#bawalberlianmurah Instagram Photos & Videos

bawalberlianmurah - 10.1k posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Masuk bulan 3 ni, mesti uolls banyak dapat jemputan kan?
.
Kenduri sepupu, kawan sekerja dan anak jiran sebelah rumah laa haih
.
Okay jangan nak migrain migrain dah, sempena bulan Mac musim kenduri akan tiba tak lama lagi tu HQ dah release design Bawal Lilit Circle yang kebaboom ni
.
Cecepat grab design Bawal Lilit Circle yang baru HQ release ni tau uollss. Dan korang boleh pilih colour fav korang jugak😍
.
So, jangan pikir panjang lagi dah, meh pakat serbu  hakak sekarang.Whatsapp 019-9289140 atau tekan link di bio 🕊️
#bawalmanik #bawalberlian #bawaltabur #bawalcrown #bawalberlianmurah #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk

    Masuk bulan 3 ni, mesti uolls banyak dapat jemputan kan?
    .
    Kenduri sepupu, kawan sekerja dan anak jiran sebelah rumah laa haih
    .
    Okay jangan nak migrain migrain dah, sempena bulan Mac musim kenduri akan tiba tak lama lagi tu HQ dah release design Bawal Lilit Circle yang kebaboom ni
    .
    Cecepat grab design Bawal Lilit Circle yang baru HQ release ni tau uollss. Dan korang boleh pilih colour fav korang jugak😍
    .
    So, jangan pikir panjang lagi dah, meh pakat serbu hakak sekarang.Whatsapp 019-9289140 atau tekan link di bio 🕊️
    #bawalmanik #bawalberlian #bawaltabur #bawalcrown #bawalberlianmurah #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk

    4 0 4 March, 2019

Top #bawalberlianmurah posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements