Search Hashtag & User

#andshesaidyes Instagram Story & Photos & Videos

andshesaidyes - 1.5k posts

Latest #andshesaidyes Posts

O güzel ruhun hep benimle olsun ❤ #aşkgüzeldir #andshesaidyes

O güzel ruhun hep benimle olsun ❤
#aşkgüzeldir #andshesaidyes
99 29 15 August, 2018 00:30

Advertisements

And she said yes))) @ayhan_bulbulçok teşekkürler ve elinize sağlık В ноябре @nataly_balybinaподарила мне реплику #пиросмани которую нарисовала сама и после этого я понял что хочу чтобы она стала моей женой. Недавно я сделал ей ответный подарок и предложение Я очень счастлив. Спасибо всем кто нам в этом помогал, об этом позже... #love #andshesaidyes #istanbul #grafity #gift

And she said yes))) @ayhan_bulbul çok teşekkürler ve elinize sağlık
В ноябре @nataly_balybina подарила мне реплику #пиросмани которую нарисовала сама и после этого я понял что хочу чтобы она стала моей женой. 
Недавно я сделал ей ответный подарок и предложение
Я очень счастлив.
Спасибо всем кто нам в этом помогал,  об этом позже...
#love #andshesaidyes #istanbul #grafity #gift
129 5 12 August, 2018 13:48

29 июля в день моего рождения он сделал мне предложение 💍 ⠀ 😍 Мы были на крыше отеля Hyatt на Ниагаре, там были удобные диванчики смотреть салют 🎇 ⠀ 💍 Он встал на колено, открыл коробочку с красивым кольцом и спросил «Ты выйдешь за меня замуж?»⠀ 🎊 Это было как в сказке, сбылась мечта 💏 ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #предложениерукиисердца #ОнасказалаДа ⠀ ⠀ ⠀⠀ ➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰⠀⠀ ⠀ July 29th on my birthday he proposed to me 💍⠀ 😍 We were at the rooftop of our hotel Hyatt at Niagara Falls, with perfect view to watch fireworks🎇 ⠀⠀ ⠀ 💍 He stand on the knee, opened a box with the beautiful ring and asked “Will you marry me?”⠀ 🎊 It was like in fairytale, my dream came true⠀ ⠀⠀ #andshesaidYes #proposal ⠀⠀ ⠀ _____________________________________________________⠀ ⠀ #Aryuna_Anna @aryuna_anna______________________________________________________ ⠀ #loseWeightAskmeHow #HerbalifeNutrition #veganlife #howToloseWeight #weightloss #gainmuscle #lovemyShake #NewYork #buryatgirl #Herbalife #GetActiveNow #IamHerbalife ⠀ ______________________________________________________ #Гербалайф #хочешьПохудетьспросименякак #какпохудеть #фитнесс #бойВечернемужору #любимыйКоктейль #здоровоепитание #хочупохудеть #бурятывСША #НьюЙорк #набормышечноймассы #веган ⠀

29 июля в день моего рождения он сделал мне предложение 💍 ⠀
😍 Мы были на крыше отеля Hyatt на Ниагаре, там были удобные диванчики смотреть салют 🎇 ⠀
💍 Он встал на колено, открыл коробочку с красивым кольцом и спросил «Ты выйдешь за меня замуж?»⠀
🎊 Это было как в сказке, сбылась мечта 💏 ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀
#предложениерукиисердца #ОнасказалаДа ⠀ ⠀
⠀⠀
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰⠀⠀
⠀
July 29th on my birthday he proposed to me 💍⠀
😍 We were at the rooftop of our hotel Hyatt at Niagara Falls, with perfect view to watch fireworks🎇 ⠀⠀ ⠀
💍 He stand on the knee, opened a box with the beautiful ring and asked “Will you marry me?”⠀
🎊 It was like in fairytale, my dream came true⠀ ⠀⠀
#andshesaidYes #proposal ⠀⠀
⠀
_____________________________________________________⠀
⠀
#Aryuna_Anna @aryuna_anna
______________________________________________________ ⠀
 #loseWeightAskmeHow #HerbalifeNutrition #veganlife #howToloseWeight #weightloss #gainmuscle #lovemyShake #NewYork #buryatgirl #Herbalife #GetActiveNow #IamHerbalife ⠀
______________________________________________________
#Гербалайф #хочешьПохудетьспросименякак #какпохудеть #фитнесс #бойВечернемужору #любимыйКоктейль #здоровоепитание #хочупохудеть #бурятывСША #НьюЙорк #набормышечноймассы #веган ⠀
197 48 9 August, 2018 12:29

Advertisements

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Schönen Dienstag euch allen! ☀️ ************************************************ #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein „wunderschönes rauchiges Hellblau“ und wird mit etwas #essiesetinstones aufgehübscht. 💙 • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ************************************************ #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #auchaltelelackewollenlackiertwerden #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #sabinesnägel #professionalphotographer #pipcamera

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Schönen Dienstag euch allen! ☀️ ************************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein „wunderschönes rauchiges Hellblau“ und wird mit etwas #essiesetinstones aufgehübscht. 💙 •
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ************************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #auchaltelelackewollenlackiertwerden #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #sabinesnägel #professionalphotographer #pipcamera
23 0 7 August, 2018 06:41

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Eine weitere heiße Woche beginnt...☀️ ************************************************ #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau und wird mit etwas #essiesetinstones aufgehübscht. 💙 • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ************************************************ #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #auchaltelelackewollenlackiertwerden #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #sabinesnägel #mixoo

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Eine weitere heiße Woche beginnt...☀️ ************************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau und wird mit etwas #essiesetinstones aufgehübscht. 💙 •
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ************************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #auchaltelelackewollenlackiertwerden #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #sabinesnägel #mixoo
24 0 6 August, 2018 06:58

The day I took a lifetime subscription to the woman I love ❤💍🏖 #virginiabeach #loveofmylife #playa #proposal #thatviewtho #2aout2018 #andshesaidyes 😎

The day I took a lifetime subscription to the woman I love ❤💍🏖 #virginiabeach #loveofmylife #playa #proposal #thatviewtho #2aout2018 #andshesaidyes 😎
32 5 4 August, 2018 01:33

Advertisements

And she said YES 1000일 기념일에 계획했던 프로포즈를 했고 앞으로 부부가 되기를 약속했다. 많이 축하해주시고 축복해주세요^^ . . . #weddingproposal #andshesaidyes #청혼

And she said YES 
1000일 기념일에 계획했던 프로포즈를 했고 
앞으로 부부가 되기를 약속했다. 
많이 축하해주시고 축복해주세요^^ .
.
.
#weddingproposal #andshesaidyes #청혼
190 126 22 July, 2018 14:36

We had a blast celebrating Ashlee’s engagement today! Surprise! 💕🎉🥂💍 #hepoppedthequestion #andshesaidyes #cheerstolove

We had a blast celebrating Ashlee’s engagement today! Surprise! 💕🎉🥂💍 #hepoppedthequestion #andshesaidyes #cheerstolove
42 0 21 July, 2018 23:47

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Schönen Mittwoch euch allen! ☀️ **************************************** #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙💅🏻💙 • Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨ • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung **************************************** #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Schönen Mittwoch euch allen! ☀️ ****************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙💅🏻💙
•
Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨
•
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ****************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid
31 0 18 July, 2018 07:15

And finally she said YES congratulations 🎉🎈🎊🍾 to BELA of our time 😃😊 @m_pelumimuch love from us 😘 #shesaidyes #andshesaidyes #yes #talayofotography #abk #abeokuta #itawrap #flexyevent #callustoday #2018brides #getinhere #proposed #ring #petals #beautifulflowers #ballons #red #heart #2018groom #instantlike #comment #followus #followwithlove

And finally she said YES congratulations 🎉🎈🎊🍾 to BELA of our time 😃😊 @m_pelumi much love from us 😘 
#shesaidyes #andshesaidyes #yes #talayofotography #abk #abeokuta #itawrap #flexyevent #callustoday #2018brides #getinhere #proposed #ring #petals #beautifulflowers #ballons #red #heart #2018groom #instantlike #comment #followus #followwithlove
21 4 14 July, 2018 19:19

And she said YES !! Congrats to @natmarcl3wand @jillylonglegsafter 11 and a half years ❤️ #attitudeofgratitude #positivevibes #andshesaidyes #engagementring #engaged #lafamilia #familyjoy

And she said YES !! Congrats to @natmarcl3w and @jillylonglegs after 11 and a half years ❤️
#attitudeofgratitude #positivevibes #andshesaidyes #engagementring #engaged #lafamilia #familyjoy
83 18 13 July, 2018 12:47

Say HI for new family! 🎈 #newfamily #family #weddingday #andshesaidyes

Say HI for new family! 🎈 #newfamily #family #weddingday #andshesaidyes
31 1 7 July, 2018 15:07

Nuo šios dienos ir amžinai ❤️ Yes 💍 #engagementring #engaged #andshesaidyes 💓

Nuo šios dienos ir amžinai ❤️ Yes 💍#engagementring #engaged #andshesaidyes 💓
57 2 5 July, 2018 20:26

You are my Always and i just want the chance to be Yours. #iAsked #andshesaidYES #thebestdayofmyLIFE #中年大叔出頭天 #老淚縱橫 #謝謝妳

You are my Always
and i just want the chance
to be Yours.

#iAsked
#andshesaidYES
#thebestdayofmyLIFE
#中年大叔出頭天
#老淚縱橫
#謝謝妳
54 49 1 July, 2018 10:14

A surprise engagenent in Cabo San Lucas Baja California. It was fun to pretend I had no idea while I was officially doing a maternity shoot. What a place to pop the question!!! 😄 (and she said yes) ♥️ #andshesaidyes #surpriseengagement #cabosanlucas #engagementphotos #whataplacetobe

A surprise engagenent in Cabo San Lucas  Baja California. It was fun to pretend I had no idea while I was officially doing a maternity shoot. What a place to pop the question!!! 😄 (and she said yes) ♥️ #andshesaidyes #surpriseengagement #cabosanlucas #engagementphotos #whataplacetobe
46 0 29 June, 2018 04:14

“Belle...” Cepat je dia bangkit nak lari dengan pinggan dia. “Ehh... nak ke mana dengan pinggan tu? Makan je lah, saya tak kacau pun.” “Saya ni tengah makan. Saya tak nak mati tercekik sebab awak ada kat depan saya!” “Tak adanya nak tercekik. Saya sempat buat CPR kat awak.” “Hesy!!! Awak ni memang tak ada kerja ke? Awak ni kan, kalau sehari tak kacau saya, memang tak boleh ke? Boleh tak awak hormat saya sebagai kakak awak, Encik Athar.” “Saya nak cakap sesuatu yang serius dengan awak ni. Saya tak main-main kali ni, Belle. Niat saya ni... suci dan bersih macam makna nama saya juga.” “Apalah yang serius tentang awak, Encik Athar? NOTHING! Dahlah... jangan kacau saya. Kalau tak, saya report polis.” Haih... dia nak report polis pula. Baiklah dia report kat Allah... lebih baik. Doa, supaya dilembutkan hati dan dipermudahkan urusan jodoh aku dan dia. Belle... Belle... Lagi marah, lagi cantik! Mana aku tak geram! “How about, will you marry me? Sound serious tak?” Aku keluarkan cincin. Cincin mak aku ni. Turun temurun daripada onyang kepada onyang punya onyang. Entah berapa generasi pun aku tak tahulah. Aku letakkan cincin itu atas meja. Dan... Belle tercengang. #AndSheSaidYes - HEHE... TERSAMBUNG PULA SIKIT. DAH NAK PI OPIS.

“Belle...”
Cepat je dia bangkit nak lari dengan pinggan dia. “Ehh... nak ke mana dengan pinggan tu? Makan je lah, saya tak kacau pun.”
“Saya ni tengah makan. Saya tak nak mati tercekik sebab awak ada kat depan saya!”
“Tak adanya nak tercekik. Saya sempat buat CPR kat awak.”
“Hesy!!! Awak ni memang tak ada kerja ke? Awak ni kan, kalau sehari tak kacau saya, memang tak boleh ke? Boleh tak awak hormat saya sebagai kakak awak, Encik Athar.”
“Saya nak cakap sesuatu yang serius dengan awak ni. Saya tak main-main kali ni, Belle. Niat saya ni... suci dan bersih macam makna nama saya juga.”
“Apalah yang serius tentang awak, Encik Athar? NOTHING! Dahlah... jangan kacau saya. Kalau tak, saya report polis.”
Haih... dia nak report polis pula. Baiklah dia report kat Allah... lebih baik. Doa, supaya dilembutkan hati dan dipermudahkan urusan jodoh aku dan dia.
Belle... Belle...
Lagi marah, lagi cantik!
Mana aku tak geram!
“How about, will you marry me? Sound serious tak?”
Aku keluarkan cincin. Cincin mak aku ni. Turun temurun daripada onyang kepada onyang punya onyang. Entah berapa generasi pun aku tak tahulah. Aku letakkan cincin itu atas meja.
Dan...
Belle tercengang.

#AndSheSaidYes - HEHE... TERSAMBUNG PULA SIKIT. DAH NAK PI OPIS.
243 3 28 June, 2018 01:46

"Jadi macam mana? Nak sewa tak rumah Kak Belle ni?" "Umur awak berapa?" "Rumah ni, baru lagi. Ni kan kawasan baru." "Kejap... saya tanya ni, berapa umur awak sekarang?" "34 tahun. Kenapa?" "Tak adalah tua sangat sampai saya nak kena panggil Kak Belle." Dia memandang aku pelik. Yalah, dia sibuk cakap pasal rumah, aku sibuk interview dia. Apa nak buat der... mata aku dah tak boleh nak pandang ke lain. Nama pun jodoh, sampai aku rasa bodoh... "Nak sewa rumah ni ke tidak?" "Ada pakej tak?" "Pakej apa maksud awak ni?" "Pakej sewa dengan owner dia sekali..." "Hah?!!!" "Tak adalah. Saya buat lawak saja..." Cepat saja aku menukar statement. Nanti dia cop aku gila, tak dapat aku nak menyewa rumah dia. Tujuan asal cari rumah sewa, bukan cari calon untuk menyewa hati. "Nak tak?" "Nak. Confirm." #AndSheSaidYes - ingat tak cerita tahun 2014 ni? tak siap2x lagi... tunggu mood gak ni.

"Jadi macam mana? Nak sewa tak rumah Kak Belle ni?"
"Umur awak berapa?"
"Rumah ni, baru lagi. Ni kan kawasan baru."
"Kejap... saya tanya ni, berapa umur awak sekarang?"
"34 tahun. Kenapa?"
"Tak adalah tua sangat sampai saya nak kena panggil Kak Belle."
Dia memandang aku pelik. Yalah, dia sibuk cakap pasal rumah, aku sibuk interview dia. Apa nak buat der... mata aku dah tak boleh nak pandang ke lain. Nama pun jodoh, sampai aku rasa bodoh...
"Nak sewa rumah ni ke tidak?"
"Ada pakej tak?"
"Pakej apa maksud awak ni?"
"Pakej sewa dengan owner dia sekali..."
"Hah?!!!"
"Tak adalah. Saya buat lawak saja..."
Cepat saja aku menukar statement. Nanti dia cop aku gila, tak dapat aku nak menyewa rumah dia. Tujuan asal cari rumah sewa, bukan cari calon untuk menyewa hati.
"Nak tak?"
"Nak. Confirm." #AndSheSaidYes - ingat tak cerita tahun 2014 ni? tak siap2x lagi... tunggu mood gak ni.
341 5 27 June, 2018 07:51

I put a ring on it. #andshesaidyes(thankgod)

I put a ring on it.
#andshesaidyes(thankgod)
138 30 27 June, 2018 01:33

Yesterday was wild, it was supposed to rain and this party wasn’t going to happen but the skies held tough just so we could have our afternoon and it was perfect. I’m extremely excited for everything that has happened and will happen in the future... I love you Alyssa, can’t wait to meet our little boy. #itsaboy #andshesaidyes #thatbatfliptho

Yesterday was wild, it was supposed to rain and this party wasn’t going to happen but the skies held tough just so we could have our afternoon and it was perfect. I’m extremely excited for everything that has happened and will happen in the future... I love you Alyssa, can’t wait to meet our little boy. #itsaboy #andshesaidyes #thatbatfliptho
148 41 24 June, 2018 14:41

#andSHEsaidYES..

#andSHEsaidYES..
32 22 24 June, 2018 12:58

Another happy client! Diamond & Platinum Ring. #eternityenterprise #eternityenterprisejewellers #anotherhappyclient #diamondandplatinumring #giftoflove #andshesaidyes

Another happy client! Diamond & Platinum Ring. #eternityenterprise #eternityenterprisejewellers #anotherhappyclient #diamondandplatinumring #giftoflove #andshesaidyes
12 0 19 June, 2018 09:17

Our love story ❤️❤️❤️ #paris #france #love #story #myman #couplegoals #engament #eiffeltower #andshesaidyes #sohappy #inlove #romantic

Our love story ❤️❤️❤️ #paris #france #love #story #myman #couplegoals #engament #eiffeltower #andshesaidyes #sohappy #inlove #romantic
46 8 13 June, 2018 06:48

Less is more... #everlasting #diamonds #black #andshesaidyes #notyourmothers

Less is more... #everlasting #diamonds #black #andshesaidyes #notyourmothers
9 0 10 June, 2018 21:29

😍‼️ M E G A A A ‼️ M E G A A A ‼️😍 Normal machen wir das nicht , aber in diesem Fall war es Pflicht ❤️ Er kam vor paar Wochen rein und hat sich den Heiratsantrag auf sein Oberarm stechen lassen. Heute kamen beide und sie hat selber das JA angekreuzt 💍✍️❤️ Wir wünschen euch beiden aaaalles Gute, viel Glück und Liebe👰🎩 #letsgetmarried #andshesaidyes #yes #ja #hochzeit #antrag #tattoo #tattoos #germany #stuttgart #deutschland Es war uns eine Ehre ‼️ Made by Bobo LAKIMII

😍‼️ M E G A A A ‼️ M E G A A A ‼️😍 Normal machen wir das nicht , aber in diesem Fall war es Pflicht ❤️
Er kam vor paar Wochen rein und hat sich den Heiratsantrag auf sein Oberarm stechen lassen. Heute kamen beide und sie hat selber das JA angekreuzt 💍✍️❤️ Wir wünschen euch beiden aaaalles Gute, viel Glück und Liebe👰🎩 #letsgetmarried #andshesaidyes #yes #ja #hochzeit #antrag #tattoo #tattoos #germany #stuttgart #deutschland 
Es war uns eine Ehre ‼️ Made by Bobo LAKIMII
907 16 5 June, 2018 19:39

#andshesaidyes

#andshesaidyes
25 0 3 June, 2018 14:30

Si, si como lo oyes... En tres semanas somos LIBRES!!! 🤗💃💙 #oposiciones #osakidetza #opozulo #enfermeria #vacacionesya #queremosverano #recuerdos #marrakech #mylove #couple #andshesaidyes #loveu

Si, si como lo oyes... En tres semanas somos LIBRES!!! 🤗💃💙 #oposiciones #osakidetza #opozulo #enfermeria #vacacionesya #queremosverano #recuerdos #marrakech #mylove #couple #andshesaidyes #loveu
66 5 26 May, 2018 08:51

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Während meiner Kaffeepause ☕️ gibt’s ein schnelles Lackfoto. 💅🏻**************************************** #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙 Abgerundet wird das Ganze mit etwas #essiesetinstones. ✨ • Ist euch aufgefallen, dass sich meine Nagelform vor einigen Tagen geändert hat? 💅🏻 Ich wollte sie HALBRUND haben und das hat die Nagelfee daraus gemacht... 🙈 • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung **************************************** #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #pipcamera

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Während meiner Kaffeepause ☕️ gibt’s ein schnelles Lackfoto. 💅🏻****************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙

Abgerundet wird das Ganze mit etwas #essiesetinstones. ✨
•
Ist euch aufgefallen, dass sich meine Nagelform vor einigen Tagen geändert hat? 💅🏻 Ich wollte sie HALBRUND haben und das hat die Nagelfee daraus gemacht... 🙈
•
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ****************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #pipcamera
40 3 22 May, 2018 08:36

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Schönen Pfingstmontag euch allen! ☀️ **************************************** #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙 • Abgerundet wird das Ganze mit etwas #essiesetinstones. ✨ • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung **************************************** #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Schönen Pfingstmontag euch allen! ☀️ ****************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙
•
Abgerundet wird das Ganze mit etwas #essiesetinstones. ✨
•
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ****************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid
35 0 21 May, 2018 12:54

❤️🤴🏼👰🏻💍❤️ • FEELIN‘ SO ROYAL TODAY... #andshesaidyes #royal #couple #fairytale #love #harryandmeghan #forever ❤️❤️

❤️🤴🏼👰🏻💍❤️
• FEELIN‘ SO ROYAL TODAY...
#andshesaidyes #royal #couple #fairytale #love #harryandmeghan #forever ❤️❤️
116 4 19 May, 2018 14:06

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Endlich wieder eine neue Farbe... 💅🏻😀 **************************************** #mavaladakar ist ein wunderschöner Rosenholzton mit leichtem Schimmer, der mir sehr gut gefällt. 🌹✨ • #werbungwegenmarkennennung #selbstgekauft #eigenemeinung #ichhassediesewerbungskennzeichnung **************************************** #mavala #mavalanailcolorpearl #mavala55 #mavaladakar #andshesaidyes #ausderapotheke #rosenholzton #malkeinessie #sabinesnägel #sabineundmavaladakar #frischlackiert #photogrid #mixoo

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Endlich wieder eine neue Farbe... 💅🏻😀
****************************************
#mavaladakar ist ein wunderschöner Rosenholzton mit leichtem Schimmer, der mir sehr gut gefällt. 🌹✨
•
#werbungwegenmarkennennung #selbstgekauft #eigenemeinung #ichhassediesewerbungskennzeichnung ****************************************
#mavala #mavalanailcolorpearl #mavala55 #mavaladakar #andshesaidyes #ausderapotheke #rosenholzton #malkeinessie #sabinesnägel #sabineundmavaladakar #frischlackiert #photogrid #mixoo
43 0 19 hours ago

We can& #039;t wait for the next wedding bell 💕 Congratulations to @tarajiphensonand @kelvinhayden... #andshesaidyes #weddingbell# #allinlove#

We can't wait for the next wedding bell 💕
Congratulations to @tarajiphenson and @kelvinhayden ...
#andshesaidyes#weddingbell#
#allinlove#
8 1 14 May, 2018 17:47

#tbmonday✌ Yüzü güzel, kalbi güzel, ruhu güzelimm, her gecen gün mutluluğun katlanarak çoğalsın bebeğim 💍❤ @dilekayyildizhautecouture #love #andshesaidyes #friends #besties

#tbmonday✌ Yüzü güzel, kalbi güzel, ruhu güzelimm, her gecen gün mutluluğun katlanarak çoğalsın bebeğim 💍❤ @dilekayyildizhautecouture #love #andshesaidyes #friends #besties
119 1 14 May, 2018 16:01

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Schönen Mittwoch euch allen! ☀️ **************************************** #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙💅🏻💙 • Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨ • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung **************************************** #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Schönen Mittwoch euch allen! ☀️ ****************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙💅🏻💙
•
Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨
•
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ****************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid
49 0 9 May, 2018 08:58

#Andshesaidyes #verlobung #mygirl #nowforever #ernstgemacht #happy #mylove #glücklichnurmitdir

#Andshesaidyes#verlobung#mygirl
#nowforever#ernstgemacht#happy
#mylove#glücklichnurmitdir
64 3 9 May, 2018 06:23

And she said... YES!!! ♥️♥️♥️ . . 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂. . . . . . For your all kinds of cake needs.. 👇🏼👇🏼 . . . . . 📍located in craigieburn,victoria ✅DM us for orders and inquiries 📩 ✅Find us on Facebook 👇🏼 “Cake inc by ganga” ✅for all kind of cake needs 🎂🍰🎉 . . . 💖 To your home with love 💖 . . #blank #strongertogether #cake #birthdaycake #cakelove #nakedcake #rusticcake #weddingcake #rusticwedding #cakeinspiration #love #cakesofinstagram #celebrationcake #pictureoftheday #instagood #cakedesign #instackes #feedfeed #thecakeblog #cakecouture #baking #chocolatecake #photooftheday #andshesaidyes #engagementcake

And she said... YES!!! ♥️♥️♥️
.
. 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂.
. .
.
. .
For your all kinds of cake needs.. 👇🏼👇🏼
.
.
.
.
. 📍located in craigieburn,victoria
✅DM us for orders and inquiries 📩
✅Find us on Facebook 👇🏼 “Cake inc by ganga”
✅for all kind of cake needs 🎂🍰🎉 .
.
.
💖 To your home with love 💖 .
.
#blank #strongertogether #cake #birthdaycake #cakelove #nakedcake #rusticcake #weddingcake #rusticwedding #cakeinspiration #love #cakesofinstagram #celebrationcake #pictureoftheday #instagood #cakedesign #instackes #feedfeed #thecakeblog #cakecouture #baking #chocolatecake #photooftheday #andshesaidyes #engagementcake
69 2 8 May, 2018 21:18

👌💍 #2chainz popped the BIG QUESTION at the #metgala2018 💍👌 #andshesaidyes #88rockorsou #theplacetobe

👌💍#2chainz popped the BIG QUESTION at the #metgala2018 💍👌 #andshesaidyes #88rockorsou #theplacetobe
55 0 8 May, 2018 14:53

👌💍 #2chainz popped the BIG QUESTION at the #metgala2018 💍👌 #andshesaidyes #88rockorsou #theplacetobe

👌💍#2chainz popped the BIG QUESTION at the #metgala2018 💍👌 #andshesaidyes #88rockorsou #theplacetobe
171 1 8 May, 2018 14:51

On the Bright Side- @seanschorpis engaged!❤️💍🎉 #andshesaidyes #happilyeverafter

On the Bright Side- @seanschorp is engaged!❤️💍🎉 #andshesaidyes #happilyeverafter
39 4 5 May, 2018 15:30

Love is the greatest adventure❤️ p.s. Thank you guys,it was magic💫 We are so happy we were able to share this special day with you😘 #RubinWedding #lovelovelove #happilyeverafter #loveistheanswer #loveisintheair #lovealwayswins #happycouple #beautifulday #magic #andshesaidyes #momentslikethese #foreverandever #family #TheRabbHouse #RoundRock #Texas

Love is the greatest adventure❤️ p.s. Thank you guys,it was magic💫 We are so happy we were able to share this special day with you😘 #RubinWedding #lovelovelove #happilyeverafter #loveistheanswer #loveisintheair #lovealwayswins #happycouple #beautifulday #magic #andshesaidyes #momentslikethese #foreverandever #family #TheRabbHouse #RoundRock #Texas
102 2 5 May, 2018 14:50

After 11 years of hard working. Finally I bought a good camera. #andshesaidyes 😍

After 11 years of hard working. Finally I bought a good camera.

#andshesaidyes 😍
50 9 28 April, 2018 23:31

Our beautiful and “just married” Vasilkovskye family. We are so happy and glad to share this day with you! 👰🏼🤵🏻 #andshesaidyes #friends #wedding #purelove

Our beautiful and “just married” Vasilkovskye family. We are so happy and glad to share this day with you! 👰🏼🤵🏻 #andshesaidyes #friends #wedding #purelove
61 10 28 April, 2018 15:30

Темной ночью под луной,принцесса стала САТАНОЙ😂😎👸 ○○○○○○○○○○○ МЕЧТА.МЕЧТА.МЕЧТА. Эх сидит у меня в сердечке мааленькая мечта😍 Почему это не цель? Ну наверное потому,что эта мечта не зависит от меня одной🤔Все, о чем я так много мечтала, я уже давно воплотила в жизнь и продолжаю это делать! Но вот не задача,есть одна та самая заветная на данное время,ну кто знает может быть,все может быть 😂 Честно весь бред про то,что нужно думать все время о ней,представлять малейшие детали,чувства,цвет,вкус,запах-НЕ ПОМОГАЕТ!!!! Нужно просто подрывать свою золотую задницу с дивана и начинать что-то делать! Посылаю мечту в космос вдруг услышит☄ #Даниэллатерещенко#маленькаязлюка #andshesaidyes

Темной ночью под луной,принцесса стала САТАНОЙ😂😎👸
○○○○○○○○○○○ МЕЧТА.МЕЧТА.МЕЧТА.
Эх сидит у меня в сердечке мааленькая мечта😍 Почему это не цель? Ну наверное потому,что эта мечта не зависит от меня одной🤔Все, о чем я так много мечтала, я уже давно воплотила в жизнь и продолжаю это делать! Но вот не задача,есть одна  та самая заветная на данное время,ну кто знает может быть,все может быть 😂
Честно весь бред про то,что нужно думать все время о ней,представлять малейшие детали,чувства,цвет,вкус,запах-НЕ ПОМОГАЕТ!!!!
Нужно просто подрывать свою золотую задницу с  дивана и начинать что-то делать!
Посылаю мечту в космос вдруг услышит☄
#Даниэллатерещенко#маленькаязлюка#andshesaidyes
470 5 25 April, 2018 18:49

HERE SHE COMES❤️

HERE SHE COMES❤️
63 1 24 April, 2018 17:44

#andshesaidyes #meandmypoet #springtime 💖

#andshesaidyes  #meandmypoet #springtime 💖
91 0 24 April, 2018 16:23

#chernivtsi #university #andshesaidyes

#chernivtsi #university #andshesaidyes
63 0 22 April, 2018 14:38

And she said yes... 24.08.2011 / Hotel Danieli Roof - Venice #andshesaidyes #tb #tbt #love #passion #alwaysforever #happycouple #venice #hotel #danieli #cityoflove #ourcity #goodvibesonly

And she said yes... 24.08.2011 / Hotel Danieli Roof - Venice #andshesaidyes #tb #tbt #love #passion #alwaysforever #happycouple #venice #hotel #danieli #cityoflove #ourcity #goodvibesonly
180 2 19 April, 2018 15:15

❤️ #andshesaidyes 💍☺️

❤️ #andshesaidyes 💍☺️
13 0 16 April, 2018 20:20

#너무행복했던오사카여행 1. 작전 개시 전 혼자 신난 나 2. 세팅하느라 주섬주섬하는 나 3. 아이패드만 뚫어져라 보는 너 그리고 #andshesaidyes #사랑해 #행복하게해줄게#평생

#너무행복했던오사카여행
1. 작전 개시 전 혼자 신난 나
2. 세팅하느라 주섬주섬하는 나
3. 아이패드만 뚫어져라 보는 너
그리고
#andshesaidyes

#사랑해 #행복하게해줄게#평생
131 36 17 hours ago

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Neugierig wie ich bin, musste ich gleich einen der neuen Lacke ausprobieren. 😆💅🏻 **************************************** #mavaladakar ist ein wunderschöner Rosenholzton mit leichtem Schimmer, der sich gut auf meinen Nägeln macht. 🌹✨ • #werbungwegenmarkennennung #selbstgekauft #eigenemeinung #ichhassediesewerbungskennzeichnung **************************************** #mavala #mavalanailcolorpearl #mavala55 #mavaladakar #andshesaidyes #ausderapotheke #rosenholzton #malkeinessie #sabinesnägel #sabineundmavaladakar #frischlackiert #photogrid #mixoo

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Neugierig wie ich bin, musste ich gleich einen der neuen Lacke ausprobieren. 😆💅🏻
****************************************
#mavaladakar ist ein wunderschöner Rosenholzton mit leichtem Schimmer, der sich gut auf meinen Nägeln macht. 🌹✨
•
#werbungwegenmarkennennung #selbstgekauft #eigenemeinung #ichhassediesewerbungskennzeichnung ****************************************
#mavala #mavalanailcolorpearl #mavala55 #mavaladakar #andshesaidyes #ausderapotheke #rosenholzton #malkeinessie #sabinesnägel #sabineundmavaladakar #frischlackiert #photogrid #mixoo
51 1 14 April, 2018 21:08

Wow this is lovely 😍😍💯 double celebration #spartanmediaafrica #love #andshesaidyes #Yes #nysc

Wow this is lovely 😍😍💯 double celebration 
#spartanmediaafrica #love #andshesaidyes #Yes #nysc
59 0 13 April, 2018 14:38

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} einen schönen Freitag! ☀️ • • Und nun folgt das obligatorische Lackbild. 💅🏻 **************************************** #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙 • Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨ • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung **************************************** #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #pipcamera

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

einen schönen Freitag! ☀️ •
•
Und nun folgt das obligatorische Lackbild. 💅🏻
****************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙
•
Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨
•
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ****************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #pipcamera
41 2 13 April, 2018 07:17

#andshesaidyes #christening👼🏻

#andshesaidyes #christening👼🏻
61 0 12 April, 2018 16:43

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung} Schönen Donnerstag euch allen! ☀️ • • Der Frühling ist auch in Österreich angekommen und dazu passen Pastellfarben wunderbar. 😁 **************************************** #sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙💅🏻💙 • Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨ • #werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung **************************************** #sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid

{Unbezahlte Werbung & eigene Meinung}

Schönen Donnerstag euch allen! ☀️ •
•
Der Frühling ist auch in Österreich angekommen und dazu passen Pastellfarben wunderbar. 😁
****************************************
#sallyhanseninfullbluem aus der #sallyhansenhochzeitskollektion 2017 ist ein wunderschönes rauchiges Hellblau. 💙💅🏻💙
•
Abgerundet wird das Ganze mit ein wenig #essiesetinstones. ✨
•
#werbungwegenmarkennennung #geschenktbekommen #eigenemeinung ****************************************
#sallyhansen #sallyhanseninfullbluem #sallyhansen541 #infullbluem #andshesaidyes #sallyhansencollection #blauefingernägel #malkeinessie #essiesetinstones #essieglitzer #sabinesnägel #sabineundsallyhanseninfullbluem #sabineundessiesetinstones #frischlackiert #photogrid
48 3 12 April, 2018 07:43

Planned proposal na di ngyari sa Calayan Island natuloy sa Vigan. Congrats Ed & Bianca. With the accomplice #wevoluntour guys. #andshesaidyes #weekendfun #plazasalcedo #vigancity #weddingproposal #ilovetoshoot #ikakasalkana #basaansaVigan #lovemoments #travelwithfriends

Planned proposal na di ngyari sa Calayan Island natuloy sa Vigan. Congrats Ed & Bianca. With the accomplice #wevoluntour guys. #andshesaidyes #weekendfun #plazasalcedo #vigancity #weddingproposal #ilovetoshoot #ikakasalkana #basaansaVigan #lovemoments #travelwithfriends
17 0 11 April, 2018 08:32

When you let her enjoy the surprise, While nervously waiting for the perfect timing to say those four words. :) 07-04-2018 #WYMM? #andSheSaidYes

When you let her enjoy the surprise,
While nervously waiting for the perfect timing to say those four words. :) 07-04-2018
#WYMM?
#andSheSaidYes
104 13 8 April, 2018 08:44

¿Quieres un lugar mágico donde congelar ese momento tan especial ? • • Te ofrecemos una sesión de fotografía profesional con los mejores en captar tus recuerdos más importantes @ayarza_producciones• • • #posadatepuih #chirimena #posada #playa #turismonacional #andshesaidyes #sea #commitment #soul #sol #beach #beautiful #love #chill #relax #peaceful #instamood #picoftheday #instalike #couple #ig #love #higuerote #venezuela #venyconocevenezuela #venezuela #marryme #follow4follow #chill #exclusive

¿Quieres un lugar mágico donde congelar ese momento tan especial ?
•
•
Te ofrecemos una sesión de fotografía profesional con los mejores en captar tus recuerdos más importantes @ayarza_producciones •
•
•
#posadatepuih #chirimena #posada #playa #turismonacional #andshesaidyes #sea #commitment #soul #sol #beach #beautiful #love #chill #relax #peaceful #instamood #picoftheday #instalike #couple #ig #love #higuerote #venezuela #venyconocevenezuela #venezuela #marryme #follow4follow #chill #exclusive
66 0 5 April, 2018 13:39

#andshesaidyes

#andshesaidyes
41 12 4 April, 2018 20:00

Top andshesaidyes Posts

We had a blast celebrating Ashlee’s engagement today! Surprise! 💕🎉🥂💍 #hepoppedthequestion #andshesaidyes #cheerstolove

We had a blast celebrating Ashlee’s engagement today! Surprise! 💕🎉🥂💍 #hepoppedthequestion #andshesaidyes #cheerstolove
42 0 21 July, 2018 23:47

Advertisements

👌💍 #2chainz popped the BIG QUESTION at the #metgala2018 💍👌 #andshesaidyes #88rockorsou #theplacetobe

👌💍#2chainz popped the BIG QUESTION at the #metgala2018 💍👌 #andshesaidyes #88rockorsou #theplacetobe
171 1 8 May, 2018 14:51

O güzel ruhun hep benimle olsun ❤ #aşkgüzeldir #andshesaidyes

O güzel ruhun hep benimle olsun ❤
#aşkgüzeldir #andshesaidyes
99 29 15 August, 2018 00:30

Advertisements

"Jadi macam mana? Nak sewa tak rumah Kak Belle ni?" "Umur awak berapa?" "Rumah ni, baru lagi. Ni kan kawasan baru." "Kejap... saya tanya ni, berapa umur awak sekarang?" "34 tahun. Kenapa?" "Tak adalah tua sangat sampai saya nak kena panggil Kak Belle." Dia memandang aku pelik. Yalah, dia sibuk cakap pasal rumah, aku sibuk interview dia. Apa nak buat der... mata aku dah tak boleh nak pandang ke lain. Nama pun jodoh, sampai aku rasa bodoh... "Nak sewa rumah ni ke tidak?" "Ada pakej tak?" "Pakej apa maksud awak ni?" "Pakej sewa dengan owner dia sekali..." "Hah?!!!" "Tak adalah. Saya buat lawak saja..." Cepat saja aku menukar statement. Nanti dia cop aku gila, tak dapat aku nak menyewa rumah dia. Tujuan asal cari rumah sewa, bukan cari calon untuk menyewa hati. "Nak tak?" "Nak. Confirm." #AndSheSaidYes - ingat tak cerita tahun 2014 ni? tak siap2x lagi... tunggu mood gak ni.

"Jadi macam mana? Nak sewa tak rumah Kak Belle ni?"
"Umur awak berapa?"
"Rumah ni, baru lagi. Ni kan kawasan baru."
"Kejap... saya tanya ni, berapa umur awak sekarang?"
"34 tahun. Kenapa?"
"Tak adalah tua sangat sampai saya nak kena panggil Kak Belle."
Dia memandang aku pelik. Yalah, dia sibuk cakap pasal rumah, aku sibuk interview dia. Apa nak buat der... mata aku dah tak boleh nak pandang ke lain. Nama pun jodoh, sampai aku rasa bodoh...
"Nak sewa rumah ni ke tidak?"
"Ada pakej tak?"
"Pakej apa maksud awak ni?"
"Pakej sewa dengan owner dia sekali..."
"Hah?!!!"
"Tak adalah. Saya buat lawak saja..."
Cepat saja aku menukar statement. Nanti dia cop aku gila, tak dapat aku nak menyewa rumah dia. Tujuan asal cari rumah sewa, bukan cari calon untuk menyewa hati.
"Nak tak?"
"Nak. Confirm." #AndSheSaidYes - ingat tak cerita tahun 2014 ni? tak siap2x lagi... tunggu mood gak ni.
341 5 27 June, 2018 07:51

She is angry😟 #fiftyshadesdarker #mrgrey #anasteele #andshesaidyes #birthday

She is angry😟 #fiftyshadesdarker #mrgrey #anasteele #andshesaidyes #birthday
1066 3 12 June, 2017 18:36

#chernivtsi #university #andshesaidyes

#chernivtsi #university #andshesaidyes
63 0 22 April, 2018 14:38

Advertisements

After 11 years of hard working. Finally I bought a good camera. #andshesaidyes 😍

After 11 years of hard working. Finally I bought a good camera.

#andshesaidyes 😍
50 9 28 April, 2018 23:31

E ela disse : "Sim". @lizinhanog, meu amor por você só aumenta! Te amo muito! ps.: Que venha a segunda parte! #casamentonocivil #casamentodoano #casamentolizetiago #andshesaidyes #loveu

E ela disse : "Sim".
@lizinhanog , meu amor por você só aumenta! Te amo muito!

ps.: Que venha a segunda parte!

#casamentonocivil #casamentodoano #casamentolizetiago #andshesaidyes #loveu
159 12 7 October, 2017 20:03

💎 #andshesaidyes #etwlproposal

💎#andshesaidyes #etwlproposal
130 23 3 November, 2016 16:59