APPT NOW!! #bobbibrown #bobbibrownartists #bobbibrownmv

    16 0 8 August, 2017
    Pertama sekali TERIMA KASIH kepada @bobbibrown #bobbibrownMV #bobbibrownMY atas jemputan ke event #bbPRO ini 😍💖😍
TERIMA KASIH banyak2 kak @syaheedarahman 😘💞😘 kerana dia lah sy berada pada event ini...byk aktiviti & ilmu yg dpt atas perkongsian kak syaheeda omg 💖💕💖 dgn ada demo makeup,ada special diskaun & team2 #bobbibrown pun sgt2 awesome dlm membantu mnjawap segala pertanyaan kami,uolss mmg superb best tau. Berbalik pada #SharewhatyouwanttoKNOWMOREatBobbiBrowntoday adalah sy ingin sekali tahu dgn lebih lanjut mengenai SKIN produk yg ditawarkan oleh #bobbibrown Sebabnya,bagi sy skincare yg betul & cara prepping skin yg betul sebelum makeup adalah sgt penting.barulah makeup akan terserlah cantik menawan,flawless & bertahan lama 💖

#SharewhatyouLOVEaboutBobbiBrown pula ialah sy sgt sukakan produk2 dia yg sungguh berkualiti,sgt pigmented & sgt cantik warna2nya. Sudah tentu #bobbibrowncosmetics menyenangkan kebanyakkan makeup artist,makeup junkies,& org2 awam yg sukakan cosmetics dgn koleksi2 itemnya yg tersedia ada, xkiralah drp skin utk prep,foundation,concealer,powder,eyeshadow,eyebrow,eyeliner,lipliner,lipbalm,lipstick, semua ada 😘😘😘 siapa yg tak suka kan 😍😍😍 Berkualiti & Berbaloi sgt 💖💕💖 And the last one 😄#SharewhatyouLEARNTatBobbiBrowntoday YES banyak yg sy belajar dekat #bobbibrownMV pada event #bbpro haritu.banyak tips2 drp kak syaheeda sendiri masa demo makeup diadakan ketika itu,cthnya kita boleh hasilkan sendiri finishing foundation yg kita mahukan,nak dewy ke (mixkan fd dgn oil sedikit), nak coverage yg mcmana2,
pakai cream blusher mcmana, & byk lagi ilmu yg dikongsi.terima kasih BOBBI BROWN 😘😘😘 hopefully sy dpt kumpul sedikit demi sedikit #bobbibrowncosmetics kerana sy sgt sukakannya 😘😍😘💖💖💖😘😍😘 sy ucapkan semoga terus maju jaya kehadapan & hadapan lagi @bobbibrown yeahhhhh 😘

    Pertama sekali TERIMA KASIH kepada @bobbibrown #bobbibrownMV #bobbibrownMY atas jemputan ke event #bbPRO ini 😍💖😍
    TERIMA KASIH banyak2 kak @syaheedarahman 😘💞😘 kerana dia lah sy berada pada event ini...byk aktiviti & ilmu yg dpt atas perkongsian kak syaheeda omg 💖💕💖 dgn ada demo makeup,ada special diskaun & team2 #bobbibrown pun sgt2 awesome dlm membantu mnjawap segala pertanyaan kami,uolss mmg superb best tau. Berbalik pada #SharewhatyouwanttoKNOWMOREatBobbiBrowntoday adalah sy ingin sekali tahu dgn lebih lanjut mengenai SKIN produk yg ditawarkan oleh #bobbibrown Sebabnya,bagi sy skincare yg betul & cara prepping skin yg betul sebelum makeup adalah sgt penting.barulah makeup akan terserlah cantik menawan,flawless & bertahan lama 💖

    #SharewhatyouLOVEaboutBobbiBrown pula ialah sy sgt sukakan produk2 dia yg sungguh berkualiti,sgt pigmented & sgt cantik warna2nya. Sudah tentu #bobbibrowncosmetics menyenangkan kebanyakkan makeup artist,makeup junkies,& org2 awam yg sukakan cosmetics dgn koleksi2 itemnya yg tersedia ada, xkiralah drp skin utk prep,foundation,concealer,powder,eyeshadow,eyebrow,eyeliner,lipliner,lipbalm,lipstick, semua ada 😘😘😘 siapa yg tak suka kan 😍😍😍 Berkualiti & Berbaloi sgt 💖💕💖 And the last one 😄 #SharewhatyouLEARNTatBobbiBrowntoday YES banyak yg sy belajar dekat #bobbibrownMV pada event #bbpro haritu.banyak tips2 drp kak syaheeda sendiri masa demo makeup diadakan ketika itu,cthnya kita boleh hasilkan sendiri finishing foundation yg kita mahukan,nak dewy ke (mixkan fd dgn oil sedikit), nak coverage yg mcmana2,
    pakai cream blusher mcmana, & byk lagi ilmu yg dikongsi.terima kasih BOBBI BROWN 😘😘😘 hopefully sy dpt kumpul sedikit demi sedikit #bobbibrowncosmetics kerana sy sgt sukakannya 😘😍😘💖💖💖😘😍😘 sy ucapkan semoga terus maju jaya kehadapan & hadapan lagi @bobbibrown yeahhhhh 😘

    21 1 14 hours ago