#шешир Instagram Photos & Videos

шешир - 133 posts

Advertisements

  За да бидете во комбинација со сончевите денови, изберете жолти нијанси.

#Маица: 9S7416Z8
#Шорцеви: 9SO165Z8
#Шешир: 9S5244Z8

  За да бидете во комбинација со сончевите денови, изберете жолти нијанси.

  #Маица : 9S7416Z8
  #Шорцеви : 9SO165Z8
  #Шешир : 9S5244Z8

  136 0 1 July, 2019

Advertisements

Advertisements

  🎩Шешир 790 денари
💃Наметка 1600 денари
🔥ПОПУСТ КОМПЛЕТ -НАМЕТКА И ШЕШИР 2000 ДЕНАРИ!
Ташна 1400 денари
#наметки #шешир #плажа #ташна

  🎩Шешир 790 денари
  💃Наметка 1600 денари
  🔥ПОПУСТ КОМПЛЕТ -НАМЕТКА И ШЕШИР 2000 ДЕНАРИ!
  Ташна 1400 денари
  #наметки #шешир #плажа #ташна

  27 1 25 June, 2019
  Нешто што мора да се има оваа сезона: шарено печатени сукњи со висок струк.

#Маица: 9S8661
#Сукња: 9SN933
#Шешир: 9S5244Z8
#Сандали: 9SG856

  Нешто што мора да се има оваа сезона: шарено печатени сукњи со висок струк.

  #Маица : 9S8661
  #Сукња : 9SN933
  #Шешир : 9S5244Z8
  #Сандали : 9SG856

  106 0 31 May, 2019
  Сончево а?!
Не знам за вас ама ние набавивме шешир, ем добро стои, ем многу е здрав 😉
Кога авокадото ќе стане шешир...

  Сончево а?!
  Не знам за вас ама ние набавивме шешир, ем добро стои, ем многу е здрав 😉
  Кога авокадото ќе стане шешир...

  250 38 20 April, 2019

Advertisements

Advertisements

  Некогаш задолжителен, шеширот денес е, пред сè, шик детаљ, кој добро оди со капут, јакна од штоф или сако. Може да биде со мал или голем обод, а при купувањето треба да се обрне внимание на обликот и да се консултирате со моден стручњак или пријателките, бидејќи не одговара секој модел на шешир на секое лице. Ако сте со ситна градба и тесно лице, не претерувајте со обемот, да не „ве изеде“. Ако носите црн капут и чевли, црвен шешир и каиш во истата боја, секако, ќе придонесат за вашата елеганција.

#instafashion #style #hat #ootd #шешир

  Некогаш задолжителен, шеширот денес е, пред сè, шик детаљ, кој добро оди со капут, јакна од штоф или сако. Може да биде со мал или голем обод, а при купувањето треба да се обрне внимание на обликот и да се консултирате со моден стручњак или пријателките, бидејќи не одговара секој модел на шешир на секое лице. Ако сте со ситна градба и тесно лице, не претерувајте со обемот, да не „ве изеде“. Ако носите црн капут и чевли, црвен шешир и каиш во истата боја, секако, ќе придонесат за вашата елеганција.

  #instafashion #style #hat #ootd #шешир

  10 0 13 December, 2018
  Вие замислете, ние ќе реализираме. 
Уникатни шешири и бикини со бои и додатоци по ваша желба.
Секоја тока за шешир е достапна само во едно издание.
#моднидодатоци #лето #одмор #шешир #бикини

  Вие замислете, ние ќе реализираме.
  Уникатни шешири и бикини со бои и додатоци по ваша желба.
  Секоја тока за шешир е достапна само во едно издание.
  #моднидодатоци #лето #одмор #шешир #бикини

  16 0 13 June, 2018

Top #шешир posts

Advertisements

Advertisements

  За да бидете во комбинација со сончевите денови, изберете жолти нијанси.

#Маица: 9S7416Z8
#Шорцеви: 9SO165Z8
#Шешир: 9S5244Z8

  За да бидете во комбинација со сончевите денови, изберете жолти нијанси.

  #Маица : 9S7416Z8
  #Шорцеви : 9SO165Z8
  #Шешир : 9S5244Z8

  136 0 1 July, 2019

Advertisements