Search Hashtag & User

#bawalberlianmurah Instagram Photos & Videos

bawalberlianmurah - 10.5k posts

Latest #bawalberlianmurah Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Morning🌞🌞🌞 Miza still open utk order colour & design yg korang nak... Nie antara colour2 yg ada kat scarff. Co.... ❀❀
    Sebarang pertanyaan ws terus ye utk fast response πŸ˜‰ πŸ‘‰0197325662

    #bawalberlianmurah #bawalscarffco #codipoh
    #bawalscarffcoipoh

    Morning🌞🌞🌞 Miza still open utk order colour & design yg korang nak... Nie antara colour2 yg ada kat scarff. Co.... ❀❀
Sebarang pertanyaan ws terus ye utk fast response πŸ˜‰ πŸ‘‰0197325662

#bawalberlianmurah #bawalscarffco #codipoh
#bawalscarffcoipoh
    3 0 16 January, 2019

    Morning🌞🌞🌞 Miza still open utk order colour & design yg korang nak... Nie antara colour2 yg ada kat scarff. Co.... ❀❀
    Sebarang pertanyaan ws terus ye utk fast response πŸ˜‰ πŸ‘‰0197325662

    #bawalberlianmurah #bawalscarffco #codipoh
    #bawalscarffcoipoh

    Morning🌞🌞🌞 Miza still open utk order colour & design yg korang nak... Nie antara colour2 yg ada kat scarff. Co.... ❀❀
Sebarang pertanyaan ws terus ye utk fast response πŸ˜‰ πŸ‘‰0197325662

#bawalberlianmurah #bawalscarffco #codipoh
#bawalscarffcoipoh
    3 0 16 January, 2019

Advertisements

    Cantik jer adek maniss menggayakan Crown Arjuna 😍 aummm sama syomel dengan tuannya 🌸 simple 🀩 .
    .
    Bukan setakat cantik je , mudah bentuk lagi uollsπŸ€— .
    Ready stock design nie warna baby blue.. πŸ‘‰0197325662

    #bawalBerlianipoh #bawalscarffco
    #codipoh #bawalberlianmurah .

    Cantik jer adek maniss menggayakan Crown Arjuna 😍 aummm sama syomel dengan tuannya 🌸 simple 🀩 .
.
Bukan setakat cantik je , mudah bentuk lagi uollsπŸ€— .
Ready stock design nie warna baby blue.. πŸ‘‰0197325662

#bawalBerlianipoh #bawalscarffco
#codipoh #bawalberlianmurah .
    5 0 15 January, 2019

    Alahai cantik sangat, design Crown Viana ni.. Yes !! memang cantik gais 😍
    .
    Korang minat tak design yg nie.. Ada 1 design nie ready stock.. Warna deepterqoise.... Minat ws terus ye.. πŸ‘‰0197325662

    #bawalscarffco #bawalberlianmurah #codipoh
    #bawalBerlianipoh

    Alahai cantik sangat, design Crown Viana ni.. Yes !! memang cantik gais 😍
.
Korang minat tak design yg nie.. Ada 1 design nie ready stock.. Warna deepterqoise.... Minat ws terus ye.. πŸ‘‰0197325662

#bawalscarffco #bawalberlianmurah #codipoh
#bawalBerlianipoh
    5 0 15 January, 2019

Advertisements

    PEMINAT BAWAL BIDANG BESAR.
    BIDANG 55 UNTUK PILIHAN ANDA.
    .
    .
    Nak bawal keliling boleh, crown boleh, plain boleh dan manik tabur also can lah.
    .
    .
    Warna terhad untuk bidang 55. Pasti ada sehelai dua yang menarik hatikan?
    .
    .
    Kerja penat-penat, sekali sekala reward diri sendiri dengan tudung manik lip lap lip lap ni tak salahπŸ˜€πŸ˜€
    .
    .
    Jom DM cikti

    PEMINAT BAWAL BIDANG BESAR. 
BIDANG 55 UNTUK PILIHAN ANDA.
.
.
Nak bawal keliling boleh, crown boleh, plain boleh dan manik tabur also can lah.
.
.
Warna terhad untuk bidang 55. Pasti ada sehelai dua yang menarik hatikan?
.
.
Kerja penat-penat, sekali sekala reward diri sendiri dengan tudung manik lip lap lip lap ni tak salahπŸ˜€πŸ˜€
.
.
Jom DM cikti
    13 1 14 January, 2019

    CARA MENJAGA TUDUNG

    CARA MENJAGA TUDUNG
    13 9 13 January, 2019

    TESTIMONI

    TESTIMONI
    16 7 12 January, 2019