#AskMeNow Instagram Photos & Videos

AskMeNow - 22.5k posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR 
atau
DIVA RAYA KUANTAN
atau
DIVA RAYA JOHOR BHARU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR
    atau
    DIVA RAYA KUANTAN
    atau
    DIVA RAYA JOHOR BHARU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    4 0 8 hours ago
    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR 
atau
DIVA RAYA KUANTAN
atau
DIVA RAYA JOHOR BHARU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR
    atau
    DIVA RAYA KUANTAN
    atau
    DIVA RAYA JOHOR BHARU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    3 0 8 hours ago
    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR 
atau
DIVA RAYA KUANTAN
atau
DIVA RAYA JOHOR BHARU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR
    atau
    DIVA RAYA KUANTAN
    atau
    DIVA RAYA JOHOR BHARU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    3 0 8 hours ago
    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR 
atau
DIVA RAYA KUANTAN
atau
DIVA RAYA JOHOR BHARU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR
    atau
    DIVA RAYA KUANTAN
    atau
    DIVA RAYA JOHOR BHARU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    1 0 8 hours ago
    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR 
atau
DIVA RAYA KUANTAN
atau
DIVA RAYA JOHOR BHARU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR
    atau
    DIVA RAYA KUANTAN
    atau
    DIVA RAYA JOHOR BHARU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    2 0 8 hours ago

Advertisements

    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR 
atau
DIVA RAYA KUANTAN
atau
DIVA RAYA JOHOR BHARU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous di hari raya.. FREE sahaja, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang ye.. Pilih... DIVA RAYA KUALA LUMPUR
    atau
    DIVA RAYA KUANTAN
    atau
    DIVA RAYA JOHOR BHARU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    3 0 8 hours ago
    Tranformation Thursday goes to.....
Gita Chaudhari from Pamol.
Result Result Result ⚠

Many congratulation to this beautiful mom of two boys for dropping 18kg so far and 4 Dress sizes 👗 💃 🙌 ➡️ Gained lots of confidence and energy
➡️Looking and feeling young and amazing
➡️ Attained clear glowing skin 🌟
➡️ No more bloating
➡️ Digestion on point ✡️Ultimate plan Ultimate Results 🔥 🔥 🔥

Once again congratulations champ for getting amazing results

Thanks for believing in the process, staying consistent with your meal plans and believing in us and herbalife nutirion 🙌

Accepting new clients for our may lean and glow challange. Spots go very quickly

PM/DM me your health goals ✌️
I am super excited to help you achieve your them all one by one.

Let's get results with me 🙋‍♀️
Let's do it 🔥 🔥 🔥

#Health #fitness #fit#weightloss #healthy #nutrition #mealplans #healthylifestyle #healthyfood #yummy#eatclean #getfit #gettesults #AskMeNow 😍

    Tranformation Thursday goes to.....
    Gita Chaudhari from Pamol.
    Result Result Result ⚠

    Many congratulation to this beautiful mom of two boys for dropping 18kg so far and 4 Dress sizes 👗 💃 🙌 ➡️ Gained lots of confidence and energy
    ➡️Looking and feeling young and amazing
    ➡️ Attained clear glowing skin 🌟
    ➡️ No more bloating
    ➡️ Digestion on point ✡️Ultimate plan Ultimate Results 🔥 🔥 🔥

    Once again congratulations champ for getting amazing results

    Thanks for believing in the process, staying consistent with your meal plans and believing in us and herbalife nutirion 🙌

    Accepting new clients for our may lean and glow challange. Spots go very quickly

    PM/DM me your health goals ✌️
    I am super excited to help you achieve your them all one by one.

    Let's get results with me 🙋‍♀️
    Let's do it 🔥 🔥 🔥

    #Health #fitness #fit #weightloss #healthy #nutrition #mealplans #healthylifestyle #healthyfood #yummy #eatclean #getfit #gettesults #AskMeNow 😍

    16 1 9 hours ago
    24.04.2019
#CikguSu bawa #anakDidik  ke sesi on  the go kedua. Kali ini di salah sebuah shopping complex di Petaling Jaya. Excited anak didik balik dari ofis terus buat warm chatting. Tak menyempat lagi cikgu nak tunjuk. mereka dah buat dulu. Bagus kan?

Inilah hasil dari sesi coaching bersama cikgu selama sebulan setengah. Alhamdulillah. Konfiden level mereka dah bertambah, keinginan mencapai sesuatu lebih tinggi dan mereka fokus pada task yang cikgu bagi. Syukur dapat anak didik macam ni. Cikgu tak biarkan mereka begitu sahaja. Jika ada kehendak, cikgu ajar mereka #belajarSampaiPandai  dan #buatSampaiDapat 
Moga mereka bergelar Star consultant dan mencapai court di Mary Kay.

Jom jadi anak didik cikgu..
#joinMyTeam 
#askMeNow 
#beABeautyConsultant
#celotehSuzanaAbidin

    24.04.2019
    #CikguSu bawa #anakDidik ke sesi on the go kedua. Kali ini di salah sebuah shopping complex di Petaling Jaya. Excited anak didik balik dari ofis terus buat warm chatting. Tak menyempat lagi cikgu nak tunjuk. mereka dah buat dulu. Bagus kan?

    Inilah hasil dari sesi coaching bersama cikgu selama sebulan setengah. Alhamdulillah. Konfiden level mereka dah bertambah, keinginan mencapai sesuatu lebih tinggi dan mereka fokus pada task yang cikgu bagi. Syukur dapat anak didik macam ni. Cikgu tak biarkan mereka begitu sahaja. Jika ada kehendak, cikgu ajar mereka #belajarSampaiPandai dan #buatSampaiDapat
    Moga mereka bergelar Star consultant dan mencapai court di Mary Kay.

    Jom jadi anak didik cikgu..
    #joinMyTeam
    #askMeNow
    #beABeautyConsultant
    #celotehSuzanaAbidin

    2 0 10 hours ago
    2 months ago when that picture on the left was taken i would’ve NEVER posted it ... now I use it to look back at where I DONT want to be again , feeling always tired , unhealthy, had to change a million times before I picked an outfit ... Today I can legit say I am more confident , heathy and energetic. This journey has given a whole new meaning to the saying “you are what you eat” ! Officially 18 pounds of FAT down , I am far from where I want to be, but I am also far from where I was 💪🏽💪🏽💪🏽 LETS GET ITTT ! 
#WantToKnowHow #AskmeNow
#ActiveLifestyle
#BetterMe
#Herbalife
#Wellnesscoach

    2 months ago when that picture on the left was taken i would’ve NEVER posted it ... now I use it to look back at where I DONT want to be again , feeling always tired , unhealthy, had to change a million times before I picked an outfit ... Today I can legit say I am more confident , heathy and energetic. This journey has given a whole new meaning to the saying “you are what you eat” ! Officially 18 pounds of FAT down , I am far from where I want to be, but I am also far from where I was 💪🏽💪🏽💪🏽 LETS GET ITTT !
    #WantToKnowHow #AskmeNow
    #ActiveLifestyle
    #BetterMe
    #Herbalife
    #Wellnesscoach

    79 19 16 hours ago
    23.04.2019
#celotehSuzanaAbidin  kali ini berkisar #personalGrowth dan bagaimana nak kembangkan ia dari #mindset atau #businessMindset yang betul.

Satu, fikirkan ungkapan "Be Our Own Boss" bermaksud fleksibel dalam menentukan kerja dan masa bekerja bukannya membuatkan kita membunuh perkembangan bisnes kita hanya duduk sahaja tanpa melakukan apa-apa ataupun menunggu pelanggan datang kepada kita.

Dua, bezakan antara pekerja dan peniaga. Adakah dua tugas yang sama? Perlukah pekerja menentukan mencari peluang yang ada disekeliling? Perlukah pekerja menentukan target bulanan sebuah syarikat? Dan, perlukah pekerja menentukan keuntungan bulanan dan tahunan sebuah syarikat? Adakah ini tugas peniaga?

Tiga, sebuah bisnes atau syarikat yang berjaya ditentukan dari support system dan business development yang terbaik untuk sesebuah organisasi. 
Jom ubah mindset.
Insha Allah dilorongkan dengan hati yang terbuka kepada mindset orang berjaya.

#joinMyTeam 
#askMeNow 
#belajarsampaipandai 
#buatSampaiJadi 
#buatSampaiDapat 
#CikguSu

    23.04.2019
    #celotehSuzanaAbidin kali ini berkisar #personalGrowth dan bagaimana nak kembangkan ia dari #mindset atau #businessMindset yang betul.

    Satu, fikirkan ungkapan "Be Our Own Boss" bermaksud fleksibel dalam menentukan kerja dan masa bekerja bukannya membuatkan kita membunuh perkembangan bisnes kita hanya duduk sahaja tanpa melakukan apa-apa ataupun menunggu pelanggan datang kepada kita.

    Dua, bezakan antara pekerja dan peniaga. Adakah dua tugas yang sama? Perlukah pekerja menentukan mencari peluang yang ada disekeliling? Perlukah pekerja menentukan target bulanan sebuah syarikat? Dan, perlukah pekerja menentukan keuntungan bulanan dan tahunan sebuah syarikat? Adakah ini tugas peniaga?

    Tiga, sebuah bisnes atau syarikat yang berjaya ditentukan dari support system dan business development yang terbaik untuk sesebuah organisasi.
    Jom ubah mindset.
    Insha Allah dilorongkan dengan hati yang terbuka kepada mindset orang berjaya.

    #joinMyTeam
    #askMeNow
    #belajarsampaipandai
    #buatSampaiJadi
    #buatSampaiDapat
    #CikguSu

    15 1 22 hours ago

Advertisements

    Daftar ahli serendah RM70 je❗😱😱😍♥♥♥♥❤😍😍😍 ✅dapat VOUCHER ESRS RM200
✅dapat PINK VOUCHER RM50
✅dapat VOUCHER E-ESRS RM50
✅dapat MOO VOUCHER RM15
✅dapat Bag Limited Edition RM100
✅ Set satin lips bernilai RM84
✅ sample lipstick & cleanser

Jom siapa yg bminat nk join ahli marykay 😍 sama2 sihatkan kulit dan nmpk muda sentiasa💃💃 #marykaymalaysia 
#beautyconsultantmarykay 
#joinmyteam
#askmenow 
#cantiksama2 
#produkkesihatan

    Daftar ahli serendah RM70 je❗😱😱😍♥♥♥♥❤😍😍😍 ✅dapat VOUCHER ESRS RM200
    ✅dapat PINK VOUCHER RM50
    ✅dapat VOUCHER E-ESRS RM50
    ✅dapat MOO VOUCHER RM15
    ✅dapat Bag Limited Edition RM100
    ✅ Set satin lips bernilai RM84
    ✅ sample lipstick & cleanser

    Jom siapa yg bminat nk join ahli marykay 😍 sama2 sihatkan kulit dan nmpk muda sentiasa💃💃 #marykaymalaysia
    #beautyconsultantmarykay
    #joinmyteam
    #askmenow
    #cantiksama2
    #produkkesihatan

    5 0 24 April, 2019
    Our meeting.  Santai2 je harini. 
Tapi memang membuka minda kita dalam dunia biz.. .

Think WHAT IS YOUR PURPOSE? in this biz. .
Ada yang nak join kami on next sessiom? .
#askmenow
#joinus
#joinmyteam

    Our meeting. Santai2 je harini.
    Tapi memang membuka minda kita dalam dunia biz.. .

    Think WHAT IS YOUR PURPOSE? in this biz. .
    Ada yang nak join kami on next sessiom? .
    #askmenow
    #joinus
    #joinmyteam

    17 1 24 April, 2019
    This right here is my husband FAV 😍 café latte shake with our ice coffee as his protein! Who needs coffee 🤷🏾‍♀️ when you can drink Herbalife shakes that will get you results and have you feeling amazing. #summeriscoming #resultsorNo? #askmeNow #winning 🙌🏾.

    This right here is my husband FAV 😍 café latte shake with our ice coffee as his protein! Who needs coffee 🤷🏾‍♀️ when you can drink Herbalife shakes that will get you results and have you feeling amazing. #summeriscoming #resultsorNo ? #askmeNow #winning 🙌🏾.

    5 1 23 April, 2019
    BUANG BLACK HEAD DENGAN MUDAH!! .

Siapa ada banyak blackhead kat hidung dan pipi tu, meh guna charcoal mask ni. .

Memang berkesan. Seminggu guna 2-3 kali. DM for order/ click link di bio. .
0193092074
Ira Maya
Independent Beauty Consultant
.
#askmenow
#beautybyiramaya 
#beautycoach 
#charcoalmask
#freepostage

    BUANG BLACK HEAD DENGAN MUDAH!! .

    Siapa ada banyak blackhead kat hidung dan pipi tu, meh guna charcoal mask ni. .

    Memang berkesan. Seminggu guna 2-3 kali. DM for order/ click link di bio. .
    0193092074
    Ira Maya
    Independent Beauty Consultant
    .
    #askmenow
    #beautybyiramaya
    #beautycoach
    #charcoalmask
    #freepostage

    8 0 23 April, 2019
    DIVA RAYA kembali lagi!

DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous sangat di hari raya.. FREE sahaja tau, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang tau.. Pilih DIVA RAYA KUALA LUMPUR atau DIVA RAYA KUANTAN atau DIVA RAYA JOHOR BAHRU

See you there! ❤️ Farah FS Ramli
01135289986

#askmenow
#farahfsramli01135289986
#divaraya
#kelasmekappercuma

    DIVA RAYA kembali lagi!

    DIVA RAYA ni makeup class khas we all bawakan untuk you all kelihatan gorgeous sangat di hari raya.. FREE sahaja tau, tempat sangat terhad.. Selalunya belum start puasa dah penuh pendaftarannya.. Jadi, jom register dengan I sekarang.. WhatsApp ke 01135289986 sekarang tau.. Pilih DIVA RAYA KUALA LUMPUR atau DIVA RAYA KUANTAN atau DIVA RAYA JOHOR BAHRU

    See you there! ❤️ Farah FS Ramli
    01135289986

    #askmenow
    #farahfsramli01135289986
    #divaraya
    #kelasmekappercuma

    2 0 23 April, 2019

Top #AskMeNow posts

    немного фактов обо мне:

1.лучший способ перепсиховать отрезать волосы, причём раньше я это делала сама себе..🙈 2.люблю вкусно покушать, но красивое тело люблю больше..по этому готова пожертвовать вкусняшками лишь бы хорошо выглядеть

3.не пью алкогольные напитки с 2013..не пью от слова вообще..ни на НГ/ДР/свадьбу 🛑 ✋🏼 тем более - «за здоровье»! сок - всегда пожалуйста.

4.пришла в спорт зал с 0 знанием..училась по видео урокам с ютуба(времена югифтед, Катя Усманова, трансформация и тд..)закончила школу фитнеса и бодибилдинга

5.страдала ПП головного мозга по полной программе..готовила еду на день, еда по 5-6 раз..если по расписанию был приём пищи, кушала даже в метро ⏰ ибо режим это святое 🤟🏼высчитывала КБЖУ до семечки

расскажи мне что нибудь о себе, давай несколько фактов 😉
•
•
•
#факты #askme #askmenow

    немного фактов обо мне:

    1.лучший способ перепсиховать отрезать волосы, причём раньше я это делала сама себе..🙈 2.люблю вкусно покушать, но красивое тело люблю больше..по этому готова пожертвовать вкусняшками лишь бы хорошо выглядеть

    3.не пью алкогольные напитки с 2013..не пью от слова вообще..ни на НГ/ДР/свадьбу 🛑 ✋🏼 тем более - «за здоровье»! сок - всегда пожалуйста.

    4.пришла в спорт зал с 0 знанием..училась по видео урокам с ютуба(времена югифтед, Катя Усманова, трансформация и тд..)закончила школу фитнеса и бодибилдинга

    5.страдала ПП головного мозга по полной программе..готовила еду на день, еда по 5-6 раз..если по расписанию был приём пищи, кушала даже в метро ⏰ ибо режим это святое 🤟🏼высчитывала КБЖУ до семечки

    расскажи мне что нибудь о себе, давай несколько фактов 😉



    #факты #askme #askmenow

    533 17 19 March, 2019

Advertisements

    как тренировки в зале изменили мою жизнь:
👇🏼👇🏼👇🏼
🔹я стала более ответственной. регулярные тренировки дисциплинируют. без регулярности нет результата
🔹у меня появилось такое понятие как режим. ранний подъем позволяет сделать гораздо больше дел
🔹энергия которую я получаю. парадокс сколько бы энергия в зале я не затратила, на выходе получаю больше
🔹стала задумываться о том, что я ем. сами собой ушли проблемы с желудком
🔹внешние изменения. желание выглядеть лучше как раз и дало пинок пойти в зал
_____________
тренировки больше не на первом месте, но я рада что было время, когда без неё не проходило и дня..и рада что этот период прошёл☺️
•
•
•
#факты #askme #askmenow #тренировки #тренажерныйзал #тренировка #упражнениядляпопы #жируха #жируходи #жирунет #спорт #фитнес #мотивация #спортзал #фитнесспб

    как тренировки в зале изменили мою жизнь:
    👇🏼👇🏼👇🏼
    🔹я стала более ответственной. регулярные тренировки дисциплинируют. без регулярности нет результата
    🔹у меня появилось такое понятие как режим. ранний подъем позволяет сделать гораздо больше дел
    🔹энергия которую я получаю. парадокс сколько бы энергия в зале я не затратила, на выходе получаю больше
    🔹стала задумываться о том, что я ем. сами собой ушли проблемы с желудком
    🔹внешние изменения. желание выглядеть лучше как раз и дало пинок пойти в зал
    _____________
    тренировки больше не на первом месте, но я рада что было время, когда без неё не проходило и дня..и рада что этот период прошёл☺️



    #факты #askme #askmenow #тренировки #тренажерныйзал #тренировка #упражнениядляпопы #жируха #жируходи #жирунет #спорт #фитнес #мотивация #спортзал #фитнесспб

    543 23 21 hours ago

Advertisements

    just wanted to transcribe some @benwendel
The tune is “ Ask me now” by Monk 🙌🏼🎹🎷 #bomdia

    just wanted to transcribe some @benwendel
    The tune is “ Ask me now” by Monk 🙌🏼🎹🎷 #bomdia

    210 21 13 September, 2018

Advertisements

    Мне очень часто приходится делать кадры «на бегу» и не всегда есть время ждать, когда пройдёт человек или проедет машина.
⠀
Выход найден! Сохраняйте пост, чтобы не потерять☝🏽
⠀
Приложение «Adobe Photoshop Fix» > функция «Восстановление». Загружаем фото, выбираем данную функцию и «затираем» объект, который необходимо удалить. Вуаля! 🤩 Идеальное фото готово!
⠀
Понравился пост? Буду рада вашим комментариям 🤗

    Мне очень часто приходится делать кадры «на бегу» и не всегда есть время ждать, когда пройдёт человек или проедет машина.

    Выход найден! Сохраняйте пост, чтобы не потерять☝🏽

    Приложение «Adobe Photoshop Fix» > функция «Восстановление». Загружаем фото, выбираем данную функцию и «затираем» объект, который необходимо удалить. Вуаля! 🤩 Идеальное фото готово!

    Понравился пост? Буду рада вашим комментариям 🤗

    307 223 12 February, 2019