Search Hashtag & User

#AskMeNow Instagram Photos & Videos

AskMeNow - 21.6k posts

Latest #AskMeNow Posts

Advertisements

Advertisements

    ONLY TODAY, MONDAY Feb 18

    ONLY TODAY, MONDAY Feb 18
    2 1 16 hours ago

Advertisements

    🌱 📝 7 things to consider when buying CBD oil:

    1️⃣ - Be sure you are using a quality product. Read the labels for additives, chemicals and unnecessary ingredients that dilute and destroy the product. Check lab results, COAs, mold + toxicity reports, gas and chromatography reports, etc.

    2️⃣ - Check extraction method - CO2 is best. Ethanol tends to leave behind solvents and residue in the oil. Check the source of the farm. Not all are compliant.
    3️⃣ - Check reviews! Some people get sick from taking a crappy CBD, others have phenomenal results- again quality matters. Check the return policy, not all CBD oil companies will refund you if you have a poor experience.

    4️⃣ - Serving suggestion varies based on the individual person. Some need 15mg a day and others need 30mg. Synthetic CBD requires a higher amount, (50mg / day) natural is typically lower. (20mg - 30mg)

    5️⃣ - Don’t be sold by marketing terms such as nanotechnology, liposomal, bioavailability etc - there is zero science backing this regarding CBD.

    6️⃣ - Full spectrum will likely give better results (the therapeutic range is much wider) VS a CBD only product but if you’re worried about drug testing then get a CBD only product as the THC in the full spectrum can show up on a drug test.
    7️⃣ - The only brand I know that meets these requirements is HempWorx.

    #hempworx Ask me how this can help you today!!!

    🌱 📝 7 things to consider when buying CBD oil:

1️⃣ - Be sure you are using a quality product. Read the labels for additives, chemicals and unnecessary ingredients that dilute and destroy the product. Check lab results, COAs, mold + toxicity reports, gas and chromatography reports, etc.

2️⃣ - Check extraction method - CO2 is best. Ethanol tends to leave behind solvents and residue in the oil. Check the source of the farm. Not all are compliant. 
3️⃣ - Check reviews! Some people get sick from taking a crappy CBD, others have phenomenal results- again quality matters. Check the return policy, not all CBD oil companies will refund you if you have a poor experience.

4️⃣ - Serving suggestion varies based on the individual person. Some need 15mg a day and others need 30mg. Synthetic CBD requires a higher amount, (50mg / day) natural is typically lower. (20mg - 30mg)

5️⃣ - Don’t be sold by marketing terms such as nanotechnology, liposomal, bioavailability etc - there is zero science backing this regarding CBD.

6️⃣ - Full spectrum will likely give better results (the therapeutic range is much wider) VS a CBD only product but if you’re worried about drug testing then get a CBD only product as the THC in the full spectrum can show up on a drug test. 
7️⃣ - The only brand I know that meets these requirements is HempWorx.

#hempworx Ask me how this can help you today!!!
    13 3 18 February, 2019

    15hb - 17hb Feb 2019
    Serius sis penat!
    Siapa kata tak penat 😅
    Dari Jumaat sis drive ke Nilai jumpa seorang demi seorang consultant. Ye! Sorang sorang tapi sis suka. Sis happy sebab dapat memenuhi permintaan mereka mengikut masa yang mereka selesa.

    Kemudian sis ke JB untuk mengendalikan workshop seharian bersama 2 mentor lagi. Sis berdiri, duduk, bangun berdiri lagi. Belum sis berceloteh macam biasa lagi. Sis share tips yang ada selama 10 tahun ni. Takda pun yang sis simpan. Tapi, Ya ampun! Memang penat sampaikan balik hotel tidur awal lena sampai pagi 🌜💤💤💤 Ahadnya pula, asalnya nak conduct kelas makeup sahaja. Tapi akhirnya jadi one to one conduct product knowledge dan workshop untuk consultant belajar mengendalikan sendiri kelas makeup, cara berkomunikasi dan cara posting gambar dan event sampai mereka lebam nak belajar 😂. Maksudnya sis ajar sampai mahir. Sis tak ajar sikit-sikit. Kemudian terus drive sorang balik ke KL.
    Mak datuk, Penat wey!
    Pinggang pun sakit. Kaki pun lenguh. Badan pun tak sabar nak baring atas katil.

    Tapi, sis happy. Sis puashati. Sis seronok.
    Sis buat kebajikan demi orang lain. Mereka perlukan sis. Takkan sis sorang nak berjaya kan? Nak lah juga orang lain berjaya juga. Berjaya dalam kerjaya full time mary kay. Berjaya dapat pink car. Berjaya dapat trips ke luar negara. Berjaya dapat pakai jaket SD. Berjaya dapat banyak rewards dalam hidup. Berjaya juga dapat balance life untuk family.

    Walaupun kerja sis penat. Itulah kejayaan sis. Bantu yang lain berjaya juga. Tentu nak kan?
    Join team sis. Anda pasti puashati. Anda akan dilatih one to one. Tak menyesal punya. Sis tak tinggalkan anda sendirian kecuali sis tak keluar rumah untuk berusaha. Itu je.
    #change
    #comfortZone
    #moveOn
    #findSolution
    #ignoreProblem
    #askMeNow
    #beABeautyConsultant
    #joinMe
    #joinMyTeam
    Dengar #celotehSuzanaAbidin pasti puashati

    15hb - 17hb Feb 2019
Serius sis penat!
Siapa kata tak penat 😅
Dari Jumaat sis drive ke Nilai jumpa seorang demi seorang consultant. Ye! Sorang sorang tapi sis suka. Sis happy sebab dapat memenuhi permintaan mereka mengikut masa yang mereka selesa.

Kemudian sis ke JB untuk mengendalikan workshop seharian bersama 2 mentor lagi. Sis berdiri, duduk, bangun berdiri lagi. Belum sis berceloteh macam biasa lagi. Sis share tips yang ada selama 10 tahun ni. Takda pun yang sis simpan. Tapi, Ya ampun! Memang penat sampaikan balik hotel tidur awal lena sampai pagi 🌜💤💤💤 Ahadnya pula, asalnya nak conduct kelas makeup sahaja. Tapi akhirnya jadi one to one conduct product knowledge dan workshop untuk consultant belajar mengendalikan sendiri kelas makeup, cara berkomunikasi dan cara posting gambar dan event sampai mereka lebam nak belajar 😂. Maksudnya sis ajar sampai mahir. Sis tak ajar sikit-sikit. Kemudian terus drive sorang balik ke KL. 
Mak datuk, Penat wey!
Pinggang pun sakit. Kaki pun lenguh. Badan pun tak sabar nak baring atas katil.

Tapi, sis happy. Sis puashati. Sis seronok.
Sis buat kebajikan demi orang lain. Mereka perlukan sis. Takkan sis sorang nak berjaya kan? Nak lah juga orang lain berjaya juga. Berjaya dalam kerjaya full time mary kay. Berjaya dapat pink car. Berjaya dapat trips ke luar negara. Berjaya dapat pakai jaket SD. Berjaya dapat banyak rewards dalam hidup. Berjaya juga dapat balance life untuk family.

Walaupun kerja sis penat. Itulah kejayaan sis. Bantu yang lain berjaya juga. Tentu nak kan?
Join team sis. Anda pasti puashati. Anda akan dilatih one to one. Tak menyesal punya. Sis tak tinggalkan anda sendirian kecuali sis tak keluar rumah untuk berusaha. Itu je. 
#change
#comfortZone
#moveOn
#findSolution
#ignoreProblem
#askMeNow
#beABeautyConsultant
#joinMe
#joinMyTeam
Dengar #celotehSuzanaAbidin pasti puashati
    27 3 17 February, 2019

Advertisements

    Can you help me!?
    I am looking for NEW TEAM MEMBERS who are interested in making money by living a healthy & fit lifestyle 💪🏻 & sharing their journey on social media 📲
    Interested 😍👇🏻
    You do not need to be in perfect shape, just willing to learn & love to help others ☺ No experience is necessary as training and mentoring is included 💻
    You must be coachable, willing to learn & self motivated 🙌🏽 Not only will you be building your business, but you also get to be a part of a team of inspiring, powerful, & goal orientated women 🔥
    .
    .
    If this sounds like Y O U...
    DM me your goals 💌
    Tonight at 9pm EST we have our business opportunity meeting online. We break down what it is us coaches do and the 7 different ways we get paid 💰
    Join us 🙌🏻


    Join my tribe ♥️
    #herbagirlsdoitbest 💚
    #askmenow

    Can you help me!?
I am looking for NEW TEAM MEMBERS who are interested in making money by living a healthy & fit lifestyle 💪🏻 & sharing their journey on social media 📲
Interested 😍👇🏻
You do not need to be in perfect shape, just willing to learn & love to help others ☺ No experience is necessary as training and mentoring is included 💻
You must be coachable, willing to learn & self motivated 🙌🏽 Not only will you be building your business, but you also get to be a part of a team of inspiring, powerful, & goal orientated women 🔥
.
.
If this sounds like Y O U...
DM me your goals 💌
Tonight at 9pm EST we have our business opportunity meeting online. We break down what it is us coaches do and the 7 different ways we get paid 💰
Join us 🙌🏻
⠀

Join my tribe ♥️
#herbagirlsdoitbest💚 
#askmenow
    19 0 16 February, 2019

Advertisements

    Свежий тон на весь день? Такое возможно?🤔
    Возможно😌
    Представляю вашему вниманию тональный крем от @lorealmakeup Infaillible fresh wear 24🔝💦
    ✅непобедимая стойкость 24 часа;
    ✅водостойкое, дышащее покрытие;
    ✅кислородный комплекс OXYGEN;
    ✅эффект свежего макияжа на весь день ⠀

    P.s. Так же сейчас в сети @rivegaucheru проходит крутая акция на марку L’Oreal Paris 3=2😉
    #digitalbas #digitalba #askme #askmenow #valeriya_zimina #babeautyclub #infaillible #infailliblefreshwear

    Свежий тон на весь день? Такое возможно?🤔
Возможно😌
Представляю вашему вниманию тональный крем от @lorealmakeup Infaillible fresh wear 24🔝💦
✅непобедимая стойкость 24 часа;
✅водостойкое, дышащее покрытие;
✅кислородный комплекс OXYGEN;
✅эффект свежего макияжа на весь день ⠀
⠀
P.s. Так же сейчас в сети @rivegaucheru проходит крутая акция на марку L’Oreal Paris 3=2😉
#digitalbas #digitalba #askme #askmenow #valeriya_zimina #babeautyclub #infaillible #infailliblefreshwear
    306 6 15 February, 2019

    15.02.2019
    Hari ini Cikgu ke Johor Bahru.
    Dalam perjalanan, singgah jap jumpa my team Hidayah yang baru bersalin bersama my team Vanessa. Kemudian jumpa pula another team dan pengguna tegar Mary Kay, Dr Sumaiyah.

    Inilah yang best di Mary Kay. Kami berkenalan dan menjalinkan silaturahim #sisterhood sebagai #balancedLife yang kami amalkan.

    Tidak terlepas untuk #celotehSuzanaAbidin pasal produk terbaru bakal keluar dipasaran bulan depan iaitu Pure Vitamin C dalam bentuk Activating Square. Untunglah mereka jadi my team, dapat rasa dulu sebelum keluar dipasaran. Harus malam ni apply dan dapatkan kulit segar berseri esok pagi. Selamat mencuba!

    Meh cuba produk terkini #firstInBeautyIndustry yang tiada lagi dikeluarkan dari mana-mana brand kosmetik didunia. Confirm boleh tau!

    #askMeNow

    15.02.2019
Hari ini Cikgu ke Johor Bahru.
Dalam perjalanan, singgah jap jumpa my team Hidayah yang baru  bersalin bersama my team Vanessa. Kemudian jumpa pula another team dan pengguna tegar Mary Kay, Dr Sumaiyah.

Inilah yang best di Mary Kay. Kami berkenalan dan menjalinkan silaturahim #sisterhood sebagai #balancedLife yang kami amalkan.

Tidak terlepas untuk #celotehSuzanaAbidin pasal produk terbaru bakal keluar dipasaran bulan depan iaitu Pure Vitamin C dalam bentuk Activating Square. Untunglah mereka jadi my team, dapat rasa dulu sebelum keluar dipasaran. Harus malam ni apply dan dapatkan kulit segar berseri  esok pagi. Selamat mencuba!

Meh cuba produk terkini #firstInBeautyIndustry yang tiada lagi dikeluarkan dari mana-mana brand kosmetik didunia. Confirm boleh  tau!

#askMeNow
    38 2 15 February, 2019

    Προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα με γνώμονα τις αποκλειστικά προσωπικές ανάγκες σας!
    Ξεκινήστε σήμερα! 👏
    *Όλες οι αναφορές σχετίζονται με το πρόγραμμα Διαχείρισης Βάρους της Herbalife, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση, επαρκή ημερήσια πρόσληψη υγρών, συμπληρώματα διατροφής, όπου είναι αναγκαίο, και κατάλληλη ανάπαυση.Τα ατομικά αποτελέσματα θα διαφέρουν!
    😀💚💪🔝👏😋💯⚖️
    #georgeyourwellnesscoach #herbalifecoach #weightloss #herbalifenutrition #herbaliferesults #believe #starttoday #askmehow #askmenow #onlinecoaching #icanhelpyou

    Προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα με γνώμονα τις αποκλειστικά προσωπικές ανάγκες σας!
Ξεκινήστε σήμερα! 👏
*Όλες οι αναφορές σχετίζονται με το πρόγραμμα Διαχείρισης Βάρους της Herbalife, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση, επαρκή ημερήσια πρόσληψη υγρών, συμπληρώματα διατροφής, όπου είναι αναγκαίο, και κατάλληλη ανάπαυση.Τα ατομικά αποτελέσματα θα διαφέρουν!
😀💚💪🔝👏😋💯⚖️
#georgeyourwellnesscoach #herbalifecoach #weightloss #herbalifenutrition #herbaliferesults #believe #starttoday #askmehow #askmenow #onlinecoaching #icanhelpyou
    27 1 15 February, 2019