Search Hashtag & User

#Qebapa Instagram Photos & Videos

Qebapa - 619 posts

Latest #Qebapa Posts

  “Hospitality to a stranger guest was a sacred duty. To refuse it was an outrage to the Albanian people.” -Edith Durham, ‘High Albania’ .
  .
  .
  Friends, if you are in NYC, please pay our friends at @duakafe a visit for delicious ethnic #Albanian cuisine, coffee, and hospitality with a side of history ☕️ 🍽 🇦🇱 Bukë, kripë dhe zemër 👌

  “Hospitality to a stranger guest was a sacred duty. To refuse it was an outrage to the Albanian people.” -Edith Durham, ‘High Albania’ .
.
.
Friends, if you are in NYC, please pay our friends at @duakafe a visit for delicious ethnic #Albanian cuisine, coffee, and hospitality with a side of history ☕️ 🍽 🇦🇱 Bukë, kripë dhe zemër 👌
  154 26 15 January, 2019

  Tradite e moqme e shqipeve eshte qebaptorja n'qosh. E cdo here kur festojme, qingjin n'hell e vnojme. Qebaptorja Qingji @grillqingjia3, ofron shije fantastike, t'gjitha porosite pjeken n'kohe rekord dhe vendosen n'pjaten tuaj te nxehta, me aroma te mrekullueshme. Porosit tani online nga www.kupohajna.com
  #prishtina #kosova #ushqim #delivery #hajnateveni #qebap #qebapa

  Tradite e moqme e shqipeve eshte qebaptorja n'qosh. E cdo here kur festojme, qingjin n'hell e vnojme. Qebaptorja Qingji @grillqingjia3, ofron shije fantastike, t'gjitha porosite pjeken n'kohe rekord dhe vendosen n'pjaten tuaj te nxehta, me aroma te mrekullueshme. Porosit tani online nga www.kupohajna.com
#prishtina #kosova #ushqim #delivery #hajnateveni #qebap #qebapa
  44 0 19 December, 2018