#ArtVidence Instagram Photos & Videos

ArtVidence - 2.5k posts

    Saw the recent @ejen_ali instagram video and I feel like this is how it would look like canonically, what with Alicia messing up a few steps.

#artvidence #ejenali

    Saw the recent @ejen_ali instagram video and I feel like this is how it would look like canonically, what with Alicia messing up a few steps.

    #artvidence #ejenali

    89 2 22 June, 2019
    Comot in muslimah version xD

#artvidence by me.

    Comot in muslimah version xD

    #artvidence by me.

    13 0 11 June, 2019

Top #ArtVidence posts

    (7 August 2018)
WHO SAY I FORGOT TO DO GRRRLS MEME-
ehem...sorry,hah korang ingat saya tak buat pa pe ke...😂 nda bah, haha...
Saya rushed buat meme yang ni ....maaf lah sebab takde Ejen Ali related post...😢 Korang dah nak sedia letak penumbuk di muke saya kan sebab takde ejen ali fanart...asyik buat je BBB 30 days challenge tue......huhu btw enjoy je apa yang ade 😂😂😂
.
.
.
.
.
#Ejenali #ejenalimusim2 #ejenmoon #flipaclip #ejenalimeme #meme #grrrls #grrrlsmeme #artvidence

    (7 August 2018)
    WHO SAY I FORGOT TO DO GRRRLS MEME-
    ehem...sorry,hah korang ingat saya tak buat pa pe ke...😂 nda bah, haha...
    Saya rushed buat meme yang ni ....maaf lah sebab takde Ejen Ali related post...😢 Korang dah nak sedia letak penumbuk di muke saya kan sebab takde ejen ali fanart...asyik buat je BBB 30 days challenge tue......huhu btw enjoy je apa yang ade 😂😂😂
    .
    .
    .
    .
    .
    #Ejenali #ejenalimusim2 #ejenmoon #flipaclip #ejenalimeme #meme #grrrls #grrrlsmeme #artvidence

    358 29 7 August, 2018