#DiGiPostPaidPlan Instagram Photos & Videos

DiGiPostPaidPlan - 18 posts

    ...
Sekali sekala bang dang post sikit lagu.

Kisah lagu ni dia lebih kepada hidupnya yang lara dan kesunyian. Macam dah takde perkara gembira dah yang di nak lalui. Takde macam macam mende la.

Sampailah masuk chorus lagu ni barulah keluar potongan ayat yang berbunyi 'I JUST CALL TO SAY I LOVE YOU'

So, apa yang korang dapat dari lagu ni adalah, spend sedikit masa korang untuk call insan yang tersayang dan luahkanlah kata kata cinta dan sayang kepada mereka.

Oh, alang alang kan. Bang dang ada provide pakej telco unlimited call. So, jangan la gusar dan runsing nak call yang tersayang korang. Nak tahu detail dan pakej? Boleh PM bang dang.

#UnlimitedCall
#DigiPostpaidPlan
#CelcomPostpaidPlan
#DataBanyak

    ...
    Sekali sekala bang dang post sikit lagu.

    Kisah lagu ni dia lebih kepada hidupnya yang lara dan kesunyian. Macam dah takde perkara gembira dah yang di nak lalui. Takde macam macam mende la.

    Sampailah masuk chorus lagu ni barulah keluar potongan ayat yang berbunyi 'I JUST CALL TO SAY I LOVE YOU'

    So, apa yang korang dapat dari lagu ni adalah, spend sedikit masa korang untuk call insan yang tersayang dan luahkanlah kata kata cinta dan sayang kepada mereka.

    Oh, alang alang kan. Bang dang ada provide pakej telco unlimited call. So, jangan la gusar dan runsing nak call yang tersayang korang. Nak tahu detail dan pakej? Boleh PM bang dang.

    #UnlimitedCall
    #DigiPostpaidPlan
    #CelcomPostpaidPlan
    #DataBanyak

    13 0 18 April, 2019

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    配合Botani 66美食中心开张,我们公司在23/24-08-17两天献出Digi 及Vivo小型IT Fair,在场签购Digi Plan及购买Vivo手机产品都会附送手机小礼品,希望顾客们可以来临以上地点支持我们及互动交流喔。

With The Opening Of The Botani 66 Food Center, Our Company Has Offered The Digi And Vivo Small IT Fair At 23/24-08-17. The Digi Plan And Vivo Mobile Phone Products Will Be Shipped With Small Gifts And Hope That Customers Will Be Able To Come The Location To Support Us And Interactive Communication.

#DigatoCommunicationSdnBhd #DigiPostpaidPlan #DigiPostpaidRm48PromoVivoY53
#VivoSmartPhone #MerdekaPromotionY66V5Plus #VivoY66TradeInRebate

    配合Botani 66美食中心开张,我们公司在23/24-08-17两天献出Digi 及Vivo小型IT Fair,在场签购Digi Plan及购买Vivo手机产品都会附送手机小礼品,希望顾客们可以来临以上地点支持我们及互动交流喔。

    With The Opening Of The Botani 66 Food Center, Our Company Has Offered The Digi And Vivo Small IT Fair At 23/24-08-17. The Digi Plan And Vivo Mobile Phone Products Will Be Shipped With Small Gifts And Hope That Customers Will Be Able To Come The Location To Support Us And Interactive Communication.

    #DigatoCommunicationSdnBhd #DigiPostpaidPlan #DigiPostpaidRm48PromoVivoY53
    #VivoSmartPhone #MerdekaPromotionY66V5Plus #VivoY66TradeInRebate

    7 0 21 August, 2017

Advertisements

    Saya dah. Anda bila lagi? 
Siap ada apps khas ni haa untuk view details plan. 😌#digipostpaidplan

    Saya dah. Anda bila lagi?
    Siap ada apps khas ni haa untuk view details plan. 😌 #digipostpaidplan

    26 5 14 October, 2016

Top #DiGiPostPaidPlan posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    Saya dah. Anda bila lagi? 
Siap ada apps khas ni haa untuk view details plan. 😌#digipostpaidplan

    Saya dah. Anda bila lagi?
    Siap ada apps khas ni haa untuk view details plan. 😌 #digipostpaidplan

    26 5 14 October, 2016
    配合Botani 66美食中心开张,我们公司在23/24-08-17两天献出Digi 及Vivo小型IT Fair,在场签购Digi Plan及购买Vivo手机产品都会附送手机小礼品,希望顾客们可以来临以上地点支持我们及互动交流喔。

With The Opening Of The Botani 66 Food Center, Our Company Has Offered The Digi And Vivo Small IT Fair At 23/24-08-17. The Digi Plan And Vivo Mobile Phone Products Will Be Shipped With Small Gifts And Hope That Customers Will Be Able To Come The Location To Support Us And Interactive Communication.

#DigatoCommunicationSdnBhd #DigiPostpaidPlan #DigiPostpaidRm48PromoVivoY53
#VivoSmartPhone #MerdekaPromotionY66V5Plus #VivoY66TradeInRebate

    配合Botani 66美食中心开张,我们公司在23/24-08-17两天献出Digi 及Vivo小型IT Fair,在场签购Digi Plan及购买Vivo手机产品都会附送手机小礼品,希望顾客们可以来临以上地点支持我们及互动交流喔。

    With The Opening Of The Botani 66 Food Center, Our Company Has Offered The Digi And Vivo Small IT Fair At 23/24-08-17. The Digi Plan And Vivo Mobile Phone Products Will Be Shipped With Small Gifts And Hope That Customers Will Be Able To Come The Location To Support Us And Interactive Communication.

    #DigatoCommunicationSdnBhd #DigiPostpaidPlan #DigiPostpaidRm48PromoVivoY53
    #VivoSmartPhone #MerdekaPromotionY66V5Plus #VivoY66TradeInRebate

    7 0 21 August, 2017