#GözdeKaya Instagram Photos & Videos

GözdeKaya - 2.8k posts

  RIBASHKIMI nga 28 qershori çdo të premte ora 21:00 në JOLLY HD, pas përfundimit të Nusen nga Stambolli.

Azizi dhe Ferideja janë fëmijët e dy armiqve të përbetuar, Faikut dhe Tahsinit, të cilët në rini kanë luftuar për zemrën e Syhejlës. Kur zbulon se i biri ka rënë në dashuri me të bijën e Faikut, Tahsini mendon se më në fund tani mund të marrë hak. Azizi është trashëgimtari i vetëm i familjes së pasur, ndërsa Ferideja një vajzë e thjeshtë, e cila ka humbur të ëmën që në moshën tre vjeçare. Dashuria mes dy të rinjve është me shikim të parë për Azizin. Teksa vajza e urren, djaloshi do të bëjë çmos për ta bërë të tijën. Ky është vetëm fillimi i dashurisë së tyre të madhe. Hakmarrja apo dashuria, cila do të triumfojë në marrëdhënien e tyre? @tring_albania ❤

#Vuslat #AzFer #KadirDoğulu #DevrimÖzkan #MehmetÖzgür #ÜmitKantarcılar #PelinUluksar #GamzeSünerAtay #BaranBölükbaşı #GözdeKaya #FilmaTurk_

  RIBASHKIMI nga 28 qershori çdo të premte ora 21:00 në JOLLY HD, pas përfundimit të Nusen nga Stambolli.

  Azizi dhe Ferideja janë fëmijët e dy armiqve të përbetuar, Faikut dhe Tahsinit, të cilët në rini kanë luftuar për zemrën e Syhejlës. Kur zbulon se i biri ka rënë në dashuri me të bijën e Faikut, Tahsini mendon se më në fund tani mund të marrë hak. Azizi është trashëgimtari i vetëm i familjes së pasur, ndërsa Ferideja një vajzë e thjeshtë, e cila ka humbur të ëmën që në moshën tre vjeçare. Dashuria mes dy të rinjve është me shikim të parë për Azizin. Teksa vajza e urren, djaloshi do të bëjë çmos për ta bërë të tijën. Ky është vetëm fillimi i dashurisë së tyre të madhe. Hakmarrja apo dashuria, cila do të triumfojë në marrëdhënien e tyre? @tring_albania

  #Vuslat #AzFer #KadirDoğulu #DevrimÖzkan #MehmetÖzgür #ÜmitKantarcılar #PelinUluksar #GamzeSünerAtay #BaranBölükbaşı #GözdeKaya #FilmaTurk_

  873 15 17 June, 2019
  — 𝙰𝚣𝚒𝚣 & 𝚂𝚞𝚕𝚝𝚊𝚗 🌻
-
ahhhh these two!🤤
they have such a beautiful brotherhood..
Sultan is Aziz’s everything,
he is ready to give his life for his
little sister to be happy and safe.
they have such a strong bond and
i love their relationship so much!
this scene was after Aziz went out of
jail and when they saw each other,
their faces just started to smile💫
Aziz is making Sultan a better person
and Sultan is making him a better one too💗
-
one of my fav brother/sister relationship❣️
-
dts are tagged + flames🌸
-
filter credit : @reignfilters

  — 𝙰𝚣𝚒𝚣 & 𝚂𝚞𝚕𝚝𝚊𝚗 🌻
  -
  ahhhh these two!🤤
  they have such a beautiful brotherhood..
  Sultan is Aziz’s everything,
  he is ready to give his life for his
  little sister to be happy and safe.
  they have such a strong bond and
  i love their relationship so much!
  this scene was after Aziz went out of
  jail and when they saw each other,
  their faces just started to smile💫
  Aziz is making Sultan a better person
  and Sultan is making him a better one too💗
  -
  one of my fav brother/sister relationship❣️
  -
  dts are tagged + flames🌸
  -
  filter credit : @reignfilters

  74 141 14 June, 2019
  Дорогие подписчики, инстаграм в последние дни очень сильно зависает и не даёт загрузить (или делает это оооочень долго) отрывки из серий. Поэтому мы приглашаем вас в нашу группу вконтакте (АКТИВНАЯ ССЫЛКА В ШАПКЕ ПРОФИЛЯ), где уже сегодня мы начнём просматривать наш сериал с первой серии ✨ ждём вас с нетерпением 🎈
Инстаграм будет продолжать свою работу в обычном режиме, но будет ли возможно грузить отрывки, пока не ясно.

#vuslat #vuslat_serial #vuslatdizi
#воссоединение #AzFer #azizkorkmazer #kadirdogulu #ferideçağlar #devrimözkan #DevrimOzkan #umitkantarcilar #baranbolukbasi #bariskislak #bassakkara #GözdeKaya

  Дорогие подписчики, инстаграм в последние дни очень сильно зависает и не даёт загрузить (или делает это оооочень долго) отрывки из серий. Поэтому мы приглашаем вас в нашу группу вконтакте (АКТИВНАЯ ССЫЛКА В ШАПКЕ ПРОФИЛЯ), где уже сегодня мы начнём просматривать наш сериал с первой серии ✨ ждём вас с нетерпением 🎈
  Инстаграм будет продолжать свою работу в обычном режиме, но будет ли возможно грузить отрывки, пока не ясно.

  #vuslat #vuslat_serial #vuslatdizi
  #воссоединение #AzFer #azizkorkmazer #kadirdogulu #ferideçağlar #devrimözkan #DevrimOzkan #umitkantarcilar #baranbolukbasi #bariskislak #bassakkara #GözdeKaya

  39 1 2 June, 2019

Top #GözdeKaya posts

  RIBASHKIMI nga 28 qershori çdo të premte ora 21:00 në JOLLY HD, pas përfundimit të Nusen nga Stambolli.

Azizi dhe Ferideja janë fëmijët e dy armiqve të përbetuar, Faikut dhe Tahsinit, të cilët në rini kanë luftuar për zemrën e Syhejlës. Kur zbulon se i biri ka rënë në dashuri me të bijën e Faikut, Tahsini mendon se më në fund tani mund të marrë hak. Azizi është trashëgimtari i vetëm i familjes së pasur, ndërsa Ferideja një vajzë e thjeshtë, e cila ka humbur të ëmën që në moshën tre vjeçare. Dashuria mes dy të rinjve është me shikim të parë për Azizin. Teksa vajza e urren, djaloshi do të bëjë çmos për ta bërë të tijën. Ky është vetëm fillimi i dashurisë së tyre të madhe. Hakmarrja apo dashuria, cila do të triumfojë në marrëdhënien e tyre? @tring_albania ❤

#Vuslat #AzFer #KadirDoğulu #DevrimÖzkan #MehmetÖzgür #ÜmitKantarcılar #PelinUluksar #GamzeSünerAtay #BaranBölükbaşı #GözdeKaya #FilmaTurk_

  RIBASHKIMI nga 28 qershori çdo të premte ora 21:00 në JOLLY HD, pas përfundimit të Nusen nga Stambolli.

  Azizi dhe Ferideja janë fëmijët e dy armiqve të përbetuar, Faikut dhe Tahsinit, të cilët në rini kanë luftuar për zemrën e Syhejlës. Kur zbulon se i biri ka rënë në dashuri me të bijën e Faikut, Tahsini mendon se më në fund tani mund të marrë hak. Azizi është trashëgimtari i vetëm i familjes së pasur, ndërsa Ferideja një vajzë e thjeshtë, e cila ka humbur të ëmën që në moshën tre vjeçare. Dashuria mes dy të rinjve është me shikim të parë për Azizin. Teksa vajza e urren, djaloshi do të bëjë çmos për ta bërë të tijën. Ky është vetëm fillimi i dashurisë së tyre të madhe. Hakmarrja apo dashuria, cila do të triumfojë në marrëdhënien e tyre? @tring_albania

  #Vuslat #AzFer #KadirDoğulu #DevrimÖzkan #MehmetÖzgür #ÜmitKantarcılar #PelinUluksar #GamzeSünerAtay #BaranBölükbaşı #GözdeKaya #FilmaTurk_

  873 15 17 June, 2019