#AskMeNow Instagram Photos & Videos

AskMeNow - 22.9k posts

Advertisements

    20 months ago I made a decision to join this little company- ☕️ I saw the vision and it spoke to my heart and soul....♥️🔥 We have an amazing team culture of people who lift each other up and cheer each other on‼️‼️ We have amazing product and a genius formulator‼️‼️ We have an epic corporate team and a visionary founder that truly cares about our industry‼️‼️ Feels pretty amazing to be part of the fastest growing young company ‼️‼️ 4800% Growth‼️‼️ 🔥🚀 we are just getting started

#blessed #noregrets #nowisthetime #askmenow  #dontwait #happycoffee #foundmyhome

    20 months ago I made a decision to join this little company- ☕️ I saw the vision and it spoke to my heart and soul....♥️🔥 We have an amazing team culture of people who lift each other up and cheer each other on‼️‼️ We have amazing product and a genius formulator‼️‼️ We have an epic corporate team and a visionary founder that truly cares about our industry‼️‼️ Feels pretty amazing to be part of the fastest growing young company ‼️‼️ 4800% Growth‼️‼️ 🔥🚀 we are just getting started

    #blessed #noregrets #nowisthetime #askmenow #dontwait #happycoffee #foundmyhome

    3 0 16 hours ago

Advertisements

    TipOfTheDay#8: Lotus root (Kamal Kakdi) as we know it, as the name reads, it's the stem of the Lotus flower, National Flower of our Nation which earns the royalty not just because of its appearance but health benefits it has. 
Kamal Kakdi is enriched with dietary fibres, potassium, Iron, Vitamins B and C, Boosts digestion, Regulates blood pressure, helps reduce stress, improves skin and hair texture. From weight loss to prevent water retention. Benefits are endless. How could this be beneficial for you??? #AskMeNow @4A Consultant. Your partner in health and fitness.

    TipOfTheDay #8 : Lotus root (Kamal Kakdi) as we know it, as the name reads, it's the stem of the Lotus flower, National Flower of our Nation which earns the royalty not just because of its appearance but health benefits it has.
    Kamal Kakdi is enriched with dietary fibres, potassium, Iron, Vitamins B and C, Boosts digestion, Regulates blood pressure, helps reduce stress, improves skin and hair texture. From weight loss to prevent water retention. Benefits are endless. How could this be beneficial for you??? #AskMeNow @4A Consultant. Your partner in health and fitness.

    3 0 17 hours ago

Advertisements

    13.06.2019
Semalam attend ESSD meeting dan sekali dengan SD Develoment Day. Ni muka ESSDs Norfiza, Anita, Suzana, Roseleza & Rokiah.
-
Mereka ini adalah offspring pertama hingga ke-6 Senior NSD Nafisah Omar. Kami kenal dah lebih 8 tahun. Asalnya semua muka comot je 😅  hahaha. Tak pandai makeup sangat. Rasanya anita dan lyza je comel lebih masa tu. Dengan erti kata lain, kami ni taklah pandai sangat masa tu. Taklah berilmu sangat pasal beauty industry ni. Taklah bijak sangat pasal business industry ni. Nak kata businesswoman sangat, jauh sekali 😉
-
Tapi kan... Kami happy sebabnya, kami membangun bersama. Tak pandai sangat kami refer antara kami. Rasa tak mampu buat, kami dapatkan semangat bersama. Rasa jauh lagi, dapatkan formula & tips. Sapa sangka yang dolu dolu nya tak sekolah tinggi, setakat darjah 6  atau kerja kilang pun boleh sampai tahap jadi Executive. Sapa sangka belajar tinggi juga yang ada segulung ijazah pun jual lipstik juga ni jadi Executive. -
Kejayaan ini subjektif sebenarnya. Anda yang define. Berjaya berhenti kerja dan bebas berurusan dengan masa fleksibel juga berjaya namanya. Berjaya kumpul wang untuk sediakan keperluan keluarga juga berjaya. Mana2 pun tak kisah. Yang paling best...tengok senyuman kami. Susah payah, sabar lama kami menanti dan percaya apa yang diusahakan adalah priceless. Sampai ke tahap ini adalah mengujakan kerana selangkah lagi ke NSD. Ya, kami pasti teruskan langkah ini. Doakan kami ya. Anda pun boleh juga. -
#askMeNow 
#joinMyTeam 
#celotehSuzanaAbidin

    13.06.2019
    Semalam attend ESSD meeting dan sekali dengan SD Develoment Day. Ni muka ESSDs Norfiza, Anita, Suzana, Roseleza & Rokiah.
    -
    Mereka ini adalah offspring pertama hingga ke-6 Senior NSD Nafisah Omar. Kami kenal dah lebih 8 tahun. Asalnya semua muka comot je 😅 hahaha. Tak pandai makeup sangat. Rasanya anita dan lyza je comel lebih masa tu. Dengan erti kata lain, kami ni taklah pandai sangat masa tu. Taklah berilmu sangat pasal beauty industry ni. Taklah bijak sangat pasal business industry ni. Nak kata businesswoman sangat, jauh sekali 😉
    -
    Tapi kan... Kami happy sebabnya, kami membangun bersama. Tak pandai sangat kami refer antara kami. Rasa tak mampu buat, kami dapatkan semangat bersama. Rasa jauh lagi, dapatkan formula & tips. Sapa sangka yang dolu dolu nya tak sekolah tinggi, setakat darjah 6 atau kerja kilang pun boleh sampai tahap jadi Executive. Sapa sangka belajar tinggi juga yang ada segulung ijazah pun jual lipstik juga ni jadi Executive. -
    Kejayaan ini subjektif sebenarnya. Anda yang define. Berjaya berhenti kerja dan bebas berurusan dengan masa fleksibel juga berjaya namanya. Berjaya kumpul wang untuk sediakan keperluan keluarga juga berjaya. Mana2 pun tak kisah. Yang paling best...tengok senyuman kami. Susah payah, sabar lama kami menanti dan percaya apa yang diusahakan adalah priceless. Sampai ke tahap ini adalah mengujakan kerana selangkah lagi ke NSD. Ya, kami pasti teruskan langkah ini. Doakan kami ya. Anda pun boleh juga. -
    #askMeNow
    #joinMyTeam
    #celotehSuzanaAbidin

    10 0 14 June, 2019
    14.06.2019
Malas nak cakap lah...
Bila nak cantik ni.. Wajib pakai liquid foundation untuk coverage. Baru lah cantik gitu mak jemah oiii... Eh! Mak jemah mana pulak 🤣. Tukar lah.. Cik siti oiii...
-
Meh lah jumpa cikgu Su ajar teknik blending foundation kasi dapat #makeupGlowing  #makeupFlawless  kasi up up sikit ala-ala retis gitu hahahha.
-
Gurau jek. Kasi ceria raya ni.
Cikgu Su happy ramai dah grab liquid foundation Mary Kay. Itu maknanya mereka dah ada keperihatian untuk pakai makeup yang selamat untuk kulit. Mesti ada stated dikotak "non-comedogenic". Maksudnya liquid foundation tu tak bercampur dgn peluh buatkan ia boleh masuk ke celah liang pori dan buatkan ia tersumbat. Nanti dah lawa, break out pula kulit tu. Eh jangan! Pastikan ia buatkan kulit tambah sihat. Lagi pun liquid foundation ini adalah dari range timewise... Maksudnya ada bahan anti aging. Kasi tambah muda remaja gitu.
-
Roger me jika suka nak cuba dulu. Free jek!
#askMeNow 
#makeupCantik 
#freeMakeupClass 
#celotehSuzanaAbidin

    14.06.2019
    Malas nak cakap lah...
    Bila nak cantik ni.. Wajib pakai liquid foundation untuk coverage. Baru lah cantik gitu mak jemah oiii... Eh! Mak jemah mana pulak 🤣. Tukar lah.. Cik siti oiii...
    -
    Meh lah jumpa cikgu Su ajar teknik blending foundation kasi dapat #makeupGlowing #makeupFlawless kasi up up sikit ala-ala retis gitu hahahha.
    -
    Gurau jek. Kasi ceria raya ni.
    Cikgu Su happy ramai dah grab liquid foundation Mary Kay. Itu maknanya mereka dah ada keperihatian untuk pakai makeup yang selamat untuk kulit. Mesti ada stated dikotak "non-comedogenic". Maksudnya liquid foundation tu tak bercampur dgn peluh buatkan ia boleh masuk ke celah liang pori dan buatkan ia tersumbat. Nanti dah lawa, break out pula kulit tu. Eh jangan! Pastikan ia buatkan kulit tambah sihat. Lagi pun liquid foundation ini adalah dari range timewise... Maksudnya ada bahan anti aging. Kasi tambah muda remaja gitu.
    -
    Roger me jika suka nak cuba dulu. Free jek!
    #askMeNow
    #makeupCantik
    #freeMakeupClass
    #celotehSuzanaAbidin

    4 0 14 June, 2019
    Kelebihan Foundation Primer ❤️Colourless
♥️Ada SPF15
♥️Dipakai sebelum Foundation atau CC Cream sebagai makeup base
♥️Foundation atau CC Cream mudah disapu dan tidak bercapuk
♥️Makeup akan tahan lebih lama
♥️Boleh cover liang pori yang besar. Jadi makeup akan nampak lebih smooth, liang pori akan nampak lebih halus
❤️Nampak flawless

#askmenow 
#farahfsramli01135289986 
#marykayfoundationprimer

    Kelebihan Foundation Primer ❤️Colourless
    ♥️Ada SPF15
    ♥️Dipakai sebelum Foundation atau CC Cream sebagai makeup base
    ♥️Foundation atau CC Cream mudah disapu dan tidak bercapuk
    ♥️Makeup akan tahan lebih lama
    ♥️Boleh cover liang pori yang besar. Jadi makeup akan nampak lebih smooth, liang pori akan nampak lebih halus
    ❤️Nampak flawless

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #marykayfoundationprimer

    1 0 14 June, 2019

Advertisements

    I am now mentoring ladies that are tired of their job and want more out of life! 
One of my favorite things about what I do is that I can help others also make an income. 
I was tired of working for other people, being stuck in an office and asking for days off. When I realized what was possible with this business opportunity I took it and ran with it! And I can say all the hard work that I have put in it so far has paid off. I have been able to help many people change their eating habits and better their health! 
Never in a million years would I think it was possible to be my own boss and be able to help people health and money wise! 
This is more real than water and if you would only understand what you have to do and what you can accomplish I’m sure you would wish you stated sooner! Don’t live your life with regret. Take risks and you will see amazing things happening 😘 #fitness #motivation #healthy #getfit #gethealthy #focus #workout #saludable #motivacion #mejoratusalud #askmenow, #gym #health

    I am now mentoring ladies that are tired of their job and want more out of life!
    One of my favorite things about what I do is that I can help others also make an income.
    I was tired of working for other people, being stuck in an office and asking for days off. When I realized what was possible with this business opportunity I took it and ran with it! And I can say all the hard work that I have put in it so far has paid off. I have been able to help many people change their eating habits and better their health!
    Never in a million years would I think it was possible to be my own boss and be able to help people health and money wise!
    This is more real than water and if you would only understand what you have to do and what you can accomplish I’m sure you would wish you stated sooner! Don’t live your life with regret. Take risks and you will see amazing things happening 😘 #fitness #motivation #healthy #getfit #gethealthy #focus #workout #saludable #motivacion #mejoratusalud #askmenow , #gym #health

    57 2 13 June, 2019
    13.06.2019
Sedang elok tengah tunggu si dia... Dia datang pulak baju warna hitam dan beg sama dengan cikgu Su. LOA betul!
-
Ini offspring Sales Director saya yang pertama. Nama diberi Haslinda Sulaiman. Kalau dulu, staf Mary Kay puas tanya "adik you dah enter DIQ. Tak lama lagi jadi SD". Mana pulak adik i perempuan?
Dapat lagi ayat "Eh, tu adik you kan? Tapi binti tak sama".
🤣🤣🤣 cuba tengok betul-betul.
Hidung pun tak sama. Kulit pun dia cerah lagi. Lonjong muka pun tak sama. Aisshhh. Adik pun adik ler.. Kih kih.
-
Tapi kan sebenarnya dia kawan sekolah darjah 1 sampai darjah 6 saya. Sama umur. Mungkin lah adik sebab saya lahir bulan satu. Dia bulan Ogos. Saya dah nak pandai jalan, dia baru nak keluar dari perut 😁. Tapi entah kenapa kami bertemu kembali setelah berpisah lebih 20 tahun. Asalnya saja nak gather semula. Tapi sapa sangka dia lekat join MK dan jadi SD pertama saya. -
Since kawan baik dari sekolah, kami jadi baik semula sampai sekarang. Kawan susah senang. Kawan yang bagi banyak nasihat  dan menerima seadanya. Tak lokek ilmu malahan lebih bijak dari saya. Itu tak kisah. Asalkan sama-sama blend ini sebagai partner. Takda pun nak kira pangkat. Dia banyak bantu dari segi knowledge dan lebih teliti. Moga Linda berjaya jadi pink car driver. Tak sabar nak raikan kejayaan dia menerima cincin pertama Mary Kay. Cikgu lah yang bakal tepuk paling kuat untuk dia. Great job. Cikgu bangga!
-
#anakDidikBerjaya 
#buatSampaiJadi 
#buatSampaiDapat 
#belajarSampaiPandai 
#coachingSession 
#iGuide 
#askMeNow
#celotehSuzanaAbidin

    13.06.2019
    Sedang elok tengah tunggu si dia... Dia datang pulak baju warna hitam dan beg sama dengan cikgu Su. LOA betul!
    -
    Ini offspring Sales Director saya yang pertama. Nama diberi Haslinda Sulaiman. Kalau dulu, staf Mary Kay puas tanya "adik you dah enter DIQ. Tak lama lagi jadi SD". Mana pulak adik i perempuan?
    Dapat lagi ayat "Eh, tu adik you kan? Tapi binti tak sama".
    🤣🤣🤣 cuba tengok betul-betul.
    Hidung pun tak sama. Kulit pun dia cerah lagi. Lonjong muka pun tak sama. Aisshhh. Adik pun adik ler.. Kih kih.
    -
    Tapi kan sebenarnya dia kawan sekolah darjah 1 sampai darjah 6 saya. Sama umur. Mungkin lah adik sebab saya lahir bulan satu. Dia bulan Ogos. Saya dah nak pandai jalan, dia baru nak keluar dari perut 😁. Tapi entah kenapa kami bertemu kembali setelah berpisah lebih 20 tahun. Asalnya saja nak gather semula. Tapi sapa sangka dia lekat join MK dan jadi SD pertama saya. -
    Since kawan baik dari sekolah, kami jadi baik semula sampai sekarang. Kawan susah senang. Kawan yang bagi banyak nasihat dan menerima seadanya. Tak lokek ilmu malahan lebih bijak dari saya. Itu tak kisah. Asalkan sama-sama blend ini sebagai partner. Takda pun nak kira pangkat. Dia banyak bantu dari segi knowledge dan lebih teliti. Moga Linda berjaya jadi pink car driver. Tak sabar nak raikan kejayaan dia menerima cincin pertama Mary Kay. Cikgu lah yang bakal tepuk paling kuat untuk dia. Great job. Cikgu bangga!
    -
    #anakDidikBerjaya
    #buatSampaiJadi
    #buatSampaiDapat
    #belajarSampaiPandai
    #coachingSession
    #iGuide
    #askMeNow
    #celotehSuzanaAbidin

    27 0 13 June, 2019
    Pagi tadi ade yang wasap bertanyakan makeup remover Mary Kay. Yuppp, stok ade lagi. Dgn harga flash sale raya haritu. Sementara stok masih ada elok lah kalau nak grab masa ni 😊 jimat banyakkk sangat. Ade yg siap beli 2 botol untuk buat stok. Yam sendiri pun grab time promo. Hehe.

Then customer yang sama bertanyakan soal replacement head brush skinvi ni. Yuppp kita ada jual jugak. Baru order utk kawan yam, ni masuk order lain plak, nnt kite order lebih senang kalau org nak dah ade ready stock 😊

For those yang dah ade berus magic ni, disarankan kepala berus tu tukar 6 bulan sekali. Ni utk yg jaga dgn baik, cuci dgn bersih lah. Kalau perasan korang punya berus dah kembang atau kasar, atau warna pun dah gelap tu. Better tukar. Nnt tak pasal2 berjerawat pulak muka uolls. Bakteria suka sgt tau. Alaaa macam berus gigi. Ade ke yg pakai berus gigi yg sama lebih drpd 6 bulan? 😵😱 #marykaybeautyconsultant #freeconsultation #roadtohealthyskin #bebeautiful #loveyourskin  #amanahAllah #kenalijeniskulit #kulitsihatdancantik #askmenow #oilfreeeyemakeupremover #skinvigoratebrush #brushreplacementhead

    Pagi tadi ade yang wasap bertanyakan makeup remover Mary Kay. Yuppp, stok ade lagi. Dgn harga flash sale raya haritu. Sementara stok masih ada elok lah kalau nak grab masa ni 😊 jimat banyakkk sangat. Ade yg siap beli 2 botol untuk buat stok. Yam sendiri pun grab time promo. Hehe.

    Then customer yang sama bertanyakan soal replacement head brush skinvi ni. Yuppp kita ada jual jugak. Baru order utk kawan yam, ni masuk order lain plak, nnt kite order lebih senang kalau org nak dah ade ready stock 😊

    For those yang dah ade berus magic ni, disarankan kepala berus tu tukar 6 bulan sekali. Ni utk yg jaga dgn baik, cuci dgn bersih lah. Kalau perasan korang punya berus dah kembang atau kasar, atau warna pun dah gelap tu. Better tukar. Nnt tak pasal2 berjerawat pulak muka uolls. Bakteria suka sgt tau. Alaaa macam berus gigi. Ade ke yg pakai berus gigi yg sama lebih drpd 6 bulan? 😵😱 #marykaybeautyconsultant #freeconsultation #roadtohealthyskin #bebeautiful #loveyourskin #amanahAllah #kenalijeniskulit #kulitsihatdancantik #askmenow #oilfreeeyemakeupremover #skinvigoratebrush #brushreplacementhead

    10 0 13 June, 2019

Advertisements

    Untuk DIA.. MK Men mempunyai.. 1.Daily Wash
2.Facial Hydrator with SPF
3.Body Spray
4.Advanced Eye Cream

Sangat sesuai untuk penjagaan kulit wajah lelaki yang sukakan gaya hidup ringkas. Jom hadiahkan untuk jejaka kesayangan you all 😍

#mkmen
#marykay
#askmenow
#farahfsramli01135289986

    Untuk DIA.. MK Men mempunyai.. 1.Daily Wash
    2.Facial Hydrator with SPF
    3.Body Spray
    4.Advanced Eye Cream

    Sangat sesuai untuk penjagaan kulit wajah lelaki yang sukakan gaya hidup ringkas. Jom hadiahkan untuk jejaka kesayangan you all 😍

    #mkmen
    #marykay
    #askmenow
    #farahfsramli01135289986

    2 0 13 June, 2019
    Penangan promo Raya hari pertama je dah melimpah ruah untuk pengguna setia Mary Kay. 
Barang baru sampai. Cikgu Su sedang sort out nak posto posto 🚚 pada korang. Sabar ye. Nanti poslaju pon pon je depan rumah korang. Sambung raya sakan lah lepas ni... 😍😍😍 OK, yang nak tahu lebih lanjut, jangan segan jangan malu, mai ke jamuan raya kami ahad ini. Ada product trial sebelum decide nak beli. Free consultation juga.

#askMeNow 
#freeMakeupClass 
#freeConsultation 
#freeSkinCareClass 
#healthySkin 
#makeupTips 
#celotehSuzanaAbidin

    Penangan promo Raya hari pertama je dah melimpah ruah untuk pengguna setia Mary Kay.
    Barang baru sampai. Cikgu Su sedang sort out nak posto posto 🚚 pada korang. Sabar ye. Nanti poslaju pon pon je depan rumah korang. Sambung raya sakan lah lepas ni... 😍😍😍 OK, yang nak tahu lebih lanjut, jangan segan jangan malu, mai ke jamuan raya kami ahad ini. Ada product trial sebelum decide nak beli. Free consultation juga.

    #askMeNow
    #freeMakeupClass
    #freeConsultation
    #freeSkinCareClass
    #healthySkin
    #makeupTips
    #celotehSuzanaAbidin

    14 0 12 June, 2019
    *Introducing *Amen Estate phase 2*
Located in Ibeju Lekki, Lagos, Africa’s fastest growing city and real estate investment hub, Amen Estate Phase 2, is the latest development by Redbricks Homes.  Amen Estate Phase 2, is planned and designed on a proven track record and tradition of excellence and unprecedented estate layout and architectural designs to provide quality living at an affordable price for  individuals, families and investors seeking comfortable, convenient and secure living in Lagos. 
Amen Estate Phase2 has set a high benchmark for comfort and convenience in Nigerian Master planned communities. Judging from what we did in phase1, you need no further reassurances.

For Enquiries and inspection contact 
07016003831 
08074080903 
#Properties #Nigeria #AMENESTATE #Phase2 #HappyLife #ElekoBeach #PropertiesInIbejuLekki #DangoteRefinery
#RealEstate #NewLagos #AskMeNow

    *Introducing *Amen Estate phase 2*
    Located in Ibeju Lekki, Lagos, Africa’s fastest growing city and real estate investment hub, Amen Estate Phase 2, is the latest development by Redbricks Homes. Amen Estate Phase 2, is planned and designed on a proven track record and tradition of excellence and unprecedented estate layout and architectural designs to provide quality living at an affordable price for individuals, families and investors seeking comfortable, convenient and secure living in Lagos.
    Amen Estate Phase2 has set a high benchmark for comfort and convenience in Nigerian Master planned communities. Judging from what we did in phase1, you need no further reassurances.

    For Enquiries and inspection contact
    07016003831
    08074080903
    #Properties #Nigeria #AMENESTATE #Phase2 #HappyLife #ElekoBeach #PropertiesInIbejuLekki #DangoteRefinery
    #RealEstate #NewLagos #AskMeNow

    9 2 11 June, 2019
    20 Financial Mistakes That 30-Year-Olds Regret The Most : 🔵 Saving and Spending Mistakes
1. I regret not learning how to budget my money early #askMehow #letMebeaHelp
2. I wish I didn’t procrastinate on building an emergency fund.
3. I regret spending like there’s no tomorrow. 🔵 Debt Mistakes
4. I regret going into credit card debt.
5. I wish I didn’t learn how to borrow money from friends. 🔵 Lifestyle Mistakes
6. I now realize that keeping up with fads and trends was pointless.
7. I regret upgrading my lifestyle beyond what I could afford.
8. I wish I didn’t ignore the reality of inflation. 🔵 Income and Career Mistakes
9. I wish I didn’t became complacent with having my salary as my only source of income.
10. I regret not starting a business when I had the chance.
11. I wish I hadn’t stopped learning. #letMetakeCareofyourFinancialandProtectionneeds 🔵 Financial Planning Mistakes
12. I wish I got into the habit of organizing my financial documents early.
13. I regret not learning about investments early. #pmMe #askMenow
14. I wish I didn’t ignore the future financial needs of my parents.
15. I wish I had set long-term financial goals when I was in my 20s. 🔵 Other Mistakes
16. I regret going into debt for a wedding.
17. I wish I hadn’t spent partying every weekend when I was in my 20s.
18. I wish I didn’t rush into buying a new car.
19. I wish I didn’t ignore my health.
20. I regret shopping whenever I’m depressed or bored.

Do you want to avoid those situations above? 
#letmebeahelptoyou🤝 #FinancialAwareness #SecureyourFuture #pmmefordetails📝

    20 Financial Mistakes That 30-Year-Olds Regret The Most : 🔵 Saving and Spending Mistakes
    1. I regret not learning how to budget my money early #askMehow #letMebeaHelp
    2. I wish I didn’t procrastinate on building an emergency fund.
    3. I regret spending like there’s no tomorrow. 🔵 Debt Mistakes
    4. I regret going into credit card debt.
    5. I wish I didn’t learn how to borrow money from friends. 🔵 Lifestyle Mistakes
    6. I now realize that keeping up with fads and trends was pointless.
    7. I regret upgrading my lifestyle beyond what I could afford.
    8. I wish I didn’t ignore the reality of inflation. 🔵 Income and Career Mistakes
    9. I wish I didn’t became complacent with having my salary as my only source of income.
    10. I regret not starting a business when I had the chance.
    11. I wish I hadn’t stopped learning. #letMetakeCareofyourFinancialandProtectionneeds 🔵 Financial Planning Mistakes
    12. I wish I got into the habit of organizing my financial documents early.
    13. I regret not learning about investments early. #pmMe #askMenow
    14. I wish I didn’t ignore the future financial needs of my parents.
    15. I wish I had set long-term financial goals when I was in my 20s. 🔵 Other Mistakes
    16. I regret going into debt for a wedding.
    17. I wish I hadn’t spent partying every weekend when I was in my 20s.
    18. I wish I didn’t rush into buying a new car.
    19. I wish I didn’t ignore my health.
    20. I regret shopping whenever I’m depressed or bored.

    Do you want to avoid those situations above?
    #letmebeahelptoyou 🤝 #FinancialAwareness #SecureyourFuture #pmmefordetails 📝

    3 0 11 June, 2019
    Oil Free Makeup Remover.. I memang wajib bawa makeup remover ni ke mana2 sahaja dan sangat penting sebab I nak remove makeup sebelum solat. Kulit pun rasa segar je.

Boleh compare sebelah kiri masih ada foundation, lipstick dan blusher, sebelah kanan dah bersih selepas pakai makeup remover. 👌

#askmenow 
#oilfreemakeupremover
#farahfsramli01135289986

    Oil Free Makeup Remover.. I memang wajib bawa makeup remover ni ke mana2 sahaja dan sangat penting sebab I nak remove makeup sebelum solat. Kulit pun rasa segar je.

    Boleh compare sebelah kiri masih ada foundation, lipstick dan blusher, sebelah kanan dah bersih selepas pakai makeup remover. 👌

    #askmenow
    #oilfreemakeupremover
    #farahfsramli01135289986

    5 0 10 June, 2019

Top #AskMeNow posts

    #Repost @mariaduckling
・・・
АЛОЭ: ЧТО, КАК И ЗАЧЕМ?
⠀
Алоэ очень полезное растение, я вам скажу, его сок давно добавляют в составы разных средств как для кожи, так и для волос/тела.
Оно помогает от укусов насекомых, от ожогов, для увлажнения кожи и волос, и  даже кутикулы🤫
⠀
Раннее ничем с алоэ я не пользовалась, хотя очень хотелось 😄 поэтому я благодарна бренду @garnier_russia за презентацию новинок в России, а именно:
⠀
• Гиалуроновый гель для лица. Можно использовать как дневной/ночной крем и как маску для лица. 3 в 1 👍🏻 прекрасно подойдёт для путешествий и поездок
⠀
• Увлажняющая маска для волос. С обещаниями справляется на все 100%
⠀
Про что рассказать в первую очередь? Голосуй в комментариях 👇🏻
⠀
#garnier #garnierrussia #hydra #skin #алоэ #hairmask #DigitalBAs #BestBAsTeam #bestBAdepartment #BestteamBA #AskMe #askmenow #DigitalBaTeam #mariaduckling

    #Repost @mariaduckling
    ・・・
    АЛОЭ: ЧТО, КАК И ЗАЧЕМ?

    Алоэ очень полезное растение, я вам скажу, его сок давно добавляют в составы разных средств как для кожи, так и для волос/тела.
    Оно помогает от укусов насекомых, от ожогов, для увлажнения кожи и волос, и даже кутикулы🤫

    Раннее ничем с алоэ я не пользовалась, хотя очень хотелось 😄 поэтому я благодарна бренду @garnier_russia за презентацию новинок в России, а именно:

    • Гиалуроновый гель для лица. Можно использовать как дневной/ночной крем и как маску для лица. 3 в 1 👍🏻 прекрасно подойдёт для путешествий и поездок

    • Увлажняющая маска для волос. С обещаниями справляется на все 100%

    Про что рассказать в первую очередь? Голосуй в комментариях 👇🏻

    #garnier #garnierrussia #hydra #skin #алоэ #hairmask #DigitalBAs #BestBAsTeam #bestBAdepartment #BestteamBA #AskMe #askmenow #DigitalBaTeam #mariaduckling

    2,709 80 5 June, 2019

Advertisements

    Очередная находка по уходу за волосами 🥰
У @loreal вышла новая линейка Elseve Длина мечты✨
Помимо того, что у неё невероятный аромат и привлекательный дизайн, она так же содержит в себе уникальную формулу из восстанавливающего растительного кератина, укрепляющего структуру волоса Витамина B5, а так же питающее касторовое масло ☺️
Если хочешь укрепить свои волосы, то спеши в новый интернет-магазин https://www.loreal-paris.ru, где ты сможешь ухватить эту линейку с хорошей скидкой 😉
⠀
💋💋💋
⠀
#beskieruu #digitalba #dreamlong #dreamlength #hairgoals #longhair #DigitalBAs #BestBAsTeam #BestTeamBA #AskMe #AskMeNow #DigitalBATeam  #lorealparis #elseve #длинамечты #эльсевдлинамечты

    Очередная находка по уходу за волосами 🥰
    У @loreal вышла новая линейка Elseve Длина мечты✨
    Помимо того, что у неё невероятный аромат и привлекательный дизайн, она так же содержит в себе уникальную формулу из восстанавливающего растительного кератина, укрепляющего структуру волоса Витамина B5, а так же питающее касторовое масло ☺️
    Если хочешь укрепить свои волосы, то спеши в новый интернет-магазин https://www.loreal-paris.ru, где ты сможешь ухватить эту линейку с хорошей скидкой 😉

    💋💋💋

    #beskieruu #digitalba #dreamlong #dreamlength #hairgoals #longhair #DigitalBAs #BestBAsTeam #BestTeamBA #AskMe #AskMeNow #DigitalBATeam #lorealparis #elseve #длинамечты #эльсевдлинамечты

    127 6 5 June, 2019

Advertisements

    Young? Single? No children? You might be thinking you don’t need life insurance right nowadays you’ll get it when you’re older and circumstances have changed. But, if you think you’ll need it in the next 10-30 years whether to benefit a spouse, help care for an aging parent, or protecting a child’s financial future, you can lock in the best rates when you are and young and healthy. Putting it off could mean paying more later! Make a plan today to talk to an agent or advisor about what makes sense for you. If it’s still not the right time, that’s okay, it’s always better to ask than to assume! ————————————————————————
Life Happens! 
Protect yourself and the ones you love today! ————————————————————————
#lifeinsurance #family #love #college #savings #retirement #funds #network #lnewyorklife #career #future #financialfreedom #financialplanning #thursday #follow #askmenow #health

    Young? Single? No children? You might be thinking you don’t need life insurance right nowadays you’ll get it when you’re older and circumstances have changed. But, if you think you’ll need it in the next 10-30 years whether to benefit a spouse, help care for an aging parent, or protecting a child’s financial future, you can lock in the best rates when you are and young and healthy. Putting it off could mean paying more later! Make a plan today to talk to an agent or advisor about what makes sense for you. If it’s still not the right time, that’s okay, it’s always better to ask than to assume! ————————————————————————
    Life Happens!
    Protect yourself and the ones you love today! ————————————————————————
    #lifeinsurance #family #love #college #savings #retirement #funds #network #lnewyorklife #career #future #financialfreedom #financialplanning #thursday #follow #askmenow #health

    277 15 21 March, 2019
    Привет, в Elseve L’Oreal Paris появилась новая линейка по уходу за волосами с кератином🥰
Elseve ДЛИНА МЕЧТЫ — поможет мне с моим преображением, я мечтаю о длинных волосах🧖🏽‍♀️
первое, на что я обратила внимание - это на дизайн..ты только посмотри, какая яркая и солнечная упаковка🧡
второе: это назначение продукта
для меня важно, чтобы волосы были здоровые, гладкие и блестящие🥇
(именно по этой 👆🏼 причине, мне пришлось расстаться с длинной своих волос в определенное время😭)
•
•
•
#dreamlong #dreamlength #hairgoals
#longhair #lorealparis #elseve #hair 
#DigitalBAs#BestBAsTeam#BestteamBA
#AskMe#AskMeNow
#DigitalBaTeam  #эльсевдлинамечты

    Привет, в Elseve L’Oreal Paris появилась новая линейка по уходу за волосами с кератином🥰
    Elseve ДЛИНА МЕЧТЫ — поможет мне с моим преображением, я мечтаю о длинных волосах🧖🏽‍♀️
    первое, на что я обратила внимание - это на дизайн..ты только посмотри, какая яркая и солнечная упаковка🧡
    второе: это назначение продукта
    для меня важно, чтобы волосы были здоровые, гладкие и блестящие🥇
    (именно по этой 👆🏼 причине, мне пришлось расстаться с длинной своих волос в определенное время😭)



    #dreamlong #dreamlength #hairgoals
    #longhair #lorealparis #elseve #hair
    #DigitalBAs #BestBAsTeam #BestteamBA
    #AskMe #AskMeNow
    #DigitalBaTeam #эльсевдлинамечты

    525 26 4 May, 2019
    УВЛАЖНЕНИЕ
⠀
Безусловно увлажнение для нашей кожи необходимо всегда.
Внутренне необходимо  выпивать  норму воды в день, а вот внешне тебе определенно понравится новинка от @garnier_russia .
⠀
Лёгкий, прозрачный гель прекрасно подойдёт жирной и комбинированным типам кожи, а также прекрасен для использования его летом, так как гелиевая текстура не будет перегружать твою кожу моментально впитываясь и что важно ❗️не оставляя липкой плёнки.
⠀
Состав отличный 👍🏻 масса полезных компонентов для кожи, а также @garnier_russia позаботились о нас и перевели состав на русский язык, теперь нет нужды гуглить каждый компонент 🙂
⠀
Примерная стоимость: до 500 рублей
Купить: @rivegaucheru , #soon в других сетях
⠀
#garnier #garnierrussia #hydra #skin #алоэ #skinmask #DigitalBAs #BestBAsTeam #bestBAdepartment #BestteamBA #AskMe #askmenow #DigitalBaTeam #mariaduckling

    УВЛАЖНЕНИЕ

    Безусловно увлажнение для нашей кожи необходимо всегда.
    Внутренне необходимо выпивать норму воды в день, а вот внешне тебе определенно понравится новинка от @garnier_russia .

    Лёгкий, прозрачный гель прекрасно подойдёт жирной и комбинированным типам кожи, а также прекрасен для использования его летом, так как гелиевая текстура не будет перегружать твою кожу моментально впитываясь и что важно ❗️не оставляя липкой плёнки.

    Состав отличный 👍🏻 масса полезных компонентов для кожи, а также @garnier_russia позаботились о нас и перевели состав на русский язык, теперь нет нужды гуглить каждый компонент 🙂

    Примерная стоимость: до 500 рублей
    Купить: @rivegaucheru , #soon в других сетях

    #garnier #garnierrussia #hydra #skin #алоэ #skinmask #DigitalBAs #BestBAsTeam #bestBAdepartment #BestteamBA #AskMe #askmenow #DigitalBaTeam #mariaduckling

    109 24 6 June, 2019

Advertisements

    АЛОЭ: ЧТО, КАК И ЗАЧЕМ?
⠀
Алоэ очень полезное растение, я вам скажу, его сок давно добавляют в составы разных средств как для кожи, так и для волос/тела.
Оно помогает от укусов насекомых, от ожогов, для увлажнения кожи и волос, и  даже кутикулы🤫
⠀
Раннее ничем с алоэ я не пользовалась, хотя очень хотелось 😄 поэтому я благодарна бренду @garnier_russia за презентацию новинок в России, а именно:
⠀
• Гиалуроновый гель для лица. Можно использовать как дневной/ночной крем и как маску для лица. 3 в 1 👍🏻 прекрасно подойдёт для путешествий и поездок
⠀
• Увлажняющая маска для волос. С обещаниями справляется на все 100%
⠀
Про что рассказать в первую очередь? Голосуй в комментариях 👇🏻
⠀
#garnier #garnierrussia #hydra #skin #алоэ #hairmask #DigitalBAs #BestBAsTeam #bestBAdepartment #BestteamBA #AskMe #askmenow #DigitalBaTeam #mariaduckling

    АЛОЭ: ЧТО, КАК И ЗАЧЕМ?

    Алоэ очень полезное растение, я вам скажу, его сок давно добавляют в составы разных средств как для кожи, так и для волос/тела.
    Оно помогает от укусов насекомых, от ожогов, для увлажнения кожи и волос, и даже кутикулы🤫

    Раннее ничем с алоэ я не пользовалась, хотя очень хотелось 😄 поэтому я благодарна бренду @garnier_russia за презентацию новинок в России, а именно:

    • Гиалуроновый гель для лица. Можно использовать как дневной/ночной крем и как маску для лица. 3 в 1 👍🏻 прекрасно подойдёт для путешествий и поездок

    • Увлажняющая маска для волос. С обещаниями справляется на все 100%

    Про что рассказать в первую очередь? Голосуй в комментариях 👇🏻

    #garnier #garnierrussia #hydra #skin #алоэ #hairmask #DigitalBAs #BestBAsTeam #bestBAdepartment #BestteamBA #AskMe #askmenow #DigitalBaTeam #mariaduckling

    136 36 5 June, 2019
    Швензы, лоримар, родировка, кабашон, иризация. 😯
⠀
Что это? Знаешь? Тогда жду в прямом эфире во вторник, 25 декабря в 22:00. Познакомимся, поговорим. Я подготовлю для вас массу интересной и нужной информации по натуральным камням, да и вообще по украшениям. 
Примеры: - зачем нам родированное серебро,
- как ухаживать за украшениями,
- интересные свойства некоторых камней,
- как выбрать камень по знаку зодиака,
- какими инструментами я пользуюсь при создании авторских украшений.
⠀
🤗Очень жду от вас в комментариях вопросы. Что же больше всего вас интересует? Постараюсь на все ответить.
⠀
И да, самое для вас интересное. Среди участников будет разыгран приз, в этом же эфире - настоящий маятник из натуральных камней, с расстановкой по чакрам. 🔮
⠀
Чтобы стать участником розыгрыша вам необходимо:
- задать вопрос в комментариях к посту, либо в опроснике сторис
- под этим постом присвоить себе номер.
⠀
👱Жду вас, будет интересно. Поговорим?

#прямойэфир #первыйопыт #маятник #вопросы #ответы #ne_ether #askmenow #пятигорсконлайн #мамавдекрете🍼

    Швензы, лоримар, родировка, кабашон, иризация. 😯

    Что это? Знаешь? Тогда жду в прямом эфире во вторник, 25 декабря в 22:00. Познакомимся, поговорим. Я подготовлю для вас массу интересной и нужной информации по натуральным камням, да и вообще по украшениям.
    Примеры: - зачем нам родированное серебро,
    - как ухаживать за украшениями,
    - интересные свойства некоторых камней,
    - как выбрать камень по знаку зодиака,
    - какими инструментами я пользуюсь при создании авторских украшений.

    🤗Очень жду от вас в комментариях вопросы. Что же больше всего вас интересует? Постараюсь на все ответить.

    И да, самое для вас интересное. Среди участников будет разыгран приз, в этом же эфире - настоящий маятник из натуральных камней, с расстановкой по чакрам. 🔮

    Чтобы стать участником розыгрыша вам необходимо:
    - задать вопрос в комментариях к посту, либо в опроснике сторис
    - под этим постом присвоить себе номер.

    👱Жду вас, будет интересно. Поговорим?

    #прямойэфир #первыйопыт #маятник #вопросы #ответы #ne_ether #askmenow #пятигорсконлайн #мамавдекрете 🍼

    124 30 24 December, 2018